Sanjin Prcić

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
insomnia78

#226 Re: Sanjin Prcić

Post by insomnia78 »

Ja ovo nisam uspio naci na francuskom nigdje, mada sam nasao tekst po kome ide u PSV :D

Envoyé de mon iPhone à l'aide de Tapatalk
mistek

#227 Re: Sanjin Prcić

Post by mistek »

@cyprus, previše se umire u tom poređenju liga. Ne treba to biti odrednica kod igrača. Naravno, može, ako neko igra drugu rusku i ne može pomaći iz nje. Međutim, ja sam siguran da bi recimo Sochaux s kraja prošle sezone ubio sve Hrvate, sem Dinama i Rijeke. Teško je onda govoriti o nekom pojmovnom određenju vrha i dna. Može se zadesiti i letva u Barceloni, a i igračina u Ferencvarošu. Samo ako neko igra 5 godina u Ferencvarošu, onda se tek možemo zapitati gdje je i šta je.

Prcić mora dobiti šansu, jer je mlad, a zna lopte samo tako. Za nadati se da će se realizovati ovaj transfer u Ligue 1.
insomnia78

#228 Re: Sanjin Prcić

Post by insomnia78 »

Al pazi, javlja Avaz
Ko sto rekoh nisam uspio naci ni jedan clanak koji spominje prelazak u Rennes, mala info za PSV i navodnom "pracenju" skauta Chelsea

miop

#229 Re: Sanjin Prcić

Post by miop »

insomnia78 wrote:Al pazi, javlja Avaz
Ko sto rekoh nisam uspio naci ni jedan clanak koji spominje prelazak u Rennes, mala info za PSV i navodnom "pracenju" skauta Chelsea

Primjeti se tvoja averzija prema momku, ne znam sto?

sports.fr
Mais ce ne serait pas tout. Rennes s'intéresserait aussi au jeune Sanjin Prcic, 20 ans, qui évolue actuellement à Sochaux.
fr.sports.yahoo.com, mercato.eurosport.fr, goal.com
Ainsi, selon les informations rapportées par Ouest-France ce dimanche, le Stade Rennais étudierait plusieurs possibilités, la plus intéressante menant à Jérémy Toulalan (30 ans), outre les possibles arrivées de Gelson Fernandes (Fribourg), Christian Brüls (La Gantoise) ou encore Sanjin Prcic (Sochaux), et après avoir essuyé le refus de Yoann Gourcuff (28 ans) de retrouver son club formateur.
insomnia78

#230 Re: Sanjin Prcić

Post by insomnia78 »

Ja ovo nisam uspio naci
Zato sto ga dizete ko da je Ronaldo, jebe se mater Safetu sto ga ne zove a decko iskreno nije napravio nista
Najavljivan je kao veliko pojacanje, istina imao je i povredu ali nista
Point.

#231 Re: Sanjin Prcić

Post by Point. »

insomnia78 wrote:Ja ovo nisam uspio naci
Zato sto ga dizete ko da je Ronaldo, jebe se mater Safetu sto ga ne zove a decko iskreno nije napravio nista
Najavljivan je kao veliko pojacanje, istina imao je i povredu ali nista
Nisu ni Avdija ni Tino nista napravili u Ajduku, pa ih Pape zove. Ne pravi se francuz.
insomnia78

#232 Re: Sanjin Prcić

Post by insomnia78 »

Avdijin ucinak na SP isti ko i dzekin, kad se uzme vrijeme provedeno na terenu plus trud i zalaganje i bolji :D
Point.

#233 Re: Sanjin Prcić

Post by Point. »

De mani me se tog jeftinog humora. Ako su limitirani igraci poput gore pomenutih dobili sansu da se uvale u repku, ne znam zasto nebi ni Sanjin, koji igra u ligi i klubu koju ovi mogu sanjati i na FIFI, kamoli u stvarnom zivotu.
insomnia78

#234 Re: Sanjin Prcić

Post by insomnia78 »

Pa to ces morati pitati Safeta
Ja zadrzavam pravo da kazem da je decko nista, kol'ko sam upratio utakmice "sošoa"
Drugi par opanaka je sto ga nasi na forumu uzdizu u nebesa, tako da za utakmicu koju sam gled'o, u kojoj se nije vidio i u kojoj je dva puta sut'o nebu pod oblake i par metara lijevo od gola ovdje mogu procitati kako je im'o dva odlicna suta i odigrao dobru utakmicu
Point.

#235 Re: Sanjin Prcić

Post by Point. »

Eh grne rane ako si nam ti gledao utakmicu, i to cak jednu i na tome stekao zakljucak. Da je decko nista, sad bi igro u Hajduku. Toliko.
insomnia78

#236 Re: Sanjin Prcić

Post by insomnia78 »

Čitati s razumjevanjem
Ne, no igra u "sošou"
Point.

