Roditelji ne odobravaju moju vezu
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
whitelegend07
#226 Re: Roditelji ne odobravaju moju vezu
@kkić, ima li te?
Jeste živi vas dvoje? 
- alkalna_baterija
#227 Re: Roditelji ne odobravaju moju vezu
nemaš pojma koliko bih voljela da čujem tvoje mišljenje nakon 2 sata provedenih s njimMatijevic_Vlado wrote:nek mi oproste ove dvije dame kkic i alkalna, a da mozda vas dvije niste svu pamet svijeta pokupile a ne vasi ocevi ?
i ja ti vala ne halalim
-
HARIS96
#228 Re: Roditelji ne odobravaju moju vezu
Cekaj prezime je problem ??? Pa kako se preziva ? Guzina,Šupak,Golub, Golo, Grebo, Oroz, Bitanga, Pelikan, Pištalo, Palikuća, Popara, Rikalo, Šutalo, Tupanjac, Trutina, Toljaga, Divljan, Derikučka, Vreća, Motika, Mutilović, Čutura, Prdavac, Palikuća, Krtolica, Kukolj, Kokot,Urin, Koljibaba, Koljivrat,Guzo,Degen,Tihić,Radončić,Dodik ?
- alkalna_baterija
#229 Re: Roditelji ne odobravaju moju vezu
HARIS96 wrote:Cekaj prezime je problem ??? Pa kako se preziva ? Guzina,Šupak,Golub, Golo, Grebo, Oroz, Bitanga, Pelikan, Pištalo, Palikuća, Popara, Rikalo, Šutalo, Tupanjac, Trutina, Toljaga, Divljan, Derikučka, Vreća, Motika, Mutilović, Čutura, Prdavac, Palikuća, Krtolica, Kukolj, Kokot,Urin, Koljibaba, Koljivrat,Guzo,Degen,Tihić,Radončić,Dodik ?
- PristavilaVoduZaKafu
#230 Re: Roditelji ne odobravaju moju vezu
sto Palikuca 2xHARIS96 wrote:Cekaj prezime je problem ??? Pa kako se preziva ? Guzina,Šupak,Golub, Golo, Grebo, Oroz, Bitanga, Pelikan, Pištalo, Palikuća, Popara, Rikalo, Šutalo, Tupanjac, Trutina, Toljaga, Divljan, Derikučka, Vreća, Motika, Mutilović, Čutura, Prdavac, Palikuća, Krtolica, Kukolj, Kokot,Urin, Koljibaba, Koljivrat,Guzo,Degen,Tihić,Radončić,Dodik ?
-
whitelegend07
#231 Re: Roditelji ne odobravaju moju vezu
Sladak ti avatar.PristavilaVoduZaKafu wrote:sto Palikuca 2xHARIS96 wrote:Cekaj prezime je problem ??? Pa kako se preziva ? Guzina,Šupak,Golub, Golo, Grebo, Oroz, Bitanga, Pelikan, Pištalo, Palikuća, Popara, Rikalo, Šutalo, Tupanjac, Trutina, Toljaga, Divljan, Derikučka, Vreća, Motika, Mutilović, Čutura, Prdavac, Palikuća, Krtolica, Kukolj, Kokot,Urin, Koljibaba, Koljivrat,Guzo,Degen,Tihić,Radončić,Dodik ?
Možda cura ima dvije kuće, pa za svaki slučaj Palikuća ide dvaput.
- Havatar
#232 Re: Roditelji ne odobravaju moju vezu
Poslusaj oca ne kaze ti on to slucajno nego nesto zna a ne moze da ti kaze posto se o radi o necem sto je mnogo lose.
- alkalna_baterija
#233 Re: Roditelji ne odobravaju moju vezu
ja ne kontam kakve su to predrasude na osnovu prezimena... pa pobogu u svakom žitu ima kukolja, nije ni njegova (očeva) kompletna porodica za primjer... uostalom, neće ona ako se uda živjeti s njegovom porodicom, nego s njim 
- tendzera
#234 Re: Roditelji ne odobravaju moju vezu
Poslusala babu mescini. 
-
whitelegend07
#235 Re: Roditelji ne odobravaju moju vezu
Jes', evo nikako je nema. 
- PristavilaVoduZaKafu
#236 Re: Roditelji ne odobravaju moju vezu
whitelegend07 wrote: Sladak ti avatar.
Možda cura ima dvije kuće, pa za svaki slučaj Palikuća ide dvaput.![]()
hvala
-
zana 5
#237 Re: Roditelji ne odobravaju moju vezu
Imala sam slican problem,mojim se nesto nije svidalo prezime mog momka...Pokusala sam na pocetku kriti tu vezu,medutim nakon godinu dana sam sjela sa svojim i porazgovarala..Pa brate mili nece se oni zabavljati s mojim momkom vec ja...Danas je sve ok,vidjeli su da sve sto su pricali o njemu i njegovoj porodici nije istina...Razggovorom sam uspjela sve rijesiti 
- ZV Keli
#238 Re: Roditelji ne odobravaju moju vezu
Upadam kao padobranac ali nikad ne bih protiv familije u ovom slucaju roditelja radi djevojke.Sto? Ne sto sam mamin sin i slicno vec sto ljudi koji su me napravili,odgojili,izdrzavali ipak imaju vise iskustva i znaju neke stvari bolje od mene,sigurno se ne protive tek onakom.Kazes problem je u prezimenu,garant ima neku historiju problema sa njima.
