BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked

Litvanija-BiH

Pobjeda Litvanije
20
9%
Nerjeseno
16
8%
Pobjeda Bosne i Hercegovine
177
83%

Total votes: 213

Tipicoti

#226 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by Tipicoti »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol::lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol::lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KatarinaKosaca wrote:To su ovi glasali na anketi

Image

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol::lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol::lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
popokatepetl_com

#227 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by popokatepetl_com »

jeza u ledja wrote:U vezi Lihtenstajna...sta reci pametno?

Bitno je jedino da od samog pocetka nasi udju sa 100%, da se ne razmislja o 90 minuta, nego daj golove odmah, a poslije moze lako. S njima naravno uci u totalno ofanzivnoj formaciji. Bitno bi bilo da imamo sve ofanzivne igrace na raspologanju.

Sto se Litvanije...nekako su mi ostali u sjecanju kao tezi protivnici od Latvije, ali se uopste ne mogu sjetiti te utakmice. Bilo bi dobro da nam neko postavi snimak iste cisto radi podsjecanja.

Sto se tice Grcke i Slovacke. Kontam, Grci su se pravo zajebali sto barem protiv Lihtenstajna nisu uspjeli popraviti gol razliku. Mislim, trebaju ti golovi, imas dva meca sa Lihtom da to popravis, i onda jedva das gol 20 minuta pred kraj. :-) Isto tako kontam, jebemu, Grcka nije kiksala nijednu jedinu utakmicu. Sve su dobili osim dvomeca sa nama. Pa majku mu znaju li oni za kiks ikako? Da li je moguce da jedna reprezentacija, a da nije Spanija, kiksa bar ijednu slabiju utakmicu? Pa mislim ono... Trenutno su drugi sa 19, daleko najbolje rangirana drugoplasirana repka. Da li Ako oni uzmu Slovacku, sto je najvjerovatniji ishod, sa 3 boda protiv Lihta oni ce zavrsiti kvalifikacije sa 25 bodova!! Ja mislim da se "nikad" nije desilo da jedna repka zavrsi sa samo 5 bodova manje od maksimalnih 30 i opet bude tek druga?! Da li neko moze izvuci taj podatak? Zamisli tog peha jebote. To me u neku ruku i plasi, jer kontam da ce se nekako tesko to desiti da ekipa sa 25 boba ne bude prva, a to onda mozemo biti i mi. :-?

Zato, dosta nade polazem u Slovake. :D Bilo bi jebiga lose da mi moramo u Litvi igrati na pobjedu.

Jos mjesec dana strepnje. Sad kad smo na korak od plasmana, adrenalin se puni do vrha. :bih:
Sta i tebi je palo na pamet da bi Grci mogli zadnje kolo dobiti Lihtenstajn 20+ razlike? :D
popokatepetl_com

#228 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by popokatepetl_com »

dupli
Mustang1

#229 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by Mustang1 »

Ne gleda se gol razlika poBogu :-)
spacek

#230 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by spacek »

hm...hm...
ova promjena stadiona mi se ne svidja...jer u viljnusu je umjetna trava, dok je u kaunasu oranica, pogotovo u oktobru.
sve mi ovo mirise da ce grci premirati litvance da zapnu. ne bi me iznenadilo da i stadion zalijevaju vodom danima, samo da pokusaju izvuci nerjeseno i sl...
ne bi bilo lose da neko iz naseg saveza premira slovake za sljedeci mec protiv grka...imamo od cega da premiramo ako slovaci izvuku nerjeseno ili cak pobjedu...jer onda smo sigurni na wc i imacemo love da ih isplatimo...
emigrazione

#231 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by emigrazione »

Daj majke vam kakav Lihtenstajn :-)
O Litvaniji treba vec sad razmisljati, ove pocijeniti i pojebati...kakav ba Lihtenstajn jeste vi normalni :lol:
dinty2

