Islamizacija Turske

Post Reply
gereb_stari

#226 Re: Islamizacija Turske

Post by gereb_stari »

kamen spoticanja wrote:
gereb_stari wrote:
kamen spoticanja wrote:Nevjerovatno koliko idiotizama gluposti i povrsnosti na tako malo papira...
Al je vrhunac prizivanje upotrebe sile prema nekome ko religijski i ideoloski nema dodirnih tacaka s nekim fasistoidnim elementima drustva...kad ovo citas shvatis da su neobrijani pacifisti...
Btw za prizivanje sile, streljanja i sl u ok drzavama se odgovara krivicno a na ovom forumu uglavnom ide u banovice...al to ostavljam chmolji...
Ako se dira deda Alija ili vehabije odmah se prizivaju moderatori... :-)
Sto...tebi bi godilo da kazem da svu komunisticku bagru treba streljat i protjerat? Tebi ne treba moderator u sustini...neka da nam malo pricas o progresu napretku i sl..
Cisto da znamo kakve likova ova domovina trpi
Jer izmedju tebe i mevlida nema razlike...osim u mudima...mevlid se zaletio na bunker...ti samo laprdas sakriven iza nicka
Nisam ja rekao da se nekoga treba strijeljati vec da je to Attaturk uradio sa Islamistima i komunistima. Pored toga sam rekao da imam simpatije za Attaturka. :thumbup:
BatoS

#227 Re: Islamizacija Turske

Post by BatoS »

kamen spoticanja wrote:Cisto da znamo kakve likova ova domovina trpi
Ne zivi on u Bosni.

On je arijevac iz dijaspore.
gereb_stari

#228 Re: Islamizacija Turske

Post by gereb_stari »

BatoS wrote:
Ne zivi on u Bosni.

Kakav arijevac? Ja sam slaven... :-)
theTruePath

#229 Re: Islamizacija Turske

Post by theTruePath »

gereb_stari wrote:
BatoS wrote:
Ne zivi on u Bosni.

Mi smo 35% germani a tek 15% slaveni :lol:
gereb_stari

#230 Re: Islamizacija Turske

Post by gereb_stari »

theTruePath wrote: Mi smo 35% germani a tek 15% slaveni :lol:
Pa eto onda sam zaista arijevac iz dijaspore.... :evil:
kamen spoticanja

#231 Re: Islamizacija Turske

Post by kamen spoticanja »

gereb_stari wrote:
Nisam ja rekao da se nekoga treba strijeljati vec da je to Attaturk uradio sa Islamistima i komunistima. Pored toga sam rekao da imam simpatije za Attaturka. :thumbup:
Ono bi nesto streljalo a nema testisa da stane iza onog sto je napisao stranicu prije
gereb_stari

#232 Re: Islamizacija Turske

Post by gereb_stari »

kamen spoticanja wrote:
gereb_stari wrote:
Ono bi nesto streljalo a nema testisa da stane iza onog sto je napisao stranicu prije

Imam muda ali nemoj vaditi rijeci iz kontexta:
Mislim da upotreba sile netreba biti Taboo. Svi znamo da je i Attaurk upotrebljivao silu dozirano. Nemoze se sve mirno transformisati. Tako da neznam zasto tolika galama? Zar je logicno da imamo Vehabije u Bosni? Moje misljenje je da se ti ljudi trebaju izbaciti iz Bosne. Ukoliko bi uzeli oruzije u ruke i poceli pucati na gradjane ili na ambasade ili ukoliko budu osnivali svoja sela gdje se naoruzano suprostavljaju zakonima; treba se vojno obracunati snjima a to znaci jednostavno da ih se eliminise.
Ja stojim iza ovoga. Nezelim da postoji selo u BiH gdje ce se postivati sharijat ili neki medilievska kultura. Dakle ako postoje ljudi koji to na silu zele provesti mislim da im se treba suprostaviti. Ukoliko se naoruzaju (kao sto su uradili bili u par sela u BiH) onda sam od misljenja da likvidacija tih ljudi nebi trebala biti taboo...

Sta ima lose u tome? Mozda sam trebao napisati "likvidirati" umjesto strijaljati... No to su mi neke jezicke mane.
japin_mutapi
Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#233 Re: Islamizacija Turske

Post by japin_mutapi »

gereb_stari wrote:
jasno je sve ko si i šta si "ponosni nacionalista"
japin_mutapi

#234 Re: Islamizacija Turske

Post by japin_mutapi »

theTruePath wrote:
Mi smo 35% germani a tek 15% slaveni :lol:
a nismo turci
Last edited by japin_mutapi on 03/05/2013 21:35, edited 1 time in total.
gereb_stari

#235 Re: Islamizacija Turske

Post by gereb_stari »

japin_mutapi wrote:
gereb_stari wrote:
jasno je sve ko si i šta si "ponosni nacionalista"

:-) :-) :-)

Cao i dovidjenja. Ako cemo tako poceti...
japin_mutapi

#236 Re: Islamizacija Turske

Post by japin_mutapi »

gereb_stari wrote: Cao i dovidjenja. Ako cemo tako poceti...
stavovi su ti identični njihovima zato sam to i rekao
gereb_stari

#237 Re: Islamizacija Turske

Post by gereb_stari »

japin_mutapi wrote:
Kako to mislis? Moji stavovi su identicni cijim stavovima?
theTruePath

#238 Re: Islamizacija Turske

Post by theTruePath »

gereb_stari wrote:
japin_mutapi wrote:
Kako to mislis? Moji stavovi su identicni cijim stavovima?
nacionalistickim :D
kamen spoticanja

