U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškarca?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#226 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškar

Post by ladyblue18 »

znalac wrote:bas zato sto nisam povrsan i trazim neke druge stvari
Jel ti nas ovdje malo zajebavas licemjeru?
znalac wrote:
Kad djevojka primjeti momka, ona ne gleda samo taj njegov fizicki izgled nego odmah u svojoj glavi sabira, aha: jakna bar 200 KM, patike, opa najmanje 200 KM, mobitel 500 KM, kljucevi od auta, eh taj ce da mi se svidi; da li vi to radite potpuno svjesno ili mozda cak nesvjesno ja ne znam, ali znam da to radite.
Za ovo cu ti samo reci. Ili si imao operaciju spola, ili si zensko koje ovako razmislja pa ovdje trollas, ili citas misli ponekima pa mislis da za svaku mozes isto reci.
Ako nije nista od ovoga onda ti ja na ovo imam rec da si ti zalostan i paranoican za svoje hebene pare.

Iskreno se nadam da ces jednog dana dobit tu sa sisama i dupetom i koja ce ti pokupiti sve do zadnjeg feninga, pa ne'sh znat sta te snaslo. Kad su vec pare jedino sto u zivotu imas ponudit.
sour cherry

#227 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškar

Post by sour cherry »

Kad djevojka primjeti momka, ona ne gleda samo taj njegov fizicki izgled nego odmah u svojoj glavi sabira, aha: jakna bar 200 KM, patike, opa najmanje 200 KM, mobitel 500 KM, kljucevi od auta, eh taj ce da mi se svidi; da li vi to radite potpuno svjesno ili mozda cak nesvjesno ja ne znam, ali znam da to radite. To radi sve ijedna cura, to je istina htjele to priznati ili ne, ali ono po cemu se razlikujete je koliki zaista znacaj pridajete tome. Nekim curama bude u 'najgorem'' slucaju drago da imaju takvog momka ali im to zaista nije bitna stvar, i kad momak nadje takvu ako ima imalo mozga nece dopustit da mu pobjegne jer su takve cure rijetkost i vrijede vise od bilo kakvih materijalnih dobara i sl gluposti
Uopšte mi nije bitno oblačenje.Možda ću okvirno primijetiti da nosi farmerke i zeleni džemper i to je sve,a to što ti navodiš mi je totalno strano.Pa neću se diviti njegovom džemperu i jakni.Ako mi je ko ličnost nezanimljiv,može se obući ne znam kako.
Zatamnjena stakla

#228 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškar

Post by Zatamnjena stakla »

Šta fali ženama ako gledaju kako se lik obuk'o :D
ladyblue18

#229 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškar

Post by ladyblue18 »

Cherry, a sto mu se pravdas :?
žuta lala

#230 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškar

Post by žuta lala »

znalac wrote: ...
Kad djevojka primjeti momka, ona ne gleda samo taj njegov fizicki izgled nego odmah u svojoj glavi sabira, aha: jakna bar 200 KM, patike, opa najmanje 200 KM, mobitel 500 KM, kljucevi od auta, eh taj ce da mi se svidi; da li vi to radite potpuno svjesno ili mozda cak nesvjesno ja ne znam, ali znam da to radite. To radi sve ijedna cura, to je istina htjele to priznati ili ne, ali ono po cemu se razlikujete je koliki zaista znacaj pridajete tome. Nekim curama bude u 'najgorem'' slucaju drago da imaju takvog momka ali im to zaista nije bitna stvar, i kad momak nadje takvu ako ima imalo mozga nece dopustit da mu pobjegne jer su takve cure rijetkost i vrijede vise od bilo kakvih materijalnih dobara i sl gluposti
Otkud ti znaš o čemu žena razmišlja kad vidi momka. Eto, ja kad vidim momka sa zlatnim lancem, odmah ga prekrižim u glavi, a ne razmišljam koliko grama ima taj zlatni lančić i koliko se kreće cijena zlata po gramu. :D
loose end

