Zasto Srbi NE PROTESTUJU?
- Jedinstvo_Manchester
#226 Re: Zasto Srbi NE PROTESTUJU?
Većina Srba neće sa Sarajevom ni janjetinu da jede a kamoli da protestvuje samo to nekima u državi nije jasno a MVP gospodin Zlatko sinoć na pres konfernciji samo što u svojoj nemoći nije rekao nismo vam mi krivi već oni preko Vraca idite tamo pa rušite, to je ono što se moglo pročitati između redova izjave velikog "antifašiste" i njegovatelja tekovina ZAVNOBIHA.
- mofo33
#227 Re: Zasto Srbi NE PROTESTUJU?
Uspavao ih kokain i silikon?
- LBVIEW
#228 Re: Zasto Srbi NE PROTESTUJU?
MA nek kukaju u Zrenjaninu, ko ih hebe, da su nedaj Boze usli u Sarajevo, uradili bi isto ono sto su uradili u gradovima gdje su uspostavili srpsku vlastLSD wrote:Evo vidite vi to....ova demagogija me podsjeca na onu od sds-ovca Tadića (nekada i radikala), koji je rođen u Sarajevu, onda u ime srpstva napustio grad, popeo se na brda, rokao po svom rodnom gradu 4 godine i kad se je prošao rat, kad se sve to davno okoncalo - godinama nakon toga on na OBNu mrtav-hladan licemjerno konstatuje kako Sarajevo ne cini ništa da povrati svoje nekadašnje građane srpske nacionalnostiDoZeN wrote:Dodik je veliki Srbin onoliko koliko je i Zlatko veliki Bosnjak, pojma nemate sta pricate![]()
Kada mu treba "srpstvo" on ga iskoristi, kada mu ne treba on poptpise Vojsku BIH i Carine itd
Nije narod u RS za Mr Dodu,nego nema zracka razuma iz Shehera,o tome sam pisao na temi o odlasku Sarajevskih Srba, vi ponovo "jedno te isto,pa jedno te isto"
Sarajevo nema plan sta da radi sa Sirokacom ili Vratnikom,a ne da se brine od Lukavice pa nadalje sa ljudima koji su bili na suprotnoj strain u ratu![]()
iste one koji su sa nevjerovatnom energijom i strašću razarali taj grad skoro 4 godine, držali ga izolaciji, bez vode, bez struje, bez plina
Ne sumnjam da bi to bio veliki gest - gest žrtve prema svom dželatu.
-
stari grad Visegrad
#229 Re: Zasto Srbi NE PROTESTUJU?
Srbi ne protestuju zato sto su kukavice.
- LBVIEW
#230 Re: Zasto Srbi NE PROTESTUJU?
Ma vecina Srba bi najradije da Saraljilja nema nikako, tako reci.Jedinstvo_Manchester wrote:Većina Srba neće sa Sarajevom ni janjetinu da jede a kamoli da protestvuje samo to nekima u državi nije jasno a MVP gospodin Zlatko sinoć na pres konfernciji samo što u svojoj nemoći nije rekao nismo vam mi krivi već oni preko Vraca idite tamo pa rušite, to je ono što se moglo pročitati između redova izjave velikog "antifašiste" i njegovatelja tekovina ZAVNOBIHA.
Ko ocekuje nesto od ljudi koji normalno,bez ikakve grize savjesti zive,rade i djecu odgajaju pored masovnih grobnica,
Ima ozbiljnih problema s percepcijom stvarnosti.
- Danguba
#231 Re: Zasto Srbi NE PROTESTUJU?
Ovo si samo ti i Dodik uspjeli procitati.Jedinstvo_Manchester wrote:Većina Srba neće sa Sarajevom ni janjetinu da jede a kamoli da protestvuje samo to nekima u državi nije jasno a MVP gospodin Zlatko sinoć na pres konfernciji samo što u svojoj nemoći nije rekao nismo vam mi krivi već oni preko Vraca idite tamo pa rušite, to je ono što se moglo pročitati između redova izjave velikog "antifašiste" i njegovatelja tekovina ZAVNOBIHA.
