(Izvini što sam skroz off-topic, ali ovo nije tačno. Iz ovog dokumenta se vidi da SAD smatraju jedan lonac napunjen vijcima (ili čime već) oružjem za masovno uništenje. Irak je vjerovatno imao više od toga.)Alfons Kauders wrote:Pa i prije 10 godina se znalo da je cijela WMD prica lafina.
Šta ispuštaju avioni koji lete iznad Sara
-
certified_fascist
#226 Re: Šta ispuštaju avioni koji lete iznad Sara
- agnostic_front
#227 Re: Šta ispuštaju avioni koji lete iznad Sara
Ovo je tipični straw man, gdje "dokazivanjem" nevezanih stvari za datu temu, pokušava da dokaže chemtrailse, bez ikakave priče o istim.
P.S. čak je i simpozijum na onoj temi napisao da je vrlo teško da chemtrailsi postoje. Zar je potrebno više raspravljati?
P.S. čak je i simpozijum na onoj temi napisao da je vrlo teško da chemtrailsi postoje. Zar je potrebno više raspravljati?
-
Max Bunker
#228 Re: Šta ispuštaju avioni koji lete iznad Sara
Jel' u gradu u kojem ja trenutno zivim ( a bas je zapadni zapad ), isto avioni truju narod a puno nebo tih ciza ?
- Kemal Malovčić
#229 Re: Šta ispuštaju avioni koji lete iznad Sara
Da argumentiram ovo šta sam reko o exs fajlz, evo jeste vidjeli bude po klixksu kolko se ubija zadnji dana, evo kakanj, švrakino, mojmilo, đuture pravo, nije to normalno.
- akcid
#230 Re: Šta ispuštaju avioni koji lete iznad Sara
Max Bunker wrote:Jel' u gradu u kojem ja trenutno zivim ( a bas je zapadni zapad ), isto avioni truju narod a puno nebo tih ciza ?
Vidi kol'ko ih je
http://planefinder.net/
-
Max Bunker
#231 Re: Šta ispuštaju avioni koji lete iznad Sara
Ma ja od kakao sam dosao vamo, od radijacije narastao jos metar i raste mi treca ruka.akcid wrote:Max Bunker wrote:Jel' u gradu u kojem ja trenutno zivim ( a bas je zapadni zapad ), isto avioni truju narod a puno nebo tih ciza ?
Vidi kol'ko ih je![]()
http://planefinder.net/
U granap da kupim mrkvu, to nije mrkva, to je palija jaro.
-
jabidapitam
#232 Re: Šta ispuštaju avioni koji lete iznad Sara
Sarajevo1946 wrote:Misliš ovo?![]()
- drndalo
#233 Re: Šta ispuštaju avioni koji lete iznad Sara
Jasta neg' truju, vas jos vise nego nas, jer je vas anamo jos vise, pa vas treba kontrolisati...Max Bunker wrote:Jel' u gradu u kojem ja trenutno zivim ( a bas je zapadni zapad ), isto avioni truju narod a puno nebo tih ciza ?
- ultima_palabra
#234 Re: Šta ispuštaju avioni koji lete iznad Sara
Očekujem da se Mladen Marić pozabavi ovom izuzetno ozbiljnom tematikom u sljedećim Paralelama...
- Alfons Kauders
#235 Re: Šta ispuštaju avioni koji lete iznad Sara
Fakat... Nisam dugo gledao doticnog idiota.ultima_palabra wrote:Očekujem da se Mladen Marić pozabavi ovom izuzetno ozbiljnom tematikom u sljedećim Paralelama...
- ultima_palabra
#236 Re: Šta ispuštaju avioni koji lete iznad Sara
Sretnem ga nekad u Robotu... ako ga vidim, skrenuću mu pažnju na to šta nam rade Skull&Bones i njihovi pilotiAlfons Kauders wrote:Fakat... Nisam dugo gledao doticnog idiota.ultima_palabra wrote:Očekujem da se Mladen Marić pozabavi ovom izuzetno ozbiljnom tematikom u sljedećim Paralelama...
- tf2_spy
#237 Re: Šta ispuštaju avioni koji lete iznad Sara
kod nas ljudi ne vide pred nosom šta im se dešava, a bulje u nebo i smišljaju teorije zavjere.. tjah
- Alfons Kauders
#238 Re: Šta ispuštaju avioni koji lete iznad Sara
Ako hoces da ga pravo sjebes, samo hodaj za njim po Robotu, stavi u uho slusalicu, pusti muziku i fol nesto pricaj...ultima_palabra wrote:Sretnem ga nekad u Robotu... ako ga vidim, skrenuću mu pažnju na to šta nam rade Skull&Bones i njihovi pilotiAlfons Kauders wrote:Fakat... Nisam dugo gledao doticnog idiota.ultima_palabra wrote:Očekujem da se Mladen Marić pozabavi ovom izuzetno ozbiljnom tematikom u sljedećim Paralelama...