#231 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškar

Post by loose end »

ladyblue18 wrote:
znalac wrote:bas zato sto nisam povrsan i trazim neke druge stvari
Jel ti nas ovdje malo zajebavas licemjeru?
znalac wrote:
Kad djevojka primjeti momka, ona ne gleda samo taj njegov fizicki izgled nego odmah u svojoj glavi sabira, aha: jakna bar 200 KM, patike, opa najmanje 200 KM, mobitel 500 KM, kljucevi od auta, eh taj ce da mi se svidi; da li vi to radite potpuno svjesno ili mozda cak nesvjesno ja ne znam, ali znam da to radite.
Za ovo cu ti samo reci. Ili si imao operaciju spola, ili si zensko koje ovako razmislja pa ovdje trollas, ili citas misli ponekima pa mislis da za svaku mozes isto reci.
Ako nije nista od ovoga onda ti ja na ovo imam rec da si ti zalostan i paranoican za svoje hebene pare.

Iskreno se nadam da ces jednog dana dobit tu sa sisama i dupetom i koja ce ti pokupiti sve do zadnjeg feninga, pa ne'sh znat sta te snaslo. Kad su vec pare jedino sto u zivotu imas ponudit.
ma ja se kladim na to da ima mother issues, sto bi ameri rekli. :)
sour cherry

#232 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškar

Post by sour cherry »

Sorel wrote:Šta fali ženama ako gledaju kako se lik obuk'o :D
Ništa ne fali.Nekome je bitno i u redu je.
Cherry, a sto mu se pravdas :?
Ama ne pravdam se samo kažem kako ja razmišljam i nezamislivo mi je ono da žene zbrajaju koliko košta ono što je obukao :D
ladyblue18

#233 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškar

Post by ladyblue18 »

sour cherry wrote:
Ama ne pravdam se samo kažem kako ja razmišljam i nezamislivo mi je ono da žene zbrajaju koliko košta ono što je obukao :D
Nema potrebe da ovakvima uopste govoris kako razmisljas, jer sta god ti kazes, ti ces samo ostati povrsno zensko koje gleda koliko vrijede njegove cipele, njegova frizura, i nastavi niz, a on je samo neshvaceni guzonja sa parama koji trazi neke skroz drugacije stvari koje nisu povrsne, tipa sise i dupe.
Ustedi sebi zivce.

A sad odoh procjenjivati vrijednost odjece na muskarcima veceras. Samo se nadam da necu na znalca :lol: naletiti, odmah ce me skontati.
nicaze_072

#235 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškar

Post by nicaze_072 »

Osoba koja gleda materijalni status buduceg partnera je klasicni idiot!

P.S.

Ovdje ne govorim o zenama koje kazu da nece sa muskarcem koji ima 30.godina i 0 dana radnog iskustva na bilo kakvim poslovima. Naravno vrijedi i obrnuto..

Valjda svako normalan zeli da obezbjedi sebi i porodici normalan i lagodan zivot..
Kvačilo

#236 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškar

Post by Kvačilo »

mnoge su kolegice ovde potpuno pogrešno shvatile svrhu ove teme, barem onako kako sam je ja postavio.

naime, mene ne interesuje da ja sudim zenama sto gledaju u pare. ove sto su se našle uvrijeđene bez povoda - našle su se uvrijeđene jer su baš takve, materijalne.

moje pitanje je vezano za logiku. ja prvi priznajem da sam povrsan i da me izgled zanima pod br 1. pa stil pod br 2 i onda pamet pod br 3 i ostalo pod 4.

imaju naravno neke stvari koje ce me odbiti sve i da je najljepsa na svijetu, ali postavicu tu temu posebno.

dakle mene ne interesuje moral i etika vec samo logika.

evo ovo pitanje nije za svaku forumasicu vec samo za onu koja priznaje da joj je npr bitno auto koje tip vozi.

zasto je bitno sta tip vozi ako ces sa njim samo da se zabavljas? pa nije tvoje auto nego njegovo i kad te ostavi kuci on ce produziti u svoju garazu. a ako je bitno, zasto je bitno? jel vec razmisljas unaprijed i konstruises sliku o nekome ko je sposoban, priustice ti stvari itd. tj. odmah razmisljas o tome kakva je prilika za brak?
Tequila

#237 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškar

Post by Tequila »

Kvačilo wrote:mnoge su kolegice ovde potpuno pogrešno shvatile svrhu ove teme, barem onako kako sam je ja postavio.

