Veza s drugom nacijom ?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Locked
tendzera

#226 Re: Veza s drugom nacijom ?

Post by tendzera »

sustinca wrote:
šta bi, uzeše li se na kraju?
Pa nista mama zna,otac jos ne.Ona je kroz ovih par dana pokusavala da me odvrati od svega ali posto je vidjela da sam stvarno ozbiljna izgleda da se pomirila s tim,i kaze da ocu ne govorim jos
Biće veselo. 8-)
sustinca

#227 Re: Veza s drugom nacijom ?

Post by sustinca »

Cuj crnac :D dobili bi srcani oboje,sirijac je,moze proci kao hercegovac po izgledu,ozbiljno :-D
Chuckie

#228 Re: Veza s drugom nacijom ?

Post by Chuckie »

.
blecky

#229 Re: Veza s drugom nacijom ?

Post by blecky »

izgleda da je treba u filmu :sax:
tendzera

#230 Re: Veza s drugom nacijom ?

Post by tendzera »

sustinca wrote:moze proci kao hercegovac po izgledu,ozbiljno :-D
Morel' međeda zadavit'? :oops:
didžej

#231 Re: Veza s drugom nacijom ?

Post by didžej »

ima l' dje kakva crnkinja da hoce da se uda? 8-)
vivace

#232 Re: Veza s drugom nacijom ?

Post by vivace »

didžej wrote:ima l' dje kakva crnkinja da hoce da se uda? 8-)
e, nekada je cela juga bila puna crnaca...ovde su ucili..bilo i crnkinja, a sad ih nesto nema,pa nema...
kasno si se rodio... :D
Last edited by vivace on 02/06/2013 17:29, edited 1 time in total.
vivace

#233 Re: Veza s drugom nacijom ?

Post by vivace »

moda56 wrote:je l ono bi crnac? eno ona vivace kaze da joj je crnac bio najvece dostignuce.. doduse njen je bio obrezan :D
pa najvise sam njega volela...u tom smislu najvece dostignuce mom idealu kako treba da izgleda par... :D
Ramzess Veliki

#234 Re: Veza s drugom nacijom ?

Post by Ramzess Veliki »

vivace wrote:
tendzera wrote:
vivace wrote:ja sam nekaD davno imala vezu sa crncem iz nigerije. bio je katolik, ali obrezan. i bio je mnogo pazljiv i dobar. on mi je do sada najvece postignuce. :D
Jesi mu uokvirila sliku? 8-)
nemam slicicu.. :D samo znam imam ime i prezime. olaye hari. :D
Imaš, samo slikan u mraku pa se vide samo zubi. :D
vivace

#235 Re: Veza s drugom nacijom ?

Post by vivace »

:D
Ramzess Veliki

#236 Re: Veza s drugom nacijom ?

Post by Ramzess Veliki »

Imao sam tih veza ... dok ne dođosmo na temu ozbiljne veze. Obično bi tu nastalo razilaženje na nacionalnoj osnovi. :lol:
Chuckie

#237 Re: Veza s drugom nacijom ?

Post by Chuckie »

Čuj naslova teme "Veza s drugom nacijom", kakve veze ima veza sa drugom nacijom sa postovima na temi? :oops:
sustinca

#238 Re: Veza s drugom nacijom ?

Post by sustinca »

Imao sam tih veza ... dok ne dođosmo na temu ozbiljne veze. Obično bi tu nastalo razilaženje na nacionalnoj osnovi.
To se moze dogoditi ako oboje smatraju tu temu bitnom
sustinca

#239 Re: Veza s drugom nacijom ?

Post by sustinca »

pa najvise sam njega volela...u tom smislu najvece dostignuce mom idealu kako treba da izgleda par...
Hehehe,pa javi mu se..ako nista radi starih uspomena 8-)
Ramzess Veliki

#240 Re: Veza s drugom nacijom ?

Post by Ramzess Veliki »

sustinca wrote:
Imao sam tih veza ... dok ne dođosmo na temu ozbiljne veze. Obično bi tu nastalo razilaženje na nacionalnoj osnovi.
To se moze dogoditi ako oboje smatraju tu temu bitnom
Ne kontaš ... govorim o izgovoru. :D
Samir_01

#241 Re: Veza s drugom nacijom ?

Post by Samir_01 »

A hocete li se vjencati u crkvi ili kako... ?

Te njegove roditelje koje si opisala djeluju dosta konzervativno.

Jeste li razgovarali na temi djece? Hocete li djecu krstiti, sunetiti... ili nista od toga?

Nacionalna svijest ljudi i religioznost dolazi prvenstveno od roditelja... da smo mi Bosnjaci osvijescen narod, ponosan... da imamo trunku samopostovanja mozda bi nam i vise bilo stalo do identiteta...

Prije 20 godina nam se desio genocid... majke i sestre nam silovane masovno od krscana a sad se cerke ovih protjeranih udaju za krscane u dijaspori i radjaju djecu koja veze nece imati sa Bosnom...