To da cetnike dignete u pripravnost.
-
Martinez_
#232 Re: Zasto Srbi NE PROTESTUJU?
Krivi kad ruše, krivi i kad ne ruše
E svašta
E svašta
-
rokan
#233 Re: Zasto Srbi NE PROTESTUJU?
kakav crni antifasista, sdp je samo drugi esalon sda a on licno je vjerovatno veci sovinista i od bakira.Jedinstvo_Manchester wrote:Većina Srba neće sa Sarajevom ni janjetinu da jede a kamoli da protestvuje samo to nekima u državi nije jasno a MVP gospodin Zlatko sinoć na pres konfernciji samo što u svojoj nemoći nije rekao nismo vam mi krivi već oni preko Vraca idite tamo pa rušite, to je ono što se moglo pročitati između redova izjave velikog "antifašiste" i njegovatelja tekovina ZAVNOBIHA.
- mofo33
#234 Re: Zasto Srbi NE PROTESTUJU?
Da znas...Martinez_ wrote:Krivi kad ruše, krivi i kad ne ruše![]()
E svašta
-
mali_balon
#235 Re: Zasto Srbi NE PROTESTUJU?
Cuj sto ne protestuju pa dobro im, valjda.
- DoZeN
#236 Re: Zasto Srbi NE PROTESTUJU?
Niko ne kuka,to si se zeznuo,ostalo je demagogija koja se prosipa 20 godina po BIH, Srbi imaju svoju teritoriju,stenje BIH i muci se.LSD wrote: Evo vidite vi to....ova demagogija me podsjeca na onu od sds-ovca Tadića (nekada i radikala), koji je rođen u Sarajevu, onda u ime srpstva napustio grad, popeo se na brda, rokao po svom rodnom gradu 4 godine i kad se je prošao rat, kad se sve to davno okoncalo - godinama nakon toga on na OBNu mrtav-hladan licemjerno konstatuje kako Sarajevo ne cini ništa da povrati svoje nekadašnje građane srpske nacionalnosti![]()
iste one koji su sa nevjerovatnom energijom i strašću razarali taj grad skoro 4 godine, držali ga izolaciji, bez vode, bez struje, bez plina.
Ne sumnjam da bi to bio veliki gest - gest žrtve prema svom dželatu.
Ali tesko je dobaciti do Bosnjackog Prnjavora
- Jedinstvo_Manchester
#237 Re: Zasto Srbi NE PROTESTUJU?
Ovo svi koji su gledali obraćanje crvenog kmera na televiziji su mogli da vide i zbog toga ću uvjek sa Dodikom rađe govna jesti nego sa Zlatkom pečenjeDanguba wrote:Ovo si samo ti i Dodik uspjeli procitati.Jedinstvo_Manchester wrote:Većina Srba neće sa Sarajevom ni janjetinu da jede a kamoli da protestvuje samo to nekima u državi nije jasno a MVP gospodin Zlatko sinoć na pres konfernciji samo što u svojoj nemoći nije rekao nismo vam mi krivi već oni preko Vraca idite tamo pa rušite, to je ono što se moglo pročitati između redova izjave velikog "antifašiste" i njegovatelja tekovina ZAVNOBIHA.![]()
![]()
To da cetnike dignete u pripravnost.
- andromeda101
#238 Re: Zasto Srbi NE PROTESTUJU?
Zato što su Bošnjaci nesigurni u sebe.
Zato Bošnjake Srbi i ismijavaju "help Baznia".
Ja koliko vidim, rat je bio i zna se šta se desilo.
Poslije rata, Srbi su ostali na svojoj nacionalističkoj putanji i nastavili rušiti BiH političkim zavrzlamama.
Tako da su oni kao i korumpirani političari koji koriste ovaj košmar od situacije u svoje svrhe dio problema.
