BAKIRE ODLAZI

Post Reply
Googlerica

#226 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by Googlerica »

Styling wrote:
Joe McCarthy wrote:
Googlerica wrote:
alija i tito nisu ni trebali ici van na lijecenje,jer su obojica imali "dijagnoze" za tabuta
a bakira je operisao hrvat koji radi operacije u germaniji ,kazu,bakir platio operaciju iz svog dzepa
:lol:
Tito nije išao vani, njemu su svjetski stručnjaci dolazili na noge. Ipak je Tile za sve njih gigant.
dzaba,kad je tabut dijagnoza,posjeta strucnjaka nema efekat

danas strucnjacni prave vizite preko granica za svakoga sa parama :D
Googlerica

#227 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by Googlerica »

Aspekt wrote:
Googlerica wrote: alija i tito nisu ni trebali ici van na lijecenje,jer su obojica imali "dijagnoze" za tabuta
a bakira je operisao hrvat koji radi operacije u germaniji ,kazu,
bakir platio operaciju iz svog dzep
a
:lol: :lol: ne sumnjam . siguran sam da je tako . Samo me zanima kako je napunio taj dzep ?
posteno,kao i svaki politicar :D

da nije imao opraciju oka,mora bi nositi crnu mrlju ostatak zivota,a tako bi dobio novi nadimak : Pirat iz BiH :D
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#228 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by KatarinaKosaca »

Propustih ovog Čerčila :-) na Kovačima. Nije došao na prijem povodom dana nezavisnosti, ali je stigao kao jednokoki Džo na Kovače. Na mjestu i datumu gdje ne priliči, govorio je da su građani sa pravom dali žuti karton političarima, pa se onda osvrnuo na jednake mogućnosti za sve građane. I to baš vazi, a slušaju ga ozbiljna lica, čovjek koji je svim mogućim lječnicima onemogućio da pomisle na kandidaturu za direktora bolnice jer se sa SDP-om mjesecima prepucavao oko mjesta direktora dvije gradske bolnice za sovju suprugu i SDP-ovog poslušnika. Na kraju su se braća po materi korupciji SDA i SDP, naravno, dogovorili, svi kvalificirani ljudi neka se nikad ni ne ponadaju tom mjestu, a nama je Bakir vazio o jednakosti mogućnosti.
kamen spoticanja

#229 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by kamen spoticanja »

plain vanilla wrote:sinoc sanjam umro Bakir :oops:

valjda mu nisam produzila zivot :mrgreen:
Baš govorim onaj dan kad se strmoglavio niz basamake,da kakav je levat otići će prije Tihica :oops:
hellue

#230 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by hellue »

KatarinaKosaca wrote:
Arata wrote:Svaka njegova izjava me fakat vrijeđa. Lik stvarno misli da je narod glup, a ja dio naroda pa ispadoh i ja glup.
Najcrnje je što se počnem da smijem od muke kad čujem šta priča. Njegova logika i način razmišljanja k'o da su došli iz South Parka.
To je to. Svakodnevnim izjavama me je iziritirao da otvorim ovu temu. Da sam uličarka i narkomanka, neprijatelj zemlje , a još i nesposobna, jer se u tranziciji nisam "snašla" da kupim radno mjesto ili učlanim u SDA.
A tek sad kad počne vraćati usluge svojim pudlicama hebali smo nanu naninu.. :roll:
A ti jos glasala za njega
KatarinaKosaca

#231 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by KatarinaKosaca »

hellue wrote:A ti jos glasala za njega
Redovno plaćam poreze. A i PDV. A i carinu (ne nosim dupljake kao ljudi kojima se lažno superirorno ismijavaš) Dakle, dajem ja Bakiru uredno plaću, a on je uredno ne zaradi.
DaffyDuck

#232 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by DaffyDuck »

kamen spoticanja wrote:
plain vanilla wrote:sinoc sanjam umro Bakir :oops:

valjda mu nisam produzila zivot :mrgreen:
Baš govorim onaj dan kad se strmoglavio niz basamake,da kakav je levat otići će prije Tihica :oops:
Ni djavo ih nece :dosadno:
oakville

#233 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by oakville »

