BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- BHF_Manijak
#226 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!
Ma ovu tekmu odigrati bez pritiska, izaci, posopat se, pa sta Bog da! 
- MOSALJOZE
#227 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!
Takve vazda i najbolje odigramo.Kad se samo sjetim pred meč sa Francuzima odoše oni ko s pjesmom nikakvog opterečenja itd....BHF_Manijak wrote:Ma ovu tekmu odigrati bez pritiska, izaci, posopat se, pa sta Bog da!
-
lajkujMe
#228 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!
Ova tekma je prvenstveno zbog meraka ali i da vidimo gdje smo sta smo, ja na ovoj tekmi iskreno... ocekujem poraz, mene zanima samo kako cemo se snaci protiv njih i koliko dobro mozemo parirati Argentincima.
Ne zaboravimo za njih igraju Messi Aguero i drugi vrhunski igraci.
Pape ce iz ove tekme znati kako se ponasati protiv vrhunske ekipe i protiv ekipe koja igra brz i tehnicki izazovan fudbal.
Messi ako bude u svom elementu ce nas unistiti tek tako znamo sta sve moze
Pape ce iz ove tekme znati kako se ponasati protiv vrhunske ekipe i protiv ekipe koja igra brz i tehnicki izazovan fudbal.
-
samkoF
#229 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!
luckylaka wrote:,,SamkoF,,necu da te ubjedjujem u nesto u sto si siguran.Eto sve je tako kako ti pises.Ok.Necu da idem u off samo da kazem da taj radio nikad nisam poslusao i tu tv nikad pogledao .Donacije dao za obe dzamije,pomogao svaku humanitarnu akciju,ni na jedan koncert prekodrinski drolja ili dzibera nisam otisao,za Sebilj necu dati donaciju jer me za Sebilj nista ne veze,za reprezentaciju BiH dacu sve.Jeli dosta.Uzivaj u organizovanosti BiH zajednice u St.L.ja uzivam sa svojim momcima u nasoj jednoj vrlo lijepoj organizaciji u kojo ne zavisimo ni od tog Hatica,ni Kunica,ni Vejzovica ni Hasica....Poz.
Uzivaj, tako i treba i svaka cast samo ne treba onda govoriti kako nista ne valja i kako niko i nista nije organizovano kad znas da nije tako.Ja sam ti samo naveo primjere raznih tipova koji ukazuju da imamo mnogo "stvari" u STL za koje sigurno bosanci u drugim nekim gradovima bi voljeli takodje da mogu imati a nemaju, to je sve.Ja samo da potvrdim da sam sretan sto zivim u gradu sa najvecom BH populacijom ne samo na podrucju Amerike nego cijelog svijeta van BiH i ne bi se mjenjao ni za jedan drugi grad bez obzira na sve.A oni sto kukaju prvenstvno na svoj narod i ostale stvari koje mu smetaju uvijek mogu pormjeniti na taj nacin sto ce odseliti u drugi grad.I jos nesto niko ovdje od nikoga ne zavisi, svi radno sposobni ljudi i svi punoljetni su neovisni o bilo kome, zato ti prica da neko od nekog zavisi je prica za malu djecu, vozdra i sretno.
- noiserr
#230 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!
Ja mislim kad bi igrali teset utakmica protiv Argentine dvije bi pobjedili a osam izgubili. Znaci svasta se moze desiti.lajkujMe wrote:Ova tekma je prvenstveno zbog meraka ali i da vidimo gdje smo sta smo, ja na ovoj tekmi iskreno... ocekujem poraz, mene zanima samo kako cemo se snaci protiv njih i koliko dobro mozemo parirati Argentincima.
-
samkoF
#231 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!
MOSALJOZE wrote:Takve vazda i najbolje odigramo.Kad se samo sjetim pred meč sa Francuzima odoše oni ko s pjesmom nikakvog opterečenja itd....BHF_Manijak wrote:Ma ovu tekmu odigrati bez pritiska, izaci, posopat se, pa sta Bog da!,ne odgovara nama pritisak i ako oni igraju svake sedmice takve utakmice,ali repka je drugo.
