Mojne mi eksperimenata u utakmici koju smo cekali od nastanka reprezentacije, nevjerovatno. Pogotovo nakon onako solidno odigranih pripremnih utakmica. Sto je najgore u svemu, pojedinci, poput cvrcka, pa i tvoj omiljeni forumas, donvitojeza u ledja wrote:vidi fakat nisam ni procitao tu zadnju recenicu. fakat fuj. zbog cega li gledamo jebeni fudbal, zbog selektora ili pobjeda? zbog neke nedosanjane utopije sa savrsenim selektorom i savrsenim igracima?
Tino Sven Sušić
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Edin H.
#226 Re: Tino Sven Sušić
- Bosanski_kralj
#227 Re: Tino Sven Sušić
Ja sam navijao za poraz protiv Irana samo ukoliko bi on značio da Sušić više neće biti selektor. Ali eto nikad nećemo saznati.
-
The Realist
#228 Re: Tino Sven Sušić
Nisam pomjesao. Skoro svi dobijaju ove jeftine, jos neki popust bio, ma bas jeftine karte.Meho Kodro wrote:Dolaze zbog bezobrazno jeftinih sezonskih ulaznica?The Realist wrote:Zar nije sa Hajdukom stvar da su dali bezobrazno jeftine sezonske ulaznice i još su nešto uradili, pa navijača sada dolaze radi toga.
Komenter kolege odatle je bio da ustvari valjda znaju da nema novca koji se može ukrasti, pa nije ni žao davati navijačima novac i dolaziti na utakmice.![]()
![]()
To si ti nesto pomijesao, Hajduk ima najskuplje sezonske u Hrvatskoj, mislis vjerovatno na Mamica?
Mamic daje jeftine sezonske, u cijenu ukljucene i sve evropske utakmice (kod Hajduka samo prva 2 pretkola), ali ni to mu ne pomaze, na tribinama je pustinja...
sezonske Hajduk
http://hajduk.hr/pretplate
Uporedjenje cijena
http://www.nogometplus.net/Portals/0/Ea ... licav1.jpg
- insomnia78
#229 Re: Tino Sven Sušić
Ako si nekad bio u Splitu mogo si vidjeti sta njima znaci Hajduk
Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
- jeza u ledja
#230 Tino Sven Sušić
predvidjeli ste tss u prvoj postavi u svakoj utakmici. jel tako? tako je. slazem se za experimente no ti si spomenuo utakmicu sa iranom.Edin H. wrote:Mojne mi eksperimenata u utakmici koju smo cekali od nastanka reprezentacije, nevjerovatno. Pogotovo nakon onako solidno odigranih pripremnih utakmica. Sto je najgore u svemu, pojedinci, poput cvrcka, pa i tvoj omiljeni forumas, donvitojeza u ledja wrote:vidi fakat nisam ni procitao tu zadnju recenicu. fakat fuj. zbog cega li gledamo jebeni fudbal, zbog selektora ili pobjeda? zbog neke nedosanjane utopije sa savrsenim selektorom i savrsenim igracima?su sve najavili i prije Svjetskog prvenstva.
boli me kurac za susica meni je znacila pobjeda na sp vise nego ko ce biti novi selektor. ne vidis sumu od drveta.
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#231 Re: Tino Sven Sušić
Ma jok bilo je bitno da reprezentacija izgubi da bi pojedini mogli ovdje da likuju sa onim poznatim "jesam vam rekao...".jeza u ledja wrote:predvidjeli ste tss u prvoj postavi u svakoj utakmici. jel tako? tako je. slazem se za experimente no ti si spomenuo utakmicu sa iranom.Edin H. wrote:Mojne mi eksperimenata u utakmici koju smo cekali od nastanka reprezentacije, nevjerovatno. Pogotovo nakon onako solidno odigranih pripremnih utakmica. Sto je najgore u svemu, pojedinci, poput cvrcka, pa i tvoj omiljeni forumas, donvitojeza u ledja wrote:vidi fakat nisam ni procitao tu zadnju recenicu. fakat fuj. zbog cega li gledamo jebeni fudbal, zbog selektora ili pobjeda? zbog neke nedosanjane utopije sa savrsenim selektorom i savrsenim igracima?su sve najavili i prije Svjetskog prvenstva.
boli me kurac za susica meni je znacila pobjeda na sp vise nego ko ce biti novi selektor. ne vidis sumu od drveta.
