Nedžad Fazlija -pucanj u prazno
-
julisiz es grant
#226 Re: Nedžad Fazlija -pucanj u prazno
Zbog toga što je otišla na Dodikovu i Davidovićevu TV.
-
smijesni_ste
#227 Re: Nedžad Fazlija -pucanj u prazno
Ako ćeš joj ti i slični suditi...i neka je
- desperate housewife
#228 Re: Nedžad Fazlija -pucanj u prazno
Ti nemaš pojma šta se Jadranki izdešavalo.julisiz es grant wrote:Naravno da jeste, četnikuša...A i kad je "turena" na listu, živjela je u Japanu.StupskaBitanga wrote:a ako mislimo na istu Bistre vode Bosnom teku zar ona nije ZAPOSLENA u RTRS kao DIREKTOR muzičke produkcije
Ona je pokušala da se vrati u Sarajevo ali joj je oduzeto stanarsko pravo i stan u kojem je živjela je prodat. Nije imala gdje. A inače je rođena u Banja Luci. Kad su joj već ponudili mjesto urednika na RTRS-u i lječenje, zašto to nebi prihvatila.
Ko je branio sarajevskim političarima da skupljaju poene na "multietničnosti" pa joj ponude isto?
-
julisiz es grant
#229 Re: Nedžad Fazlija -pucanj u prazno
Jesi tako govorio kada su i predsjednici ove iste skupštine prigovarali što joj je sin deklarisani četnik?mali_balon wrote:
Fulio si poentu nisu u pitanju nevini
U pitanju je privatnost politicara, nema je niti je smije biti; Jednostavno kada dodjes u granap da kupis nesta volis da znas sta kupujes u kakvom je stanu ta roba, jel tako, e tako isto za ove smradove mi ih placamo treba da znamo sta imaju u frizideru.
- uglavnomja
#230 Re: Nedžad Fazlija -pucanj u prazno
julisiz es grant wrote:Zbog toga što je otišla na Dodikovu i Davidovićevu TV.
nisu je zvali s biroa na konkurs u telecomu
-
StupskaBitanga
#231 Re: Nedžad Fazlija -pucanj u prazno
nagradno pitanje
Da li je ko u zadnje vrijeme čuo gdje igra Nela ova glumica?
-
julisiz es grant
#232 Re: Nedžad Fazlija -pucanj u prazno
Nije joj vraćeno, jer se nije na vrijeme javila za isto (postojao je neki rok).desperate housewife wrote:Ti nemaš pojma šta se Jadranki izdešavalo.julisiz es grant wrote:Naravno da jeste, četnikuša...A i kad je "turena" na listu, živjela je u Japanu.StupskaBitanga wrote:a ako mislimo na istu Bistre vode Bosnom teku zar ona nije ZAPOSLENA u RTRS kao DIREKTOR muzičke produkcije
Ona je pokušala da se vrati u Sarajevo ali joj je oduzeto stanarsko pravo i stan u kojem je živjela je prodat. Nije imala gdje. A inače je rođena u Banja Luci. Kad su joj već ponudili mjesto urednika na RTRS-u i lječenje, zašto to nebi prihvatila.
Ko je branio sarajevskim političarima da skupljaju poene na "multietničnosti" pa joj ponude isto?
Rođena je u Kraljevoj Sutjesci, kakva Banja Luka.
-
VjecitiStudent
#233 Re: Nedžad Fazlija -pucanj u prazno
To je naša sramota, ne njena.julisiz es grant wrote:Zbog toga što je otišla na Dodikovu i Davidovićevu TV.
Od čeg da živi, kad joj u Sarajevu niko ništa slično nije ponudio i još su joj stan oteli?
