evo ga još jedan "dobri" "bošnjanjin".VjecitiStudent wrote:
Ovo već za SIPE zrelo.
Masakriran Ahmed Hasanovic u Zvorniku
-
RahatHurmašica
#226 Re: Masakriran Ahmed Hasanovic u Zvorniku
- spreca
#227 Re: Masakriran Ahmed Hasanovic u Zvorniku
A da mozda prvo pocnu od ravnogorskog cetnickog pokreta i negiranja genocidaVjecitiStudent wrote:
Ovo već za SIPE zrelo.
-
weredsf
#228 Re: Masakriran Ahmed Hasanovic u Zvorniku
Zasto, ti vjerujes da je Sarajevo slobodno???Ovo već za SIPE zrelo.
Ja sam siguran da Vucic moze slobodnije setati Sarajevom nego Bakir ili Zlatko, siguran da bi mu "gradjani"prilazili u rukovali se sa njim, medju njima i ti vjerovatno jer vasi kompleksi nemaju granica
-
RahatHurmašica
#229 Re: Masakriran Ahmed Hasanovic u Zvorniku
ma jok, to su proevropski i antiteroristički pokreti.spreca wrote:A da mozda prvo pocnu od ravnogorskog cetnickog pokreta i negiranja genocidaVjecitiStudent wrote:
Ovo već za SIPE zrelo.
Pomisliti da bi neko mogao napasti na sarajevo je naivno, ne znam samo odakle im to.....
-
RahatHurmašica
#230 Re: Masakriran Ahmed Hasanovic u Zvorniku
ni pertle mu nebi virileweredsf wrote:Zasto, ti vjerujes da je Sarajevo slobodno???Ovo već za SIPE zrelo.
Ja sam siguran da Vucic moze slobodnije setati Sarajevom nego Bakir ili Zlatko, siguran da bi mu "gradjani"prilazili u rukovali se sa njim, medju njima i ti vjerovatno jer vasi kompleksi nemaju granica
-
VjecitiStudent
#231 Re: Masakriran Ahmed Hasanovic u Zvorniku
Ko ono 1996. izjavi "mogu ja sa Krajišnikom", jednim od tvoraca genocidnog projekta, ko je ono 1996. spriječio zabranu stranke ratnih zločinaca?weredsf wrote:Zasto, ti vjerujes da je Sarajevo slobodno???Ovo već za SIPE zrelo.
-
VjecitiStudent
#232 Re: Masakriran Ahmed Hasanovic u Zvorniku
Bošnjo se sjeti povratnika ili u godini pred izbore ili kad treba pomoć za povratnike hapati.snaga_znanja wrote:Hoces da ti kazem kakav je Bosnjo po meni OK?wolf07 wrote:Sta se sve nece uraditi samo da se govnetu ne kaze da je govno! Evo gledam ovu budalastinu od spinovanja sa @Insomnia78! Prvo napadnes covjeka da je dijasporac, pa onda kad ovaj kaze da je cijeli rat proveo u A R BiH slijedi ono - "hoces ljiljana"??? De nam legendo sviju ti na svijetu reci, pokazi, nacrtaj kakav je po tebi Bosnjo OK? Gdje je bio i sta je radio u periodu 92-95, sta radi nakon rata, gdje mu je mjesto u ovom kosmosu osim u nekoj masovnoj grobnici?
Po meni je onaj Bosnjo OK koji mora znati da Bosnjaci moraju biti ko Izrael jaki da bi opstali na ovom prostoru. A to se postici supljom pricom i izazivanjem nekakvih sukoba nece. To ce se postici prije svega radom, a ne kafansko/forumskim pozivanjem na "konacno razjasnjavanje"...
Bosnjo je OK ako se sjeti tog povratnika i one tri godine van medijske paznje. Ako razmisli kako da ih zaposli da opstanu na tom podrucju. Jer ova generacija ce umrjeti, a nakon nje nece imati ko da se vrati tamo i nastavi zivjeti jer naravno ljepse je u Parizu nego u Kozluku.
Treba li jos?...
- nemampojma0
#233 Re: Masakriran Ahmed Hasanovic u Zvorniku
Neko je pitao ranije je li Ahmed otac Muje,profesora matematike,odgovor je jeste.
DZENAZA JE DANAS U KOZLUKU NAKON PODNE NAMAZA!
DZENAZA JE DANAS U KOZLUKU NAKON PODNE NAMAZA!
-
Arsene Wenger
#234 Re: Masakriran Ahmed Hasanovic u Zvorniku
@VjecniStudent
Mani se ti komentarisanja na forumima i završavaj taj fakultet... Tema nije predizborna kampanja već ubistvo (još) jednog povratnika. Da je tvoj otac izmasakriran sjekirom ne bi se priča okretala na "dizanje međunacionalnih tenzija". A možda i bi... Što bi reko neki umjetnik: "jebo ti nas kakvi smo...".