Pasivnim ili aktivnim podržavanjem politike uništavanja BiH kao države.
Što se tiče zastava, ne treba se stiditi sebe da bi se dopao nekom drugom.
Pogotovo kad se oni kao "ljudi" ne stide genocidne tvorevine.
I gledaju na bilo kakav podmukli i bezskrupulozni način da prinesu rušenju BiH kao države i društva.
Zato Bošnjake Srbi i ismijavaju "help Baznia".
Ja koliko vidim, rat je bio i zna se šta se desilo.
Poslije rata, Srbi su ostali na svojoj nacionalističkoj putanji i nastavili rušiti BiH političkim zavrzlamama.
Tako da su oni kao i korumpirani političari koji koriste ovaj košmar od situacije u svoje svrhe dio problema.
Pasivnim ili aktivnim podržavanjem politike uništavanja BiH kao države.
Što se tiče zastava, ne treba se stiditi sebe da bi se dopao nekom drugom.
Pogotovo kad se oni kao "ljudi" ne stide genocidne tvorevine.
I gledaju na bilo kakav podmukli i bezskrupulozni način da prinesu rušenju BiH kao države i društva.
- DoZeN
#239 Re: Zasto Srbi NE PROTESTUJU?
i Ceca pjeva po RS,na sijelima tresti Baja Mali Knindza,slobodno dolazi u BIH itd,srpske zastave se nosaju po sijelima,cak I cetnicke.LBVIEW wrote:
Ma vama nikakva zastava kao ni sama drzava nije prihvatljiva, kao uostalom ni Bosnjaci,da se ne lazemo, inace ne bi u odorama 'rabre vojske i policije pokusali iste izbrisati s lica Zemlje , ali koliko se god trudili ne mozete izbrisati cinjenicu kako je ista bila zastava medunarodno priznate drzave i vijorila se uppred UN-a. Btw, ja ljiljane redovno vidim po sumskoj na bosnjackim svadbama, tako da ti je ta o tome gdje je ista pozeljna suplja.
Hocu reci:Pusti suplju boga ti tvoga
Last edited by DoZeN on 08/02/2014 23:25, edited 1 time in total.
-
uzgajivac
#240 Re: Zasto Srbi NE PROTESTUJU?
nema protesta u Republici Srpskoj dok se predsjednik Dodik ne vrati iz sluzbene posjete Rusiji 
- area51
#241 Re: Zasto Srbi NE PROTESTUJU?
Ko ti kaže da nije prihvatljiva ?LBVIEW wrote:Ma vama nikakva zastava kao ni sama drzava nije prihvatljiva, kao uostalom ni Bosnjaci,da se ne lazemo, inace ne bi u odorama 'rabre vojske i policije pokusali iste izbrisati s lica Zemlje , ali koliko se god trudili ne mozete izbrisati cinjenicu kako je ista bila zastava medunarodno priznate drzave i vijorila se uppred UN-a. Btw, ja ljiljane redovno vidim po sumskoj na bosnjackim svadbama, tako da ti je ta o tome gdje je ista pozeljna suplja.area51 wrote: Kakva god da je to nije državna zastava i nije poželjna na 2/3 teritorije BiH.
Na svim zgradama opština u RS-u imaš zastavu BiH(uz zastavu RS-a) i niko ih ne dira.To da li ih neko voli ili ne drugo je pitanje (uglavnom ne voli,da se ne lažemo) ali ih niko ne dira.
Možda je na početku i bilo sporadičnih incidenata ali zadnjih godina ne.(ne da ja znam)
Tako ako misliš dobro ovoj državi mani se "ljiljana" na teritoriji gdje znaš da nisu dobro došli a isto tako i vi "moji" neka smotaju "trobojku" kad prolaze kroz federaciju.
Pozdrav
- andromeda101
#242 Re: Zasto Srbi NE PROTESTUJU?
Ne očekujte pomoć od Srba.
Njima treba prvo "pomoći" da se oslobode od srbovanja i uništavanja BiH.
