Vladimir Veliki - predsjednik slobodnog svijeta
-
azea
#226 Re: Vladimir Veliki - predsjednik slobodnog svijeta
Jadna mu majka ko u Putinu vidi slobodarca, demokratu ili nekog koga boli za ljudska prava.
A svjet nije tako jednostavan da je ili Amerika ili Rusija u pravu. I jedni i drugi (vodstvo, politika a ne narod) su govna i pohlepni i krvolocni i gotovo.
Ako bi ikoga birao za predsjenika slobodnog svjeta uzeo bi Mujicu ili nekog ko je pokazao da se bavi politikom sa namjerom da pomogne ljudima i koga vlast nije korumpirala a u americi i rusiji takvi ne dolaze na vlast...
Kako se inace postaje super sila, kroz fair-play, postovanje medjunarodnog prava i ljudski prava sta li ??
A svjet nije tako jednostavan da je ili Amerika ili Rusija u pravu. I jedni i drugi (vodstvo, politika a ne narod) su govna i pohlepni i krvolocni i gotovo.
Ako bi ikoga birao za predsjenika slobodnog svjeta uzeo bi Mujicu ili nekog ko je pokazao da se bavi politikom sa namjerom da pomogne ljudima i koga vlast nije korumpirala a u americi i rusiji takvi ne dolaze na vlast...
Kako se inace postaje super sila, kroz fair-play, postovanje medjunarodnog prava i ljudski prava sta li ??
-
udar 99
#227 Re: Vladimir Veliki - predsjednik slobodnog svijeta
azea wrote:Jadna mu majka ko u Putinu vidi slobodarca, demokratu ili nekog koga boli za ljudska prava.
jest' vala sve si tacno rekao , i Jose Mujica za predsjednika svijeta !
legenda i dobar uman covjek , ma ! Ljudina !
- japin_mutapi
- Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#228 Re: Vladimir Veliki - predsjednik slobodnog svijeta
more bit
al nema nuklearno oružje te stoga otpada kao kandidat za precednika
al nema nuklearno oružje te stoga otpada kao kandidat za precednika
-
Vladimir RUS
- insomnia78
- animals
#231 Re: Vladimir Veliki - predsjednik slobodnog svijeta
Kako se obukao za biciklo
ko da je iz Mehurica..
ko da je iz Mehurica..
- Maraschino
#232 Re: Vladimir Veliki - predsjednik slobodnog svijeta
Poslije pijanog Jeljcina ovaj im ulijeva sigurnost ali je pravi ljakse.
Ko zna sta radi americki ili bilo koji drugi predsjednik a ovaj se istice u plivanju, nekom lovu, voznji terenaca, helikoptera, aviona...mislim, predsjednik
vise mi vuce na komplekse
Ko zna sta radi americki ili bilo koji drugi predsjednik a ovaj se istice u plivanju, nekom lovu, voznji terenaca, helikoptera, aviona...mislim, predsjednik
- jeza u ledja
#233 Re: Vladimir Veliki - predsjednik slobodnog svijeta
fakat dobro ga opisa u jednoj rijeci
- escobar__
#234 Re: Vladimir Veliki - predsjednik slobodnog svijeta
Jebo te predsEdnik slobodnog sveta u dupe.
- SmokingMan
#235 Re: Vladimir Veliki - predsjednik slobodnog svijeta
Sumjiv lik,skroz.Nije za jedinstvenu BIH,osporavaju genocid u Srebrenici...
-
Vladimir RUS
- General War
#237 Re: Vladimir Veliki - predsjednik slobodnog svijeta
Maraschino wrote:Poslije pijanog Jeljcina ovaj im ulijeva sigurnost ali je pravi ljakse.
Ko zna sta radi americki ili bilo koji drugi predsjednik a ovaj se istice u plivanju, nekom lovu, voznji terenaca, helikoptera, aviona...mislim, predsjednikvise mi vuce na komplekse