Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
harell

#226 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D

Post by harell »

Dje je onaj gif
WildRedRose

#227 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D

Post by WildRedRose »

harell wrote:Dje je onaj gif
crk'o koliko sam ga ja koristila...
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#228 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D

Post by ladyblue18 »

htcxone wrote: neke ocito jeste
Image
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#229 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D

Post by plain vanilla »

htcxone wrote:
WildRedRose wrote:htc, hajd mi pojasni, ako sam napisala da u mojoj okolini nema kurvi i sponzorusa, ti mi dajes objasnjenje da ne gledam fino, da mi lazu ? :-) :-)
ima jedna stara IZ ONIH FINIH HILJADU VIRI
dakle, ne radi se to bas tako javno, al dovoljno je malo samo uci u taj svijet i vidjeti sta se radi ... mozda stvarno ne vidis, ili mislis da su "raja" al veliki dio tih "jarana" s posla zavrse na zadnjem sjedistu

rasprava je pocela tako sto je neko od forumasica napisao KAKO MI NE ZNAMO STA ZELIMO I UGRABIMO PRVU KOJA NAIDJE a one pazljivo birajuu i znaju sta hoce, al ipak vole "IZAZOVe" (UDRI ME VOLIM TE, il ono on udara 5 mojih jaranica, moram ga imati)

lose end@ los pokusaj, zao mi je , prolazim slucajno poslovno dole pa znam, a sto se barica tice pa to zna i raja iz sedmg dva

koliko se sjecam, ti si s forumom podijelio da si nasao finu curu :mrgreen:
harell

#230 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D

Post by harell »

plain vanilla wrote:
htcxone wrote:
WildRedRose wrote:htc, hajd mi pojasni, ako sam napisala da u mojoj okolini nema kurvi i sponzorusa, ti mi dajes objasnjenje da ne gledam fino, da mi lazu ? :-) :-)
dakle, ne radi se to bas tako javno, al dovoljno je malo samo uci u taj svijet i vidjeti sta se radi ... mozda stvarno ne vidis, ili mislis da su "raja" al veliki dio tih "jarana" s posla zavrse na zadnjem sjedistu

rasprava je pocela tako sto je neko od forumasica napisao KAKO MI NE ZNAMO STA ZELIMO I UGRABIMO PRVU KOJA NAIDJE a one pazljivo birajuu i znaju sta hoce, al ipak vole "IZAZOVe" (UDRI ME VOLIM TE, il ono on udara 5 mojih jaranica, moram ga imati)

lose end@ los pokusaj, zao mi je , prolazim slucajno poslovno dole pa znam, a sto se barica tice pa to zna i raja iz sedmg dva

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#231 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D

Post by ladyblue18 »

plain vanilla wrote:
Image
htcxone

#232 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D

Post by htcxone »

naravno da jesam :) prva mi naletila :D
plain vanilla

#233 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D

Post by plain vanilla »

htcxone wrote:naravno da jesam :) prva mi naletila :D
i koliko iz nje viri? :D
harell

#234 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D

Post by harell »

placem
loose end

#235 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D

Post by loose end »

plain vanilla wrote:
htcxone wrote:

ovo boli
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:thumbup:
dale cooper

#236 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D

Post by dale cooper »

plain vanilla - burning men since the 70's. :evil: :D
plain vanilla

#237 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D

Post by plain vanilla »

Joj nemojte tako, sad mi zao sto ista rekoh
htcxone je meni drag forumas i on to zna

ali najnevolem generale na forumu, tj forumase koji generalizuju, pa nekako ispadnu sve zene/muskarci isti
Great Cornholio

#238 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D

Post by Great Cornholio »

plain vanilla wrote:Joj nemojte tako, sad mi zao sto ista rekoh
htcxone je meni drag forumas i on to zna

ali najnevolem generale na forumu, tj forumase koji generalizuju, pa nekako ispadnu sve zene/muskarci isti
nisu isti, ali su slični, ali trendovi se polako polako mijenjaju, sad se više ne zna ko je muško a ko žensko, sve je normalno :D
plucna mahramica

#239 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D

Post by plucna mahramica »

Joj sto neki ovdje bacaju suplju... ali lako je na forumu :)
htconex je nazalost poprilicno u pravu, nije bas sve tako crno, ali...
Jos jedna istina koja ce zaboljeti je ta da malo koja sjedi i foruma a ima tijelo/izlged koji bi mogla da proda za ML/X6 pa je sasvim 'logicno' da nisu 'takve'.
Srecom, kod nas se jos uvijek i moze probrati, nije bas sve otislo u k, ali u susjednim zemljama 'prenocista' se vec pune curama od 16.
harell

