Da li je u redu da udata zena ima bliskog muskog prijatelja?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Dr. Kuca
#226 Re: Da li je u redu da udata zena ima bliskog muskog prijate
Ok da izlaze na kafu u mjesecu 1-2. Al da ide kod njega no way. Pa znas i sam sta bude kad ti dodje kona na kafu, a ti sam kuci. 
- spreca
#227 Re: Da li je u redu da udata zena ima bliskog muskog prijate
Dr. Kuca wrote:Ok da izlaze na kafu u mjesecu 1-2. Al da ide kod njega no way. Pa znas i sam sta bude kad ti dodje kona na kafu, a ti sam kuci.
- mO k3
#228 Re: Da li je u redu da udata zena ima bliskog muskog prijate
Tipično brkati....Ridjobrki wrote:Ne može ona pričati koliko joj ja mogu gledati sise i praviti se da slušam.dječak sa šibicama wrote:A vi stvarno vjerujete da muskarac voli sjediti uz kafu i naklapati?
eeeee duse drage, naivne...
- CaneBos
#229 Re: Da li je u redu da udata zena ima bliskog muskog prijate
Odlicno receno, kratko i koncizno bez mnogo palamudjenja!sadowl wrote:Pitanje je glasilo da li je uredu da ima UDATA zena ima prijatelja sa kojim provodi toliko vremena.
Kratko: NE
Drugi par opanaka je da li je moguce da izmedju njih nema nista osim prijateljstva
Opet kratko: DA
- CaneBos
#230 Re: Da li je u redu da udata zena ima bliskog muskog prijate
A jel se Ramo javio na ovu temu? ne da mi se listat a zarko me zanima
Ramo, Ramo druze moj, da li cujes jecaj moj..

Ramo, Ramo druze moj, da li cujes jecaj moj..
- Ramzess Veliki
#231 Re: Da li je u redu da udata zena ima bliskog muskog prijate
Ja sam za to da se ništa ne zna ... i tako svi živimo u velikoj zabludi pa nek' tako i ostane.CaneBos wrote:A jel se Ramo javio na ovu temu? ne da mi se listat a zarko me zanima![]()
Ramo, Ramo druze moj, da li cujes jecaj moj..![]()
- Pitar s Kariba
#232 Re: Da li je u redu da udata zena ima bliskog muskog prijate
alijagoro wrote:Pa ne bih rekao da je to samo misljenje foruma,imas onaj video negdje gdje pitaju mladzu raju o tome.Muskarci su bili izrazito jasni dok su zene nekako bile zbunjene po tom pitanju,kao da haman zele sebe ubjediti da je to tako,barem sam ja stekao takav utisak gledajuci to.MedenoSrce wrote:ma kad bih ja uzimala forum kao reprezentativni uzorak objesila bih se za prvo drvo, ne kazem da i ti trebas
-
Trebam te
#233 Re: Da li je u redu da udata zena ima bliskog muskog prijate
Yatagonn wrote:Da li je u redu da zena ima bliskog muskog prijatelja?
Bliskog u smislu da zna dosta njenih tajni, da se cesto cuju, odu jedno do drugog, ukratko nesto kao njena najbolja prijateljica, ali sto se tice muskaraca..
Zavisi koliko bliskog?
-
Trebam te
#234 Re: Da li je u redu da udata zena ima bliskog muskog prijate
Sta faliduminjo wrote:hajd sve prijatelji, cuju se, odu na kafu...al ovo mi je zapelo za oci samo tako. neko te pita gdje ti je zena a ti kazes "eno je kod Muje"Yatagonn wrote:Da li je u redu da zena ima bliskog muskog prijatelja?
Bliskog u smislu da zna dosta njenih tajni, da se cesto cuju, odu jedno do drugog, ukratko nesto kao njena najbolja prijateljica, ali sto se tice muskaraca..ne ide vala
- Zatamnjena stakla
- spreca
#236 Re: Da li je u redu da udata zena ima bliskog muskog prijate
kitaTrebam te wrote:Sta faliduminjo wrote:hajd sve prijatelji, cuju se, odu na kafu...al ovo mi je zapelo za oci samo tako. neko te pita gdje ti je zena a ti kazes "eno je kod Muje"Yatagonn wrote:Da li je u redu da zena ima bliskog muskog prijatelja?