Mani se ti komentarisanja na forumima i završavaj taj fakultet... Tema nije predizborna kampanja već ubistvo (još) jednog povratnika. Da je tvoj otac izmasakriran sjekirom ne bi se priča okretala na "dizanje međunacionalnih tenzija". A možda i bi... Što bi reko neki umjetnik: "jebo ti nas kakvi smo...".
-
weredsf
#235 Re: Masakriran Ahmed Hasanovic u Zvorniku
O tome ti pricamVjecitiStudent wrote:Ko ono 1996. izjavi "mogu ja sa Krajišnikom", jednim od tvoraca genocidnog projekta, ko je ono 1996. spriječio zabranu stranke ratnih zločinaca?weredsf wrote:Zasto, ti vjerujes da je Sarajevo slobodno???Ovo već za SIPE zrelo.
- Seoskivaralica
#236 Re: Masakriran Ahmed Hasanovic u Zvorniku
Znaci ne smijemo se buniti , ne smijemo to spomenuti.....ok evo ja sam vec legao samo da dodje kakva postenjacina da me sasjece i sve ok....DoZeN wrote:Nije problem,jer oduzimanje zivota nema opravdanja....medjutim ovaj dogadjaj je samo dobra prilika za Bosnjacke hustler-e tj Štrebere da malo se izdjihaju.Bambi_na_kofeinu wrote: Jel' to problem osuditi krvločno ubistvo povratnika? Bez suvišnih "ali"?
Jel' to problem uočiti da je ubistvo počinio neko sa, evo biću blaga, pročetničkim simpatijama?
Problem je, dabome, ne stigne se od relativizacija...jer valja živjeti nekako sa sobom.
Bosnjacki hustleri hoce da preuzmu vlast....zato nakiljaju one koji nece da preuzmu njihovu filozofiju zrtve.
Problem je sto ti i takvi kada npr otac poznatog fudbalera Save Milosevica ubije sina svoga,oni kazu da Srbi se ubijaju izmedju sebe kada ne mogu druge.
Zato mozda u RS i nece biti nekih Zena u crnom,ili Petra Lukovica,jer oni zive ipak u BIH koji ce zesce osuditi ovakav dogadjaj.
Da mozemo da budemo jedinstveni u BIH bili bi oko 2 maja ili 15 maja 92 godine.
Uvjek treba sve reci kao na partiskom, u oci
A sto se tice jedinstva i oko cega , srbi sami pisu svoju istoriju i tu je tacka....vrlo " objektivno"....
Ma ja treba se pustiti ko tikva niz vodu i sutiti za sve zivo....mi smo sve samo ne zli....nama zlobe nedostaje , da je imamo ne bi bili gdje jesmo sad....
Govorim o sebi i ovim oko sebe .....o drugim koji mi zele sve najgore ne komentarisem , sve mi je jasno,....
Svima u Bosni kako god se osjecali zelim mir i pravdu , a nikog niti cu braniti niti pravdati....
Ubistvo treba da se istrazi i odgovorni da se kazni....ende...politizacija nije potrebna , nek se samo zna sta se desavalo i desava i sad....
Po pitanju ove MP3 generacije , ne laprdajte o ratu ,jednakosti ,i slicnim multikulti glupostima iz za vas davne istorije , po pitanju neke djeca cvijeca filozofije , idite na neki ravnogorski forum pa tamo proklamujte te ideJe....
-
Pol_Pot
-
Arsene Wenger
#238 Re: Masakriran Ahmed Hasanovic u Zvorniku
Nemoj, molim te, tih ratnohuškačkih članaka i komentara, to je bila obična kafanska svađa, ovaj njega ubio i šta je tu je. Mirna Bosna. Nemoj samo da talasamo. Nemoj da mi izazovemo rat. Opet ćemo mi biti krivi kad nad nama izvrše genocid. Opet ćemo mi biti krivi kad nam budu silovali sestre i majke, klali očeve i palili nam djecu pred našim očima. Za sve svo mi krivi.Pol_Pot wrote:http://www.klix.ba/vijesti/bih/mjestani ... /140423006
ma do Ahmeda je garant, gdje bi Niđo
Za sve je kriv Alija.
- sinuhe
#239 Re: Masakriran Ahmed Hasanovic u Zvorniku
Nije do Ahmeda(mada sam i sam mislio da je rijec o kafanskoj tuci), ali Josic je uhapsen i nece proci nekaznjeno. Gledajte na to kao neki napredak.