- IcedMFEarth
#232 Re: Tino Sven Sušić
Kakve veze ima Tino sa promašenom taktikom protiv Nigerije. Ta teza o "pripremanju terena" sa 4 vezna igrača mi baš i nema smisla. Prvo što ne znam kakav da je Safet, sigurno neće razjebati utakmicu da bi dao Tini 20 minuta igre. Drugo što je u pripremama i na prvenstvu igrao lijevo krilo. Safetu nikad neću oprostiti Nigeriju, ali Tino je dobar igrač. Ako nije onda zaslužio poziv, sad jeste. Sad možeš reći da li je u pitanju bio nepotizam ili je Safet prepozno u njemu talenat 
- cvrčak_na_hedonizmu
#233 Re: Tino Sven Sušić
Opet, po starom dobrom običaju, nisi u pravujeza u ledja wrote:predvidjeli ste tss u prvoj postavi u svakoj utakmici. jel tako? tako je. slazem se za experimente no ti si spomenuo utakmicu sa iranom.Edin H. wrote:Mojne mi eksperimenata u utakmici koju smo cekali od nastanka reprezentacije, nevjerovatno. Pogotovo nakon onako solidno odigranih pripremnih utakmica. Sto je najgore u svemu, pojedinci, poput cvrcka, pa i tvoj omiljeni forumas, donvitojeza u ledja wrote:vidi fakat nisam ni procitao tu zadnju recenicu. fakat fuj. zbog cega li gledamo jebeni fudbal, zbog selektora ili pobjeda? zbog neke nedosanjane utopije sa savrsenim selektorom i savrsenim igracima?su sve najavili i prije Svjetskog prvenstva.
Čovjek koji navija za reprezentaciju koja već sada ima preko 15 igrača u ligama petice, a zadovoljava se pobjedom protiv mrtvog Irana treba da stavi prst na čelo, a onda sam sebi spuca jaku šljagu, ako to ne bude dalo efekta, preporučujem toljagu. Možda tođe tobe.
- rage_guy
#234 Re: Tino Sven Sušić
Tema nije Safet nego TSS.
- cvrčak_na_hedonizmu
#235 Re: Tino Sven Sušić
TSS je postao "prvotimac" ili će postati zbog Safeta, tako da je tema i Safet. Pričati samo o TSS, bez amidže je isto kao da pričaš o poplavama,a ne spominješ nemarnost ili kišu 
- cyprus
#236 Re: Tino Sven Sušić
Pričati o Safetovim taktičkim promašajima na temi o Tini ipak nema smisla... To je kao da na temi o poplavama u BiH, ti pričaš o kiši u Centralnoafričkoj Republicicvrčak_na_hedonizmu wrote:TSS je postao "prvotimac" ili će postati zbog Safeta, tako da je tema i Safet. Pričati samo o TSS, bez amidže je isto kao da pričaš o poplavama,a ne spominješ nemarnost ili kišu
Last edited by cyprus on 21/08/2014 12:52, edited 1 time in total.
- lua
#237 Re: Tino Sven Sušić
Čovjek ima 22 godine. Poređenja radi Götze je njegova generacija.
Ne bih da bude da hejtam, ali jarane, nije mu 19 pa da očekujemo da pročepi i postane Pirlo. Ne bih rekla da će ikad biti igračina, ali možda će reprezentaciji na koncu i donijeti nešto dobro.
-
__Phoenix__
#238 Re: Tino Sven Sušić
Biće on dobro, samo da ne povuče tatin gen za kafanu.
