Vincent Tan- Većinski vlasnik upravljačkih uloga FK Sarajevo
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- šrilančananin
#226 Re: Vincent Tan- Većinski vlasnik upravljačkih uloga FK Sara
Evo prilike navijacima Sarajeva da Novu racunaju od Tana i prije Tana, ima li snage.?
- Maharadza
#227 Re: Vincent Tan- Većinski vlasnik upravljačkih uloga FK Sara
Jest' da sam uopšte raspravljao s tobom išta, već samo iznosim ČINJENICE! Istina boli!uskrsno_respo wrote:Maharadza wrote:+1 pogotovu ovome "uskrsnutom" koji nije očito čuo ni za pravopis, gramatiku pa ni interpunkciju! Ali može biti i da ga muka natjerala da zaboravi?!Muhamed Đakmić wrote:Ne znam za vas, ali meni milina ovu temu čitati, upišam se od smijeha dobronamjernicima svaki put
- jeza u ledja
#228 Re: Vincent Tan- Većinski vlasnik upravljačkih uloga FK Sara
Recenica ne moze poceti sa povisilicom.uskrsno_respo wrote:Maharadza wrote:+1 pogotovu ovome "uskrsnutom" koji nije očito čuo ni za pravopis, gramatiku pa ni interpunkciju! Ali može biti i da ga muka natjerala da zaboravi?!Muhamed Đakmić wrote:Ne znam za vas, ali meni milina ovu temu čitati, upišam se od smijeha dobronamjernicima svaki put
- Logovan
#229 Re: Vincent Tan- Većinski vlasnik upravljačkih uloga FK Sara
Poštovani navijači Fudbalskog Kluba Sarajevo,
pred nama je zajedničko putovanje puno uzbuđenja i izazova... Pozivam vas da budemo dio budućnosti Kluba koji ima bogatu tradiciju i prošlost - zajedno.
Sretnu i uspješnu Novu 2014. godinu Vama i vašim porodicama želi Tan Sri Vincent Tan. — sa Tan Sri Vincent Tan.

pred nama je zajedničko putovanje puno uzbuđenja i izazova... Pozivam vas da budemo dio budućnosti Kluba koji ima bogatu tradiciju i prošlost - zajedno.
Sretnu i uspješnu Novu 2014. godinu Vama i vašim porodicama želi Tan Sri Vincent Tan. — sa Tan Sri Vincent Tan.

- 34sf4drgu67d25
#230 Re: Vincent Tan- Većinski vlasnik upravljačkih uloga FK Sara
Fala brate, Vincente
-
The 51st State
#231 Re: Vincent Tan- Većinski vlasnik upravljačkih uloga FK Sara
apsolutno.šrilančananin wrote:Evo prilike navijacima Sarajeva da Novu racunaju od Tana i prije Tana, ima li snage.?
-
The 51st State
#232 Re: Vincent Tan- Većinski vlasnik upravljačkih uloga FK Sara
vrijedi citirati ovakav zen i covjecnost.Logovan wrote:Poštovani navijači Fudbalskog Kluba Sarajevo,
- Kemal Malovčić
#233 Re: Vincent Tan- Većinski vlasnik upravljačkih uloga FK Sara
Ima stila ima keša.Logovan wrote:Poštovani navijači Fudbalskog Kluba Sarajevo,
Sretna i tebi NOVA, Vensane.
- BegA_
- van helsing
#235 Re: Vincent Tan- Većinski vlasnik upravljačkih uloga FK Sara
Odkud ovo?Logovan wrote:Poštovani navijači Fudbalskog Kluba Sarajevo,
Sretno i tebi i tvojima mr.Tan.
Nadam se da neces i nama traziti igrace sa datumom koji ima broj 8.
- bordo gandalf
- Grijem se na: Gree Hansol 12
#236 Re: Vincent Tan- Većinski vlasnik upravljačkih uloga FK Sara
Sa nase ofišl fb stranice 
- 34sf4drgu67d25
#237 Re: Vincent Tan- Većinski vlasnik upravljačkih uloga FK Sara
http://www.premierleague.com/en-gb/news ... ities.html
Cisto sumljam da cemo ovo procitati na nasim sajtovima...
- Butmiran
#238 Re: Vincent Tan- Većinski vlasnik upravljačkih uloga FK Sara
Baš gledam sad portale da vidim je l' se neko zajeb'o pa slučajno objavio, al' naletiću u kurcu. Kakvi licemjeri majke im se najebem.