#240 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D

Post by harell »

znaci ne mrem vise, na izmaku snaga, zbogom okrutni svijete

P.S. jel vas zabolila istina :oops:
htcxone

#241 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D

Post by htcxone »

nije mene ni malo zabolilo, neam vremena odmah odg na forumu :)
ja znam kakva je moja djevojjka i ja sam ponosan na nju, a ovdje ocito svaka psihijatrica i filozofkinja, imamo svijetlu buducnost
i mozemo se lagati do besvjesti, al prvo ne znam zbog cega ste tako protumacili moj stav i ČINJENICE, kada sam rekao dobar dio mislio sam na jedan dio a ne na 90% kako neko rece (valjda to je taj pookusaj da se generalizuje) i ne vidim bas da sam nesto slagao i ni za jednu stvar ne mozete reci da se ne desava... pocela je rasprava takos to ste pokusale grupno da nam dokazete kako ste vi mentalno jace i kako ste vi sve od reda pametnije od nas i kako vam trebaju IZAZOVI :)
mi muskarci ne trazimo izazove (bar vecina) i znamo sta hocemo i sta trazimo, pa sta nadjemo, nekad ,vecinom, nema to sto trazimo a to je vec druga prica, danas zena pokusava da zazume poziciju koju ne moze podnijeti a to je da teret porodice komplet drzi na leđima, po meni, zena treba biti prvo majka i supruga pa tek onda sve ostalo, danas se tako vise ne odgaja dijete, danas se djeca feminiziraju jos od osnovne i pricaju im se price i bajke
(da ne shvati neko krivo, svakako mislim da je NUŽNO da zena ima pravo na skolovanje (fakultet) i pravo nna posao i svaki muz koji to ne dozvoli je idiot svoje vrste, ai naglasavam PORODICA je stub drustva i tu danas KAO STO VIDIMO djecca izlaze iz kuce neodgojena i bez imalo postivanja starijeg da ne kazem o kriminalu, razbojsnistu i agresivnom ponasanju)

hocu reci da svinja ima i tamo i vamo, la kad vidim da zensko napise kako su SVI MUSKARCI ISTI ili obrnuto, meni je muka, ima nas svakakvih, ali budimo realni, kad meni neko napise DA NE POZNAJE NI JEDNU DJEVOJKU U OKRUZENJU KOJA NE LETI ZA FRAJEROM KOJI JE GRUB UMJESTO ZA ONIM KOJI JE DOBRICA, I DA NE ZNA NI JEDNU KOJA VARA MUZA e onda znam da pretjeruje 100% il bas ne vidi ocito...

ok je vanilla, nisam se ni malo nasao uvrijedjen ovim "ismijavanjem", znas kako meni ovo izgleda, kao ono kad te neko dobro izudara pa ne mozes pomaknuti , i onda tog "nekog" neko treci naruzi a tebi onako IŠAMARANOM drago sto se ovaj izgalamio :)
Last edited by htcxone on 06/03/2013 00:22, edited 1 time in total.
ptičica

#242 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D

Post by ptičica »

sherbett wrote:a ste se raspisali na gaženje, ovo nema nigdje! :D
Izgovori sherbett, izgovori... :lol:
harell

#243 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D

Post by harell »

1. znaci ti si se svima naklatio na kosti jer si se nasao uvrijedjen da je neko rekao da su svi muskarci isti?

2. pises referate da suknes zenama i da se osvetis za generalizaciju?

3. na osnovu jednog posta jednog forumasa ti si taj stav prikacio svima?

3. "djeca se feminiziraju od malena" ... sta da opsujem

4. (ovdjegifonajodlejdistozapalikompjuter)
FreakyStyley

#244 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D

Post by FreakyStyley »

Kreveljim se skoro svugde gde se pojavim
bicarke se loze, a pasusi mi znojavi
ne znam zasto neki kazu da sam bas super
jer ja sam onaj vulgarni iz Bad Copy grupe
Pric'o razne gluposti, govorio sam svasta
a mnoge bi sad volele da mi budu tasta
nemam perspektivu i stalno 'varim spravu'
a i dalje me zele, to mi ne ide u glavu
Totalno sam truo, ne izlazim nigde
jer uvek me pitaju - a gde ti je Vikler
i da l' je onaj Era stvarno tol'ki seljak
FT anoreksicne manekenke mi nude svoja rebra
Zasto je to tako kad nisam nesto sladak
i od srednje skole imam samo zanat
nemam gajbu, skuter, ni na moru jahta
bio na TV-u pa misle da sam faca

8-) Ajs Nigrutin
htcxone

#245 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D

Post by htcxone »

harell wrote:1. znaci ti si se svima naklatio na kosti jer si se nasao uvrijedjen da je neko rekao da su svi muskarci isti?