Ali dobro, ipak je to ljubav je li...
pirmin

#242 Re: Veza s drugom nacijom ?

Post by pirmin »

Brko je postavio najkonkretnije pitanje:
"Kako ona misli podmiriti cijelu naciju?"
Sunrise00

#243 Re: Veza s drugom nacijom ?

Post by Sunrise00 »

Samir_01 wrote:A hocete li se vjencati u crkvi ili kako... ?

Jeste li razgovarali na temi djece? Hocete li djecu krstiti, sunetiti... ili nista od toga?

Nacionalna svijest ljudi i religioznost dolazi prvenstveno od roditelja... da smo mi Bosnjaci osvijescen narod, ponosan... da imamo trunku samopostovanja mozda bi nam i vise bilo stalo do identiteta...

Prije 20 godina nam se desio genocid... majke i sestre nam silovane masovno od krscana a sad se cerke ovih protjeranih udaju za krscane u dijaspori i radjaju djecu koja veze nece imati sa Bosnom...

:zid:
udrch

#244 Re: Veza s drugom nacijom ?

Post by udrch »

sustinca wrote:Decko mi je iz Sirije,krscanin.Moji su jako tradicionalni i samo dolazi bosnjak musliman u pitanje.Kako im reci na najbolji nacin?
dobro je, ja mislio iz Srbije..mogli su ti roditelji i gore proći :D
EminaSA

#245 Re: Veza s drugom nacijom ?

Post by EminaSA »

:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)

Znaci svi su krscani krivi zbog toga sto su uradili Srbi :-) :-) :-) :-) :-) Kakva retardirana logika!
animals

#246 Re: Veza s drugom nacijom ?

Post by animals »

Isti si ko i onaj krscanin koji bi potamanio sve muslimane..nema razlike..
sustinca

#247 Re: Veza s drugom nacijom ?

Post by sustinca »

A hocete li se vjencati u crkvi ili kako... ?
U opcini cemo se vjencanti aBd
'

Da,on je rekao da zeli djeci dati krscanska asirijska imena i ja sam na to pristala ,nece biti suneta,krstenja i sl.
sustinca

#248 Re: Veza s drugom nacijom ?

Post by sustinca »

Imena sam ja izabrala ´´
da je Boze zdravlja samo :D
Samir_01

#249 Re: Veza s drugom nacijom ?

Post by Samir_01 »

sustinca wrote:Da,on je rekao da zeli djeci dati krscanska asirijska imena i ja sam na to pristala ,nece biti suneta,krstenja i sl.
Da, upravo si dala odgovor ovima gore sto se cude mom komentaru.

Rekla si da je on agnostik, da je liberalan, ali po ovim pitanjima ipak vidis da to nije bas istina.

Njemu je stalo da djecu odgaji kao Asirce, dok tebe nije briga da li ce ti djeca imati bilo kakvu vezu sa Bosnom.

Jevrejke na primjer gdje god da zive na ovoj planeti se trude da da djecu odgaje kao Jevreje... ali pretpostavljam da su i one "zadrte" i "primitivne" zbog toga?

Jevreji su opstali vise od 2000 godina u egzilu upravo zbog toga sto su se trudili da svoj identitet prenesu ne buduce generacije... ali sta znaju Jevreji, je li?

Nisi jos sa ocem razgovarala u vezi ovoga?
sustinca

#250 Re: Veza s drugom nacijom ?

Post by sustinca »

Samir_01 wrote:
sustinca wrote:Da,on je rekao da zeli djeci dati krscanska asirijska imena i ja sam na to pristala ,nece biti suneta,krstenja i sl.
Da, upravo si dala odgovor ovima gore sto se cude mom komentaru.

Rekla si da je on agnostik, da je liberalan, ali po ovim pitanjima ipak vidis da to nije bas istina.

Njemu je stalo da djecu odgaji kao Asirce, dok tebe nije briga da li ce ti djeca imati bilo kakvu vezu sa Bosnom.

Jevrejke na primjer gdje god da zive na ovoj planeti se trude da da djecu odgaje kao Jevreje... ali pretpostavljam da su i one "zadrte" i "primitivne" zbog toga?

Jevreji su opstali vise od 2000 godina u egzilu upravo zbog toga sto su se trudili da svoj identitet prenesu ne buduce generacije... ali sta znaju Jevreji, je li?

Nisi jos sa ocem razgovarala u vezi ovoga?
Radi se roditeljima jer je kod njih JAKO bitno da djeca nastave obicaje,i jednostavno on to nebi dopustio da se njegovi roditelji uvrijede.Bosnjaci su liberalniji po tom pitanju,I mislim da je to bolje tako.A rekla sam da cu se truditi da odgojim djete sto vise moguce kao muslimana,,njemu je to nebitno

Ne nisam ,tvoji komentari me jos vise uplasise :mrgreen:
Locked