#232 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by dinty2 »

spacek wrote:hm...hm...
ova promjena stadiona mi se ne svidja...jer u viljnusu je umjetna trava, dok je u kaunasu oranica, pogotovo u oktobru.
sve mi ovo mirise da ce grci premirati litvance da zapnu. ne bi me iznenadilo da i stadion zalijevaju vodom danima, samo da pokusaju izvuci nerjeseno i sl...
ne bi bilo lose da neko iz naseg saveza premira slovake za sljedeci mec protiv grka...imamo od cega da premiramo ako slovaci izvuku nerjeseno ili cak pobjedu...jer onda smo sigurni na wc i imacemo love da ih isplatimo...
nema potrebe za premiranjem,,,slovačka će im uzeti bod
i onda je nama potreban bod u litvaniji. S tim saznanjem ćemo otići u litvaniju i dati im 5 komada
Hodidid

#233 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by Hodidid »

spacek wrote:hm...hm...
Cekaj sad, zar se ne igra u Viljnusu?
nKrkan

#234 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by nKrkan »

Image

Hej imali ova dva panja i opet ih dobili ubjedljivo + samo 5 igrača su realno igrali ofanzivu
FMDzem

#235 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by FMDzem »

Ama ljudi, kakve oranice, sjetite se Alžira i bazena :lol:
emigrazione

#236 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by emigrazione »

Skuplja Zvijezda iz Gradačca od Lihtenstajna :lol:
jeza u ledja

#237 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by jeza u ledja »

popokatepetl_com wrote:
jeza u ledja wrote:U vezi Lihtenstajna...sta reci pametno?

Bitno je jedino da od samog pocetka nasi udju sa 100%, da se ne razmislja o 90 minuta, nego daj golove odmah, a poslije moze lako. S njima naravno uci u totalno ofanzivnoj formaciji. Bitno bi bilo da imamo sve ofanzivne igrace na raspologanju.

Sto se Litvanije...nekako su mi ostali u sjecanju kao tezi protivnici od Latvije, ali se uopste ne mogu sjetiti te utakmice. Bilo bi dobro da nam neko postavi snimak iste cisto radi podsjecanja.

Sto se tice Grcke i Slovacke. Kontam, Grci su se pravo zajebali sto barem protiv Lihtenstajna nisu uspjeli popraviti gol razliku. Mislim, trebaju ti golovi, imas dva meca sa Lihtom da to popravis, i onda jedva das gol 20 minuta pred kraj. :-) Isto tako kontam, jebemu, Grcka nije kiksala nijednu jedinu utakmicu. Sve su dobili osim dvomeca sa nama. Pa majku mu znaju li oni za kiks ikako? Da li je moguce da jedna reprezentacija, a da nije Spanija, kiksa bar ijednu slabiju utakmicu? Pa mislim ono... Trenutno su drugi sa 19, daleko najbolje rangirana drugoplasirana repka. Da li Ako oni uzmu Slovacku, sto je najvjerovatniji ishod, sa 3 boda protiv Lihta oni ce zavrsiti kvalifikacije sa 25 bodova!! Ja mislim da se "nikad" nije desilo da jedna repka zavrsi sa samo 5 bodova manje od maksimalnih 30 i opet bude tek druga?! Da li neko moze izvuci taj podatak? Zamisli tog peha jebote. To me u neku ruku i plasi, jer kontam da ce se nekako tesko to desiti da ekipa sa 25 boba ne bude prva, a to onda mozemo biti i mi. :-?

Zato, dosta nade polazem u Slovake. :D Bilo bi jebiga lose da mi moramo u Litvi igrati na pobjedu.

