Zlatna lopta
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
5 0 5
#226 Re: Zlatna lopta
po dosad objavljenim glasovima, 5 bodova su dobili
ronaldo 8 puta
messi 6
ribery 3
ronaldo 8 puta
messi 6
ribery 3
-
todd_smith
#227 Re: Zlatna lopta
Meni ovo najjace
Became only the 2nd player in the history of Barcelona to score 27 penalties in La Liga (Ronald Koeman = 45, László Kubala = 26).
A ono Penaldo krenu skandirati
Became only the 2nd player in the history of Barcelona to score 27 penalties in La Liga (Ronald Koeman = 45, László Kubala = 26).
-
5 0 5
#228 Re: Zlatna lopta
svi ste brzi kad treba sta ismijati i ispljuvati. ne vidim da je iko ponudio ista drugo. najlakse je kliknuti na smajli koji se cereka. bujrum, ponudite nesto svoje. put your money where your mouth is. skoro sve informacije na ovoj temi sam donio ja. pro messi i pro ronaldo.
-
LSD
#229 Re: Zlatna lopta
heh505sCrtom wrote:svi ste brzi kad treba sta ismijati i ispljuvati. ne vidim da je iko ponudio ista drugo. najlakse je kliknuti na smajli koji se cereka. bujrum, ponudite nesto svoje. put your money where your mouth is. skoro sve informacije na ovoj temi sam donio ja. pro messi i pro ronaldo.
@Madrid pita "Kojih to 25 rekorda ima Messi u ovoj kalendarskoj godini ?"....ko fol normala pitanje....onda mu ti odgovoriš, tako što mu fino redosljedom nabrojiš sve te rekorde (kakvi god da su) - i tu ciniš grešku jer onda dolazi do ismijavanja, utipkavanja smajlija, poređenja sa Giggsom i slicno.....znaci, njih zapravo ne zanima odgovor - vec je fol ismijati to.
Samo ne znam koji q mu odgovaraš ikako
-
5 0 5
#230 Re: Zlatna lopta
a gledaj. svako po svom obrazu.LSD wrote: heh
@Madrid pita "Kojih to 25 rekorda ima Messi u ovoj kalendarskoj godini ?"....ko fol normala pitanje....onda mu ti odgovoriš, tako što mu fino redosljedom nabrojiš sve te rekorde (kakvi god da su) - i tu ciniš grešku jer onda dolazi do ismijavanja, utipkavanja smajlija, poređenja sa Giggsom i slicno.....znaci, njih zapravo ne zanima odgovor - vec je fol ismijati to.
Samo ne znam koji q mu odgovaraš ikakošto se trudiš da postavljaš ovdje tih 25 ili koliko vec rekorda ?
postavio sam rekorde sa liste rekorda, "milestones" i licnih dostignuca. par od ovoh drugih i trecih nisam uspio izbrisati, jer sam to na brzaka copy/paste. i bas su se na te uhvatili. ali to nije problem. nego tako velika spremnost nesto ismijati. a zauzvrat ne ponuditi nista. na kraju krajeva, i ovo sto ide u prilog ronaldu sam isto ja donio na ovu temu.
kako god, rekorde sam napisao, (uz dodatak statistike koju sam postavljao ranije, i ovo sto je kolega ascari dopisao). tu su da se kurvaju. pa ko zeli nek izvoli, svako na nacin koji voli najvise.
- DonVitoN
#231 Re: Zlatna lopta
todd_smith wrote:Meni ovo najjace
Rekord.
-
5 0 5
#232 Re: Zlatna lopta
3 zlatne kopacke zaredom? je li to rekord? nego, daj napisi mi onda koje je sve rekorde ronaldo oborio u 2013. godini. po tvojim kriterijima, sta je rekord.uskrsno_respo wrote:Ma nije obaranje rekorda ako si postao 4-i u necemu kratko jasno
Obaranje rekorda je kad si postigao nesto sto niko drugi prije nije postigao
Ostalo su dostignuca
- DonVitoN
#233 Re: Zlatna lopta
@uskrsno_respo
Ne ide to tako sa knjigovodjom Mesijevih rekorda.
Ne ide to tako sa knjigovodjom Mesijevih rekorda.
- Bosanski_kralj
#234 Re: Zlatna lopta
Pokušavaš opravdati eventualnu dodjelu zlatne lopet MEssiu?505sCrtom wrote:.
