Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
U zadnje vrijeme mi se pali S Voice sam od sebe, znaci pali i gasi par puta, sto me jako nervira, jer se pocesto upali u sred noci. Pokuso sam da ga sklonim al pise da ce mi se i ostali programi sjebati ukoliko to uradim tako da za to nemam muda. Sve sam kvakice iskljucio na settings al dzaba, opet se upali. Je li iko imao slican problem i zna li u cemu je fazon?
Probaj izvaditi bateriju na 5min. (ako može i duže) i vrati! Tako sam ja nekada daaavno riješio sličan problem kada sam uzeo GS3 (touchwiz SUCKS)!
Pokuso sam to par puta al dzaba.
Kao sto vidimo, s voice nema problema, a vjerujem ni airgesture nece praviti iste
U zadnje vrijeme mi se pali S Voice sam od sebe, znaci pali i gasi par puta, sto me jako nervira, jer se pocesto upali u sred noci. Pokuso sam da ga sklonim al pise da ce mi se i ostali programi sjebati ukoliko to uradim tako da za to nemam muda. Sve sam kvakice iskljucio na settings al dzaba, opet se upali. Je li iko imao slican problem i zna li u cemu je fazon?
Probaj izvaditi bateriju na 5min. (ako može i duže) i vrati! Tako sam ja nekada daaavno riješio sličan problem kada sam uzeo GS3 (touchwiz SUCKS)!
Pa jesi probao ukinuti S-voice? Ne brini - ništa se neće desiti što bi moglo narušiti stabilnost ili ograničiti rad OS-a ili aplikacija!
Qler wrote:
Point. wrote:
Maharadza wrote:
Kao sto vidimo, s voice nema problema, a vjerujem ni airgesture nece praviti iste
:D:D:D:D:D:D
Kao što vidimo, tvoji kompleksi su davnih dana "prekucali" tvoj razum pa i interes za WP, pošto bukvalno "visiš" na Android-related temama i naslađuješ se na svakoj sitnici, i to gore nego neki "jabučari" koji su do sada predstavljali "pojam" hejtera, a evo vidimo da ima i mnogo gorih! A "generalizovanje" problema kojeg' ima jedan uređaj i zaključka da ga imaju svi ostali uređaji dovoljno govori o tvojoj zaluđenosti!
Za početak, mogao bi razguliti sa teme o uređaju kojeg' ni na youtube očito nisi dovoljno istražio kamo li držao u ruci i koristio!
Da da, kad upalis kameru, lijevo imas jedan meni da otvoris kroz koje live vidis te modove slikanja, vignette, grey-scale, sepia... a ovaj konkretno je vintage...
vukojebina wrote:Kod mene na poslu vec nas trojica imamo s4, a sad za vikend imamo ko neki dvodnevni izlet u porec, i prava prilika da u hotelu navece koristimo group play opciju, da se zaderneci..
koji luzeri jbt
hahah ovo je obiljezilo ovaj podforum za 2013 god.