#237 Re: Sanjin Prcić

Post by Point. »

Soso je za Hajduk Barcelona, francuz.
jeza u ledja

#238 Re: Sanjin Prcić

Post by jeza u ledja »

Jasta je.
IcedMFEarth

#239 Re: Sanjin Prcić

Post by IcedMFEarth »

Imamo mi hvala kurcu dosta ovakvih. Prcić, Vrančić, Štilić, Sušić. Nek najbolji igra. De da mi se svađamo oko desnog beka sad :D
Arteta

#240 Re: Sanjin Prcić

Post by Arteta »

insomnia78 wrote:Avdijin ucinak na SP isti ko i dzekin, kad se uzme vrijeme provedeno na terenu plus trud i zalaganje i bolji :D
:thumbup:
OldMayor

#241 Re: Sanjin Prcić

Post by OldMayor »

Prijateljske utakmice - zasto ne pozvati momka i probati? Ne samo njega, ima tu jos nekoliko igraca.

Hadzica, Susica smo probali na jebenom svjetskom, a momka iz francuske lige ne mozemo u posranim prijateljskim utakmicama protiv lihtestajna i inih.

:roll:

Ovaj argument se nicim ne moze pobit', tako da ostaje da vidimo sta je Safet skont'o. Hoce li i dalje u prijatesljkim igrat ko da su takmicarske utakmice, a u ovim takmicarskim bitnim isprobavati nove taktike, igrace.
Mirza007

#242 Re: Sanjin Prcić

Post by Mirza007 »

mistek wrote:@cyprus, previše se umire u tom poređenju liga. Ne treba to biti odrednica kod igrača. Naravno, može, ako neko igra drugu rusku i ne može pomaći iz nje. Međutim, ja sam siguran da bi recimo Sochaux s kraja prošle sezone ubio sve Hrvate, sem Dinama i Rijeke. Teško je onda govoriti o nekom pojmovnom određenju vrha i dna. Može se zadesiti i letva u Barceloni, a i igračina u Ferencvarošu. Samo ako neko igra 5 godina u Ferencvarošu, onda se tek možemo zapitati gdje je i šta je.

Prcić mora dobiti šansu, jer je mlad, a zna lopte samo tako. Za nadati se da će se realizovati ovaj transfer u Ligue 1.
Pa kako ce dobiti sansu kad ce se odmah vidjeti da je bolji od amidzinog?
Sansu moraju imati Hadzic ili slicni da i amidzin moze biti bolji od nekoga u veznom redu.
BHF_Manijak

#243 Re: Sanjin Prcić

Post by BHF_Manijak »

jeza u ledja wrote:Jasta je.
Pa jaci je i Dinamo od npr. Freiburuga, pa to opet ne mijenja cinjenicu da je 800 puta bolje igrati u Bundesligi, nego u HNL-u! :-) :-) :roll: :roll: :roll: :roll:
jeza u ledja

#244 Re: Sanjin Prcić

Post by jeza u ledja »

BHF_Manijak wrote:
Pa jaci je i Dinamo od npr. Freiburuga, pa to opet ne mijenja cinjenicu da je 800 puta bolje igrati u Bundesligi, nego u HNL-u! :-) :-) :roll: :roll: :roll: :roll:
Tako je, samo sto nama trebaju igraci koji su po kvalitetu bolji, e ne oni kojima je bolje igrati u odredjenoj ligi.

A zar nije Prcic napisao ono pismo da nece vise nikad igrati za nase selekcije?
Dakle nit je novinarska navlakusa, niti je neka narucena montaza, niti je pogresno shvacena izjava, niti je nesto lupio u afektu. Fino momak sjeo i napisao pismo, vjerovatno uz pomoc familije ili menadzera i rekao jebite se lagano.
Sve i da je u pravu sto se buni, a slozicemo se ima za to osnova, nije trebao sastavljati ovakva pisma i nakon njega tesko je ocekivati da se nesto promjeni bez da on ne napravi prvi korak.

Mislim, da je Susic sposobniji, on bi mozda znao kako da se izglade odnosi, ako za to uopste postoji mogucnost. Ali jebiga, to u kombinaciji sa Prcicevom izjavom....tesko da mozemo sta ocekivati dok ne dodje novi selektor. Glupo bi bilo da ga zauvijek izgubimo.
Ja bih volio da momak na kraju zaigra i zasluzio je da bude pozvan jer ima i bilo je i gorih od njega.
Ali ono, ne pravite od njega novog Pjanica samo da bi dokazali poentu.
karanana

#245 Sanjin Prcić

Post by karanana »

BHF_Manijak wrote:
Jaci dinamo od freiburga? Dinamo kijev ili dinamo zagreb?
Cuj jaci dinamo od freiburga. Svaki tim iz bundeslige je jaci od dinama
Arteta

#246 Re: Sanjin Prcić

Post by Arteta »

BHF_Manijak wrote:
Jace zna uvaliti igraca.
BHF_Manijak

#247 Re: Sanjin Prcić

Post by BHF_Manijak »

karanana wrote:
BHF_Manijak wrote:
Ma vjeruj mi da bi ih Dinamo ZAGREB dobio! :mrgreen:
jeza u ledja wrote: Tako je, samo sto nama trebaju igraci koji su po kvalitetu bolji, e ne oni kojima je bolje igrati u odredjenoj ligi.