Last edited by sinuhe on 23/04/2014 09:45, edited 1 time in total.
-
Pol_Pot
#240 Re: Masakriran Ahmed Hasanovic u Zvorniku
Pouka priče, obavezno uzmi jaja kad ti čenički vojvoda nudi. Ne budi gnjida, ispoštuj lika.Arsene Wenger wrote:Nemoj, molim te, tih ratnohuškačkih članaka i komentara, to je bila obična kafanska svađa, ovaj njega ubio i šta je tu je. Mirna Bosna. Nemoj samo da talasamo. Nemoj da mi izazovemo rat. Opet ćemo mi biti krivi kad nad nama izvrše genocid. Opet ćemo mi biti krivi kad nam budu silovali sestre i majke, klali očeve i palili nam djecu pred našim očima. Za sve svo mi krivi.Pol_Pot wrote:http://www.klix.ba/vijesti/bih/mjestani ... /140423006
ma do Ahmeda je garant, gdje bi Niđo
Za sve je kriv Alija.
Moraš. Ili to ili sjekira.
- OldMayor
#241 Re: Masakriran Ahmed Hasanovic u Zvorniku
Dobro ljudi, ali sta mi sad da radimo?
Meni je cudno da mi nemamo i vise ovih slucajeva. I nemojte zaboraviti da je ovakvih stvari bilo i sa nase strane (i to ako cemo iskreno i jos gnusniji). Zlocin je zlocin, dosao on anamo njihove strane ili nase.
Mi smo krivi za ovo, nasa politika koja nije nista ucinila za ove povratnike. Nista. A ni povratnici nisu imali pretjeranu zelju da se vracaju na svoje, pola ih je po dijaspori, evo u Sarajevu imas sigurno 100000 ljudi iz istocne bosne. I oni nemaju namjeru da se vracaju tamo, jer nemaju gdje, sta ce tamo raditi? Sve im spaljeno, unisteno, a nisu ni dobrodosli. Ovdje im je posao, ovdje im je zivot. Vracaju se penzioneri, vracaju se tako neki slucajevi koji nisu uspjeli pobjeci u dijasporu ili se nisu snasli u Federaciji.
Znaci, da je Alija ziv on bi bio sretan, kao sto su Bakir i elita sretni, jer imaju ono sto su hjteli. Imaju prakticno malu islamsku drzavicu u kojoj si pozeljan ako hoces da ostanes, ako hoces da ides anamo kod onih, idi, ali nemas nasu podrsku. Drzava je do Tuzle, dalje jbg snalazite se...
Meni je cudno da mi nemamo i vise ovih slucajeva. I nemojte zaboraviti da je ovakvih stvari bilo i sa nase strane (i to ako cemo iskreno i jos gnusniji). Zlocin je zlocin, dosao on anamo njihove strane ili nase.
Mi smo krivi za ovo, nasa politika koja nije nista ucinila za ove povratnike. Nista. A ni povratnici nisu imali pretjeranu zelju da se vracaju na svoje, pola ih je po dijaspori, evo u Sarajevu imas sigurno 100000 ljudi iz istocne bosne. I oni nemaju namjeru da se vracaju tamo, jer nemaju gdje, sta ce tamo raditi? Sve im spaljeno, unisteno, a nisu ni dobrodosli. Ovdje im je posao, ovdje im je zivot. Vracaju se penzioneri, vracaju se tako neki slucajevi koji nisu uspjeli pobjeci u dijasporu ili se nisu snasli u Federaciji.
Znaci, da je Alija ziv on bi bio sretan, kao sto su Bakir i elita sretni, jer imaju ono sto su hjteli. Imaju prakticno malu islamsku drzavicu u kojoj si pozeljan ako hoces da ostanes, ako hoces da ides anamo kod onih, idi, ali nemas nasu podrsku. Drzava je do Tuzle, dalje jbg snalazite se...
-
Arsene Wenger
#242 Re: Masakriran Ahmed Hasanovic u Zvorniku
Živa istina. Bošnjo se drži one "šuti ne talasaj", sve dok mu se ne nađe kama pod vratom. E tad je kasno za kajanje, a od izgradnje dobrosusjedskih odnosa i nema neke fajde.insomnia78 wrote:Tako je i svaki pokusaj organizovanja ljudi koji su shvatili sudbinu koja se sprema Bosni i Bosancima nazvan pozivanjem na rat i takvi ljudi cak i prijavljivani i uz pomoc komsija muslimana se nasli na sposkovima cetnika i JNA
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Tapatalk
-
Slina
#243 Re: Masakriran Ahmed Hasanovic u Zvorniku
Coban ne vidi dalje od nosa đaba ti njemu da pricas ovo ili ono.Nek se sije mrznja to je bitno,takvi su doveli do ratova kao mladić i karađić.Svojim ratohuskackim izjavama.
