Moderacija. Akcija. Vrijedjanje na forumu.
Pušenje na radnom mjestu-ANKETA-
- int21
#226 Re: Pušenje na radnom mjestu
Posto kolege nepusaci traze da se ukine pusenje na radnom mjestu.......Ja trazim od moderatora ban ili opomenu za vrijedjanje. Ko ste vi da mene vrijedjate i govorite da trebam tabletu ili vecu dozu. Tim implicirate da sam lud.

- int21
#227 Re: Pušenje na radnom mjestu
šatirana_ljubičica wrote:int21 wrote:Btw: ti si neki psihijatar?
jok sine,nego si sam rekao.... ako si zaboravio, ima i za to tableta....
Nisam ti sin srecom. Odmah bih se objesio. A i stariji sam od tebe.
-
RahatHurmašica
#228 Re: Pušenje na radnom mjestu
.
Last edited by RahatHurmašica on 06/02/2015 19:02, edited 1 time in total.
- vjesticanametli
#229 Re: Pušenje na radnom mjestu
prijavljeni su im postovi vec
- fantom slobode
#230 Re: Pušenje na radnom mjestu
1. nisi ti to u stanjuRahatHurmašica wrote:1. samo što nisamfantom slobode wrote: pa udari li ga motkom? Posla li ga u ludnicu? Ili sutis kao zaliven, a meni anonimno saljes prelijepe poruke?
2. nije ona luda, "samo" je bezobrazna
3. preselio sam je do prozora, ali džaba, prokletinja od dima opet ide na mene, isto namjerno.
4. ti nisi drugo ni zaslužio. obraz đon, i to onaj od htz-a.
2. kako si vec meksi kad je RL u pitanju
3. pravi si mis...i umisljas stvari
4. a sta ti mislis da probas uzivo
- int21
#231 Re: Pušenje na radnom mjestu
Standardno bosanski. Bukvalno shvatamo i na tome gradimo teoriju mudaliteta.
-
RahatHurmašica
#232 Re: Pušenje na radnom mjestu
vrlo mudrovjesticanametli wrote:prijavljeni su im postovi vec
- int21
#233 Re: Pušenje na radnom mjestu
Ma jok ba. Ja se zezao. I to bas kako treba. RL guzicari.RahatHurmašica wrote:vrlo mudrovjesticanametli wrote:prijavljeni su im postovi vec
-
RahatHurmašica
#234 Re: Pušenje na radnom mjestu
a počele su i prijetnje,fantom slobode wrote:1. nisi ti to u stanjuRahatHurmašica wrote:1. samo što nisamfantom slobode wrote: pa udari li ga motkom? Posla li ga u ludnicu? Ili sutis kao zaliven, a meni anonimno saljes prelijepe poruke?
2. nije ona luda, "samo" je bezobrazna
3. preselio sam je do prozora, ali džaba, prokletinja od dima opet ide na mene, isto namjerno.
4. ti nisi drugo ni zaslužio. obraz đon, i to onaj od htz-a.
2. kako si vec meksi kad je RL u pitanju
3. pravi si mis...i umisljas stvari
4. a sta ti mislis da probas uzivo![]()
![]()
očekivano naravno.
- šatirana_ljubičica
#235 Re: Pušenje na radnom mjestu
int21 wrote:Posto kolege nepusaci traze da se ukine pusenje na radnom mjestu.......Ja trazim od moderatora ban ili opomenu za vrijedjanje. Ko ste vi da mene vrijedjate i govorite da trebam tabletu ili vecu dozu. Tim implicirate da sam lud.
AMA sam si rekao da moraš popiti tabletu.... ccc
-
RahatHurmašica
#236 Re: Pušenje na radnom mjestu
lijepošatirana_ljubičica wrote:int21 wrote:Posto kolege nepusaci traze da se ukine pusenje na radnom mjestu.......Ja trazim od moderatora ban ili opomenu za vrijedjanje. Ko ste vi da mene vrijedjate i govorite da trebam tabletu ili vecu dozu. Tim implicirate da sam lud.
Last edited by RahatHurmašica on 25/01/2015 08:19, edited 1 time in total.
- šatirana_ljubičica
#237 Re: Pušenje na radnom mjestu
int21 wrote:šatirana_ljubičica wrote:int21 wrote:Btw: ti si neki psihijatar?
jok sine,nego si sam rekao.... ako si zaboravio, ima i za to tableta....
Nisam ti sin srecom. Odmah bih se objesio. A i stariji sam od tebe.
Ma nije to bilo bukvalno, nego ''žargonski'' znaš.... nekako si mi djelovao mlađi
- šatirana_ljubičica
#238 Re: Pušenje na radnom mjestu
Eurosa wrote:Nisam pušač ali sjedim u kancelariji s pušačem. Smeta, nije da ne smeta,u početku smo se znali i posvađati jer on za 8 sati zdimi kutiju cijelu,sad smo našli neki kompromis,ako pretjera ja držim prozor otvoren po pola dana a njega to živcira pa sada sam kontroliše koliko puši
- int21
#239 Re: Pušenje na radnom mjestu
Hajd sad ozbiljno.....
vama smeta pusenje ok. Jeste problem. Ja sam prestao pusiti prvenstveno zbog svog djeteta. Ali brate, kad mi dodju gosti ne serme nego im iznesem pepeljaru.
Zasto je samo to pusenje problem?
vama smeta pusenje ok. Jeste problem. Ja sam prestao pusiti prvenstveno zbog svog djeteta. Ali brate, kad mi dodju gosti ne serme nego im iznesem pepeljaru.
