Visoki muskarci

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
avantgarde

#226 Re: Visoki muskarci

Post by avantgarde »

talashika wrote:
avantgarde wrote:pokusat cu opet... :lol: ...ove visoke su logicno i glomaznije,teze,znaci s njima je u krevetu uglavnom ono-klasika....a ove manje,pored klasike moze ih se okretat ko zvrku,kako hoces,sve pase i ide,hocu reci,zahtijevaju malo manje energije u odnosu na vece... :wink: :-)
:izet:
sad je jos vise nidje veze :skoljka:

pravi faker zna i sa visokim i sa malim rukovati :bleee:
Postao/la sheilak dana 28 okt 2013, 19:49
čuj nje. :D

ma nije to njemu bolan jasno, pa se izvlači na visinu. :lol:
ma jos sam ja premlad za fakera,maksum sto bi se reklo,hajde ba,ima vremena dok odrastem.. :D :lol:
ne rekoh li ja da volim i male i velike i srednje i crne i plave i brinete,bitno je samo nek su prijatne i insani :P :oops:
avantgarde

#227 Re: Visoki muskarci

Post by avantgarde »

talashika wrote: ma nije to njemu bolan jasno, pa se izvlači na visinu. :lol:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ubice me avanTi :skoljka: :evil:[/quote]quote]
Postao/la sheilak dana 28 okt 2013, 19:55
dobro, sorry, avantgarde. :D

ma kakvi ubit,nea sanse,samo malo po gujici... :D :oops:
:lol:
avantgarde

#228 Re: Visoki muskarci

Post by avantgarde »

to se ne kaze javno bona.. :D :oops:
:skoljka:
tech10

#229 Re: Visoki muskarci

Post by tech10 »

Da vam dedo nesto kaze: Visoke cure su OK dok su mlade, ali brate kasnije sa godinama se razvale. U principu su usporene nemresh se u kujni mioic sa njima. Tesko nalaze garderobu (muka zhiva ici sa njima u kupovinu)-na rasprodaji uglavnom petit velicine a za velike nema nista. Noge im ko ladje, samo im galoshe mogu pasati (shtikle gudbaj). :D
Brkooo

#230 Re: Visoki muskarci

Post by Brkooo »

tech10 wrote:Da vam dedo nesto kaze: Visoke cure su OK dok su mlade, ali brate kasnije sa godinama se razvale. U principu su usporene nemresh se u kujni mioic sa njima. Tesko nalaze garderobu (muka zhiva ici sa njima u kupovinu)-na rasprodaji uglavnom petit velicine a za velike nema nista. Noge im ko ladje, samo im galoshe mogu pasati (shtikle gudbaj). :D
:lol: :D

Image

dedine kucne carolije :D :D
MedenoSrce

#231 Re: Visoki muskarci

Post by MedenoSrce »

Jokericious wrote:Moze li se znati kolike ste visoke? :skoljka:
178 i uz to ljubiteljica shtikle od dvanaes' centi
burek_in_space

#232 Re: Visoki muskarci

Post by burek_in_space »

MedenoSrce wrote: 178 i uz to ljubiteljica shtikle od dvanaes' centi
Hocesh reci da ja imam 190 cm?
Jes' aha...
MedenoSrce

#233 Re: Visoki muskarci

Post by MedenoSrce »

pa bolan tad je bila stikla od 6cm ... ipak sam morala voditi racuna o jos dva zenska cheljadeta ... pa ako bude frke da se mmoze i potrcati :-D
burek_in_space

#234 Re: Visoki muskarci

Post by burek_in_space »

Bogam' ja i u shtiklama dobro trchim, kad je dur guz'ci :D
MedenoSrce

#235 Re: Visoki muskarci

Post by MedenoSrce »

kad je dur guzici ( :lol: ima ihhihii kako ovo nisam cula) svasta se moze al' zasto sebi otezavati
andalib

#236 Re: Visoki muskarci

Post by andalib »

Mr Chow wrote:Pa nije visina jedini faktor koji je bitan.. imas super djevojaka, visoke, lijepe, ali dzaba, nekako nezgrapne, kao da hodas pored ormara.. nekad davno sam izlazio s jednom koja je od mene (192 cm) bila niza max 10 cm.. nije znala sta ce s rukama dok hoda, ne daj Boze da je morala potrcati, mislim da bi pobila sve koji joj se nadju na putu.. obicno je iz nekog razloga, znala zapinjati na vratima, ono ramenom, o ulasku i izlasku i auta da ne pricam...
nezgrapno i nekoordinisano nije jedno te isto. nezgrapno je po meni vise vizuelni dojam i to je vec pitanje ukusa, kao i cjelokupne gradje. neki ljudi jesu visoki i krupni u smislu nezgrapni, a neki su niski i zdepasti, sto isto tako nije gracilno. ali kao sto rekoh, to je sve pitanje ukusa. plus, nisu svi ljudi lijepi, pametni, jednom rjecju idealni, i da se posluzim ovom otrcanom fazom, svaka rupa nadje zakrpu. dakle, udace/ozenice se i oni koji su -ruzni.

