Za koga u bobu navijate?
Mogli su se vala i neka nasa cetvorica skupiti u Rusiji, posuditi bob i raspaliti
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
Aposlutno se slažem.karanana wrote:pa sta je ono onaj matori kostelic onako postavio. koja budala i ko mu dozvoli da onako stavi stapove. bukvalno se moras uzbrdo vratiti na jednim vratima da prodjes.
ali haj, interesantnije je.
Upravo pichi druga voznja boba.Mustang1 wrote:Kad ce bob i Jamajka ?
Ante Kostelić je genije i čovjek je postavio stazu za prave slalomaše i svaka mu čast. Ovi što ga mrze su mu ustvari zavidni i nisu vrijedni spomena. Zato momak kad spomeneš Antu Kostelića stani mirno i šuti, jer ti je to pametnije nego da pričaš gluposti.It_is_a_Leclerc wrote:Aposlutno se slažem.karanana wrote:pa sta je ono onaj matori kostelic onako postavio. koja budala i ko mu dozvoli da onako stavi stapove. bukvalno se moras uzbrdo vratiti na jednim vratima da prodjes.
ali haj, interesantnije je.
Ante Kostelić je postavio skandaloznu stazu, i ja očekujem da će mu nakon ovog neko zabraniti da ovo više radi. Od 30 prvih slalomaša, 18 je završilo trku, od toga 2 sa abnormalnim kašnjenjima jer je morao stati i krenuti opet. (Nijemci već bijesne i pitaju čemu staza koju je praktički nemoguće preći)
Postavlja se pitanje, zna li "gospodin" Kostelić da su ovo Olimpijske igre, a ne Svjetski kup ?! Da li zna da se ovdje pojavljuju i skijaši iz Novog Zelanda, Libanona, Togoa...Jel treba neko da glavu izgubi, zbog patološke želje "stručnjaka" da svom sinu uvali medalju ?!
Fuj !
Ante Kostelić je genije i čovjek je postavio stazu za prave slalomaše i svaka mu čast. Ovi što ga mrze su mu ustvari zavidni i nisu vrijedni spomena. Zato momak kad spomeneš Antu Kostelića stani mirno i šuti, jer ti je to pametnije nego da pričaš gluposti.[/quote]Better Man wrote: Fuj !

Prvo. Naravno da neću ćutati ni za koga, ni pred kim. Tim više, ako je to tvoje "naređenje".It_is_a_Leclerc wrote:Ante Kostelić je genije i čovjek je postavio stazu za prave slalomaše i svaka mu čast. Ovi što ga mrze su mu ustvari zavidni i nisu vrijedni spomena. Zato momak kad spomeneš Antu Kostelića stani mirno i šuti, jer ti je to pametnije nego da pričaš gluposti.Better Man wrote: Fuj !
It_is_a_Leclerc wrote: Postavlja se pitanje, zna li "gospodin" Kostelić da su ovo Olimpijske igre, a ne Svjetski kup ?!
Fuj !
Kakve veze imaju Janica i Ivica ?!zg2 wrote:It_is_a_Leclerc wrote: Postavlja se pitanje, zna li "gospodin" Kostelić da su ovo Olimpijske igre, a ne Svjetski kup ?!
Fuj !
Fuj, slažem se, Fuj !
Janica i Ivica Kostelić su ukupno osvojili 10 (DESET) Olimpijskih medalja
stvarno Fuj - sve je to "naštimao" njihov tata-otac Ante ... Fuj, fuj !!!
Objektivni navijac wrote:Sto se podjele medalja tice,brutalna dominacija SSSR-a![]()
Kao i Jugoslavija
Nikada jaci.
![]()
Dobro igre. Organizacija solidna,nije kao u Sarajevu ali...Sportski zanimljive,ko gubi uvijek se ljuti
Mislim da se ona povukla, pa su je nagovorili da se vrati za Olimijske igre, a da jeste izdominirala, jeste. Imala je jedan necist doskok koji se nije vidio do usporenog snimka, ali i ja mislim da je trebala uzeti zlato, gledao sam ovo takmicenje.It_is_a_Leclerc wrote:Eto..Svi stručni komentatori koju su u nevjerici vrijeđali Antu Kostelića zbog pogibeljne staze u finalu olimpijskog skijaškog takmičenja, nemaju blagog pojma. Samo par forumaša ovdje zna o čemu se radi.![]()
Klizačica Kim Yuna najavila povlačenje iz sporta nakon što su je ruski olimpijski kriminalci pokgrali u finalu slobodnog programa, gdje je zlato otišlo Ruskinji Adelini Sotnikovoj.
Na ovu olimpijadu u Sociju sam mislio a ne na prosle olimpijadeZviz wrote:Objektivni navijac wrote:Sto se podjele medalja tice,brutalna dominacija SSSR-a![]()
Kao i Jugoslavija
Nikada jaci.
![]()
Dobro igre. Organizacija solidna,nije kao u Sarajevu ali...Sportski zanimljive,ko gubi uvijek se ljuti
Kakva Jugoslavija? U timskim sportovima bila najjaca i to je to. Na zimslim olimpijadama sto su Slovenci uspjeli da poberu u ime SFRJ to je to - nista posebno. U ljetnim igrama u Los Angelesu 1984 - Juga zabiljezila najbolji rezultat ikad inace sve je bilo jako siromasno.
Ulagalo se u oruzije a sport na individualnom nivou bio malo zapusten.