naime, mene ne interesuje da ja sudim zenama sto gledaju u pare. ove sto su se našle uvrijeđene bez povoda - našle su se uvrijeđene jer su baš takve, materijalne.

moje pitanje je vezano za logiku. ja prvi priznajem da sam povrsan i da me izgled zanima pod br 1. pa stil pod br 2 i onda pamet pod br 3 i ostalo pod 4.

imaju naravno neke stvari koje ce me odbiti sve i da je najljepsa na svijetu, ali postavicu tu temu posebno.

evo ovo pitanje nije za svaku forumasicu vec samo za onu koja priznaje da joj je npr bitno auto koje tip vozi.

zasto je bitno sta tip vozi ako ces sa njim samo da se zabavljas? pa nije tvoje auto nego njegovo i kad te ostavi kuci on ce produziti u svoju garazu. a ako je bitno, zasto je bitno? jel vec razmisljas unaprijed i konstruises sliku o nekome ko je sposoban, priustice ti stvari itd. tj. odmah razmisljas o tome kakva je prilika za brak?
Svatices jednom da nije ljepota najvaznija stvar. Ja sam vodio pokraj sebe 10tku po fizickom izgledu a u dusi je bila nula, i nakon krtkog vremena sam je nogiraio. Dzabe njoj sva ljepota kad je pegla. Nekazem da fizicki izgled nije fazan, jeste al kod mene nije na prvom mjestu. Naravno govorim za ozbiljne veze ne avanture.
Zatamnjena stakla

#238 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškar

sour cherry wrote:
Ništa ne fali.Nekome je bitno i u redu je.
Pa jbg-a ja kad vidim žeMsku s nekim likom što se ne zna obuć' i kažem sebi "pa šta da mu čovjek sada uradi" :D
Tallahhasee

#239 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškar

Post by Tallahhasee »

Kako mogu da skontam, stvar je sljedeća: Kvačilo je dečko koji o sebi misli da je tu neđe sa ljepotom ko Apolon, pa mu nije jasno kako mu se moglo desiti da ga dotična ostavi zbog nekoga, ako joj već on pruža ono što je najbitnije: ljepotu i sex.
Mislim da si malo zalutao sa postavkom teme. Zamisli svog klona koji je uspješan u poslu, pristojno situiran, da odišeš samopuzdanjem, da ženi možeš pružiti više od kafe i sexa poslije...?
Ukratko, kada si mlad, sve što si naveo da je tebi bitno (izgled, pamet, pa sve ostalo) je samo naznaka potencijala. Ti si u tom momentu samo talenat i od tebe se očekuje da uspiješ. Koliko vidim, ti misliš da ti je to dovoljno i da za tebe nema prepreke. Tako da te dotična prilično iznendaila sa svojim postupkom. E tu je glavni kuršlus u tvom razmišljanju. To što trenutno imaš je samo početak, osnova koju si dobio da na njoj gradiš svoju ličnost. Taj što ti je mazno koku je nastavio dalje (nagađam, ali mogu pretpostaviti), i za tih nekih do max 10 godina u odnosu na tebe je postigao svašta u životu. Materijalni status je samo reklama njegovog uspjeha. Ko da gledam, lik i nije neki tajkun, nego je pristojan, auto, stan, dobar poso... srednja klasa reklo bi se.
Meščini da je dotična malo dublja u razmišljanju od tebe, pa je to i privuklo. Kada te pogleda, ona vidi resurse koji se osipaju. Svake sekunde si ružniji, stariji, a za uzvrat ne daješ ništa novo. Sa druge strane je "mužjak" koji je izgradio svoj život, postigao neke ciljeve, autoritet, naučio da rješava probleme, nudi sigurnost... Svakim danom je vrijedniji i pod tim ne mislim materijalno.
Nemoj se zanositi sa time da si zanimljiviji i šarmantniji od njega. Potrudi se da budućoj možeš priuštiti odlazak u pozorište ili operu (par stoja eura u gradovima Evrope, po osobi :) ), da uživo vidite Eifelov toranj a ne na slikama, da se ne sikira hoće li izgubit glavu u truhlom Golfu iz 89te, da joj kada bude oduševljena New Yorkom u nekom filmu možeš u zanosu prepričati kako East side miriše ujutro i gdje se jede najbolji bagel (da samo znaš kakav je sex poslije ovakvih razgovora)...
Trenutni stav, "lijep sam ko na slici i mogu 3 sata bez vađenja, šta treba više?" te neće daleko dovesti.
Kvačilo

#240 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškar

Post by Kvačilo »

Tequila wrote:
Kvačilo wrote:mnoge su kolegice ovde potpuno pogrešno shvatile svrhu ove teme, barem onako kako sam je ja postavio.