I to pomoći ničim drugim nego zastavama RBiH.
Onda će Srbi pomagati.
Nemojte se kurvanjski umoljavati.
Ispadaju genocidaši bolji ljudi nego njihove žrtve.
Prosjake niko ne voli, ako hoćeš nešto onda se moraš za to nešto i boriti, a ne prosjačiti i moliti.
Onda će Srbi pomagati.
Prosjake niko ne voli, ako hoćeš nešto onda se moraš za to nešto i boriti, a ne prosjačiti i moliti.
Last edited by andromeda101 on 08/02/2014 23:29, edited 1 time in total.
- area51
#243 Re: Zasto Srbi NE PROTESTUJU?
andromeda101 wrote:Ne očekujte pomoć od Srba.
Onda će Srbi pomagati.
-
rokan
#244 Re: Zasto Srbi NE PROTESTUJU?
stvarno ne kontam tu potrebu da protestuju i u rs-u. ko normalan zeli ista da ima zajednicko sa genocidasima, agresorima, zlocincima... i kakvim se sve kreativnim nazivima nisu castili pripadnici srpskog naroda sve ove godine.
- Kal El
#245 Re: Zasto Srbi NE PROTESTUJU?
Mrš četniku jedan u pm! Izazivanje požara na džamijama, rušenje nišana..itd itdarea51 wrote:Ko ti kaže da nije prihvatljiva ?LBVIEW wrote:Ma vama nikakva zastava kao ni sama drzava nije prihvatljiva, kao uostalom ni Bosnjaci,da se ne lazemo, inace ne bi u odorama 'rabre vojske i policije pokusali iste izbrisati s lica Zemlje , ali koliko se god trudili ne mozete izbrisati cinjenicu kako je ista bila zastava medunarodno priznate drzave i vijorila se uppred UN-a. Btw, ja ljiljane redovno vidim po sumskoj na bosnjackim svadbama, tako da ti je ta o tome gdje je ista pozeljna suplja.area51 wrote: Kakva god da je to nije državna zastava i nije poželjna na 2/3 teritorije BiH.
Na svim zgradama opština u RS-u imaš zastavu BiH(uz zastavu RS-a) i niko ih ne dira.To da li ih neko voli ili ne drugo je pitanje (uglavnom ne voli,da se ne lažemo) ali ih niko ne dira.
Možda je na početku i bilo sporadičnih incidenata ali zadnjih godina ne.(ne da ja znam)
Tako ako misliš dobro ovoj državi mani se "ljiljana" na teritoriji gdje znaš da nisu dobro došli a isto tako i vi "moji" neka smotaju "trobojku" kad prolaze kroz federaciju.
Pozdrav
Gdje god da idem u smrdskoj tvorevini nosim ljiljane sa sobom!
Ona vaša zastava je zločinačka četo maloumni,na svakom koraku ima po dvije tri zastave otiraca govana po genocidnoj tvorevini!
Sent from my LT26i using Tapatalk
-
greenman
#246 Re: Zasto Srbi NE PROTESTUJU?
Ti stvarno misliš da će se neki Srbin udružiti s tobom ako tog istog Srbina nazivaš "genocidaš"?andromeda101 wrote:Ne očekujte pomoć od Srba.
Onda će Srbi pomagati.
Žali Bože tih 2000 poruka i bajtova što si dosad potrošio...
- CSKA
#247 Re: Zasto Srbi NE PROTESTUJU?
Misa mu,kakvo pitanje,pa zar protesti ne bi isli na stetu bosnjaka.Sta da pocnu npr.,zamislimo tu naucnu fantastiku pa dodje neko posten,vrijedan na vlast u RS-u...samim tim i taj entitet postane bolji za zivjeti,ekonomski jak..Nevidim tu neki interes bosnjaka.
- ljetna kiša
#248 Re: Zasto Srbi NE PROTESTUJU?
