izgubljena djevojka

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Walther

#226 Re: izgubljena djevojka

Post by Walther »

BaDa wrote:ljudi saznao sam pravi razlog a to je da je drugi u pitanju! Sreo sam ih al ona me nije vidjela kasnije kad se vraca sama prisao i pitao je i rekla mi da joj je "drug" da ga zna 7 dana a da se vec zaljubila! al opet hvala vama na savjetima sve najbolje!
sokiran sam....... :lol:, k. ko k., hebiga, zaobidji u sirokom luku

nemogu ni zamisliti kakav fuj od covjeka moze dopodne objasnjavati kako je u depresiji zbog smrti u obitelji a popodne istu osobu pogledati u oci kad je u setnji sa drugim

:shock: :roll:
Last edited by Walther on 29/10/2013 11:41, edited 1 time in total.
Walther

#227 Re: izgubljena djevojka

Post by Walther »

DaysleepeR wrote:
Mutivoda wrote:
DaysleepeR wrote:Prosto fascinira koliko nisko žene mogu ići kako bi uradile nešto za šta u biti samo treba biti iskren i biti čovjek.
Da, ovo rade samo žene, nema šta.. :roll:
Meni je 36 godina i nisam nikad vidio da je muško koristilo tragediju kako izvlaku za nešto. Muškarci konstruišu science fiction šuplju za isti razlog, ali skoro nikad su do te mjere bolesni i morbidni da koriste lične i tuđe tragedije kao razlog za svoj bijeg ka novom polnom organu.

BTW. šta se nalaziš pogođenom ovo nije žensko - muška rasprava.
Kod muskaraca (generalno) je ta slika tj. potreba za "idealnim" nesto manja. Zenske u strah da dobiju kakvu etiketu koju obicno vec imaju ali eto izmisljaju svakakve nebuloze. Cak i one najgore. Zato i ono pravilo 3x u vezi bivsih :)
Mutivoda

#228 Re: izgubljena djevojka

Post by Mutivoda »

DaysleepeR wrote:
Meni je 36 godina i nisam nikad vidio da je muško koristilo tragediju kako izvlaku za nešto. Muškarci konstruišu science fiction šuplju za isti razlog, ali skoro nikad su do te mjere bolesni i morbidni da koriste lične i tuđe tragedije kao razlog za svoj bijeg ka novom polnom organu.

BTW. šta se nalaziš pogođenom ovo nije žensko - muška rasprava.
Ma ja sam iznenađena da si se sretao sa toliko žena koje tragediju koriste kao kartu za izvlačenje iz veze, ali možda je do mene, jer nisam čula puno tih priča pa sam mislila da to nije tako često. :roll: :)

:mrgreen:
DaysleepeR

#229 Re: izgubljena djevojka

Post by DaysleepeR »

Mutivoda wrote:
Ma ja sam iznenađena da si se sretao sa toliko žena koje tragediju koriste kao kartu za izvlačenje iz veze, ali možda je do mene, jer nisam čula puno tih priča pa sam mislila da to nije tako često. :roll: :)

:mrgreen:
a šta ćeš, sve je to neprocjenjivo iskustvo :)
BaDa

#230 Re: izgubljena djevojka

Post by BaDa »

Sve sto moze djavo, moze i zensko!
huremka

#231 Re: izgubljena djevojka

Post by huremka »

BaDa wrote:Sve sto moze djavo, moze i zensko!
ne ne...
Ono što žena može iz mjesta, đavo ne može ni iz zaleta.
uberkul

#232 Re: izgubljena djevojka

Post by uberkul »

samo ako dopustis
kapučino

#233 Re: izgubljena djevojka

Post by kapučino »

uberkul wrote:
samo ako dopustis
i obratno al samo ako se dopusti
bajadera7

#234 Re: izgubljena djevojka

Post by bajadera7 »

BadCopy wrote:ocam ne napises li za heftu da imas novu macu nisi vise u raji :thumbup:
hahah :thumbup:

Sad kad si sve saznao, otpati malo i okreni novi list. Kakva je to osoba koja nije u stanju reci ti poslije 4 godine pravi razlog i kako stvari stoje!!!!! Te kojekakvi razlozi, vrijeme , smrtni slucaj....Ma jadno!
Auuu i ovo s mjenjanjem broja mi je cirkus... Nemoj slucajno da padnes u iskusenje da je trazis, pridjes joj kad je vidis na ulici ili bilo gdje...
U slucaju da joj s drugim ne uspije, postoji mogucnost da se ona tebi javi... I kako ti vec neko napisa, lijepo se javis i otkacis je bez obzira na sve ostalo.
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#235 Re: izgubljena djevojka