Ali sa druge strane opet si svoja osoba pa bih i ja ipak dobro razmislio jer iako su me napravili,odgojili ja zivim svoj zivot,stoga imas podrsku.
Ps ne podrzavam mijesanje u vezu djeteta(pokusao bih napraviti kompromis neki) osim ako nije u vezi sa navijacem Zeljeznicara,onda odobravam
Ali sa druge strane opet si svoja osoba pa bih i ja ipak dobro razmislio jer iako su me napravili,odgojili ja zivim svoj zivot,stoga imas podrsku.
Ps ne podrzavam mijesanje u vezu djeteta(pokusao bih napraviti kompromis neki) osim ako nije u vezi sa navijacem Zeljeznicara,onda odobravam
- kkić
#239 Re: Roditelji ne odobravaju moju vezu
Super za tebezana 5 wrote:Imala sam slican problem,mojim se nesto nije svidalo prezime mog momka...Pokusala sam na pocetku kriti tu vezu,medutim nakon godinu dana sam sjela sa svojim i porazgovarala..Pa brate mili nece se oni zabavljati s mojim momkom vec ja...Danas je sve ok,vidjeli su da sve sto su pricali o njemu i njegovoj porodici nije istina...Razggovorom sam uspjela sve rijesiti
- kkić
#240 Re: Roditelji ne odobravaju moju vezu
Ljubav cvijeta, mašallah 
- kkić
#241 Re: Roditelji ne odobravaju moju vezu
Istog sam mišljenja, apsolutno!alkalna_baterija wrote:ja ne kontam kakve su to predrasude na osnovu prezimena... pa pobogu u svakom žitu ima kukolja, nije ni njegova (očeva) kompletna porodica za primjer... uostalom, neće ona ako se uda živjeti s njegovom porodicom, nego s njim
- kkić
#242 Re: Roditelji ne odobravaju moju vezu
hahahah, oboje smo navijači Željezničara, potrefilo seZV Keli wrote:Upadam kao padobranac ali nikad ne bih protiv familije u ovom slucaju roditelja radi djevojke.Sto? Ne sto sam mamin sin i slicno vec sto ljudi koji su me napravili,odgojili,izdrzavali ipak imaju vise iskustva i znaju neke stvari bolje od mene,sigurno se ne protive tek onakom.Kazes problem je u prezimenu,garant ima neku historiju problema sa njima.
Hvala ti, upravo tako, moj život, moje odluke.
- fatamorgana
#243 Re: Roditelji ne odobravaju moju vezu
Jesul' odobrili više da sad sve ne čitam? .... Nemo' da im ja dolazim, 
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#244 Re: Roditelji ne odobravaju moju vezu
Ubij mamu i babu.
- kkić
#245 Re: Roditelji ne odobravaju moju vezu
A nisu, mislim nijefatamorgana wrote:Jesul' odobrili više da sad sve ne čitam? .... Nemo' da im ja dolazim,
Ne započinjem tu temu uopšte s njim, ne pričamo o mom momku... Krišom od njega, definitivno pa kad dođe pravi momenat... Istinu na vidjelo
- fatamorgana
#246 Re: Roditelji ne odobravaju moju vezu
Samo hrabro,kkić wrote:A nisu, mislim nijefatamorgana wrote:Jesul' odobrili više da sad sve ne čitam? .... Nemo' da im ja dolazim,![]()
Ne započinjem tu temu uopšte s njim, ne pričamo o mom momku... Krišom od njega, definitivno pa kad dođe pravi momenat... Istinu na vidjelo
- kkić
#247 Re: Roditelji ne odobravaju moju vezu
U krajnjem slučaju...leet wrote:Ubij mamu i babu.
- kkić
#248 Re: Roditelji ne odobravaju moju vezu
Hvala tifatamorgana wrote:Samo hrabro,kkić wrote:A nisu, mislim nijefatamorgana wrote:Jesul' odobrili više da sad sve ne čitam? .... Nemo' da im ja dolazim,![]()
-
whitelegend07
#249 Re: Roditelji ne odobravaju moju vezu
Kad odlučiš sve reći, riješiti to, uradi to odlučno. Nemoj da ti stari vidi da se bojiš, da si se uplašila. Neka vidi da znaš šta hoćeš, da znaš o čemu pričaš. Kad te vidi tako odlučnu, mislim da će i on malo ustuknuti. Jasno mu postavi sve, nek' vidi da stvari stoje tako i nikako drugačije. Ne ostavljaj mu prostor za alternative. Što bi rekli, postavi mu ultimatum. 
I sretno.
I sretno.
- kkić
#250 Re: Roditelji ne odobravaju moju vezu
Da, i baš zato ću i da se "pripremam", jer samim tim, aBd, kad budem imala neku podlogu moći ću sve to iznijeti na pravi način, tj. upravo na način koji si ti opisao u postu. Hvala ti, trebaće miwhitelegend07 wrote:Kad odlučiš sve reći, riješiti to, uradi to odlučno. Nemoj da ti stari vidi da se bojiš, da si se uplašila. Neka vidi da znaš šta hoćeš, da znaš o čemu pričaš. Kad te vidi tako odlučnu, mislim da će i on malo ustuknuti. Jasno mu postavi sve, nek' vidi da stvari stoje tako i nikako drugačije. Ne ostavljaj mu prostor za alternative. Što bi rekli, postavi mu ultimatum.
I sretno.