#239 Re: Islamizacija Turske

Citam neke agencijske vijesti pa mi pade na pamet ova nisko inteligentna tema pa reko da sta podjelim s zabrinutim za budućnost turske...pa kaže
Danas je naime zavrsen otvoreni tender za dodjelu koncesije za koristenjem treceg istanbulskog aerodroma...pobjedila je naka tursko-francusko-arapsko-nesto korporacija koja ce za 25 godisnje koristenje aerodroma kojeg ce sami izgraditi uplatiti cca 26 milijardi eura ( 22 milijarde i nesto +pdv)
Vrlo im je sekirljiva buducnost a ovim islamistima :-)
kamen spoticanja

#240 Re: Islamizacija Turske

Vidis a u isto vrijeme dok je trajao otvoreni tender turski premijer potpisivao je sporazum o izgradnji 4 bloka nuklearne centrale u Sinopu s japanskim premijerom vrijedan 22 milijarde eura koji ce poceti s radom 2023 i koji ce graditi japansko-turska korporacija...
More bit da zli islamista nakon sto je rakiju zamjenio ayranom i cajem planira napraviti nuklearni belaj sto bi po nasu domovinu imalo pogubne posljedice. ..
gereb_stari

#241 Re: Islamizacija Turske

Post by gereb_stari »

kamen spoticanja wrote:Vidis a u isto vrijeme dok je trajao otvoreni tender turski premijer potpisivao je sporazum o izgradnji 4 bloka nuklearne centrale u Sinopu s japanskim premijerom vrijedan 22 milijarde eura koji ce poceti s radom 2023 i koji ce graditi japansko-turska korporacija...
More bit da zli islamista nakon sto je rakiju zamjenio ayranom i cajem planira napraviti nuklearni belaj sto bi po nasu domovinu imalo pogubne posljedice. ..

Erdogan nije klasicni Islamista. Ta njegova politika se moze porediti sa SDA-om sam sto on ima i neke nacionalisticke struje koje odredjuju tu politiku. Erdogan nema nikakve veze sa ljudima iz Islamskog bratstva itd.

No ocekujem da sledeceg mandata Turci opet izaberu CHP partiju i druge sekularisticke partije kao sto su radili u proteklih 100 godina.
EverlasTT

#242 Re: Islamizacija Turske

Post by EverlasTT »

Moze li neko konkretno i pod brojevima navesti Erdoanove islamisticke poteze??
kamen spoticanja

#243 Re: Islamizacija Turske

gereb_stari wrote:
kamen spoticanja wrote:Vidis a u isto vrijeme dok je trajao otvoreni tender turski premijer potpisivao je sporazum o izgradnji 4 bloka nuklearne centrale u Sinopu s japanskim premijerom vrijedan 22 milijarde eura koji ce poceti s radom 2023 i koji ce graditi japansko-turska korporacija...

Erdogan nije klasicni Islamista. Ta njegova politika se moze porediti sa SDA-om sam sto on ima i neke nacionalisticke struje koje odredjuju tu politiku. Erdogan nema nikakve veze sa ljudima iz Islamskog bratstva itd.

No ocekujem da sledeceg mandata Turci opet izaberu CHP partiju i druge sekularisticke partije kao sto su radili u proteklih 100 godina.
:-) de se dogovorite jel ga treba streljat ili ne treba...veze vi s vezom nemate
gereb_stari

#244 Re: Islamizacija Turske

Post by gereb_stari »

kamen spoticanja wrote:
gereb_stari wrote:

:-) de se dogovorite jel ga treba streljat ili ne treba...veze vi s vezom nemate

Neko je se nasao uvrijedjenim... :lol:
kamen spoticanja

#245 Re: Islamizacija Turske

Aha...islamista a dere ghuzove vrlim sekularistima...ili ono ipak nije...ili jeste...
Veze vi s vezom nemate
gereb_stari

#246 Re: Islamizacija Turske

Post by gereb_stari »

kamen spoticanja wrote:Aha...islamista a dere ghuzove vrlim sekularistima...ili ono ipak nije...ili jeste...
Veze vi s vezom nemate
Eto ti imas veze. Jeli to milje u avataro oznacava Dzenosajd u srebrenici? Help baznia?
kamen spoticanja

#247 Re: Islamizacija Turske

gereb_stari wrote:
kamen spoticanja wrote:Aha...islamista a dere ghuzove vrlim sekularistima...ili ono ipak nije...ili jeste...
Veze vi s vezom nemate
Eto ti imas veze. Jeli to milje u avataro oznacava Dzenosajd u srebrenici? Help baznia?
Kako vas je lahko istjerat na cistinu..
:lol:
Bezmudani referendumashi
BatoS

#248 Re: Islamizacija Turske

Post by BatoS »

gereb_stari wrote:
Veze vi s vezom nemate
Vidi vidi... Bosnjo... jesi to ti... :lol: :lol: :lol:

Mislio sam da ces duze izdrzati ovaj put... :D
gereb_stari

#249 Re: Islamizacija Turske

Post by gereb_stari »

BatoS wrote:
gereb_stari wrote:
Veze vi s vezom nemate
Vidi vidi... Bosnjo... jesi to ti... :lol: :lol: :lol:

Mislio sam da ces duze izdrzati ovaj put... :D
Idu mi na k... glupi ljudi... :thumbup:
chupacabra

#250 Re: Islamizacija Turske

Post by chupacabra »

gereb_stari wrote:
Veze vi s vezom nemate
Salonac isplivao na povrsinu. Sa tobom, sovinisticko smece jedno, je diskusija zavrsena.
Post Reply