Sve zavisi kakav ce pristup imati i jedni i drugi, ako Argentinci ovoj utakmici pridju kao nekoj takmicarskoj utakmici poput onih sto ce biti na SP, onda ce nam biti tesko i sve osim poraza bio bi dobar rezultat za nas, ali vjerujem da ce imati "laganiji "pristup i moja prognoza da ce se utakmica zavrsiti 2-2.Siguran sam da ce nasi imati ozbiljan pristup i nastojat ce svim silama ostati neporazeni pred velikim brojem svojih BH navijaca i da konacno ostvari prvi povoljan rezultat na tlu americkom, poslije negativnih epizoda sa Mexicom.
- MyTao
#232 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!
KvaziExpert wrote: Zar je Salihovic zadnji vezni
Nego sto niko ne izbacuje sastav, taktiku, koliko CB-ova, F-ova, hocemo li igrati bunker, ili se nadigravati, za gol vise....
Fakat sta je realno ocekivati od ovih, kako ih zovemo kad igra City, kepeca ?
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
Zar nije???
Kao sto rece Osim, cast je rukovati se sa Messijem... sad zamisli sta se ocekuje od tih "kepeca"
-
Linmer
#233 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!
Svakako, samo kad već imamo tu utakmicu ne bi bilo s goreg pozvati nekog novajliju, evo prvi mi na pamet pada Mahmutović. Da se iskoristi ta priprema, jer vjerujem da ni Argentinci neće igrati maksimalno angažovano i da će to biti neki kombinovani sastav.BHF_Manijak wrote:Ma ovu tekmu odigrati bez pritiska, izaci, posopat se, pa sta Bog da!
- BHF_Manijak
#234 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!
To da, slazem se.
- luckylaka
#235 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!
Ok sve si u pravu a i pretpostavljam da smo ljudima na forumu dosadni objasnjavajuci kakvo je stanje BiH zajednice u St.Louis.Obicnog forumasa vjerujem da to uopste ne interesuje..BiH -Argentina .Ako budemo kompletni sa Mujdzom ako stigne Kolasinac i ako u medjuvremenu ne bude ne daj boze kakvih povreda mozemo se nosati sa njima,ali prije svega ocekujem najmanje 30.000 nasih ljudi.samkoF wrote:luckylaka wrote:,,SamkoF,,necu da te ubjedjujem u nesto u sto si siguran.Eto sve je tako kako ti pises.Ok.Necu da idem u off samo da kazem da taj radio nikad nisam poslusao i tu tv nikad pogledao .Donacije dao za obe dzamije,pomogao svaku humanitarnu akciju,ni na jedan koncert prekodrinski drolja ili dzibera nisam otisao,za Sebilj necu dati donaciju jer me za Sebilj nista ne veze,za reprezentaciju BiH dacu sve.Jeli dosta.Uzivaj u organizovanosti BiH zajednice u St.L.ja uzivam sa svojim momcima u nasoj jednoj vrlo lijepoj organizaciji u kojo ne zavisimo ni od tog Hatica,ni Kunica,ni Vejzovica ni Hasica....Poz.
Uzivaj, tako i treba i svaka cast samo ne treba onda govoriti kako nista ne valja i kako niko i nista nije organizovano kad znas da nije tako.Ja sam ti samo naveo primjere raznih tipova koji ukazuju da imamo mnogo "stvari" u STL za koje sigurno bosanci u drugim nekim gradovima bi voljeli takodje da mogu imati a nemaju, to je sve.Ja samo da potvrdim da sam sretan sto zivim u gradu sa najvecom BH populacijom ne samo na podrucju Amerike nego cijelog svijeta van BiH i ne bi se mjenjao ni za jedan drugi grad bez obzira na sve.A oni sto kukaju prvenstvno na svoj narod i ostale stvari koje mu smetaju uvijek mogu pormjeniti na taj nacin sto ce odseliti u drugi grad.I jos nesto niko ovdje od nikoga ne zavisi, svi radno sposobni ljudi i svi punoljetni su neovisni o bilo kome, zato ti prica da neko od nekog zavisi je prica za malu djecu, vozdra i sretno.
