a car sigurno nijepitt wrote:Ma jok....alfi je drug iz tuzle....lokalni pjevac turbo folka a inache pjeva kod gazda tinje u objektu:D
Moderatori su fukara i car-x.
pozdravite fukaru
Potrazi ga na Sjenjaku, u Frisku, trazi Kodzu...bug wrote:a car sigurno nijepitt wrote:Ma jok....alfi je drug iz tuzle....lokalni pjevac turbo folka a inache pjeva kod gazda tinje u objektu:D
Moderatori su fukara i car-x.svoje postove bris'o
pozdravite fukarunaci cu ja njega
u tuzli
Jah... Samo mi to treba u zivotu... Sarajka...pitt wrote:Jok.....ne trazi nikoga:D
Alfi........nemoj da se prevaris pa da sta pokusas:D:D
ne zanimaju me razlozi al nemoj da te krv zalijeAlfons Kauders wrote:Jah... Samo mi to treba u zivotu... Sarajka...pitt wrote:Jok.....ne trazi nikoga:D
Mlad sam u dusi...pitt wrote:ne zanimaju me razlozi al nemoj da te krv zalijeAlfons Kauders wrote:Jah... Samo mi to treba u zivotu... Sarajka...pitt wrote:Jok.....ne trazi nikoga:D
:D:D
Da si mladji nastelio bih ti rodicu:D
Perverznjak matoriAlfons Kauders wrote:Mlad sam u dusi...pitt wrote:ne zanimaju me razlozi al nemoj da te krv zalijeAlfons Kauders wrote: Jah... Samo mi to treba u zivotu... Sarajka...:D:D
Ako ima licnu, moze proci...
Perverznjak mozda jesam, al mator... Jok...pitt wrote:Perverznjak matoriAlfons Kauders wrote:Mlad sam u dusi...pitt wrote: ne zanimaju me razlozi al nemoj da te krv zalije:D:D
Ako ima licnu, moze proci...
:D:D
Cuj da se izivljavam na njemu...... pa bolan grehota je dirat one sto ih je bog vec dovoljno kazniofukara_tz wrote:Nije ti Bug niko obriso adresu. Napisana ti je na topicu "Upoznajte Tuzlu" a ne na ovom.
Mogo bi vala Pitt mjesto mene biti moderator da se malo izivljava na Alfonsu
pitt wrote:Cuj da se izivljavam na njemu...... pa bolan grehota je dirat one sto ih je bog vec dovoljno kazniofukara_tz wrote:Nije ti Bug niko obriso adresu. Napisana ti je na topicu "Upoznajte Tuzlu" a ne na ovom.
Mogo bi vala Pitt mjesto mene biti moderator da se malo izivljava na Alfonsu:D:D
Zaboravi ti reci danas sam prolazio kroz Lopare pa ga vidjoh u sumi sjece drva. Pa reko sto bolan po ovom zvjezdanu...hoce kaze da na vrijeme pripremi...pitt wrote:Ma jok.......gdje bih ja to svom drugu uradio:D:D
fukara_tz wrote:Zaboravi ti reci danas sam prolazio kroz Lopare pa ga vidjoh u sumi sjece drva. Pa reko sto bolan po ovom zvjezdanu...hoce kaze da na vrijeme pripremi...pitt wrote:Ma jok.......gdje bih ja to svom drugu uradio:D:D
Odo sad vani, dok se nije pojavio
Jasta, hajte na rakijicu...pitt wrote:fukara_tz wrote:Zaboravi ti reci danas sam prolazio kroz Lopare pa ga vidjoh u sumi sjece drva. Pa reko sto bolan po ovom zvjezdanu...hoce kaze da na vrijeme pripremi...pitt wrote:Ma jok.......gdje bih ja to svom drugu uradio:D:D
Vidis....rekoh ti ja da je to pravi domacin i gazda:D:D:D
Pripremam lomacu za pitta....fukara_tz wrote:Zaboravi ti reci danas sam prolazio kroz Lopare pa ga vidjoh u sumi sjece drva. Pa reko sto bolan po ovom zvjezdanu...hoce kaze da na vrijeme pripremi...pitt wrote:Ma jok.......gdje bih ja to svom drugu uradio:D:D
Cuj ja pjandura... Mozda pjandura u penziji... Ponekad zatvorim kafanu, otprilike jednom mjesecno, a inace sam miran i fin sijedi djecak...sunday_morning wrote:joj pjanduraaa. ne bih ja Alfonse rekla da ti izlazis u Slobodu. prije kod Ismeta Cvrlje?![]()
![]()
![]()
btw, sinoc odem s par ''frendica'' kod Mirele kao da vidimo koga ima...i zaglavimo do 12..bilo je do jaja dobro..Sloboda ispade mjesto za izlazak No.1 u gradusamo brate, okle nagrnuse onoliki nigeri. samo sto ne pocese silovat...ili onaj hip-hop rapidno budi sexualni nagon
![]()
opet kisurina. tuzlansko ljeto gore nego londonska jesen! hajd' bar se danas moglo posteno iskahvenisati...