- šatirana_ljubičica
#240 Re: Pušenje na radnom mjestu
a počele su i prijetnje,
očekivano naravno.
[/quote]
Ma čini ti se, mi smo ti koji su agresivni i koje treba prijaviti moderatoru.
očekivano naravno.
Ma čini ti se, mi smo ti koji su agresivni i koje treba prijaviti moderatoru.
- fantom slobode
#241 Re: Pušenje na radnom mjestu
cisto da te podsjetim...i nemoj meni da lijepis da prijetim...RahatHurmašica wrote:zato ja kažem, motika preko leđa, ništa drugo ne pomaže.Matijevic_Vlado wrote:[
ih cekaj hurmasico jos dok on uzme kafu sa cigarom
- int21
#242 Re: Pušenje na radnom mjestu
Da mi izvade 3/4 onda bih bio tiRahatHurmašica wrote:lijep primjer dejstva nikotina na mozak...šatirana_ljubičica wrote:int21 wrote:Posto kolege nepusaci traze da se ukine pusenje na radnom mjestu.......Ja trazim od moderatora ban ili opomenu za vrijedjanje. Ko ste vi da mene vrijedjate i govorite da trebam tabletu ili vecu dozu. Tim implicirate da sam lud.
-
RahatHurmašica
#243 Re: Pušenje na radnom mjestu
jeste, ali gosti su tu danas i odoše i to nije problem.int21 wrote:Hajd sad ozbiljno.....
a na poslu si svaki dan 8 sati. od nepušača pravite pušača, eto u tome je problem.
-
RahatHurmašica
#244 Re: Pušenje na radnom mjestu
pozivam se na zakonom dozvoljenu nužnu odbranu od dugotrajnog trovanja i oštećenja zdravlja. prema tome, i po zakoni imam pravo na silu. izvinte, ali tako je.fantom slobode wrote:cisto da te podsjetim...i nemoj meni da lijepis da prijetim...RahatHurmašica wrote:zato ja kažem, motika preko leđa, ništa drugo ne pomaže.Matijevic_Vlado wrote:[
ih cekaj hurmasico jos dok on uzme kafu sa cigarom![]()
![]()
ovo bi par stranica unazad, nicim izazvano...
a na šta se ti pozivaš osim na golu silu i bezobrazluk?
Last edited by RahatHurmašica on 04/11/2013 11:31, edited 1 time in total.
- šatirana_ljubičica
#245 Re: Pušenje na radnom mjestu
int21 wrote:Hajd sad ozbiljno.....
Nisam ni rekla za to.Pa čuj, neću tjerati ljude iz kuće zbog toga.Pored tek novorođene djece, i sam znaš, nije ok...
Eto prestao si, zbog djeteta i svaka čast!
Navela sam samo problem pušenja na radnom mjestu.
- int21
#246 Re: Pušenje na radnom mjestu
Jeste to problem. Rekao sam.
Ali 9/10 ljudi pusi. Cak i zakon to tesko regulise.
Sad se mozes izvlaciti na zako, Ali ima i zakon o vrijedanju, i o ometanju na radnom mjestu, i o neradu na radnom mjestu. I na svasta covjek moze da naleti kad se zamjeri radnim kolegama.
Ovo je ozbiljno ali mislim da bi trebala mijenjati posao. Da je to najbezbolnije za sviju
Sad se mozes izvlaciti na zako, Ali ima i zakon o vrijedanju, i o ometanju na radnom mjestu, i o neradu na radnom mjestu. I na svasta covjek moze da naleti kad se zamjeri radnim kolegama.
Ovo je ozbiljno ali mislim da bi trebala mijenjati posao. Da je to najbezbolnije za sviju
-
RahatHurmašica
#247 Re: Pušenje na radnom mjestu
ja mislim da je ovo vrhunac drskosti, kao i ove teme. predlažem da se ovaj post uokviriint21 wrote:Jeste to problem. Rekao sam.
- manekenka u penziji
#248 Re: Pušenje na radnom mjestu
vecu glupost nisam odavno pročitala.int21 wrote:Jeste to problem. Rekao sam.
možda da pošaljemo sve nepušaće u auschwitz kako bi pušaći bili neometani u svojim dnevnim rutinama?
- int21
#249 Re: Pušenje na radnom mjestu
To je samo savjet.
Zasto drskost?
Dodje neko 10 u tim od 9 ljudi koji rade svoj posao i odmah pocne da mijenja svtari ...da radi ovo ili ono, trazi ovo ili ono.....
I zamisli razvali svu atmosferu firme i sve radi nepusenja ili neceg treceg. Ja bi ti se prvi svetio i nebih te smatrao kolegom ako bi to napravilo/la.
Bilo to pusenje ili nesto trece. I nije bilo drsko nego savjet jer rjesenja nema.
Zasto drskost?
Dodje neko 10 u tim od 9 ljudi koji rade svoj posao i odmah pocne da mijenja svtari ...da radi ovo ili ono, trazi ovo ili ono.....
I zamisli razvali svu atmosferu firme i sve radi nepusenja ili neceg treceg. Ja bi ti se prvi svetio i nebih te smatrao kolegom ako bi to napravilo/la.
Bilo to pusenje ili nesto trece. I nije bilo drsko nego savjet jer rjesenja nema.
- šatirana_ljubičica
#250 Re: Pušenje na radnom mjestu
Čovječe.... je li ti stvarno piješ neke tablete ili šta?! Sad si me zabrinuo...