medjutim, koordinacija tijela je vise pitanje culnog procesiranja u mozgu nego iceg drugog. taj poremecaj se zove dispraksija/apraksija, na engl. izmedju ostalog motor planning issues. izgleda otprilike onako kako si to opisao kod ove cure, medju narodom je poznato i kao smotanost. najvise bi doslo do izrazaja kod ljudi koji pate od aspergerovog sindroma. mislim da je preko njih doslo i u fokus nauke i terapeuta (oligofrenolog, ergoterapeut, fizioterapeut). medjutim, sumnjam da iko ko ne pati od aspergerovog sindroma ili poremecaja na autisticnom spektru, a ima dispraksiju bas ide na terapije. jednostavno bude otpisan kao smotan/nekoordinisan u raji, i to je to. sto je ok, ali stvarno vecinom nema nikakve veze sa visinom. od toga pate isto tako niski ili prosjecno visoki insani. mislim da se samo kod visokih ljudi k tome pridaje vise paznje, jer htjeli to priznati ili ne, visina podsvjesno jeste pozeljnija osobina, izaziva ljubomoru i time visoku osobu vise izlaze kritici i podsmjehu. uostalom, koliko cesto covjek cuje da neko zasretne niskog insana i kaze, jao kako si nizak, bogati koliko si nizak/niska? to se nekako preskoci iako je upadno i manje lijepo/privlacno... ali ono, zasto dodavati so na ranu? visoka osoba je konstantno izlozena bas tim pitanjima. kontam se, ako je bas hendikep, zasto onda ne spopadaju sa pitanjima svaku hendikepiranu osobu? :)

ali nejse, nisam se zato javila vec zbog opisane dispraksije.
andalib

#237 Re: Visoki muskarci

Post by andalib »

avantgarde wrote:sa visokim mosh se tek ono klasicno sexat,ove sitnije mosh,nataknut,i sexat kako hoces.. :izet:
ali meni su drage sve,ne dao Bog da ih nema a moja visina je bas ono medium,180...tako da pasem,tu i tamo,uglavnom svuda.. :D :oops:
ti garant nisi visi od 175, 176 cm.
uberkul

#238 Re: Visoki muskarci

Post by uberkul »

logika
mala cura ima male ruke
u malim rukama sve izgleda vece
lemniskata

#239 Re: Visoki muskarci

Post by lemniskata »

andalib wrote:Jer htjeli to priznati ili ne, visina podsvjesno jeste pozeljnija osobina, izaziva ljubomoru i time visoku osobu vise izlaze kritici i podsmjehu. uostalom, koliko cesto covjek cuje da neko zasretne niskog insana i kaze, jao kako si nizak, bogati koliko si nizak/niska? to se nekako preskoci iako je upadno i manje lijepo/privlacno... ali ono, zasto dodavati so na ranu? visoka osoba je konstantno izlozena bas tim pitanjima. kontam se, ako je bas hendikep, zasto onda ne spopadaju sa pitanjima svaku hendikepiranu osobu? :)
I ja sam primijetila da ljudi oko nas prave "zamjerke" na dodatak visini umjesto na manjak. Nisam nešto aman visoka ali me baš onako znaju uvrijediti. Tješim se time da je kod nas gore uvijek sunčano :D
MedenoSrce

#240 Re: Visoki muskarci

Post by MedenoSrce »

mene komentarima na visinu ne mogu uvrijediti, to ti dodje kao da ti neko kaze jaoo fuj kako si lijepa
andalib

#241 Re: Visoki muskarci

Post by andalib »

lemniskata wrote:
andalib wrote:Jer htjeli to priznati ili ne, visina podsvjesno jeste pozeljnija osobina, izaziva ljubomoru i time visoku osobu vise izlaze kritici i podsmjehu. uostalom, koliko cesto covjek cuje da neko zasretne niskog insana i kaze, jao kako si nizak, bogati koliko si nizak/niska? to se nekako preskoci iako je upadno i manje lijepo/privlacno... ali ono, zasto dodavati so na ranu? visoka osoba je konstantno izlozena bas tim pitanjima. kontam se, ako je bas hendikep, zasto onda ne spopadaju sa pitanjima svaku hendikepiranu osobu? :)
I ja sam primijetila da ljudi oko nas prave "zamjerke" na dodatak visini umjesto na manjak. Nisam nešto aman visoka ali me baš onako znaju uvrijediti. Tješim se time da je kod nas gore uvijek sunčano :D
pa i idu na to da te uvrijede. ja sam 177. jedne prilike mi se nabacivao lik ok visine, sigurno solidnih 185 cm. nije mi odgovarao i drzala sam ga na ljubaznoj distanci, ali stvarno je bio navalentan, pa sam ga pocela bas ignorisati. i na kraju je moj izgled koji je sigurno bio ono sto ga je privuklo meni, obzirom da nismo nikad imali prilike pricati o smislu zivota :roll:, postao nesto sto se okrenulo protiv mene, tj odjednom je moja visina bila izvor pravo niskih sukova. e hbg.
lemniskata

