Da li nam je zaposlenje na budzetu postalo ZIVOTNI MOTIV?

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.
Post Reply
salvatore paradise

#226 Re: Da li nam je zaposlenje na budzetu postalo ZIVOTNI MOTIV

Post by salvatore paradise »

expertx wrote:
salvatore paradise wrote: Naravno da nece, ali ako propadne nas deset hiljada (na cemu uzurbano radite) neko ce se osvrnuti. A taj neko prima platu od poreza kojeg ja placam... Ili da kazem filmski, ako mi potonemo, tonete i vi... :)
ne sikiraj se, mirno spavaj... ako mozes :lol:
Ne vidim zaista nista smijesno...
salvatore paradise

#227 Re: Da li nam je zaposlenje na budzetu postalo ZIVOTNI MOTIV

Post by salvatore paradise »

Privatnici rules, budzetlije sucks :D
antidebil

#228 Re: Da li nam je zaposlenje na budzetu postalo ZIVOTNI MOTIV

Post by antidebil »

Warashii wrote:Pa u principu jeste .
Radim vec 15-16 godina i sve u privatnom sektoru, ocajno, znam koliko vrijedim i svjestan sam svog znanja ali boljeg zaposlenja jednostavno ne mogu naci i plata mi se granici sa najnizom penzijom, nemam taj neki regres a godinsji ovisi, slobodan dan se dobije tu i tamo a praznici su Nova Godina, Bajram i 1 maj :) .
Objasnjavao sam njihov posao nekim budzetlijama kao i profesorima informatike neke stvari vezano za njihov posao .
Ko nebi na budzet, imas radno vrijeme u bobu tacno, godisnjeg da zaboravis gdje radis, bolovanje, regres, dzumu, topli obrok itd. itd.
Davno sam ja rek`o, nabijem ja drzavu na onu stvar u kojoj je san snova posao zatvorskog policajca .
sve to imas i ti. imas i godisnji i dzumu i bolovanje i radno u bobu...
tebi fali nesto drugo: castan, posten gazda i muda da trazis svoja prava ;) tebi je gazda u startu reko "ja sam dzubre koje ne postuje propise i koje cete naguzit do maksimuma." i ti si prist'o
nemojte pricat da drzava vama nije dala. jest vam dala sva ista prava. VI STE SE SAMI ODREKLI TOGA!!!
Post Reply