kojetou wrote:muha_sa wrote:
znaš šta sinak

pun je meni kurac vas stratega koji ste pišali u pelene dok smo mi krvarili

pun mi je kurac stratega koji su, ne docekavši prvi ispaljen metak s okolnih brda, se noge uhvatili

onda kad dodjem u jebenu ŠveCku da provedem mjesec dana igrajuci se sa svoja dva unuka naletim na nekog ko ce mi pojasnit gdje smo se zajebali prilikom deblokade i kuda smo trebali udarit dok su oni hodali i kupovali namještaj po "Ikei"
-ne zamjeram nikom ko je otišo--daleko od toga, nikad mi nije na pamet palo da nekom prigovorim jer ne uzimam to sebi za pravo al imajte bar trunku obraza pa cutite o onom o cemu pojma nemate. najmanje što možete ucinit je da cutite i uživate u svojim Štokholmima, Geteborzima, Kopenhagenima i ostalim gradovima širom svijeta. uživajte u životu-jebo vas rat-koji vam je kurac

Zasto ja nebi imao pravo dati svoje misljenje? Sve sto sam rekao je istina; Srbi su uzeli nesto vise od pola Sarajeva a ostatak su imali ko na dlanu tako da ne stoji da oni nisu uzeli sarajevo. Zar Grbavica ili Ilidze, Vogosca nisu sarajevo? Ovo je javni forum tako da svako ima pravo da zinese svoje misljenje.
niko ne kaže da nemaš pravo iznjet svoje mišljenje vec je ružno iznosit mišljenje o necem o cemu pojma nemaš. evo sam skoro 9 godina na forumu i nikad se nisam petljo u nešto što ne znam. rekoh vec--dosta njih u toj ŠveCkoj me pitaju što smo se povukli s Ilidže, što nismo Vraca oslobodili, što nismo Trebevic zauzeli i tako dalje i tako redom

sve pitaju oni koji su do te 92. jednom jal ni jednom u Sarajevu bili i bolje znaju raspored linija neg mi koji smo sve to predeverali.
-nego da ja tebe pitam isto što ove stratege u ŠveCkoj pitam

jesil se registrovo bar jednom za izbore i glaso na istim

ovi što ih priupitah nisu jer pobogu nije im niko na kucni prag došo s registracijskim listicem

inace bi se oni registrovali da je neko došo i na vrata stana pokuco--dje ce ljudi ic negdje da se registruju