- cyprus
#239 Re: Tino Sven Sušić
Znači Tino mora bit Götze da bi ga prestali pljuvat?lua wrote:Čovjek ima 22 godine. Poređenja radi Götze je njegova generacija.Ne bih da bude da hejtam, ali jarane, nije mu 19 pa da očekujemo da pročepi i postane Pirlo. Ne bih rekla da će ikad biti igračina, ali možda će reprezentaciji na koncu i donijeti nešto dobro.
- PravimHaos
#240 Re: Tino Sven Sušić
I bit' će,ako ne i bolji.
Sve u inat hejterima.
Sve u inat hejterima.
- Edin H.
#241 Re: Tino Sven Sušić
Zar njih dvojica ne idu u paketu?rage_guy wrote:Tema nije Safet nego TSS.
Zar nije Safet izjavio da ga je pozvao zbog prezimena?
- lua
#242 Re: Tino Sven Sušić
Pa ne mora baš Götze, mada je mogao možda bit' i bolji da je trenirao umjesto što je čekao adžu u pomoć.cyprus wrote:
Znači Tino mora bit Götze da bi ga prestali pljuvat?
Al' da je bar k'o neka sporija, smotanija verzija nekog...Recimo...Koketa iz Atletica. Ja bih bila zadovoljna.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#243 Re: Tino Sven Sušić
Uzmi u obzir da je iz Belgije stigao poslije povrede. Uticalo je i to na razvoj karijere.lua wrote:Pa ne mora baš Götze, mada je mogao možda bit' i bolji da je trenirao umjesto što je čekao adžu u pomoć.cyprus wrote:
Znači Tino mora bit Götze da bi ga prestali pljuvat?![]()
Al' da je bar k'o neka sporija, smotanija verzija nekog...Recimo...Koketa iz Atletica. Ja bih bila zadovoljna.
Nisam bio za to da ide na SP, niti ima staza, niti je sta bio pokazao da to zasluzi, ali mi je drago da vidim da pruza sve bolje partije. Nama treba svaki igrac koji zna lopte.
- cvrčak_na_hedonizmu
#244 Re: Tino Sven Sušić
Kažu da je Hazardu laknulo kada je TSS izabrao BIH. O igračima u Hr. reprezentacijineću ni da govorim. Znao sam da smo sila, krademo igrače Belgiji i Hrvatskoj 
- lua
#245 Re: Tino Sven Sušić
To i govorim.Tomahawk11 wrote:
Uzmi u obzir da je iz Belgije stigao poslije povrede. Uticalo je i to na razvoj karijere.
Nisam bio za to da ide na SP, niti ima staza, niti je sta bio pokazao da to zasluzi, ali mi je drago da vidim da pruza sve bolje partije. Nama treba svaki igrac koji zna lopte.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#246 Re: Tino Sven Sušić
Zvace Kalinica koji pokazuje dobru igru u Rijeci. Zvali bi vjerovatno i Susica (na osnovu igara koje pruza u posljednje vrijeme) da je njihov drzavljanin. Osim ako i njima ne smeta sto mu je Safet amidza.cvrčak_na_hedonizmu wrote:Kažu da je Hazardu laknulo kada je TSS izabrao BIH. O igračima u Hr. reprezentacijineću ni da govorim. Znao sam da smo sila, krademo igrače Belgiji i Hrvatskoj
- cvrčak_na_hedonizmu
#247 Re: Tino Sven Sušić
U Brazil ?
Ja konto da je Brazil prošao
- lua
#248 Re: Tino Sven Sušić
Dobro i Piqueov dedo je bio potpredsjednik FC Barcelone. 
- cyprus
#249 Re: Tino Sven Sušić
Ih, a šta je tek Iniesta radio u njegovim godinamalua wrote:Pa ne mora baš Götze, mada je mogao možda bit' i bolji da je trenirao umjesto što je čekao adžu u pomoć.cyprus wrote:
Znači Tino mora bit Götze da bi ga prestali pljuvat?![]()
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#250 Re: Tino Sven Sušić
Pa fino pise zvace. Za sljedecu prijateljsku, valjda. Osim ako Brazil nije u nekoj buducnosticvrčak_na_hedonizmu wrote:U Brazil ?