-
Madrid
#235 Re: Zlatna lopta
Onu sliku forsirate vec 3-4 puta, ali realnost nije statistika care, sta mene briga kolko je Messi dao golova u citavoj karijeri protiv Milana, mada i u aktuelnoj 2013-oj?LSD wrote:heh505sCrtom wrote:svi ste brzi kad treba sta ismijati i ispljuvati. ne vidim da je iko ponudio ista drugo. najlakse je kliknuti na smajli koji se cereka. bujrum, ponudite nesto svoje. put your money where your mouth is. skoro sve informacije na ovoj temi sam donio ja. pro messi i pro ronaldo.
Samo ne znam koji q mu odgovaraš ikakošto se trudiš da postavljaš ovdje tih 25 ili koliko vec rekorda ?
Jel bi to trebalo da uđe u stvari koje ce odlucit ko je najbolji igrac svijeta ?
Gdje je Messi u glavnim utakmicama sto se tice 2013-te godine ?
Svako ko kaze da je Messi zasluzio zlatnu loptu i jeste za ismijavanje, covjek pola godine il slabo igra protiv pravih ekipa ili je povrijeđen
- Kemal Malovčić
#236 Re: Zlatna lopta
Možete ga vi mesiju zajedno sa ronaldom i ibrahimbegovićem duvat do kraja svijeta.
NAJVEĆI.
NAJVEĆI.
- MOSALJOZE
#237 Re: Zlatna lopta
Ali ne i ove sezoneKemal Malovčić wrote:Možete ga vi mesiju zajedno sa ronaldom i ibrahimbegovićem duvat do kraja svijeta.
NAJVEĆI.
- Kemal Malovčić
#238 Re: Zlatna lopta
Možda. VJerovatno.MOSALJOZE wrote:Ali ne i ove sezoneKemal Malovčić wrote:Možete ga vi mesiju zajedno sa ronaldom i ibrahimbegovićem duvat do kraja svijeta.
NAJVEĆI.
-
LSD
#239 Re: Zlatna lopta
Na tvoje pitanje Kojih to 25 rekorda ima Messi, covjek se potrudi da ti prezentuje svih tih 25 nekakvih rekorda i naravno ti to ismijavaš kasnijeMadrid wrote:Onu sliku forsirate vec 3-4 puta, ali realnost nije statistika care, sta mene briga kolko je Messi dao golova u citavoj karijeri protiv Milana, mada i u aktuelnoj 2013-oj?LSD wrote:heh505sCrtom wrote:svi ste brzi kad treba sta ismijati i ispljuvati. ne vidim da je iko ponudio ista drugo. najlakse je kliknuti na smajli koji se cereka. bujrum, ponudite nesto svoje. put your money where your mouth is. skoro sve informacije na ovoj temi sam donio ja. pro messi i pro ronaldo.
Jel bi to trebalo da uđe u stvari koje ce odlucit ko je najbolji igrac svijeta ?
Gdje je Messi u glavnim utakmicama sto se tice 2013-te godine ?
Svako ko kaze da je Messi zasluzio zlatnu loptu i jeste za ismijavanje, covjek pola godine il slabo igra protiv pravih ekipa ili je povrijeđen
Pa koji q ikako pitaš ako ces to ismijavati
e to je poenta i prava prica.
A inace se slažem da Messi nije odigrao ozbiljne utakmice pola godine, možda i više....covjek se šlepa po terenu i sad je konacno uzeo time-out.....mislim da kao takav nije zaslužio ZL ove godine, ali ko smo mi da o tome odlucujemo i morališemo.