Svatices jednom da nije ljepota najvaznija stvar. Ja sam vodio pokraj sebe 10tku po fizickom izgledu a u dusi je bila nula, i nakon krtkog vremena sam je nogiraio. Dzabe njoj sva ljepota kad je pegla. Nekazem da fizicki izgled nije fazan, jeste al kod mene nije na prvom mjestu. Naravno govorim za ozbiljne veze ne avanture.

pa nije to sve naravno. i ne kazem.
fatamorgana

#241 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškar

Post by fatamorgana »

Tallahhasee wrote: Potrudi se da budućoj možeš priuštiti odlazak u pozorište ili operu (par stoja eura u gradovima Evrope, po osobi :) ), da uživo vidite Eifelov toranj a ne na slikama, da se ne sikira hoće li izgubit glavu u truhlom Golfu iz 89te, da joj kada bude oduševljena New Yorkom u nekom filmu možeš u zanosu prepričati kako East side miriše ujutro i gdje se jede najbolji bagel (da samo znaš kakav je sex poslije ovakvih razgovora)...
Skroz nerealno ....
Tallahhasee

#242 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškar

Post by Tallahhasee »

fatamorgana wrote:
Skroz nerealno ....
... ako pričaš za sebe :), onda OK
Zatamnjena stakla

#243 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškar

Sve to može ali koliko je njemu godina? Kvačilo ha?
fatamorgana

#244 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškar

Post by fatamorgana »

Tallahhasee wrote:
fatamorgana wrote:
Skroz nerealno ....
... ako pričaš za sebe :), onda OK
Pa da si umjesto Ajfelovog tornja pomenula Radončićev, pa da si umjesto truHli golf napisala truli, pa umjesto East side-a Obala Kulina bana, moglo se pregovarat', ;-)
JThomas

#245 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškar

Post by JThomas »

nerealno za između 99% i 99.5% populacije bosne i hercegovine, koja ergo ne bi trebala ni guziti ni voljeti ni vjenčati se, ni ništa...
MedenoSrce

#246 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškar

Post by MedenoSrce »

Tallahhasee wrote: Trenutni stav, "lijep sam ko na slici i mogu 3 sata bez vađenja, šta treba više?" te neće daleko dovesti.

vala ja ne bih mogla gledati taj toranj 3h i poslije toga biti raspolozena ... dok nakon :skoljka:
Tallahhasee

#247 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškar

Post by Tallahhasee »

JThomas wrote:nerealno za između 99% i 99.5% populacije bosne i hercegovine, koja ergo ne bi trebala ni guziti ni voljeti ni vjenčati se, ni ništa...
Možda jeste, ali ne treba kukati i pitati se "zašto" ako neko ponudi i to. Nije bitno koliko navedeni ćelavi debeljko od 165 cm visine ima, nego koliko je sa njima postao bolji čovjek radeći na sebi. Da njega osudimo na bezjebicu ili samo ako plati?
pomenula Radončićev, pa da si umjesto truHli golf napisala
pomenuo, napisao :). Zar se ne upoznasmo na drugoj temi :)?
JThomas

#248 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškar

Post by JThomas »

neuspješno pokušavaš materijalno podvaliti pod duhovno. iliti narodski rečeno muda pod bubrege...
MedenoSrce

#249 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškar

Post by MedenoSrce »

pogotovo poznajuci nekolicinu "imucnih" bosanaca tesko da se moze govoriti o bilo kakvom duhu
Muhamed Đakmić

#250 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškar

Post by Muhamed Đakmić »

Ja se trenutno valjam od smijeha, ali ne ovim bezuspješnim trolovima, nego ovima što ozbiljne stavove iznose :lol:

Obezbijedi dami da večera u Parizu :lol: :lol: Nek obezbijedi sebi :lol:

I čuj neko postao bolji čovjek time što je zaradio milione :lol:
Post Reply