Teško da može biti slabiji od Zahirovića protiv Slovenije Zahirović je stvarno odigrao jednu od lošijih ako ne najlošiju tekmu u repki, na samo da nije funkcionisao naprijed u iznošenju lopte nego nije funkcionisao ni nazad ni u dvobojima ni u postavljanju.jeza u ledja wrote:Nista ne garantuje da bi Zukanovic odigrao bolje od Zahirovica tu poziciju i ne znam zasto mislis da bi Visca kao pomoc Lulicu bio bitniji nego Medunjanin kao pomoc Zahirovicu i Pjanicu.
Medunjanin onakav nije nikome pomoć, ako Pjaniću treba pomoć Medunjanina onda bi mu bilo pametno da pakuje kofere i sprema se put PL BiH. Ja se samo mogu nadati da Zahirović i Medunjanin nisu tekmu protiv Slovenije uzeli za ozbiljno više u smislu šta se imamo truditi riješit će to momci iz napada.
Lulić sa Višćom na lijevoj strani ili Lulić bez Višće sam drži lijevu stranu uvijek sam za Višću + Lulića, doće nam glave to igranje sa krilom ili igranje sa Ibiševićem na krilu, treba nam jer ni Mujdža ni Lulić nisu dorasli tom zadatku da 90 minuta špartaju gore dole. Uostalom Višća donosi brzinu sa Stevanovićem na desnoj strani bi možda napokon počela da funkcioniše naša igra preko krila. Eto ti pomoći i Pjaniću koji bi se malo rasteretio.
Ponavljam najgora opcija je postava u gore citiranom postu jer tada bi Grčka zaista trebala da ima neki crni crni dan da budu jako loši pa da uspijemo bez i jednog pravog krila nešto napraviti.