- DonVitoni
#236 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!
Salihovic DM ni pod razno, svaku trecu tekmu bi igrali sa igracem manje.
Mali Grahovac cim ode iz PL BIH odigra par tekmi za taj klub.. bice standardni
i tako dobiti poziv u A rep.
Besic igra sjajno na poziciji DM ali u Madjarskoj ligi.
vjerovatno ubrzo promijeni klub.
Mali Grahovac cim ode iz PL BIH odigra par tekmi za taj klub.. bice standardni
Besic igra sjajno na poziciji DM ali u Madjarskoj ligi.
- insaneinthebrain
#237 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!
al ih je selektor mijesao u svoje vrijeme
&list=WLF883C13D71D9E723
i petarda iz 98e
&list=WLF883C13D71D9E723
i petarda iz 98e
- MOSALJOZE
#238 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!
U taj vakat se jedva skupilo 18 naših igrača,bukvalno na aerodromu.Bola nije imao kopačke nego nosao 2 broja veće itd itd....Ne pravdam,ali "uslovi" ti sve govore.insaneinthebrain wrote: i petarda iz 98e
-
udrch
#239 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!
ovo što im je Sušić radio gore ne može ponoviti ni Messi sad kad budemo igrali..
inače, ne bojim se Messija u ovoj utakmici, on prijateljske igra čisto onako, a posebno frišak od povrede..
inače, ne bojim se Messija u ovoj utakmici, on prijateljske igra čisto onako, a posebno frišak od povrede..
-
todd_smith
#240 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!
Ma pusti Messija, lik igra bas kao sto kazes onako cisto, ovamo imas ostale tipa Aguero/Higuain/Tevez/Di Maria/Pastore koji se zele dokazati 
-
mali_balon
#241 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!
Ma kakav Mesi, ono 15 Mesija ne moze uraditi sto im je Pape uradio. Mislim da bi Pape trebao igrati kao sa Amerima, ono prvo poluvrijeme udarnicki, kasnije eksperimentisanje, ali ne bas isto eksperimentisanje kao sa Amerimaudrch wrote:ovo što im je Sušić radio gore ne može ponoviti ni Messi sad kad budemo igrali..
-
udrch
#242 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!
jebi ih, ne mogu svi igrati..todd_smith wrote:Ma pusti Messija, lik igra bas kao sto kazes onako cisto, ovamo imas ostale tipa Aguero/Higuain/Tevez/Di Maria/Pastore koji se zele dokazati
- insaneinthebrain
#243 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!
Protiv Zmajeva će igrati igrači koji nikada nisu nastupili za Argentinu
http://www.klix.ba/sport/nogomet/protiv ... /131024046
- DaysleepeR
#244 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!
igraće i igrači koji nikada nisu nastupili za Argentinuinsaneinthebrain wrote:Protiv Zmajeva će igrati igrači koji nikada nisu nastupili za Argentinu
- DonVitoni
#245 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!
Znaci igrat cemo protiv Argentinos lige.
- Havatar
#246 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!
Znaci reprezentacija Bosne nece imati nikakve koristi od igranja te utakmice niti ce moci da vidi gdje je u odnosu na ekipe svjetske klase. Steta.insaneinthebrain wrote:Protiv Zmajeva će igrati igrači koji nikada nisu nastupili za Argentinu
- bingov buraz
#247 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!
Zato im treba uzeti mjeru.
- DonVitoni
#248 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!
Pa i takva Argentina je opet mnogo jaca od Slovenije, Islanda, Rumunije recimo.
- Altsa
#249 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!
i ako nisu igrali opet su to igraci svjetske klase, doduse uigranost im je donjaHavatar wrote:Znaci reprezentacija Bosne nece imati nikakve koristi od igranja te utakmice niti ce moci da vidi gdje je u odnosu na ekipe svjetske klase. Steta.insaneinthebrain wrote:Protiv Zmajeva će igrati igrači koji nikada nisu nastupili za Argentinu
- Logovan
#250 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!
Lakše ćemo ih pobijediti.insaneinthebrain wrote:Protiv Zmajeva će igrati igrači koji nikada nisu nastupili za Argentinu