Ima li neki snimak te izjave za nas koji nismo vidjeli?Jedinstvo_Manchester wrote:Većina Srba neće sa Sarajevom ni janjetinu da jede a kamoli da protestvuje samo to nekima u državi nije jasno a MVP gospodin Zlatko sinoć na pres konfernciji samo što u svojoj nemoći nije rekao nismo vam mi krivi već oni preko Vraca idite tamo pa rušite, to je ono što se moglo pročitati između redova izjave velikog "antifašiste" i njegovatelja tekovina ZAVNOBIHA.
- andromeda101
#249 Re: Zasto Srbi NE PROTESTUJU?
Srbi će ti se diviti jedino ako si bolji borac od njih.
Onda će te slijediti.
Da bi te slijedili moraš ih pobjediti.
Prosjačiti nešto od njih .... zaboravi.
Onda će te slijediti.
Da bi te slijedili moraš ih pobjediti.
Prosjačiti nešto od njih .... zaboravi.
- DoZeN
#250 Re: Zasto Srbi NE PROTESTUJU?
Najvise ce pomoci zastave sa ljiljanima
Evo sta rade oni sto vole BIH:
Saopštenje o protestima
Emir Spahić se oglasio saopštenjem za javnost!
Nakon jučerašnjim nemilih scena koje su odigrale u cijeloj Bosni i Hercegovini, na društenim mrežama “osvanula” je navodna izjava kapitena Bosne i Hercegovine Emira Spahića.
Međutim, kapiten Zmajeva brzo je demantovao svoju “izjavu”, te se javnosti obratio putem saopštenja, koje vam prenosimo u cijelosti.
“Draga rodbino, prijatelji, fanovi. Samo Vas želim obavijestiti da nisam ni u jednom trenutku niti bi u bilo kojem trenutku komentarisao novonastalu situaciju u Bosni i Hercegovini”.
“Politika me nikad nije interesirala i uvijek sam se držao daleko od nje i nisam uopće kompetentan da komentiram situaciju na ulicama u BiH. Da, suosjećam se sa svojim narodom i njihovim problemima ali ja im samo mogu pomoći svojim zalaganjem i ljubavlju na nogometnim terenima”.
“Jako je mnogo mojih lažnih facebook profila i većina ih koristi ovu situaciju kako bi povećali broj svojih “prijatelja” ali ja se ograđujem od svih njih i poručujem im da ih može biti SRAMMMM!! Ovo je jedina moja stranica. Instagram i Twitter profile uopće ne posjedujem. Hvala vam!”, navodi Emir Spahić
Evo sta rade oni sto vole BIH:
Saopštenje o protestima
Emir Spahić se oglasio saopštenjem za javnost!
Nakon jučerašnjim nemilih scena koje su odigrale u cijeloj Bosni i Hercegovini, na društenim mrežama “osvanula” je navodna izjava kapitena Bosne i Hercegovine Emira Spahića.
Međutim, kapiten Zmajeva brzo je demantovao svoju “izjavu”, te se javnosti obratio putem saopštenja, koje vam prenosimo u cijelosti.
“Draga rodbino, prijatelji, fanovi. Samo Vas želim obavijestiti da nisam ni u jednom trenutku niti bi u bilo kojem trenutku komentarisao novonastalu situaciju u Bosni i Hercegovini”.
“Politika me nikad nije interesirala i uvijek sam se držao daleko od nje i nisam uopće kompetentan da komentiram situaciju na ulicama u BiH. Da, suosjećam se sa svojim narodom i njihovim problemima ali ja im samo mogu pomoći svojim zalaganjem i ljubavlju na nogometnim terenima”.
“Jako je mnogo mojih lažnih facebook profila i većina ih koristi ovu situaciju kako bi povećali broj svojih “prijatelja” ali ja se ograđujem od svih njih i poručujem im da ih može biti SRAMMMM!! Ovo je jedina moja stranica. Instagram i Twitter profile uopće ne posjedujem. Hvala vam!”, navodi Emir Spahić