tvoj pupak nije srediste svijeta
Da li imati sex ili ne?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
edu
Nick je najlakse promijeniti-produziti..ali On..ostaje isti..kakvog ga Bog da..ali mozda bi ti mogao Ogulin Culibrk Oglo pomoci...nebi wrote:ma pricaj sta hoces,care,ali tvoj nick je kraci od mog za cetvrtinu.edu wrote:Sta rece, maleni...nebi wrote: Ma ja bih se zakleo da je mislila na tvoj IQ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
nebi
To ti iz iskustva?edu wrote:Nick je najlakse promijeniti-produziti..ali On..ostaje isti..kakvog ga Bog da..ali mozda bi ti mogao Ogulin Culibrk Oglo pomoci...nebi wrote:ma pricaj sta hoces,care,ali tvoj nick je kraci od mog za cetvrtinu.edu wrote: Sta rece, maleni...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Neka,ahbabu,moj je ok.
A ti ili kupi vakuum-pumpu ili nadji koku sa manje izradjenom....
-
edu
Tebi je OK..ali Princeza nije zadovolj(e)na...nebi wrote:To ti iz iskustva?edu wrote:Nick je najlakse promijeniti-produziti..ali On..ostaje isti..kakvog ga Bog da..ali mozda bi ti mogao Ogulin Culibrk Oglo pomoci...nebi wrote: ma pricaj sta hoces,care,ali tvoj nick je kraci od mog za cetvrtinu.![]()
![]()
![]()
![]()
Neka,ahbabu,moj je ok.
-
Sarajevska Princeza
Sto se pravis da ne znas kad si s njima bio 100x?Zadig wrote:deder SP, reci ti nama sta je to OB?
Idem praviti kafu ba i vidis da ima starijeg naroda, deda i nana ovdje koliko hoces, a ja sve kontam kad pisem komentare to je mladja raja - mislim ono u cvijetu mladosti. hehe..... onda se ispostavi da sam se dopisivala sa Dedukom nekim i onda hey....... joj osjecam se lose.
-
nebi
Pa?edu wrote:Tebi je OK..ali Princeza nije zadovolj(e)na...nebi wrote:To ti iz iskustva?edu wrote: Nick je najlakse promijeniti-produziti..ali On..ostaje isti..kakvog ga Bog da..ali mozda bi ti mogao Ogulin Culibrk Oglo pomoci...![]()
![]()
![]()
Neka,ahbabu,moj je ok.
Nisam ja pistolj,pa da pucam na svaku kantu.
-
whatattitudeproblemjerk?
iskreno, ja se ne bih odlucila za sex u tvojoj situaciji.
bila sam u identicnoj situaciji, i srecom nisam to uradila.
sad ti se cini da je to ljubav, ali vidjeces sta daljina cini...sex ti moze jos vise otezati stvari... a ako je to stvarno "to", znaces nakon par mjeseci daljine...i onda kad dodjes u posjet kuci, navali na sex!
u mom slucaju, veza je trajala samo par sedmica daljine...
bottom line: ako se neckas i postavljas to pitanje sama sebi, znaci da nisi spremna na sex!
bila sam u identicnoj situaciji, i srecom nisam to uradila.
sad ti se cini da je to ljubav, ali vidjeces sta daljina cini...sex ti moze jos vise otezati stvari... a ako je to stvarno "to", znaces nakon par mjeseci daljine...i onda kad dodjes u posjet kuci, navali na sex!
u mom slucaju, veza je trajala samo par sedmica daljine...
bottom line: ako se neckas i postavljas to pitanje sama sebi, znaci da nisi spremna na sex!
-
nebi
Nista ne brini.To je sve normalno.Uskoro ce se pojaviti promjene na tvom tijelu,grudi ce poceti da ti rastu,pojavice se neke cudne dlake oko pipi,Sarajevska Princeza wrote:Sto se pravis da ne znas kad si s njima bio 100x?Zadig wrote:deder SP, reci ti nama sta je to OB?
Idem praviti kafu ba i vidis da ima starijeg naroda, deda i nana ovdje koliko hoces, a ja sve kontam kad pisem komentare to je mladja raja - mislim ono u cvijetu mladosti. hehe..... onda se ispostavi da sam se dopisivala sa Dedukom nekim i onda hey....... joj osjecam se lose.
koja ce povremeno krvariti.Osim toga,osjecaces neki cudan nemir kad prodjes pored momka.Tvoji roditelji nece vise dozvoljavati da tvoji drugovi za igru prenoce u tvojoj sobi i opravdavace to nekim pricama o "nezgodnom dobu".Ali sve su to normalne pojave,u strucnom govoru poznate kao pubertet i normalan su dio odrastanja.
-
Zadig
Vidi sadSarajevska Princeza wrote:Sto se pravis da ne znas kad si s njima bio 100x?Zadig wrote:deder SP, reci ti nama sta je to OB?
Neces ni da kazes, hajd svega ti reci nam.
Nemoj nas drzat u neizvjesnosti, time pokazujes svoju moc, a meni to smeta, jer kao sto rekoh, plasim se tvojih kognitivnih sposobnosti...
hajd hajd, reci sada
-
mrmot
U kafanu neka prvi uđe deda!Sarajevska Princeza wrote:Sto se pravis da ne znas kad si s njima bio 100x?Zadig wrote:deder SP, reci ti nama sta je to OB?
(trebalo bi dedama podati da ovo sve razdjeviče - da se ne razmišljaju ovoliko - ko da je pica sapun - nije sine - potrošiti se neće - reče deda)