KatarinaKosaca wrote:
Redovno plaćam poreze. A i PDV. A i carinu (ne nosim dupljake kao ljudi kojima se lažno superirorno ismijavaš) Dakle, dajem ja Bakiru uredno plaću, a on je uredno ne zaradi.
Dobro bi bilo pitanje kome ti to plaćaš te poreze i zašto? Znači neplaćanje poreza je naravno nezakonito, ali s obzirom da se porezi sami koriste za nezakonite radnje i nezakonitu potrošnju, kao metod protesta trebalo bi razmisliti o organiziranom prekidu plaćanja poreza svih poreskih obveznika. Pošto smo tokom protesta shvatili da je ova federacija jedan "organizovan entitet" gdje se ne zna ko je za šta nadležan niti je bilo ko za bilo šta odgovoran, najbolje bi bilo ovom entitetu a i tzv. "državnim institucijama" (uključujući predstavnika turske u predsjedništvu BiH juniora trezora Bakira I :mrgreen: ) masovno uskratiti prihode.
KatarinaKosaca

#234 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by KatarinaKosaca »

oakville wrote: Dobro bi bilo pitanje kome ti to plaćaš te poreze i zašto? Znači neplaćanje poreza je naravno nezakonito, ali s obzirom da se porezi sami koriste za nezakonite radnje i nezakonitu potrošnju, kao metod protesta trebalo bi razmisliti o organiziranom prekidu plaćanja poreza svih poreskih obveznika. Pošto smo tokom protesta shvatili da je ova federacija jedan "organizovan entitet" gdje se ne zna ko je za šta nadležan niti je bilo ko za bilo šta odgovoran, najbolje bi bilo ovom entitetu a i tzv. "državnim institucijama" (uključujući predstavnika turske u predsjedništvu BiH juniora trezora Bakira I :mrgreen: ) masovno uskratiti prihode.
Samo izbjegavanje plaćanja 17% PDV-a, bio bi super potez. Trgovci bi popustili jer imaju svoju maržu, ali bi to moralo biti solidarno i masovno. A to se neće desiti. Prevelika je hobotnica i njene pipe režima puštene u sve pore društva sve ove godine. Onda bi još Bakir poslao preko policijskih poslušnika da odvale bubrege onom ko je to uradio :-) :-)
oakville

#235 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by oakville »

KatarinaKosaca wrote:
oakville wrote: Dobro bi bilo pitanje kome ti to plaćaš te poreze i zašto? Znači neplaćanje poreza je naravno nezakonito, ali s obzirom da se porezi sami koriste za nezakonite radnje i nezakonitu potrošnju, kao metod protesta trebalo bi razmisliti o organiziranom prekidu plaćanja poreza svih poreskih obveznika. Pošto smo tokom protesta shvatili da je ova federacija jedan "organizovan entitet" gdje se ne zna ko je za šta nadležan niti je bilo ko za bilo šta odgovoran, najbolje bi bilo ovom entitetu a i tzv. "državnim institucijama" (uključujući predstavnika turske u predsjedništvu BiH juniora trezora Bakira I :mrgreen: ) masovno uskratiti prihode.
Samo izbjegavanje plaćanja 17% PDV-a, bio bi super potez. Trgovci bi popustili jer imaju svoju maržu, ali bi to moralo biti solidarno i masovno. A to se neće desiti. Prevelika je hobotnica i njene pipe režima puštene u sve pore društva sve ove godine. Onda bi još Bakir poslao preko policijskih poslušnika da odvale bubrege onom ko je to uradio :-) :-)
Ne izbjegavati plačanje, nego masovno bojkotirati - postoji razlika. Obzirom na uređenje ovog režima - još malo će ispasti da oni koji ne plaćaju porez u stvari rade moralnu stvar :D

A generalno nije ovaj sistem teško razvaliti, kao što su protesti pokazali. Izgleda zamrznut u vremenu, a može se raspasti za 5 minuta.
hellue

#236 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by hellue »

KatarinaKosaca wrote:
Placas i Komsicu i Radmanovicu po toj logici, po istoj logici ne vidim da trazis njihove ostavke
KatarinaKosaca

#237 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by KatarinaKosaca »

hellue wrote:
KatarinaKosaca wrote:
Placas i Komsicu i Radmanovicu po toj logici, po istoj logici ne vidim da trazis njihove ostavke
Bar su šutili i nisu me nazivali "nesnalažljivom" jer nisam stranačka, bar nisu negirali korupciju, bar se nisu otimali za radno mjesto svojoj ženi tamo gdje građani ostavljaju najvrijednije zdravlje, bar nisu Almi Čolo kreirali radno mjesto a pričali kako su nositelji progresa, ukratko, bar se ne trude da me svaku večer ili svaki dan nanovo provociraju, cere se u lice , izruguju građanstvu i nipodaštavaju inteligenciju. Utoliko on sam sebe stavlja prvog na metu. Ni od jučer ni od prekjučer. Od kako je Tihić odustao, a ovaj bilmez zajahao tako je skontao, mučenik, da je faca. A kad gnjida misli da je faca, šta manje nego tražiti ostavku?
VjecitiStudent

#238 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by VjecitiStudent »

A Zara?
KatarinaKosaca

#239 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by KatarinaKosaca »

VjecitiStudent wrote:A Zara?
U Doljanima bila Zara sa kamionom i puno onih krpa lošeg materijala, kad "huligani" uradiše svoje i propadoše 4, hej 4 radna mjesta prodavačice-kasirke.
madner

#240 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by madner »

No sa druge strane spasene su neke male radnje koje se bave slicnom tematikom.