- Hajvan
#239 Re: Šta ispuštaju avioni koji lete iznad Sara
ultima_palabra wrote:Sretnem ga nekad u Robotu... ako ga vidim, skrenuću mu pažnju na to šta nam rade Skull&Bones i njihovi pilotiAlfons Kauders wrote:Fakat... Nisam dugo gledao doticnog idiota.ultima_palabra wrote:Očekujem da se Mladen Marić pozabavi ovom izuzetno ozbiljnom tematikom u sljedećim Paralelama...
Alfons Kauders wrote:Ako hoces da ga pravo sjebes, samo hodaj za njim po Robotu, stavi u uho slusalicu, pusti muziku i fol nesto pricaj...
Tema na kojoj se više nasmijah nego onomad na temi o Rizahu Rose-u
- graue_maus
-
Avetinho
#241 Re: Šta ispuštaju avioni koji lete iznad Sara
Cak su i avioni dio zavjere. Sve su to izmislili CNN i FOX. Avioni ne postoje, a to se najbolje vidi u Pentagonu, gdje fale krila.
- jeza u ledja
#242 Re: Šta ispuštaju avioni koji lete iznad Sara
HahahahaAlfons Kauders wrote:Ako hoces da ga pravo sjebes, samo hodaj za njim po Robotu, stavi u uho slusalicu, pusti muziku i fol nesto pricaj...ultima_palabra wrote:Sretnem ga nekad u Robotu... ako ga vidim, skrenuću mu pažnju na to šta nam rade Skull&Bones i njihovi piloti
- Hajvan
#243 Re: Šta ispuštaju avioni koji lete iznad Sara
http://www.klix.ba/forum/u-pripremi-uhi ... 8.html-f=3masko_ss wrote:U pripremi uhicenje Obame i lidera "SVJETSKE VLADE" koji pokusavaju pokrenuti III SVJETSKI RAT - Bilderbergovaca i komiteta 300, nadam se da cete odvojiti par minuta i procitati nesto o ovome
http://www.balkan-express.org/index.php ... jetski-rat
Pozdrav svim članovima, ovako ja sam novi na forumu tako da mi treba jedna usluga, redovno pratim pliticki magazin PARALELE na FTV i zanima me da li neko zna kako doci do urednika Mladena Marića, jel ima neki mail ili tako nesto,posto sam upravo procitao ovo gore o cemu on govori u svojim emisijama o Bilderbergu, komitetu 300, Rockfellerima i Rotchildima...
Čo'jek tražen ovih dana, pravo.
- jeza u ledja
#244 Re: Šta ispuštaju avioni koji lete iznad Sara
Haha, taman htjedoh postavit link za tu temu ovdje.
Ja mislim da se ovaj lik zajebaje.
- Alfons Kauders
#245 Re: Šta ispuštaju avioni koji lete iznad Sara
http://en.wikipedia.org/wiki/Poe's_lawjeza u ledja wrote:Haha, taman htjedoh postavit link za tu temu ovdje.![]()
Doduse ovo je za ekstremiste, al princip je isti
-
Avetinho
#246 Re: Šta ispuštaju avioni koji lete iznad Sara
Da nije student iz Beca?
- Zokipfc
#247 Re: Šta ispuštaju avioni koji lete iznad Sara
prometheus wrote:Niko ne dovodi u pitanje vas smisao za humor, plaho se ismijah moram priznati.
Nemam se sta pravdati, ali bih da dodam: nauka je jedan od ciljeva nase vrste, smisao naseg napretka, i samo budala moze se protiviti njoj (cak ni amishi nisu toliko glupi). Ja sam stalno pisao nauka pod navodnicima ili dodao zvanicna ispred. Ipak niste toliko brzokontajuci kao sto se cini.
Primjera radi: Tesla je nauka, J. P. Morgan je bogato kopile. Na kraju Tesla je umro kao siromah a ostavio ovom mangupu svo bogatstvo, koje je licno posvetio/namijenio covjecanstvu. Zato ovaj gadget s kojeg pisem ne pripada kopiladima vec ljudskoj inteligenciji, koju je naravno kidnapovao kapital, kao i sve sto zaista vrijedi.
