AC MILAN

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
edu

Post by edu »

ma izgleda da sam malo priglup pa ne kontam to kako milan moze biti "guzicarska" ekipa a niz godina su u vrhu..svega...

na guzove mozes dobiti jednom..eventualno 2x...

klepiti manchestera i kuci i u gostima i nije bas "guzicarski"...

no, svako ima pravo na svoje misljenje..OK?
SD-6

Post by SD-6 »

...ahhh bi ga nabio ovoj...hvala za podsticaj :wink: ...odoh ga... :oops:
...inace mislim da pravilo gostujuceg gola treba ukinuti...zbog milana jakako...istu stvar su ucinili prije par godina kad Intera izbacise zbog gola u gostima...kuci 0:0 a onda u "gostima" 1:1 ...PSV ih je nadigro u obje u utakmice u svakom pogledu...osim po sugavosti :oops:
Edin H.

Post by Edin H. »

Ma nisu mi nesto ni Holandjani dragi.

Znam da ne treba mijesati politiku, ali Srebrenicu je tesko zaboraviti.

A Milan ce izgubiti u finalu i sve je pod kontrolom! :lol:
rIder

Post by rIder »

edu wrote:ma izgleda da sam malo priglup pa ne kontam to kako milan moze biti "guzicarska" ekipa a niz godina su u vrhu..svega...

na guzove mozes dobiti jednom..eventualno 2x...

klepiti manchestera i kuci i u gostima i nije bas "guzicarski"...

no, svako ima pravo na svoje misljenje..OK?
ma no sikiriki... opet bolje milan nego juventus
stickitout

Post by stickitout »

Kakva odlicna utakmica! Koji fudbalski spektakl! Kakva majstorska zavrsnica u 90` minutu.......ljudi dragi ovako dobro se dugo nisam proveo......savrsen fudbalski susret......

FORZA MILAN
REDS-anfield

Post by REDS-anfield »

Iskreno PSV je bio bolji, ali u svakom slucaju cestitke Milanu za prolaz, i zelim im srecu u finalu, ali se nadam da ce je Liverpool imati vise!!!!!!! :razz:
edu

Post by edu »

zbog nekih neodloznih obaveza nisam mogao pratiti cijelu tekmu..stigao sam na zadnjih pola sata..milan mi je djelovao izgubljeno..nista im nije polazilo za nogom..cudo mi je da se i shevchenko uklopio u to sivilo od igre..ali svako ima pravo na los dan...

sto se tice finala..zna se..2-0..Kaka i Sefket...

Forza Milan i pozdrav Redsima...
REDS-anfield

Post by REDS-anfield »

E vidijet ce mo finale!!!!!!!! :-D

Nemoj se zaletiti i dvaput reci da ce Milan osvojiti Ligu prvaka!!!!! :razz:

Prvo sacekajmo 25-ti maj, pa ce mo onda pricati!!!!!! :roll: :idea:
Brando

Post by Brando »

Zabarska posla :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz:
Brando

Post by Brando »

edu wrote:ma izgleda da sam malo priglup pa ne kontam to kako milan moze biti "guzicarska" ekipa a niz godina su u vrhu..svega...
pa ako tebi nije jasno kao velikom "navijacu" kome onda jest :? :?
da ti pojasnim, dosao jedan ciko na vlast i onda svi malo da se uvuku u pakshu plesu kako on svira, kao posljedica su bili nevjerovatno popravljeni rezultati tog kluba, taj covjek znamo ko je :-)

Image
Brando

Post by Brando »

:zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz:
edu

Post by edu »

Brando wrote:
pa ako tebi nije jasno kao velikom "navijacu" kome onda jest :? :?
da ti pojasnim, dosao jedan ciko na vlast i onda svi malo da se uvuku u pakshu plesu kako on svira, kao posljedica su bili nevjerovatno popravljeni rezultati tog kluba, taj covjek znamo ko je :-)

Image
vjerovatno ima i toga...

ali sve spominjete samo ne spominjete kvalitet..po vasem misljenju milan ga nema???????
w!t@

Post by w!t@ »