Naime ima ekonomskih strucnjaka koji tvrde da vise marki ne mjenja koliko ljudi mogu dati para za iste. :D
KatarinaKosaca

#241 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by KatarinaKosaca »

madner wrote:No sa druge strane spasene su neke male radnje koje se bave slicnom tematikom.

Naime ima ekonomskih strucnjaka koji tvrde da vise marki ne mjenja koliko ljudi mogu dati para za iste. :D
I da pare od Zare idu direktno u Španiju :roll:
madner

#242 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by madner »

Manje vise nebitno, ima mali plus sto neko nece kupovati vani. Mozda.
Toffee karamela

#243 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by Toffee karamela »

Da li se Zakir i po drugi put survao niz basamake ? Odakle mu sad gaza na desnoj okici, zar nije bio samo flaster kad su počele demonstracije ? :shock: Jel se to šta iskomplikovalo, ne daj bože ? :roll:
jazzer

#244 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by jazzer »

Toffee karamela wrote:Da li se Zakir i po drugi put survao niz basamake ? Odakle mu sad gaza na desnoj okici, zar nije bio samo flaster kad su počele demonstracije ? :shock: Jel se to šta iskomplikovalo, ne daj bože ? :roll:
Nismo mi te srece :) .

Moze li gora kletva za Bakira od one ''da Bog da te Sebija lijecila''? :)
Styling

#245 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by Styling »

jazzer wrote:
Toffee karamela wrote:Da li se Zakir i po drugi put survao niz basamake ? Odakle mu sad gaza na desnoj okici, zar nije bio samo flaster kad su počele demonstracije ? :shock: Jel se to šta iskomplikovalo, ne daj bože ? :roll:

Moze. Mi smo u gimnaziji imali kletvu "Dabogda ti Shanko djecu lijecio!" :lol:
Aspekt

#246 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by Aspekt »

jazzer wrote:

Moze . Da Bog da te HVO branio i merhamet hranio .
Da Boga da imao , pa nemao .
Da Bog da ti pare cuvala sarajevska banka .
Da bog da ti se slomio kljuc od trezora banke .
Da Bog da ti inflacija pojela pare
Da Bog da ti Audi 8 ostao bez goriva na Palama u sred noci
KatarinaKosaca

#247 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by KatarinaKosaca »

Styling wrote:Moze. Mi smo u gimnaziji imali kletvu "Dabogda ti Shanko djecu lijecio!" :lol:

Radi načina upisa na faks. Nije se znalo tad koju će gromadu još medicina izroditi. I kako će je muž pošteno zaposliti i postaviti.
Styling

#248 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by Styling »

KatarinaKosaca wrote:
Styling wrote:Moze. Mi smo u gimnaziji imali kletvu "Dabogda ti Shanko djecu lijecio!" :lol:

Radi načina upisa na faks. Nije se znalo tad koju će gromadu još medicina izroditi. I kako će je muž pošteno zaposliti i postaviti.
Radi upisa na faks a i radi nacina na koji je polagao ispite na medicini u Kogu uz shank. Uz pogled iza tamnih kockastih suncanih naocala koje su tada bile hit.
Toffee karamela

#249 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by Toffee karamela »

Styling wrote:

I ja sam čula za tu kletvu, zar on nije postao kantonalni ili federalni ministar zdravstva ? :shock:

Joj Kaja sad ti vidim novu lokaciju, ako može sugestija s moje strane, da riječ "otjerana" zamijeniš "zgrnuta"...tako je onaj FUP-ovac rekao, "zgrnuti u Miljacku" :lol: :jbt:
Styling

#250 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by Styling »

Toffee karamela wrote:
Styling wrote:

I ja sam čula za tu kletvu, zar on nije postao kantonalni ili federalni ministar zdravstva ? :shock:

Joj Kaja sad ti vidim novu lokaciju, ako može sugestija s moje strane, da riječ "otjerana" zamijeniš "zgrnuta"...tako je onaj FUP-ovac rekao, "zgrnuti u Miljacku" :lol: :jbt:
Federalni, ni manje ni više.
Post Reply