Post by ladyblue18 »

Ja isto nisam nikada cula ni srela sa slucajem da neko koristi tragediju u ove svrhe, ali eto sve je moguce :-?
madtv

#236 Re: izgubljena djevojka

Post by madtv »

...slucajno se desilo, pogledi im se presjekli, on iskoristio trenutak njene slabosti, prislepao se i ona se zaljubi

ako bude jos tragedija, tesko ovom novom Adonisu :oops: :oops:
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#237 Re: izgubljena djevojka

Post by Truba »

ne znam te šefe ali
vjeruj da mi je laknulo kad si napisao koji je razlog
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#238 Re: izgubljena djevojka

Post by Truba »

bajadera7 wrote: U slucaju da joj s drugim ne uspije, postoji mogucnost da se ona tebi javi... I kako ti vec neko napisa, lijepo se javis i otkacis je bez obzira na sve ostalo.
dajte ba ljudi ne dajite mu nadu ( da se sveti)
neće se ba javljati šta vam je
to je taj profil ljudi

bez uvrede samim tim što je ona otišla biće i njoj teško... možda vako lagano izgleda iz perspektive onog koji je otišao... ali ne zavidim nikome ko ode... nit će se udati za milijardera nit će dobiti nobelovu nagradu niti će proputovati svijet na nagradnoj igri
biće u vezi s muškarcem ne sa svetcem:D u sarajevu i vakoj zemlji :D
dovoljna kazna samo po sebi :lol: :lol:
Capajebo

#239 Re: izgubljena djevojka

Post by Capajebo »

Black swan wrote:
bajadera7 wrote: U slucaju da joj s drugim ne uspije, postoji mogucnost da se ona tebi javi... I kako ti vec neko napisa, lijepo se javis i otkacis je bez obzira na sve ostalo.
dajte ba ljudi ne dajite mu nadu ( da se sveti)
neće se ba javljati šta vam je
to je taj profil ljudi

bez uvrede samim tim što je ona otišla biće i njoj teško... možda vako lagano izgleda iz perspektive onog koji je otišao... ali ne zavidim nikome ko ode... nit će se udati za milijardera nit će dobiti nobelovu nagradu niti će proputovati svijet na nagradnoj igri
biće u vezi s muškarcem ne sa svetcem:D u sarajevu i vakoj zemlji :D
dovoljna kazna samo po sebi :lol: :lol:
Ja bas vjerujem da je to taj profil osobe :D I da ce se javiti 100% cisto da sebi jos malo ego popravi, i da ispipa situaciju (ako je taj novi zajebe, ili se "pokaje"), a drug treba samo da se kulturno javi, djes' sta ima, kad ona nesto pita da se nadju da se kulturno zahvali na pozivu i kaze HVALA, NE ZELIM. Ne ne mogu ili nesto tako, vec NE ZELIM :)
Great Cornholio

#240 Re: izgubljena djevojka

Post by Great Cornholio »

purifier wrote:Samo mojne slusati Riblju Corbu jedno 2 godine ni pod razno :lol: :D
Zašto ne, nije prirodno da ne bude tužan, na momente ljut, na momente prazan, a na momente "hrabar", sve je to normalno kad te neko ostavi, i kad ti moraš tog nekog "ostaviti" :)

lavorpunvode

#241 Re: izgubljena djevojka

Post by lavorpunvode »

bajadera7 wrote:
BadCopy wrote:ocam ne napises li za heftu da imas novu macu nisi vise u raji :thumbup:

Sad kad si sve saznao, otpati malo i okreni novi list. Kakva je to osoba koja nije u stanju reci ti poslije 4 godine pravi razlog i kako stvari stoje!!!!! Te kojekakvi razlozi, vrijeme , smrtni slucaj....Ma jadno!
Auuu i ovo s mjenjanjem broja mi je cirkus... Nemoj slucajno da padnes u iskusenje da je trazis, pridjes joj kad je vidis na ulici ili bilo gdje...
U slucaju da joj s drugim ne uspije, postoji mogucnost da se ona tebi javi... I kako ti vec neko napisa,lijepo se javis i otkacis je bez obzira na sve ostalo.
za takve stvari treba ipak malo vise ponosa i samopostovanja od ovog cim se on moze pohvaliti.
Walther

#242 Re: izgubljena djevojka

Post by Walther »

lavorpunvode wrote:
bajadera7 wrote:

U slucaju da joj s drugim ne uspije, postoji mogucnost da se ona tebi javi... I kako ti vec neko napisa,lijepo se javis i otkacis je bez obzira na sve ostalo.
za takve stvari treba ipak malo vise ponosa i samopostovanja od ovog cim se on moze pohvaliti.
i na kraju on najgori :D :run:
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#243 Re: izgubljena djevojka

Post by Velkoski »

lavorpunvode wrote:
bajadera7 wrote:

Je l' fakat očekuješ da neko poslije 4 godine samo hladno okrene glavu od svega? Uzmi u obzir da mu je to prva ozbiljnija veza, vjerovatno.

