Ta hem cuga, hem je ko ona Kuduzova,ne znam kako se zvaše, lako "potrči za tuđim kolima", nije to za ženit'.leet wrote:Vi bi odbili Adrianu Limu jer cuga?![]()
Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Great Cornholio
#226 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
- MedenoSrce
#227 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
face plam saje susica pls
- kloniran
#228 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
Za cigare si u pravuGreat Cornholio wrote:Alkohol je zlo, nisam bio alkoholičar, ali sam se nekada znao napiti toliko da se uvjerim da je alkohol veliko zlo.kloniran wrote:
Sad će ti ovi alkosi reći da je to lijek samo nisi prepoznao to na vrijeme![]()
Inače cugnem ponekad al i ja tvrdim da je alkohol jedno veliko zlo
Jedan od 1000 može uvijek imati " mjeru u alkoholu" a svi znamo kakve sve gluposti čovjek može učiniti kad pređe tu "mjeru", i zato jedino riješenje da se čovjek zaštiti od zla koje mu može donijeti alkohol, je da ga ne konzumira nikako.
A od cigara se čovjek usmrdi, usmrdi i sebe i svoju okolinu.
Obicno kad sam prelazio mjeru u alkoholu je bilo otkrivanje pogona na sve 4 i padanje u nesvijest, problema 0, al opet okanih se i alkohola, sad sezonski po koju čašicu i to je to
- ultima_palabra
#229 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
talashika wrote:ultima_palabra wrote: To je istina... znam dosta tih "finih" koje su same i kukaju, a kad dobiju kakav poziv krenu sa izvlačenjima![]()
Što je najčudnije, onako s prva im ne možeš naći neku manu... ali muška u životu nema ni u naznakama... deset jaranica i lajkanje svega što one postave na fejsu je glavna zanimacija
drz se onda 'losih"
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#230 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
MedenoSrce wrote:face plam saje susica pls

-
Great Cornholio
#231 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
Od zabrana je slaba fajda, jedina efikasna zabrana je kad čovjek sam sebi nešto zabrani.MedenoSrce wrote:što ne mogu propovijedi od ovih što nemaju mjeru pa bi svima zabranjivali
- MedenoSrce
#232 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
hvala leet, steta sto si pitar majka mu stara
-
Great Cornholio
#233 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
Ja sam pod dejstvom alkohola znao biti jako agresivan, par puta sam ulijetao u neke tuče, čak sam i ja jednu izazvao. Al' najgore od svega je onaj mamurluk ujutro, kad kažeš sebi " Da mi je samo da dođem sebi, neću više nikad ni pivu popit'".kloniran wrote:
Za cigare si u pravu![]()
Obicno kad sam prelazio mjeru u alkoholu je bilo otkrivanje pogona na sve 4 i padanje u nesvijest, problema 0, al opet okanih se i alkohola, sad sezonski po koju čašicu i to je to
I tako, hvala Bogu, ja već dvije godine ni kap alkohola nisam popio
-
Great Cornholio
#234 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
Zabraniti sebi treba samo loše stvari, ono što loše utiče na nas, dobre stvari ne trebamo sebi zabranjivatitalashika wrote:Hebo onda takav zivot kad cemo stalno sebi nesto zabranjivatiGreat Cornholio wrote: Od zabrana je slaba fajda, jedina efikasna zabrana je kad čovjek sam sebi nešto zabrani.
- kloniran
#235 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
E ako je tako onda je i bolje sto si prestaoGreat Cornholio wrote:Ja sam pod dejstvom alkohola znao biti jako agresivan, par puta sam ulijetao u neke tuče, čak sam i ja jednu izazvao. Al' najgore od svega je onaj mamurluk ujutro, kad kažeš sebi " Da mi je samo da dođem sebi, neću više nikad ni pivu popit'".kloniran wrote:
Za cigare si u pravu![]()
I tako, hvala Bogu, ja već dvije godine ni kap alkohola nisam popio
@ kiki
Kakav ti porok imaš?