Bliskog u smislu da zna dosta njenih tajni, da se cesto cuju, odu jedno do drugog, ukratko nesto kao njena najbolja prijateljica, ali sto se tice muskaraca..ne ide vala
![]()
-
mefistofilis
#237 Re: Da li je u redu da udata zena ima bliskog muskog prijate
jesam li ja malo pesko ako kazem da je ovaj video nekako tuzno romanticanPitar s Kariba wrote:alijagoro wrote:Pa ne bih rekao da je to samo misljenje foruma,imas onaj video negdje gdje pitaju mladzu raju o tome.Muskarci su bili izrazito jasni dok su zene nekako bile zbunjene po tom pitanju,kao da haman zele sebe ubjediti da je to tako,barem sam ja stekao takav utisak gledajuci to.MedenoSrce wrote:ma kad bih ja uzimala forum kao reprezentativni uzorak objesila bih se za prvo drvo, ne kazem da i ti trebas
- alijagoro
#238 Re: Da li je u redu da udata zena ima bliskog muskog prijate
Eh to je to,upravo si ti ovaj video I postavio na drugoj temiPitar s Kariba wrote:alijagoro wrote:Pa ne bih rekao da je to samo misljenje foruma,imas onaj video negdje gdje pitaju mladzu raju o tome.Muskarci su bili izrazito jasni dok su zene nekako bile zbunjene po tom pitanju,kao da haman zele sebe ubjediti da je to tako,barem sam ja stekao takav utisak gledajuci to.MedenoSrce wrote:ma kad bih ja uzimala forum kao reprezentativni uzorak objesila bih se za prvo drvo, ne kazem da i ti trebas
- BarbaDue
-
sour cherry
#240 Re: Da li je u redu da udata zena ima bliskog muskog prijate
Žena ne može imati muškog prijatelja osim u ocu,mužu i bliskoj muškoj rodbini.Nema ispijanja kafa na duže staze.Obično nešto hoće,a ako to ne dobiju,odlaze.Povjeravati se ni u ludilu.
- BarbaDue
#241 Re: Da li je u redu da udata zena ima bliskog muskog prijate
čitajući ove postove mislim da za dunjaluk još uvjek ima nade...
ps. @poticaj, otkrio bi ja samo sreća ne znam
ps. @poticaj, otkrio bi ja samo sreća ne znam
- madesa
#242 Re: Da li je u redu da udata zena ima bliskog muskog prijate
sour cherry wrote:Žena ne može imati muškog prijatelja osim u ocu,mužu i bliskoj muškoj rodbini.Nema ispijanja kafa na duže staze.Obično nešto hoće,a ako to ne dobiju,odlaze.Povjeravati se ni u ludilu.
- MedenoSrce
#243 Re: Da li je u redu da udata zena ima bliskog muskog prijate
pricati o odnosima sa drugim ljudima je tracanje ili kako ja to volim nazvati "komentarisanje"
niti je prijateljstvo s nekim provoditi dane i dan. Sa svojim prijateljima i muskim i zenskim ponekad se ne cujem ni u tri mjeseca ali ta vremenska distanca nema uticaja na nase odnose. Moja prijateljstva traju desetinama godina.
Ti ljudi znaju da me u svako doba mogu nazvati za BILO STA, a i ja isto tako njih. Eto, s nekim ces biti blizi ako zna koje ti je boje stolica danas. Bliskost nije da neko zna svaki detalj iz tvoga zivota, bliskost je da te taj neko osjeti i bude ti vjetar u ledja kada ti je potrebno, a nekad da te spusti na zemlju kada je to potrebno.
niti je prijateljstvo s nekim provoditi dane i dan. Sa svojim prijateljima i muskim i zenskim ponekad se ne cujem ni u tri mjeseca ali ta vremenska distanca nema uticaja na nase odnose. Moja prijateljstva traju desetinama godina.
Ti ljudi znaju da me u svako doba mogu nazvati za BILO STA, a i ja isto tako njih. Eto, s nekim ces biti blizi ako zna koje ti je boje stolica danas. Bliskost nije da neko zna svaki detalj iz tvoga zivota, bliskost je da te taj neko osjeti i bude ti vjetar u ledja kada ti je potrebno, a nekad da te spusti na zemlju kada je to potrebno.
-
tagomago
#244 Re: Da li je u redu da udata zena ima bliskog muskog prijate
jako bliskog, da priča sve, da sve priča - NO.
zar ima većeg prijateljstva od onog među supružnicima/ljudima u vezi
zar ima većeg prijateljstva od onog među supružnicima/ljudima u vezi
- honky tonk
- Ma.Le.Na
#246 Re: Da li je u redu da udata zena ima bliskog muskog prijate
zenama je ok
muzevima nije
u sustini u redu je to...ali da li je moguce
muzevima nije
u sustini u redu je to...ali da li je moguce
- kritichar
#247 Re: Da li je u redu da udata zena ima bliskog muskog prijate
u redu je u razvijenim i modernim zemljama, a kod primitivnih balkanaca, nije
- Država
#248 Re: Da li je u redu da udata zena ima bliskog muskog prijate
Prijatelj od žene = Švaler (Dojebnik/Hrv.)

-
hali gali halid
-
Darko12
#250 Re: Da li je u redu da udata zena ima bliskog muskog prijate
Pretpostavljam da si ti od onih koji bi pojeli kasiku govana kad bi je neko posrao na zapadu i usput hvalio kako je to moderno i sofisticirano govno.kritichar wrote:u redu je u razvijenim i modernim zemljama, a kod primitivnih balkanaca, nije