:-)
lavorpunvode

#244 Re: izgubljena djevojka

Post by lavorpunvode »

leet wrote:
lavorpunvode wrote:
bajadera7 wrote: hahah :thumbup:

Je l' fakat očekuješ da neko poslije 4 godine samo hladno okrene glavu od svega? Uzmi u obzir da mu je to prva ozbiljnija veza, vjerovatno.

pa ona je okrenula. i to na kakav nacin i kakvim lazima se sluzila?
ne govorim samo za njegov slucaj, ali nekad me stvarno ne cudi kako neke ljude partneri ne postuju kad oni ne daju nikakav povod za to... ako sam sebe nipodastavam i ne smatram se vrijednim, zasto bi neko drugi to trebao, kad bi svako od nas valjda trebao biti najpreci upravo SEBI..
sour cherry

#245 Re: izgubljena djevojka

Post by sour cherry »

Pa nema ništa od toga da trči za njom kad je jasno da ga ne želi.Ustvari,ima poniženje.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#246 Re: izgubljena djevojka

Post by Velkoski »

lavorpunvode wrote: pa ona je okrenula. i to na kakav nacin i kakvim lazima se sluzila?
ne govorim samo za njegov slucaj, ali nekad me stvarno ne cudi kako neke ljude partneri ne postuju kad oni ne daju nikakav povod za to... ako sam sebe nipodastavam i ne smatram se vrijednim, zasto bi neko drugi to trebao, kad bi svako od nas valjda trebao biti najpreci upravo SEBI..
Zar ne'a pravo da bude sjeban u život bar neki kratak period?

Ah da, forumaši prebole sve za 24 sata, odmah pobrišu sve iz glave itd. :roll:
Walther

#247 Re: izgubljena djevojka

Post by Walther »

lavorpunvode wrote:ne govorim samo za njegov slucaj, ali nekad me stvarno ne cudi kako neke ljude partneri ne postuju kad oni ne daju nikakav povod za to... ako sam sebe nipodastavam i ne smatram se vrijednim, zasto bi neko drugi to trebao, kad bi svako od nas valjda trebao biti najpreci upravo SEBI..
koji zenski supljak....... da je nogirao istu jer je u "depresiji" ili ima samo "ima probleme" bio bi opet najgori :lol: hebiga, kriv je sto je futav pa nije pomislio da bi neko smrt u obitelji izkoristio za qurvarluk

bio bi kriv sto je mislio na samo na SEBE! problem nije u njegovom odnosu vec u odnosu gospodjice, on je samo naivan sto bas i nije najgora karakteristika covjeka
Capajebo

#248 Re: izgubljena djevojka

Post by Capajebo »

Walther wrote:
lavorpunvode wrote:ne govorim samo za njegov slucaj, ali nekad me stvarno ne cudi kako neke ljude partneri ne postuju kad oni ne daju nikakav povod za to... ako sam sebe nipodastavam i ne smatram se vrijednim, zasto bi neko drugi to trebao, kad bi svako od nas valjda trebao biti najpreci upravo SEBI..
koji zenski supljak....... da je nogirao istu jer je u "depresiji" ili ima samo "ima probleme" bio bi opet najgori :lol: hebiga, kriv je sto je futav pa nije pomislio da bi neko smrt u obitelji izkoristio za qurvarluk

bio bi kriv sto je mislio na samo na SEBE! problem nije u njegovom odnosu vec u odnosu gospodjice, on je samo naivan sto bas i nije najgora karakteristika covjeka
Ja sam bas zbog toga i govorio da joj se, ako mu se javi, kulturno zahvali na pozivu i odbije isti. Bas zbog toga sto je bolji INSAN od nje, i sto ona ocigledno nije vrijedna njega. U redu je tugovati, treba i to proci ali se vracati opet na isto je po meni samoubistvo :roll:
sour cherry

#249 Re: izgubljena djevojka

Post by sour cherry »

Ti si mlad i zelen :D
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#250 Re: izgubljena djevojka

Post by Velkoski »

sour cherry wrote:

Ti si mlad i zelen :D
A ti relevantna za lj&s. :mrgreen:
Post Reply