A zar nije Prcic napisao ono pismo da nece vise nikad igrati za nase selekcije?
Dakle nit je novinarska navlakusa, niti je neka narucena montaza, niti je pogresno shvacena izjava, niti je nesto lupio u afektu. Fino momak sjeo i napisao pismo, vjerovatno uz pomoc familije ili menadzera i rekao jebite se lagano.
Sve i da je u pravu sto se buni, a slozicemo se ima za to osnova, nije trebao sastavljati ovakva pisma i nakon njega tesko je ocekivati da se nesto promjeni bez da on ne napravi prvi korak.

Mislim, da je Susic sposobniji, on bi mozda znao kako da se izglade odnosi, ako za to uopste postoji mogucnost. Ali jebiga, to u kombinaciji sa Prcicevom izjavom....tesko da mozemo sta ocekivati dok ne dodje novi selektor. Glupo bi bilo da ga zauvijek izgubimo.
Ja bih volio da momak na kraju zaigra i zasluzio je da bude pozvan jer ima i bilo je i gorih od njega.
Ali ono, ne pravite od njega novog Pjanica samo da bi dokazali poentu.
Ma dobro. Trebaju nam igraci iz jakih klubova, ali opet ako igra u solidnom klubu, a losoj ligi, nije ni to bas dobro. Mnogo, posebno mladom, igracu znaci kada igra dosta jakih utakmica u sezoni. Bolje nego sa prosjecnim i ispodprosjecnim da se suta.
Sto se Prcica tice, ne sjecas se dobro, nije bilo pismo, bila je izjava u pojedinim medijima.
Ja sam i tad napisao. Nije upravu, ALI razumijem momka! I sam bih vjerovatno slicno reagovao, kada vidim da prica kako ce zvati igrace iz jakih liga i KOJI IGRAJU, a onda povrh toga ne zove mene koji ispunjavam te uslove, a zove supak svog amidzica, mrtvog Vrsajevica , Hadzica i slicne...
Trebao je i Susic, kao psiholog - koji nije, razumiti da momak ima 20-21 godinu, mladost, vrela krv itd... Ali jok, otpisa ga odmah, jer zna kome je konkurencija i koju poziciju igra. Rin tin tin... :wink:
Supak pravi uglavnom.

Momak jeste naglo reagovao, ali to je izjavljeno nakon objave spiska za prijateljsku s Egiptom. Dakle ni na prijateljsku ga ne moze zvati, njega koji MOZE DA IGRA ZA BiH, a zovu se igraci na sijelo koji ni nemaju nas pasos! I mene bi to iskreno raspizdilo!

Umalo da radi Susiceve gluposti izgubimo Besica, jer je tvrodglavo gur'o svoju pricu, onda ismijavao je Kolasinca, logicno mu je da neki igraju za zemlje u kojima su rodjeni, ali to nije logicno npr. za njegovog bratica itd...
jeza u ledja

#248 Re: Sanjin Prcić

Post by jeza u ledja »

karanana wrote:
BHF_Manijak wrote:
Jel ono Mujdza iz Dinama otisao u Frajburg svojevremeno? :)

Pa, vjerovatno bi se mogli nositi s njima. Sad ko je jaci jbg tesko je usporediti. Haman pa nemoguce.

Da se sastanu u Evropi sutra ja bih Dinamu dao prednost. Da sutra Dinamo zaigra u Bundeski ja bi prognozirao da bi ispali.
Da kupuju istog igraca mislim da bi ga Frajburg kupio. Da prodaju istog igraca Dinamo bi ga prodao za mnogo vise.

Sto volimo spominjat HNL kad se prica o Prcicu to je cudo jedno. :D
BHF_Manijak

#249 Re: Sanjin Prcić

Post by BHF_Manijak »

Dobre ti paralele povuce i realne stvari rece. Tako nekako otprilike, ni manje ni vise. Mislim shvatili ste sta je poenta, ne mora to biti Freiburg, uzmite za primjer Braunschweig koji je ispao ili neki drugi klub u nekoj drugoj ligi... Hocu reci, da je jako bitno i u kakvoj ligi igrac, a ne po defaultu da je samo bitan klub u kojem je. :)
bosn.om

#250 Re: Sanjin Prcić

Post by bosn.om »

Izgleda dogovoren prelaz u Rennes, solidan clan francuske prve lige koji dobro radi s mladima, dobar izbor za lansiranje karijere za nekog u Prcicevoj situaciji.
Post Reply