-
Arsene Wenger
#244 Re: Masakriran Ahmed Hasanovic u Zvorniku
Upravo tako. Sve to treba sjekirom po tom istom nosu.Slina wrote:Coban ne vidi dalje od nosa đaba ti njemu da pricas ovo ili ono.Nek se sije mrznja to je bitno,takvi su doveli do ratova kao mladić i karađić.Svojim ratohuskackim izjavama.
-
Juvelandia
#245 Re: Masakriran Ahmed Hasanovic u Zvorniku
FUJ! Kako se ispinuje tema o cetniku koji kolje na islam i "islamske drzavice", fuj.OldMayor wrote:
- OldMayor
#246 Re: Masakriran Ahmed Hasanovic u Zvorniku
Ovog koljaca osuditi i poslati na robiju. I gotova prica.
Ja ne razumijem samo sta ljudi sada hoce od ovoga. Jer hoce da se napravi neka prica, kao nesto.
I to sve iz udobnih sarajevskih ili dijasporskih fotelja.
Pustite ba ljude neka zive kako znaju, ne obazirite se na njih 20 godina i sad vam kao stalo. Sto ne mogu licemjerja...fuj.
Ja ne razumijem samo sta ljudi sada hoce od ovoga. Jer hoce da se napravi neka prica, kao nesto.
I to sve iz udobnih sarajevskih ili dijasporskih fotelja.
Pustite ba ljude neka zive kako znaju, ne obazirite se na njih 20 godina i sad vam kao stalo. Sto ne mogu licemjerja...fuj.
- Paranoid
#247 Re: Masakriran Ahmed Hasanovic u Zvorniku
Tema je presla u junacke ruke mladjih od 18 godina..
- Baby Jane
#248 Re: Masakriran Ahmed Hasanovic u Zvorniku
Ljud moji sta je sa vama?
Treba se prvo malo raspitati, pa onda baljezgati da je bila kafanska svadja. Ako pricate sa ljudima, cuti cete da je taj isti ubica u ratu harao i klao, ponoseci se time.
Kakva kafanska svadja, kakvi bakraci.
Vecina nece sebi da prizna da, koliko god mi sutili, shushkali, sutra bi 99% RS-a ustalo da nas kolje.
Glupi Bosnjo. Brzo ste zaboravili potoke krvi koji su potekli...Ne jenjava ta cetnicka mrznja, samo sto mi prastamo. Doslo je dotle da covjeka na pravdi Boga zivotinja zakla, a mi govorimo da je kafanska svadja. Fuj.
Treba se prvo malo raspitati, pa onda baljezgati da je bila kafanska svadja. Ako pricate sa ljudima, cuti cete da je taj isti ubica u ratu harao i klao, ponoseci se time.
Kakva kafanska svadja, kakvi bakraci.
Vecina nece sebi da prizna da, koliko god mi sutili, shushkali, sutra bi 99% RS-a ustalo da nas kolje.
Glupi Bosnjo. Brzo ste zaboravili potoke krvi koji su potekli...Ne jenjava ta cetnicka mrznja, samo sto mi prastamo. Doslo je dotle da covjeka na pravdi Boga zivotinja zakla, a mi govorimo da je kafanska svadja. Fuj.
- OldMayor
#249 Re: Masakriran Ahmed Hasanovic u Zvorniku
Pa sta sam spinovao, jesam nesto slagao? Gledam samo realno stanje kakvo jeste. Oni imaju srpsku drzavicu mi muslimansku. Sve ono sto je Alija i htio 92' i sto je htio i ranije. Uostalom imas dokumente za to, to sto slijep, sta ti ja mogu.Juvelandia wrote:FUJ! Kako se ispinuje tema o cetniku koji kolje na islam i "islamske drzavice", fuj.OldMayor wrote:
- MuaDib
#250 Re: Masakriran Ahmed Hasanovic u Zvorniku
Nažalost, ovaj slučaj će se sada masovno iskoristiti od strane i jedne i druge medijske mašinerije, u svrhu etabliranje kulture straha pred izbore. Iako je nejvjerovatnije riječ o kafanskom sukobu, koji je u sadejstvu sa alkoholom završio trganično (ni prvi ni zadnji put u BiH). Ako zaista želimo, da se ovo završi na pravi način, onda treba omogućiti i potaknuti tužilaštvo i sud, da u skladu sa zakonom adekvatno kazni počinioca. Sve ostalo je udaranje u bubnjeve nacionalizma.