Jos mjesec dana strepnje. Sad kad smo na korak od plasmana, adrenalin se puni do vrha. :bih:
Sta i tebi je palo na pamet da bi Grci mogli zadnje kolo dobiti Lihtenstajn 20+ razlike? :D
ne. nisam na to mislio nego na nas broj bodova na kraju
Legollas

#238 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by Legollas »

KvaziExpert wrote:Image
Kako se zove ova super jebeno moćna aplikacija ?? :o :o :o
ketronsd1

#239 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by ketronsd1 »

Mustang1 wrote:Ne gleda se gol razlika poBogu :-)
Koliko ja znam da se u kvalifikacijama za svjetsko racuna prvo gol razlika pa onda medjusobni
Ili???????
drug_profi

#240 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by drug_profi »

A jebemu sta god da se gleda, mi moramo obadvije pobjediti i nema sanse da ce grci moci da nas stignu jer bi to automatski diskvalifikovalo i njih i one koji su im pustili da ih trpaju. Ne bi FIFA dopustila sebi tako ofirne stimaljke. U cijelim kvalifikacijama das 9 komada i onda zadnje dvije dadnes 20+. how yes no
nKrkan

#241 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by nKrkan »

ketronsd1 wrote:
Mustang1 wrote:Ne gleda se gol razlika poBogu :-)
Koliko ja znam da se u kvalifikacijama za svjetsko racuna prvo gol razlika pa onda medjusobni
Ili???????
Ama ljudi UEFA određuje ko će ić iz njihove kvalifikacijone zone pa tako oni određuju pravila i računa se međusobni omjer ...
Sjetite se da Lulić nije mogao igrati protiv Lihtenštajna u prvoj utakmici zbog crvenog protiv Portugala znači da UEFA računa sve
drug_profi

#242 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by drug_profi »

Gol razlika odredjuje poredak.

Strana 25, tacka 6.

http://www.uefa.com/MultimediaFiles/Dow ... WNLOAD.pdf
drug_profi

#243 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by drug_profi »

wannabe_ultra wrote:teoretski grci mogu stici gol razliku, sta ako zabiju 10 golova slovackoj i 15 u zadnjoj :D
Ako oni zabiju 25 golova u dvije tekme, mi cemo uzeti 4 boda protiv Lihtenstajna
jeza u ledja

#244 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by jeza u ledja »

Gol razlika se racuna. Stopedesethiljada posto.
drug_profi

#245 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by drug_profi »

jeza u ledja wrote:Gol razlika se racuna. Stopedesethiljada posto.
Da. Eno linka sa propozicijama za kvalifiakcije i za glavni turnir. Kraj price.
DonV

#246 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by DonV »

Po 3435465945948 put gol razlika se racuna.
BHF_Manijak

#247 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by BHF_Manijak »

Moj prognoza za naredne meceve:

Begovic
Mujdza-Bico-Spaha-Zuka
Izet-Zahirovic-Medunjanin-Lulic
Pjanke
Dzeko

Dakle igrao bih bez Ibisa i Misketa.

Je li iko citao danasnji sport, sta pise za Arslanagnica i Misketa???
north

#248 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by north »

BHF_Manijak wrote:Moj prognoza za naredne meceve:

Begovic
Mujdza-Bico-Spaha-Zuka
Izet-Zahirovic-Medunjanin-Lulic
Pjanke
Dzeko

Dakle igrao bih bez Ibisa i Misketa.

Je li iko citao danasnji sport, sta pise za Arslanagnica i Misketa???
I ja bih ovo igrao u Litvaniji, pa ako na poluvremenu ne daj bože bude x, odmah gurnuti i Vedu i Misketa....prvu tekmu ne vjerujem da će Pape ovo raditi, ići će sigurno sa dva napadača i vjerovatno opet sa Izetom kao džokerom, a vjerovatno i sa istom formacijom što neće biti problematično za ove nesretnije.....ali vjerujem i drugu isto da neće puno mijenjati, mada bi ja tu radije ubacio što si ti gore postavio, uz izmjene koje sam spomenuo ako se bude ganjao rezultat, u slučaju dva razlike na poluvremenu, ne bih nijednog od njih dvojice ni ubacivao, nego bih odmah zatvarao tekmu...ali ja se baš pitam :D
IcedMFEarth

#249 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by IcedMFEarth »

Opet počele kombinacije sa jednim napadačem :roll:
scooby_dooby_doo

#250 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by scooby_dooby_doo »

Znaci (po nama) to bi bilo to:
Image
Locked