Uostalom sve ovo sam i ranije pisao, samo se bezveze ponavljam
-
Madrid
#241 Re: Zlatna lopta
Ma ne mozes im objasnit, njima je vazno da pise rekord, dalje ni ne citaju kolko je sve to ligicno i cude se, pa cak i ljute sto im se neko smije...uskrsno_respo wrote: Fazon je sto to nisu rekordi nego dostignuca
Rekord je ono prosle godine vise od milera itd
Ovo drugi igrac koji je postigao uzastopno 13 golova na utakmicama
Peti koji se upisao u listi strijelaca 16 puta prvih 15 minita igre i slicno NISU rekordi
Da se razumijemo mesi je najbolji igrac mozda svih vremena al ili otvorite oci ili naucite sta znaci rijec rekord
-
Crvena Tifoza
#242 Re: Zlatna lopta
Koje rekorde je C.R. oborio ove godine? Sa koliko se pehara okitio?Madrid wrote:Ma ne mozes im objasnit, njima je vazno da pise rekord, dalje ni ne citaju kolko je sve to ligicno i cude se, pa cak i ljute sto im se neko smije...uskrsno_respo wrote: Fazon je sto to nisu rekordi nego dostignuca
Rekord je ono prosle godine vise od milera itd
Ovo drugi igrac koji je postigao uzastopno 13 golova na utakmicama
Peti koji se upisao u listi strijelaca 16 puta prvih 15 minita igre i slicno NISU rekordi
Da se razumijemo mesi je najbolji igrac mozda svih vremena al ili otvorite oci ili naucite sta znaci rijec rekord
- DonVitoN
#243 Re: Zlatna lopta
-
Crvena Tifoza
#244 Re: Zlatna lopta
Uspješno se trola forum sa nekakvim sličicama, i komentarima niđe veze, ali kada treba napisati normalan odgovor stavljaju se smajli što se krevelje, prozivanje raje po forumu nekakvim mahalaškim terminima itd. Nek se nabijaju postovi, to je jedino važno. 
-
5 0 5
#245 Re: Zlatna lopta
jedini ronaldov rekord, kojeg se mogu sjetiti je, najveci broj golova u ls 2013. (cini mi se 14, oborio je proslogodisnji messijev rekord od 13). mozda ima i vise rekorda. trofeja sigurno nema. ali izgleda da ovdje niko ne zna.
-
5 0 5
#246 Re: Zlatna lopta
messijeve individualne nagrade u 2013.

- DonVitoN
#247 Re: Zlatna lopta
Sjetio bi se rekorda da je Messi recimo oborio rekord rep. Arg
Pao Eusebio, pao Pauleta cuj REKORD
Eto Ronaldo obara Mesijev rekord u LP sa manjim brojem odigrani tekmi, cuj REKORD je i to onda
naravno da je...
Pao Eusebio, pao Pauleta cuj REKORD
Eto Ronaldo obara Mesijev rekord u LP sa manjim brojem odigrani tekmi, cuj REKORD je i to onda
-
5 0 5
#248 Re: Zlatna lopta
Hu iz ju. Pišem šta mi je ćeif.uskrsno_respo wrote: a koji klinac ubacujes ronalda u raspravu
nije bitno je li ronaldo uopste ima ijedan rekord
prica je koji su REKORDI mesija koje je oborio
i drzi se te rasprave a ne ronalda hebo vas ronaldo
-
Crvena Tifoza
#249 Re: Zlatna lopta
Smiri malo. Spusti loptu.uskrsno_respo wrote:pa to mi reci nemas argumente
znaci rasprava zavrsena
zlatan treba dobiti ovogodisnju zlatnu loptu
Svako malo se proziva Messi na ovoj temi, gdje je njegov ucinak, pa onda trazenje kojekakvih tabela, pa ismijavanje istog.
Lijepo sam pitao, kakve rekorde je C. Ronaldo oborio ove godine, kakav uspjeh je napravio, koje trofeje je osvojio.
Ako pobijedi C. Ronaldo ovu nagradu, po cemu je zasluzio? Zato jer mu se povecao obim bicepsa?
Sta je to u svijetu fudbala uradio vise u odnosu na konkurenciju u 2013. godini?
- DonVitoN
#250 Re: Zlatna lopta
Individualno najbolji igrac na Svijetu, treba biti realan.
Simptizeri Barse su se za Mesija prosle godine pozivali na individualno
La Karunja 5 komada, Saragosa 6 komada, Rayo 6, Plzen, Spartak 10 i eto ga najbolji je...a najbolji pored toga sto je jos osvj. KUP KRALJA SPANIJE
ima i onaj rekord da se u 5,,6 El Clasica zaredom nije vidio izuzem tog gola iz slobodnog udarca u Super Kupu gdje mu je Iker kum bio a dok je iste godine Ronaldo uvezao veliki broj tih Klasika, srusio taj neki rekord tj. non stop tresao u tim duelima
mada o kakvom rekordu pricaju...
F.Torres iste godine izbacio Barsu iz 1/2 LP tj. Mesija pa prvak LP, FA kup, najbolji strijelac EP 2012 tj. prvak EP (Spanijom).
Simptizeri Barse su se za Mesija prosle godine pozivali na individualno
F.Torres iste godine izbacio Barsu iz 1/2 LP tj. Mesija pa prvak LP, FA kup, najbolji strijelac EP 2012 tj. prvak EP (Spanijom).