- alchak.ba
#239 Re: Vincent Tan- Većinski vlasnik upravljačkih uloga FK Sara
sutra je dan kada se cita Oslobođenje 
- Logovan
#240 Re: Vincent Tan- Većinski vlasnik upravljačkih uloga FK Sara
A sta ce to pisati u Oslobodjenju?alchak.ba wrote:sutra je dan kada se cita Oslobođenje
Sent from my GT-S5830i using Tapatalk 2
- SmokingMan
#241 Re: Vincent Tan- Većinski vlasnik upravljačkih uloga FK Sara
Jer na našim sajtovima uglavnom dominiraju gluposti,i besmislice...34sf4drgu67d25 wrote:http://www.premierleague.com/en-gb/news ... ities.html
- Kemal Malovčić
#242 Re: Vincent Tan- Većinski vlasnik upravljačkih uloga FK Sara
@Klix.ba, zašto vi ne budete prvi?
- alchak.ba
#243 Re: Vincent Tan- Većinski vlasnik upravljačkih uloga FK Sara
Sutra cu i ja da saznamLogovan wrote:A sta ce to pisati u Oslobodjenju?alchak.ba wrote:sutra je dan kada se cita Oslobođenje
Sent from my GT-S5830i using Tapatalk 2
- Pitar sa Kariba
- Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.
- mousstapha
#245 Re: Vincent Tan- Većinski vlasnik upravljačkih uloga FK Sara
Daj, nemoj nam to raditi.alchak.ba wrote:Sutra cu i ja da saznam
- Obuca9
#246 Re: Vincent Tan- Većinski vlasnik upravljačkih uloga FK Sara
Boli me kita i za tebe i Livorno i za Budućnost iz Srebrenice.uskrsno_respo wrote:i meni je pun kurac vas navijaca koji ste licemjeri do zla bogaObuca9 wrote:Možda i jeste glup, ali mi je viš pun kurac ovih dušebrižnika, što su se preko noći počeli sekirati za sudbinu FK Sarajevo.BadCopy wrote:Nisam ocekivao ovako glup komentar od tebe
pricas nesto o barcelonama liverpulima i slicno a sarajevo upravo to postaje i kad uspije (naravno ako uspije) se podici u europi i bude poznat i bude igrao prijateljske sa kardifom bio na turneji po maleziji i slicno reci ce te svijetski klub vidite mi smo sila itd
pises gdje su bili kad je sarajevo bilo u propasti nego ste pratili iste gore pobrojane
e ja cu za sebe licno odgovoriti za druge ne znam
ja sam uvijek bio uz svoj klub i pomagao bez obzira sto sam udaljen od njega kilometre
a to je livorno
cak par puta isao i na utakmicu druge lige
da sam tamo cesce bi isao al ne mogu obaveze
i onda nemoj srati nekome sto ne podrzava sarajevo kad podrzava nekog drugog zelju velez borac buducnost iz srebrenice ili slicno
ako je tema sarajevo ne znaci da se ne moze pisati o tanu jer se on tice citave lige i fudbala uopste u bih tako da ti ni niko drugi ne moze niti smije nekome braniti da prica o njemu i sarajevu
zato smanji dozivljaj i ne naredjuj ko ce sta pisati i gdje pisati idi na kosevo i prati utakmice
Ljubomorne duše crknite od muke, biće vam lakše.
- jeza u ledja
#247 Re: Vincent Tan- Većinski vlasnik upravljačkih uloga FK Sara
jebo sliku svoju frajeru 40 i kusur godina jos uvijek je bejbi fejs 
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#248 Re: Vincent Tan- Većinski vlasnik upravljačkih uloga FK Sara
@respo, polako. Pokusao si prosuti svoju pricu i tezu, i mogao si zakljuciti da ovdje 99,9% ljudi KOJI NAVIJAJU za Sarajevo, nisu na tom fonu, i ja bih te sada zamolio da nas pustis da zivimo u "zabludama" i "mraku", a ti bujrum na drugom dijelu foruma otvori temu o svome (kao) voljenom klubu Livornu, i tamo nastavi.
- Butmiran
#249 Re: Vincent Tan- Većinski vlasnik upravljačkih uloga FK Sara
S budalom se ne može raspravljati, prvo te spusti na svoj nivo pa te dotuče na iskustvo.
- Obuca9
#250 Re: Vincent Tan- Većinski vlasnik upravljačkih uloga FK Sara
Nit' sam mali, nit idem na tu tribinu na koju ti misliš da idem, nit' se furam na "engleska hool sranja". Prema tome, jedini koje pise gluposti si ti.uskrsno_respo wrote: Polako mali ajd sad na tribinu i furaj se na engleze hools i slicna sranja
Kad nemas sta reci onda bolje ne pisati nego ispasti glup