Jedini luzeri u cijeloj prici smo mi, donja sorta. Pravdu i historiju pisu pobjednici, a zasto ne i zakone. Ko je glavni pobjednik u igri? Onaj koji ima lovu. Vi taj sistem (poredak) branite ko oca i majku - u redu, niste vi krivi... Zao mi je samo onih potlacenih nepravdom i lazima a ocigledno vi to niste.
Hajde da sjasemo malo da se i ostali izjasne, glupo mi ovo takmicenje ciji je veci...
Dzabe ti trosis zivce na ove forumase, brate moj. Ovi ne vjeruju nista osim ako je bilo na tv-u ili ako je, kako bi ti rekao, "zvanicno".
Fino covjek objavio listu sa sastojcima hemikalija, a vi i dalje serete o nekim "teorijama zavjere".
Problem nije u tome sto vi ne vjerujete da postoje chemtrails, problem je u tome sto ne zelite misliti svojim glavama, raditi svoje neko istrazenje, prihvatiti neko drugo misljenje.
Lako je pljuvati po covjeku, i zajebavati se..
- Alfons Kauders
Ko je objavio spisak hemikalija? Gdje i kada? Radi li se o peer review publikaciji?Zokipfc wrote:prometheus wrote:Niko ne dovodi u pitanje vas smisao za humor, plaho se ismijah moram priznati.
Nemam se sta pravdati, ali bih da dodam: nauka je jedan od ciljeva nase vrste, smisao naseg napretka, i samo budala moze se protiviti njoj (cak ni amishi nisu toliko glupi). Ja sam stalno pisao nauka pod navodnicima ili dodao zvanicna ispred. Ipak niste toliko brzokontajuci kao sto se cini.
Primjera radi: Tesla je nauka, J. P. Morgan je bogato kopile. Na kraju Tesla je umro kao siromah a ostavio ovom mangupu svo bogatstvo, koje je licno posvetio/namijenio covjecanstvu. Zato ovaj gadget s kojeg pisem ne pripada kopiladima vec ljudskoj inteligenciji, koju je naravno kidnapovao kapital, kao i sve sto zaista vrijedi.
Jedini luzeri u cijeloj prici smo mi, donja sorta. Pravdu i historiju pisu pobjednici, a zasto ne i zakone. Ko je glavni pobjednik u igri? Onaj koji ima lovu. Vi taj sistem (poredak) branite ko oca i majku - u redu, niste vi krivi... Zao mi je samo onih potlacenih nepravdom i lazima a ocigledno vi to niste.
Hajde da sjasemo malo da se i ostali izjasne, glupo mi ovo takmicenje ciji je veci...
Dzabe ti trosis zivce na ove forumase, brate moj. Ovi ne vjeruju nista osim ako je bilo na tv-u ili ako je, kako bi ti rekao, "zvanicno".
Fino covjek objavio listu sa sastojcima hemikalija, a vi i dalje serete o nekim "teorijama zavjere".
Problem nije u tome sto vi ne vjerujete da postoje chemtrails, problem je u tome sto ne zelite misliti svojim glavama, raditi svoje neko istrazenje, prihvatiti neko drugo misljenje.
Lako je pljuvati po covjeku, i zajebavati se..
Zapravo da skratimo, evo nudim 1000KM svakom ko mi dostavi bilo kakav naucni rad na temu chemtrailsa koji je prosao peer review.
Bujrum
- Zokipfc
#249 Re: Šta ispuštaju avioni koji lete iznad Sara
Bilo je na nekoj stranici, mrzi mi se listati sad. Ali evo ti primjer
http://clareswinney.wordpress.com/2010/ ... rainwater/
Pozz
Pozz
- Alfons Kauders
#250 Re: Šta ispuštaju avioni koji lete iznad Sara
Standardni odgovor... "bilo je nekad, negdje, nesto"Zokipfc wrote:Bilo je na nekoj stranici, mrzi mi se listati sad. Ali evo ti primjer
Pozz
Nista od milje drugar, pokusaj ponovo.
Hoces neku drugu valutu? Dolari ili euri takodjer dolaze u obzir. Moze i drugi iznos, ako hoces da bude zanimljivije moze i opklada. Nudim dobru kvotu, 10:1... Ako nadjes ozbiljne naucne radove na temu chemtrailsa ja ti dam 10,000 maraka. Ako ne nadjes, ti meni das milju.
Pa ti reci da nije dobra prilika...