Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
čestitke darcisu, trava je, pa ovo nije baš neka senzacija, ali bilo bi dobro za tenis da igrači koji skinu skalp velikom igraču u najranijoj fazi imaju neki kontinuitet poslije, da ih ne pamtimo kao nekoga koji su nekada u nekom prvom kolu wimbledona izbacili nadala ili ne znam koga.....ko se još sjeća rosola po nečemu, osim po prošlogodišnjem izbacivanju nadala ?
kisni indijanac wrote:čestitke darcisu, trava je, pa ovo nije baš neka senzacija, ali bilo bi dobro za tenis da igrači koji skinu skalp velikom igraču u najranijoj fazi imaju neki kontinuitet poslije, da ih ne pamtimo kao nekoga koji su nekada u nekom prvom kolu wimbledona izbacili nadala ili ne znam koga.....ko se još sjeća rosola po nečemu, osim po prošlogodišnjem izbacivanju nadala ?
Ima Kubot da ga odere prekosutra. Ali boli ga kc, njemu je ovo kao da je osvojio titulu.
sta reci nego carolija. Sve to izgleda tako jednostavno, tako ležerno a svi koji su ikad uzeli reket u ruke znaju kako to itekako nije...
Nego sta velis na kretanje Darcisa u pojedinim trenutcima jucerasnjeg meca, kao da je na speedu. BH slice izuzetan i jako efikasan na ovoj 'glanc' travi.
Nije Nadal uopce odigrao toliko lose koliko je Darcis odigrao dobro.
Ne basprijekorno kao Rosol onaj 5 set prosle godine ali tenis na jako visokom nivou.
Pu uzoru na Rosola mislim da ce i kod Darcisa sljediti emotivno praznjenje i poraz od Kubota u narednom kolu.