Hmh evo ovako, taj neki veliki milan je znaci dobio glatko man. utd, ahhh da, vi niste jos culi za nekog Roy-a Carrol-a igraca (golmana) koji je onako divno asistirao Crespu, zatim se nesjecate one stative Giggsa, kako se samo sjurio u 16-erac milana, oni djedovi narvno spori, zatim se nesjecate 45+1 Interu, koji je bio bolji u obje utakmice i naravno na milanov nacin ispao, ali o tom potom, onda dodje uzvrat u kojem Inter igra kao i u prvom mecu, ali nemoze se protiv 11-orice milana i MARKUSA, ehhh, dodje jedan mali PSV iz tamo ti nekog Eindhovena koji je malo poznat u Eu, jer prvi put je prosao grupnu fazu, taj neki PSV dodje do l.p preko C.Z, koja na Marakani zabije 3 (slovima 3 gola, naravno toliko je milan dao u obje tekme), i odigra dobro 1 pol, i primi gol naravno kad u 40+3min, zatim odigra briljantnih drugih 45min i nepostigne gol, ali ga primi u 90+2min...
I tako mic po mic, dodje vrijeme da se odigra uzvrat, naravno po mnogima vec gotovog 1/2, tj. finala u kojem igra milan, PSV krene tamo gdje je stao u onih 90+2min i postigne gol u 9min uzvratne utakmice, pogodi i nebeski skakac Venegor precku, ali neda se, drugo pol opet fenomenalno, a vazno je napomenuti i nijedan sut u okvir gola igraca milana u 1pol, postigne taj PSV i 2 gol, i ponada se nekoj pravdi, ali je bog ubije ehhh sad vas ja pitam kad, ZNACI KAD???

Vjerujem da odgovor na ovo pitanje znaju, i babe i zabe i djeca i ko sve ne...Pa u 90+2...
Neka neko kaze milan zasluzeno u finalu...
Liverpool-u svaka cast...
Drug_Tito

Post by Drug_Tito »

Kao navijac Milana, apelujem (znam da sam na pogresnom forumu) glavni stab tog, sada bijednog, fudbalskog kluba da se skloni sa strane i prepusti PSV mjesto u finalu. Kroz srecu su dosli do polu finala, izvukli dva slaba tima a i sa njima su izasli na guzove. Bice naguzeni od Liverpool-a, bolje da prepuste mjesto PSV-u. Poslije Juve i Chelsea, Milan ce biti lagan zalogaj za Liverpool. A ako Milan pobjedi, to se moze desiti rezlutatom 1:0 i to golom iz penala ili auto gol. Drukcije neznaju dati gola.

Samo neka Liverpool ubacuje lopte sa krila i Milan je sjeban. Sta je Milan uradio Barci 94, to ce Liverpool uraditi Milanu. Svaki pravi navijac Milana treba da se poklopi dekom, kao sto sam ja uradio, i da suti. Ako ima sta da kaze, treba da bude u ovim rijecima. I ako Milan koji slucajem pobjedi u finalu, sto je ne moguce, to ce biti najveca nepravda. Nadam se da ce sljedece sezone biti bolji, jer su sada NISTA.
Stitch__

Post by Stitch__ »

Drug_Tito wrote:Kao navijac Milana, apelujem (znam da sam na pogresnom forumu) glavni stab tog, sada bijednog, fudbalskog kluba da se skloni sa strane i prepusti PSV mjesto u finalu. Kroz srecu su dosli do polu finala, izvukli dva slaba tima a i sa njima su izasli na guzove. Bice naguzeni od Liverpool-a, bolje da prepuste mjesto PSV-u. Poslije Juve i Chelsea, Milan ce biti lagan zalogaj za Liverpool. A ako Milan pobjedi, to se moze desiti rezlutatom 1:0 i to golom iz penala ili auto gol. Drukcije neznaju dati gola.