- kloniran
#236 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
to ti se može oprostitikiki-miki wrote:Nemam ja to.Savršena sam![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Poguzija
ako znaš pripremiti za dvoje
-
Great Cornholio
#237 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
Prvo Majevica, onda Ozren, da ispoštujemo i Posavinu ."Teravija" je završena 
- kloniran
#238 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
kiki-miki wrote:Moj moto je:Uzdaj se u se i svoje kljuse
- kloniran
#239 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
gladankiki-miki wrote:
- kloniran
#240 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
Sve pojeo, nema do sutra nistakiki-miki wrote:Pa jedi![]()
Ako ne paziš na kg
- kloniran
#241 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
Veceras sam previse lijen za to, i haj da ne zachatavamo da nebi na medeni mjesec u Banovicekiki-miki wrote:Snađi se
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#242 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
Ja tebi mogu Snickers.uskrsno_respo wrote:ja ti mogu dati hurmasicu
- dale cooper
#243 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
Jer se pretvara u pravu divu kad je gladan.leet wrote:Ja tebi mogu Snickers.uskrsno_respo wrote:ja ti mogu dati hurmasicu
-
HM 2011
#244 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
Najviše me odbija - što kad bih ja sa njom, ona ne bi samnom - tj. kad bih joj ja zvijezdu sa neba skinuo njoj ta zvijezda ne treba, međutim, i hladna je i odbojna i svakava bezveze.... međutim
nađem ja jednu da joj zvijezde sa neba skidam i hop sretnem tu istu - a ona se smješka, vrpolji -
fuj............. a do juče bi za nju zvijezdu sa neba skinuo - a danas mi zgadi pola života kad se samo sjetim kakva je bila prema meni, jer i ja imam osjećaje, i ja sam ljudsko biće, nisam sav od kamena ali bitan dio mene jeste....
najviše me odbija ženska izbirljivost i onda njihovo kao pa ja bi ipak pokušala kad vidim da njoj ide sa tobom......
Tad je kasno, kasno....
(šaljivo ali djelimično istinito)....
Kako može biti tolika tuka, juče joj se nudio, nudio joj sve - a ona pih, takvi meni ne trebaju.... sutra dan nađem jednu koja je pristala - ja opravdao očekivanja (nikad ih ne možeš opravdati ali eto) - e onda bi to ova prvo ponuđena da kvari - jer "vidi kako je toj što je samnom fino" - "što ona nije"............. Damn
viri u novčanik, auto, imovinu, porijeklo pa gleda smije li se izlagati riziku druženja sa tobom..... Na kraju većina ih ostane sama ili hvataju neke zadnje vozove i gluposti....
nađem ja jednu da joj zvijezde sa neba skidam i hop sretnem tu istu - a ona se smješka, vrpolji -
fuj............. a do juče bi za nju zvijezdu sa neba skinuo - a danas mi zgadi pola života kad se samo sjetim kakva je bila prema meni, jer i ja imam osjećaje, i ja sam ljudsko biće, nisam sav od kamena ali bitan dio mene jeste....
najviše me odbija ženska izbirljivost i onda njihovo kao pa ja bi ipak pokušala kad vidim da njoj ide sa tobom......
Tad je kasno, kasno....
Kako može biti tolika tuka, juče joj se nudio, nudio joj sve - a ona pih, takvi meni ne trebaju.... sutra dan nađem jednu koja je pristala - ja opravdao očekivanja (nikad ih ne možeš opravdati ali eto) - e onda bi to ova prvo ponuđena da kvari - jer "vidi kako je toj što je samnom fino" - "što ona nije"............. Damn
viri u novčanik, auto, imovinu, porijeklo pa gleda smije li se izlagati riziku druženja sa tobom..... Na kraju većina ih ostane sama ili hvataju neke zadnje vozove i gluposti....
-
Walther
#245 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
Pa svaka* je takva...... Guzove na dvije stolice da ne propusti sta (pre)dobro. Ako to znaci 3-4 veze paralelno. Nema veze. Kad dobiju osecaj da nesto puzi onda to zele dok ne dobiju osjecaj da "imaju". Ona je misija zavrsena. itd, itd, itd.HM 2011 wrote:Najviše me odbija - što kad bih ja sa njom, ona ne bi samnom - tj. kad bih joj ja zvijezdu sa neba skinuo njoj ta zvijezda ne treba, međutim, i hladna je i odbojna i svakava bezveze.... međutim
Tad je kasno, kasno....
