Roditelji ne odobravaju moju vezu

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
whitelegend07

#226 Re: Roditelji ne odobravaju moju vezu

Post by whitelegend07 »

@kkić, ima li te? :D Jeste živi vas dvoje? :D
alkalna_baterija

#227 Re: Roditelji ne odobravaju moju vezu

Post by alkalna_baterija »

Matijevic_Vlado wrote:nek mi oproste ove dvije dame kkic i alkalna, a da mozda vas dvije niste svu pamet svijeta pokupile a ne vasi ocevi ? :mrgreen:
nemaš pojma koliko bih voljela da čujem tvoje mišljenje nakon 2 sata provedenih s njim :D

i ja ti vala ne halalim :lol:
HARIS96

#228 Re: Roditelji ne odobravaju moju vezu

Post by HARIS96 »

Cekaj prezime je problem ??? Pa kako se preziva ? Guzina,Šupak,Golub, Golo, Grebo, Oroz, Bitanga, Pelikan, Pištalo, Palikuća, Popara, Rikalo, Šutalo, Tupanjac, Trutina, Toljaga, Divljan, Derikučka, Vreća, Motika, Mutilović, Čutura, Prdavac, Palikuća, Krtolica, Kukolj, Kokot,Urin, Koljibaba, Koljivrat,Guzo,Degen,Tihić,Radončić,Dodik ?
alkalna_baterija

#229 Re: Roditelji ne odobravaju moju vezu

HARIS96 wrote:Cekaj prezime je problem ??? Pa kako se preziva ? Guzina,Šupak,Golub, Golo, Grebo, Oroz, Bitanga, Pelikan, Pištalo, Palikuća, Popara, Rikalo, Šutalo, Tupanjac, Trutina, Toljaga, Divljan, Derikučka, Vreća, Motika, Mutilović, Čutura, Prdavac, Palikuća, Krtolica, Kukolj, Kokot,Urin, Koljibaba, Koljivrat,Guzo,Degen,Tihić,Radončić,Dodik ?
:lol:
PristavilaVoduZaKafu

#230 Re: Roditelji ne odobravaju moju vezu

Post by PristavilaVoduZaKafu »

HARIS96 wrote:Cekaj prezime je problem ??? Pa kako se preziva ? Guzina,Šupak,Golub, Golo, Grebo, Oroz, Bitanga, Pelikan, Pištalo, Palikuća, Popara, Rikalo, Šutalo, Tupanjac, Trutina, Toljaga, Divljan, Derikučka, Vreća, Motika, Mutilović, Čutura, Prdavac, Palikuća, Krtolica, Kukolj, Kokot,Urin, Koljibaba, Koljivrat,Guzo,Degen,Tihić,Radončić,Dodik ?
sto Palikuca 2x
whitelegend07

#231 Re: Roditelji ne odobravaju moju vezu

Post by whitelegend07 »

PristavilaVoduZaKafu wrote:
sto Palikuca 2x
Sladak ti avatar. :D

Možda cura ima dvije kuće, pa za svaki slučaj Palikuća ide dvaput. :D :lol:
Havatar

#232 Re: Roditelji ne odobravaju moju vezu

Post by Havatar »

Poslusaj oca ne kaze ti on to slucajno nego nesto zna a ne moze da ti kaze posto se o radi o necem sto je mnogo lose.
alkalna_baterija

#233 Re: Roditelji ne odobravaju moju vezu

ja ne kontam kakve su to predrasude na osnovu prezimena... pa pobogu u svakom žitu ima kukolja, nije ni njegova (očeva) kompletna porodica za primjer... uostalom, neće ona ako se uda živjeti s njegovom porodicom, nego s njim :-)
tendzera

#234 Re: Roditelji ne odobravaju moju vezu

Post by tendzera »

Poslusala babu mescini. :oops:
whitelegend07

#235 Re: Roditelji ne odobravaju moju vezu

Post by whitelegend07 »

Jes', evo nikako je nema. :D
PristavilaVoduZaKafu

#236 Re: Roditelji ne odobravaju moju vezu

Post by PristavilaVoduZaKafu »

whitelegend07 wrote: Sladak ti avatar. :D

Možda cura ima dvije kuće, pa za svaki slučaj Palikuća ide dvaput. :D :lol:
:lol: :lol:
hvala :D
zana 5

#237 Re: Roditelji ne odobravaju moju vezu

Post by zana 5 »

Imala sam slican problem,mojim se nesto nije svidalo prezime mog momka...Pokusala sam na pocetku kriti tu vezu,medutim nakon godinu dana sam sjela sa svojim i porazgovarala..Pa brate mili nece se oni zabavljati s mojim momkom vec ja...Danas je sve ok,vidjeli su da sve sto su pricali o njemu i njegovoj porodici nije istina...Razggovorom sam uspjela sve rijesiti :)
ZV Keli

#238 Re: Roditelji ne odobravaju moju vezu

Post by ZV Keli »

Upadam kao padobranac ali nikad ne bih protiv familije u ovom slucaju roditelja radi djevojke.Sto? Ne sto sam mamin sin i slicno vec sto ljudi koji su me napravili,odgojili,izdrzavali ipak imaju vise iskustva i znaju neke stvari bolje od mene,sigurno se ne protive tek onakom.Kazes problem je u prezimenu,garant ima neku historiju problema sa njima.
Ali sa druge strane opet si svoja osoba pa bih i ja ipak dobro razmislio jer iako su me napravili,odgojili ja zivim svoj zivot,stoga imas podrsku.