Samo neka Liverpool ubacuje lopte sa krila i Milan je sjeban. Sta je Milan uradio Barci 94, to ce Liverpool uraditi Milanu. Svaki pravi navijac Milana treba da se poklopi dekom, kao sto sam ja uradio, i da suti. Ako ima sta da kaze, treba da bude u ovim rijecima. I ako Milan koji slucajem pobjedi u finalu, sto je ne moguce, to ce biti najveca nepravda. Nadam se da ce sljedece sezone biti bolji, jer su sada NISTA.
:D :D poserem ti se na juve :D :D
Brando

Post by Brando »

Stitch__ wrote:
Drug_Tito wrote:Kao navijac Milana, apelujem (znam da sam na pogresnom forumu) glavni stab tog, sada bijednog, fudbalskog kluba da se skloni sa strane i prepusti PSV mjesto u finalu. Kroz srecu su dosli do polu finala, izvukli dva slaba tima a i sa njima su izasli na guzove. Bice naguzeni od Liverpool-a, bolje da prepuste mjesto PSV-u. Poslije Juve i Chelsea, Milan ce biti lagan zalogaj za Liverpool. A ako Milan pobjedi, to se moze desiti rezlutatom 1:0 i to golom iz penala ili auto gol. Drukcije neznaju dati gola.

:D :D poserem ti se na juve :D :D
joj sto je ovaj stitch mastovit u p.m. jel to sve sto imas reci pametni :?
i ne izusti ime Juventus uzalud to je sveto ime za takve kao ti, svaki put ustani kad cujes to ime 8) 8)
dao Bog i Trezegol da ga zabijemo u nedjelju u 90+2 8) 8) 8)
Stitch__

Post by Stitch__ »

i ja kazem, al tek nakon sto shefket nekoliko puta promijesa cannavara, thurama, i ostale kakogod-se-zovu :D :D

imam jos nesto rec

pokakam se na juventus :D :D :D :D :D

eto i sedmog!!! 8-) 8-)
Drug_Tito

Post by Drug_Tito »

I ja se isto poserem na Juve. Pogotovo na Ibrahimovica. Nisam ga nikada mrzio sto igra za Svedsku, ali kud ode u Juventus. Ali se i sada isto serem i na Milan, mislim na ovu skupinu igraca. Drag mi je Milan, ali poslije zadnjih tri mjeseca, lagano se samo mogu pokriti dekom po glavi. Ako izgube od Liverpool nadam se da nece biti sa plus +3 gola, a ako pobjede, nadam se da ce barem dati dva gola, ali dva tehnicka gola. A ne nesto na guzove da pet igraca mora pasti da bi lopta nekako jedva presla preko gol linije. Kao sto rekoh neka Liverpool igra sa strana i ubacuje lopte, ova ekipa Milana je gotova. A ja sam navijao za Milan od svojih malih nogu, konto sam da je Crvena Zvezda i Milan jedan te isti klub. Samo kada igraju u gostima da su crno-crveni :). I konto sam da se zovu Milan jer su iz Srbije pa sve ide po nacionalnosti pa mora i ime kluba :-D Sve dok nisu zaigrali zajedno u Kupu Sampiona onda sam svatio da to nije isti tim, ali sam bio djete, pet godina imao. Sta djeca znaju o zavicaju.
edu

Post by edu »

pa dobro ljudi koji vam je...

ima li ista da valja u tom milanu...

ima li i jedan igrac da valja u milanu...

je li dida protiv psv-a primio levatski go..to ne vidite..ali vidite carolovu gresku...

dobiti manchestera u dvije utakmice..znaci milan je bio sretna ekipa u dvije utakmice a manchester nije imao srece u obje tekme...

OK..milan ce na srecu uzeti sampionsku titulu u italiji i na srecu osvojiti ligu prvaka..ovi ostali???..ma bas nemaju srece...

Forza Milan!!!
w!t@

Post by w!t@ »

Hehe, pa kako taj milan ne uze na tu srecu ness vise od bijednih 16 titula italijanskog prvenstva...
Ali kazu da razmislja uefa da ukine gostujuci gol zbog naravno svi znamo koga, pa milana...
edu

Post by edu »

i ne preostaje vam nista drugo osim Aw Aw Aw...
edu

Post by edu »

joj sta fuli inziaghi..jooooooooooooooooooooooooj..

0-1 jos uvijek...
edu

Post by edu »

colina ne svira cist penal nad cafuom..mamu mu celavu...
edu

Post by edu »

ne svira jos jedan penal.....canavara u ruku opalila lopta u 16...

:x :x :x
edu

Post by edu »

osim ona dva nedosudjena penala sto je colinina greska, zasluzena pobjeda juventusa..cestitam...

rossoneri tanki..posebno u prvom poluvremenu..nikako mi nije jasno sto gura seedorfa prije rui coste..

jos jednom cestitke juvetu...
Post Reply