Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Nisam mogao da igram na rezultat, jer su francuzi izgleda odlučili da se poigraju sa našim živcima. Ako budu igrali kao protiv engleza, možda hrvati samo izgube. (Sa druge strane, umalo da zaboravim, svaka čast hrčcima što se plasirali na EP sa ovakvom reprezentacijom. Baka bi sa ovakvim igračima izgubio i od Luksemburga.)
IDEMO HRVATSKAAAAAAAAAAAAA
IDEMO I FRANCUSKA
volio bi da hrvati uzmu, ali posto sam prognozu dao za 2:2 bilo bi ljepo i da francuzi izjednace.
dao sam prognozu za englesku 3:1 i glupi svicarci nisu mogli dati gola. ccccc
Al' su oštetili hrvate u pičku materinu. Sad im ovaj nerješen vrijedi samo psihološki. Rezultatski im je svejedno jer moraju pobjediti Englesku ako hoće dalje...
NeKi_LiK wrote:Al' su o¹tetili hrvate u pièku materinu. Sad im ovaj nerje¹en vrijedi samo psiholo¹ki. Rezultatski im je svejedno jer moraju pobjediti Englesku ako hoæe dalje...
Sve su karte u igri, samo treba pobjedit Engleze?!
Drug_Tito wrote:IDEMO HRVATSKAAAAAAAAAAAAA
IDEMO I FRANCUSKA
volio bi da hrvati uzmu, ali posto sam prognozu dao za 2:2 bilo bi ljepo i da francuzi izjednace.
dao sam prognozu za englesku 3:1 i glupi svicarci nisu mogli dati gola. ccccc
Hrvati opet zabrljase kao i na SP 2002. Mogu kriviti samo sebe ako ne odu u cetvrtfinale
Junak utakmice definitivno Igor Tudor.
Lopta udarila Francuza u ruku a ne ruka u loptu
Nisu Hrvati izvukli bod, kako su napisali na početnoj stranici, nego Francuzi. Hrvati su bili bolji mnogo, ponovo je viđena sudijska lakrdija. Gade mi se ove stvari, sinoć Rusija pokradena, večeras Hrvatska, sutra će Španija itd... FUJ!!! Liga prvaka je zakon, yebo ova prvenstva...
Tudor hodajuca katastrofa, da ima statistika on bi mislim bio prvi po broju zaglavljenih autogolova, momak je jako los, al je zato Miki zvekno penal i odigro za pet, a Prso puno bolji nego protiv svicaraca, e da hoce izbacit one engleze sta bih dao, ne mogu onog Rooneya nimalo