I da... vrlo je lako takve prepoznati
-
HM 2011
#246 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
Ma ja na to nikad nisam gledao, ne kontam ja njih...... ne volim nešto te neke mentalne fazone, konkretno izgleda mi normalna - bla bla, priča, bil ti samnom naveče - ne bi, dobro - sljedeća...Walther wrote:Pa svaka* je takva...... Guzove na dvije stolice da ne propusti sta (pre)dobro. Ako to znaci 3-4 veze paralelno. Nema veze. Kad dobiju osecaj da nesto puzi onda to zele dok ne dobiju osjecaj da "imaju". Ona je misija zavrsena. itd, itd, itd.HM 2011 wrote:Najviše me odbija - što kad bih ja sa njom, ona ne bi samnom - tj. kad bih joj ja zvijezdu sa neba skinuo njoj ta zvijezda ne treba, međutim, i hladna je i odbojna i svakava bezveze.... međutim
Tad je kasno, kasno....
I da... vrlo je lako takve prepoznati
Hodam sa djevojkom, ide - ide, oženim se napravim djecu, dočekam unuke, umrem i to je to....
ne ide - ide sa nekom drugom.....
Izađemo par puta - vidim ide - meni se ne sviđa njena garderoba - uljudno je zamolim da više nikada ne obuče taj odjevni predmet, ako mi se ne sviđa intenzitet njene šminke ljudski je zamolim da ne stavlja toliko farbe na sebe - izlazim sa njom sa ciljem da se bolje upoznamo i družimo u svakom pogledu, uvažavajući činjenicu da bi se tako mogli družiti čitav život - pa ako neće onda stvaram percepciju o njoj kao o potrošnoj robi i bježim od iste jer - ne ide - smatrajući da niko neće profuknjaču pored sebe..... ako ide - ide....
Isto tako njoj se može ne sviđati nešto kod mene - ako mogu promjeniti ok, ako ne ništa - ali što kaže narodna - umiljato janje dvije sise sisa (namazane su žene) - sve im se sviđa na tebi pa i tvoje smrdljive čarape ako te baš žele....
Mislim argumenti - pinkuša, umišljena, bla bla, ne pije to ništa vode ako izlaziš sa bitnim stvarima na umu..........
Ja sam na kraju balade skontao da smo mi muškarci njihov plijen a ne one naš - iako sam takav - da bih zbog njene ljepote (ljepota je u očima posmatrača) smatrao da bi ona trebala biti moj plijen....
----------- Moguće je da ne pričamo o istoj temi jer ja pričam o vezi, koja može rezultirati brakom (sutra ili za 10 godina nije bitno) ali svaka veza i svaki sex može rezultirati brakom ili abortusom/pobačajem ------------
Vezano za "morske" avanture - odbojan mi je HIV, HEPATITIS i teški invaliditet - kad popijem..... kad sam trijezan odbojne su mi iste stvari - samo sebe zavaravam da sam izbirljiv - al u suštini ako je "ono" u pitanju - svaka igra svaka dobija.....
- yoda82
#247 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
joj šta sam sad skrivio.....vidiš da sam sve fino napisao....čak sam zagrebao malo dublje....nema onih površnih atributatalashika wrote:sjo yodeyoda82 wrote:Izvještačenost, nafuranost, ''kila šminke'' (ako nije neki maskembal), omalovažavanje drugih, nedostatak osnovnih manira, glupost.......
![]()
![]()
![]()
P.S. naravno ovo se odnosi na to šta me generalno odbija kod djevojaka, podrazumjevajući da se provede sa njom više od nekoliko noći. Ako govorimo o situacijama od nekoliko noći, mnogo manje mi stvari smeta
- JOINT_1921
- Vozim: odlično
#248 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
Najvise me odbija glupost...
- dalalala
#249 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
HM 2011 wrote:Najviše me odbija - što kad bih ja sa njom, ona ne bi samnom - tj. kad bih joj ja zvijezdu sa neba skinuo njoj ta zvijezda ne treba, međutim, i hladna je i odbojna i svakava bezveze.... međutim
Tad je kasno, kasno....
To ti je ona politika- Neću s tobom, ali neću ni da budeš s drugom. Ženama imponuje kad neko trčkara za njima i onda kad taj neko odustane i nađe neku drugu, one postanu ljubomorne i fali im ta pažnja. Mislim ono znam, žensko sam, i sama sam takva. Ali eto ja budem s početka malo ljubomorna, fali mi pažnja, ali ne bih se nikad javila tom liku i pokušala mu zeznut vezu. Ja u sebi budem ljubomorna, a njemu poželim svu sreću i da bude sretan s tom curom. Ipak sam ja dobra djevojčica
-
Walther
#250 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
pricam ti pricu o malom mravudalalala wrote:a njemu poželim svu sreću i da bude sretan s tom curom. Ipak sam ja dobra djevojčica