Ps ne podrzavam mijesanje u vezu djeteta(pokusao bih napraviti kompromis neki) osim ako nije u vezi sa navijacem Zeljeznicara,onda odobravam :D
kkić

#239 Re: Roditelji ne odobravaju moju vezu

Post by kkić »

zana 5 wrote:Imala sam slican problem,mojim se nesto nije svidalo prezime mog momka...Pokusala sam na pocetku kriti tu vezu,medutim nakon godinu dana sam sjela sa svojim i porazgovarala..Pa brate mili nece se oni zabavljati s mojim momkom vec ja...Danas je sve ok,vidjeli su da sve sto su pricali o njemu i njegovoj porodici nije istina...Razggovorom sam uspjela sve rijesiti :)
Super za tebe :) I ja se nadam da ću razgovorom uspjeti nekad sve riješiti i da će se on malo urazumiti, čisto dok "ne stanem na svoje noge", tada mi svakako neće moći ništa reći, zabraniti i sl., moj život moja stvar, moje greške, opet moja stvar. Do tad, strpiću se :D
kkić

#240 Re: Roditelji ne odobravaju moju vezu

Post by kkić »

Ljubav cvijeta, mašallah :-)
kkić

#241 Re: Roditelji ne odobravaju moju vezu

Post by kkić »

alkalna_baterija wrote:ja ne kontam kakve su to predrasude na osnovu prezimena... pa pobogu u svakom žitu ima kukolja, nije ni njegova (očeva) kompletna porodica za primjer... uostalom, neće ona ako se uda živjeti s njegovom porodicom, nego s njim :-)
Istog sam mišljenja, apsolutno!
kkić

#242 Re: Roditelji ne odobravaju moju vezu

Post by kkić »

ZV Keli wrote:Upadam kao padobranac ali nikad ne bih protiv familije u ovom slucaju roditelja radi djevojke.Sto? Ne sto sam mamin sin i slicno vec sto ljudi koji su me napravili,odgojili,izdrzavali ipak imaju vise iskustva i znaju neke stvari bolje od mene,sigurno se ne protive tek onakom.Kazes problem je u prezimenu,garant ima neku historiju problema sa njima.
Ali sa druge strane opet si svoja osoba pa bih i ja ipak dobro razmislio jer iako su me napravili,odgojili ja zivim svoj zivot,stoga imas podrsku.

Ps ne podrzavam mijesanje u vezu djeteta(pokusao bih napraviti kompromis neki) osim ako nije u vezi sa navijacem Zeljeznicara,onda odobravam :D
hahahah, oboje smo navijači Željezničara, potrefilo se :D
Hvala ti, upravo tako, moj život, moje odluke. :)
fatamorgana

#243 Re: Roditelji ne odobravaju moju vezu

Post by fatamorgana »

Jesul' odobrili više da sad sve ne čitam? .... Nemo' da im ja dolazim, :wink:
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#244 Re: Roditelji ne odobravaju moju vezu

Post by Velkoski »

Ubij mamu i babu.
kkić

#245 Re: Roditelji ne odobravaju moju vezu

Post by kkić »

fatamorgana wrote:Jesul' odobrili više da sad sve ne čitam? .... Nemo' da im ja dolazim, :wink:
A nisu, mislim nije :(
Ne započinjem tu temu uopšte s njim, ne pričamo o mom momku... Krišom od njega, definitivno pa kad dođe pravi momenat... Istinu na vidjelo :-D
fatamorgana

#246 Re: Roditelji ne odobravaju moju vezu

Post by fatamorgana »

kkić wrote:
fatamorgana wrote:Jesul' odobrili više da sad sve ne čitam? .... Nemo' da im ja dolazim, :wink:
Ne započinjem tu temu uopšte s njim, ne pričamo o mom momku... Krišom od njega, definitivno pa kad dođe pravi momenat... Istinu na vidjelo :-D
Samo hrabro, :thumbup:
kkić

#247 Re: Roditelji ne odobravaju moju vezu

Post by kkić »

leet wrote:Ubij mamu i babu.
U krajnjem slučaju... :twisted:
kkić

#248 Re: Roditelji ne odobravaju moju vezu

Post by kkić »

fatamorgana wrote:
kkić wrote:
Samo hrabro, :thumbup:
Hvala ti :)
whitelegend07

#249 Re: Roditelji ne odobravaju moju vezu

Post by whitelegend07 »

Kad odlučiš sve reći, riješiti to, uradi to odlučno. Nemoj da ti stari vidi da se bojiš, da si se uplašila. Neka vidi da znaš šta hoćeš, da znaš o čemu pričaš. Kad te vidi tako odlučnu, mislim da će i on malo ustuknuti. Jasno mu postavi sve, nek' vidi da stvari stoje tako i nikako drugačije. Ne ostavljaj mu prostor za alternative. Što bi rekli, postavi mu ultimatum. :D

I sretno. :thumbup:
kkić

#250 Re: Roditelji ne odobravaju moju vezu

Post by kkić »

whitelegend07 wrote:Kad odlučiš sve reći, riješiti to, uradi to odlučno. Nemoj da ti stari vidi da se bojiš, da si se uplašila. Neka vidi da znaš šta hoćeš, da znaš o čemu pričaš. Kad te vidi tako odlučnu, mislim da će i on malo ustuknuti. Jasno mu postavi sve, nek' vidi da stvari stoje tako i nikako drugačije. Ne ostavljaj mu prostor za alternative. Što bi rekli, postavi mu ultimatum. :D

I sretno. :thumbup:
Da, i baš zato ću i da se "pripremam", jer samim tim, aBd, kad budem imala neku podlogu moći ću sve to iznijeti na pravi način, tj. upravo na način koji si ti opisao u postu. Hvala ti, trebaće mi :D :)
Post Reply