#242 Re: Visoki muskarci

Post by lemniskata »

andalib wrote:pa i idu na to da te uvrijede. ja sam 177. jedne prilike mi se nabacivao lik ok visine, sigurno solidnih 185 cm. nije mi odgovarao i drzala sam ga na ljubaznoj distanci, ali stvarno je bio navalentan, pa sam ga pocela bas ignorisati. i na kraju je moj izgled koji je sigurno bio ono sto ga je privuklo meni, obzirom da nismo nikad imali prilike pricati o smislu zivota :roll:, postao nesto sto se okrenulo protiv mene, tj odjednom je moja visina bila izvor pravo niskih sukova. e hbg.
Desilo mi se nažalost da me više puta uvrijedila porodica i neki poznanici nego osoba koju sam tek upoznala :cry:
tendzera

#243 Re: Visoki muskarci

Post by tendzera »

Jeste vriđuhni ccc :skoljka:
andalib

#244 Re: Visoki muskarci

Post by andalib »

ne znaci da su porivi bili ista drugaciji. :)
Jokericious

#245 Re: Visoki muskarci

Post by Jokericious »

MedenoSrce wrote:
Jokericious wrote:Moze li se znati kolike ste visoke? :skoljka:
178 i uz to ljubiteljica shtikle od dvanaes' centi
Skoro moje visine. Steta. :(
tech10

#246 Re: Visoki muskarci

Post by tech10 »

talashika wrote:dedo id igraj domina :skoljka: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
dupli shesh :D
avantgarde

#247 Re: Visoki muskarci

Post by avantgarde »

andalib wrote:
avantgarde wrote:sa visokim mosh se tek ono klasicno sexat,ove sitnije mosh,nataknut,i sexat kako hoces.. :izet:
ali meni su drage sve,ne dao Bog da ih nema a moja visina je bas ono medium,180...tako da pasem,tu i tamo,uglavnom svuda.. :D :oops:
ti garant nisi visi od 175, 176 cm.

da nisi pohadjao/la skolu od Vidovite Dzemile,mozda ti je ona to sapnula?! :D
:izet:
Ramzess Veliki

#248 Re: Visoki muskarci

Post by Ramzess Veliki »

Great Cornholio wrote:
madner wrote:Prosjecna razlika izmedju Crne Gore i Bosne je minimalna, Dinaroidi su visoki. Osim ako nisi porijeklom oko Posavine, oni su inferiorni.
Kako misliš inferiorni ? Objektivno gledajući niži muškarci ne mogu se "nositi" sa visokima samo kad su u pitanju košarka, ili odbojka, ali i tu samo na pozicijima za koje je poželjno da igrač bude što viši.
Inferiorni su visoki muškarci. Mogu ih nabrojati četu izgubljenih slučajeva koji su me molili i čašćavali da im nabacim neku moju poznanicu ne bi li i oni nekad umočili. I kad imaš dugonju od dva metra a alat 16 cm ... :lol: ... koji je to nesrazmjer ... :lol:
Nikad zagondžija od visoka insana ... smotani i klimavi. :novine:
Ramzess Veliki

#249 Re: Visoki muskarci

Post by Ramzess Veliki »

... i previše ba pametujete oko visine ... eto šta ima neko od činjenice da je visok ili prelijep ili ima para k'o šodera pa sjedi sam u kući i samozadovoljan je sobom ... kad nema šta želi da ima i koliko to hoće. 8-)
modem33

#250 Re: Visoki muskarci

Post by modem33 »

EminaSA wrote:Ne znam je li bila ova tema vec ali eto...prilicno sam visoka za djevojku (1.78 cm) i primjecujem u zadnje vrijeme da skoro svi visoki muskarci jure za nizim ribama. Zasto je to tako? Mislim, nikog ne osudjujem i svako ima pravo na svoj ukus (evo ja licno ne bih bila sa nekim ko je nizi od mene), samo mi je cudno kad vidim muskarce kako po gradu kako vode djevojke koje su im do struka dok se nama visokim djevojkama najvise udvaraju nizi muskarci. Dakle, pitanje za visoke muskarce: jel to mislite da su nize ribe sladje, zenstvenije, njeznije itd od visokih. Ili?

Ja nisam nigdje vidio da muskarci trce za ribama. Ako njima treba riba odu fino u ribarnicu. :roll:
Post Reply