:-)

1 nikome se ja nisam naklatio, ako si se nasla prozvana u onome DOBAR DIO to je tvoj licni problem, ne moj!
2 nije ovo referat, referat mora biti mnogo duži od ovoga da bi nosio tu titulu , i ne svetim se ja nikome, i ne sukam, ponavljam ako si se pronasla u mojim postovima tvoja licna stvar,
3. opet ponavljam (papagaj je nula za mene) da NE GENERALIZUJEM nego kazem DOBAR DIO (mogu ti i nacrtati)
4. nastavi lupati mozda nesto udje u glavu
Last edited by htcxone on 06/03/2013 00:31, edited 1 time in total.
harell

#246 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D

Post by harell »

I ja kolutam svu noc na tvoje postove, mogo si bar napisat nesto
harell

#247 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D

Post by harell »

htcxone wrote:
harell wrote:1. znaci ti si se svima naklatio na kosti jer si se nasao uvrijedjen da je neko rekao da su svi muskarci isti?

:-)

1 nikome se ja nisam naklatio, ako si se nasla prozvana u onome DOBAR DIO to je tvoj licni problem, ne moj!
2 nije ovo referat, referat mora biti mnogo duži od ovoga da bi nosio tu titulu , i ne svetim se ja nikome, i ne sukam, ponavljam ako si se pronasla u mojim postovima tvoja licna stvar,
3. opet ponavljam (papagaj je nula za mene) da NE GENERALIZUJEM nego kazem DOBAR DIO (mogu ti i nacrtati)
4. nastavi lupati mozda nesto udje u glavu
Znaci vristim, mislis da sam zensko? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

1. nisam zensko, nemam se u cemu pronalazit prozvanim, nakaltio si se momacki

2. jeste referat i sukas im jer te je uvrijedila generalizacija kako ti kazes, nisam se pronaso musko sam

3. nema veze nisam ni reko da generalizujes, samo izjava da se "djecu feminiziraju od malena" je nebulozna i neshvatljiva mom mozgu

4. pamet u glavu dole sta udje
htcxone

#248 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D

Post by htcxone »

harell wrote:

2. jeste referat i sukas im jer te je uvrijedila generalizacija kako ti kazes, nisam se pronaso musko sam

3. nema veze nisam ni reko da generalizujes, samo izjava da se "djecu feminiziraju od malena" je nebulozna i neshvatljiva mom mozgu

aa to se nabacujes forumasicama :D

1. nisam se naklatio, naklatile su se neke osobe pokusavajuci da dokaz da u sarajevu nema varanja, nema djevojaka koje hodaju sa krmcima, nema djevojaka koje samo lovu gledaju i nema djevojaka koje pored bas finih momaka traze neke međede
2. referat podrazumjeva nesto sasvim drugo :) mene generalizacija jeste uvrijedila jer je bila direktna, dok moja "generalizacija" nije bila to sto ste svi pokusali predstaviti , kazem ko se pronasao njegov problem
3. a mislis da nema toga? ok tvoje misljenje, meni se cini da ih bas ima ito podosta
4. dole ne treba nista da udje :)
plucna mahramica

#249 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D

Post by plucna mahramica »

harell wrote:
Jesi ti siguran u to? Mene vristanje i puno lol smajlica debelo asocira na zensko...
harell

#250 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D

Post by harell »

htcxone wrote:
harell wrote:

aa to se nabacujes forumasicama :D

1. nisam se naklatio, naklatile su se neke osobe pokusavajuci da dokaz da u sarajevu nema varanja, nema djevojaka koje hodaju sa krmcima, nema djevojaka koje samo lovu gledaju i nema djevojaka koje pored bas finih momaka traze neke međede
2. referat podrazumjeva nesto sasvim drugo :) mene generalizacija jeste uvrijedila jer je bila direktna, dok moja "generalizacija" nije bila to sto ste svi pokusali predstaviti , kazem ko se pronasao njegov problem
3. a mislis da nema toga? ok tvoje misljenje, meni se cini da ih bas ima ito podosta
4. dole ne treba nista da udje :)
ne nabacujem bgm :oops:

1. fazon je sto niko nije pokusao da dokaze da nema varanja, nego si ti dao utisak da mislis kako svak pod milim bogom vara zene/muzeve/djevojke/momke na baricama, stojcevcu i vrelu bosne, otud i ta famozna generalizacija jer je tako izgledalo al haj

2. dobro sve samo nemoj vise s ovim pronalazenjem pa nismo djeca jarane

3. mislim da nema, po meni dosta ima roditelja koji pustaju djecu da im skacu po lusterima, kojima je njihovo dijete neotkriveni genije sa 2 godine, koji idu u skolu da psuju uciteljicama sto je njihovo dijete tokmak, koji se dice kako je njihov mali prebio mladjeg rodjaka/jarana, i koji pune kljucanice na vratima vatom kad okupaju dijete da ga ne ubije propuh, ovo sam svojim ocima gledo :-) (ugl veze s temom nema ovo)

4. kako kome :oops: :mrgreen:
Post Reply