Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
prema prijatelju koji fura ovo... zapravo tako mu grah pao
primijetio sam da dosta žena u vezi na daljinu planira odmah sve ozbiljno ali brzo prekine svaki kontakt
riječ je o samim ženama, razvedenim sa ili bez djece i ženama u brakovima s djecom 35+ one imaju
izuzetno velik sociološko psihološki problem
imam teoriju... budući da ne ganjaju momke ili ne mogu ganjati momke u svom gradu... vjerovatno žele zadržati ili slobodu ili se jednostavno lože na ideju planiranja ozbiljnog života s nekim drugim ali to brzo presuši i onda traže novu žrtvu
uvijek me je zanimalo sta je taj sajber sex, kako to funkcionise? mene da pita " u cemu si?" kao u onim USA milfovima zakocenula bih se od sege
sta znam, ja sam taktilna osoba pa je mozda do toga
Black swan wrote:imam teoriju... budući da ne ganjaju momke ili ne mogu ganjati momke u svom gradu... vjerovatno žele zadržati ili slobodu ili se jednostavno lože na ideju planiranja ozbiljnog života s nekim drugim ali to brzo presuši i onda traže novu žrtvu
Tako nekako. Razlog da ne ganjaju u svom gradu je zatvorenost (jako rijetko) ili sarena proslost. Kod cura sa 25+ je obicno to. Na daljinu mozes prodavati muda za bubrege ali je stvari se prije ili kasnije saznaju i onda traze novu zrtvu.
MedenoSrce wrote:na stranu sto je to sve, ako je istina, jako ruzno ali neka svako zivi svoj zivot kako hoce.
i sta on kaze, kakvo zadovoljstvo nalazi u tom odnosu?
pa ne znam on je uvijek horni s uzdignutom kitom
a 1976.
ima bejbi facu same ga dodaju na FB nit ima auto niti je šaner
vjerovatno je daj šta daš bolje od gledanja da se neko drugi karinđa?
MedenoSrce wrote:na stranu sto je to sve, ako je istina, jako ruzno ali neka svako zivi svoj zivot kako hoce.
i sta on kaze, kakvo zadovoljstvo nalazi u tom odnosu?
pa ne znam on je uvijek horni s uzdignutom kitom
a 1976.
ima bejbi facu same ga dodaju na FB nit ima auto niti je šaner
vjerovatno je daj šta daš bolje od gledanja da se neko drugi karinđa?
dječak sa šibicama wrote:Ali eto, na kraju se uvijek sazna, ako to nesto znaci.
Da iako sam na kraju skontao da je nekad bolje sto manje znati Samo
Mislim da nije tako. Ako pristaješ na to - pristao si na njenu (njegovu) igru i postavljaš se u veoma inferioran položaj i jednom ćeš čuti sljedeće - "Ko ga j... kad je bio (bila) budala."
Niko ne bi smio dozvoliti da postane nečija marioneta i rezervna kombinacija.
ja sam 2010. umal razum izgubio zbog tog sranja od veze na daljinu
zapravo mislim da trajna oštećenja duše i danas postoje
to osjetljivog čovjeka prati čitav život i određuje mu budućnost
Black swan wrote:ja sam 2010. umal razum izgubio zbog tog sranja od veze na daljinu
Ima to svoju tezinu sto kazes, danas emotivci ne prolaze bas najbolje u zivotu, s tim se slazem. Daj vremenu vremena, i nadaj se najboljem.
tesko brate tesko, pogubis zivce, vrijeme, brojis dane koji su ko godina da bi vidio tu osobu nekoliko dana koji su kao sekunde. i onda zivis od tih dogadjaja i sjecanja do sljedeceg vidjenja i sve tako tapkas u mjestu, a vrijeme ide
Sve je moguće. Ja recimo evo već sam 6 godina u vezi na daljinu, i prije svega najbitnija je iskrenost i povjerenje. Sve može uspjeti samo nadjite razumjevanja jedno za drugo. Ma ljubav je zakon.
Black swan wrote:ja sam 2010. umal razum izgubio zbog tog sranja od veze na daljinu
Spuzva1 wrote:Sve je moguće. Ja recimo evo već sam 6 godina u vezi na daljinu, i prije svega najbitnija je iskrenost i povjerenje. Sve može uspjeti samo nadjite razumjevanja jedno za drugo. Ma ljubav je zakon.
Ja sam izdržala 4 godine u takvoj vezi, ali da se on nije nakon toga preselio u moj grad, vjerojatno ne bih mogla to izdržat više. Da, može se to ako je ljubav jaka, ako imate povjerenja, ima nešto posebno u tome kad nekog vidiš rijetko pa svaki trenutak vam je dragocjen, zaželiš se nekoga toliko da te maltene fizički boli, pa kad se konačno spojite bude jako intenzivno. Ali ipak je na kraju krajeva mučenje, barem za mene je bilo, i ne bih se više upuštala u takvu vezu. Dosta je jedno takvo iskustvo u životu