-
julisiz es grant
#234 Re: Nedžad Fazlija -pucanj u prazno
"Ona, mahaluša"StupskaBitanga wrote:nagradno pitanje
-
HM 2011
#235 Re: Nedžad Fazlija -pucanj u prazno
pussysmoke wrote:Nadam se da nije. I ne poznajem niti jednu osobu koja sluša to o čemu ti govoriš. I koliko ja znam, samo ova "zlatna mladež" koristi izraze kao što je vrh i sl. Da se vratimo na temu. Baš mi je drago što on živi umjetnost preko leđa naroda koji nema šta da jede. Da imaš imalo obraza ne bi branio takvu osobu. Ovo samo govori da si mu sličan, ako ne i isti kao on.HM 2011 wrote:O njemu i njegovoj umjetnosti koju živi.... lista priznatih umjetnika ?pussysmoke wrote:
Koju crnu umjetnost? O čemu ti govoriš?
Pa nije svima vrh Kalesijki zvuci....
Kalesijski zvuci su ti izvorna muzika, a izvorna muzika je muzika naroda sa ovih prostora.....
Recimo neki slučaju i Gangu ?
Jesi čuo za kolo, e to igraju građani ove zemlje..... i slušaju izvornu.....
i onda, im se rode djeca, i djeca ne žele da slušaju to, nego tvrde da nemaju pojma šta je to, bježe od sebe, i dobiješ modernog urbanog čovjeka koji ne govori VRH - ali da ti i ja kažem koju - drži sliku Marleya kao avatar i smatra da je trendy.....
Ima nas svakakvih...
Ovo im je najmodernije izdanje - čuješ ritam sekcije u pozadini...
Last edited by HM 2011 on 30/01/2013 21:11, edited 2 times in total.
-
mali_balon
#236 Re: Nedžad Fazlija -pucanj u prazno
julisiz es grant wrote:Jesi tako govorio kada su i predsjednici ove iste skupštine prigovarali što joj je sin deklarisani četnik?mali_balon wrote:
Fulio si poentu nisu u pitanju nevini
U pitanju je privatnost politicara, nema je niti je smije biti; Jednostavno kada dodjes u granap da kupis nesta volis da znas sta kupujes u kakvom je stanu ta roba, jel tako, e tako isto za ove smradove mi ih placamo treba da znamo sta imaju u frizideru.
-
Bodkin
#237 Re: Nedžad Fazlija -pucanj u prazno
pa kakvo je ovo cudjenje i pozivanje na privatnost politicara koji se bave JAVNIM POSLOM. dakle ne smije se pricati o njima i njihovim porodicama? a o svima drugima smije i treba?gdje je cudjenje kad se prica o ganicima ili gdje je zlatko mali i sta radi?gdje je cudjenje bilo kad su nasli onoj nekoj da joj je sin cetnik nekakav? ko ih jebe ba, ni jednog politicara mi nije zaoHM 2011 wrote:Onda - da sve političare smjenimo - nema nevinih ?Bodkin wrote:kakva ba privatnost politacara, ljudi koji su u javnom zivotu. o cemu vi pricate? eto kao ne treba spominjati da mu neko radi u telekomu a ZNA SE kako se tamo posao dobija. ili da dincek dobija pare kao istaknuti umjetnik ( tito dragi ne znam da li bi se smijao ili plakao). kakva ba privatnost takvih ljudi, sta vam je. zeni pozlilo jer je neko spomenuo na tv-u? kako onda nisu pomrli ovi nasi politicari koliko ih spominju. ako neces da ti se porodica povlaci po medijima ne spominji stele i korumpiranost u koju si do cela umijesan.
i na kraju iscackaj i ti o fazliji sve sto mozes i daj da cujemo. daj da cujemo o svakom smradu koji krade drzavu i zavaljuje me maksimalno. kakva privatnost i picke materine danas kad se zna i pise o svakom mogucem sitnom kokosaru i politicaru, svakoj "zvijezdi" preko nekakvih paparaca koji rade za 50km
privatnost politicara...
Ako ima neka se prijave da provjerimo ?
Šta ćem,o sa familijima im - da ih pobijemo, protjeramo ili ???
Imovina - da je otmemo i podjelimo među sobom ili da damo nešto i sirotinji ili da damo sve sirotinji ?
E to ti je prijatelju moj UTOPIJA !
- desperate housewife
#238 Re: Nedžad Fazlija -pucanj u prazno
Kome ona da se žali kada nije ni ambasade niti konzularnog predstavništva imala u Japanu kad se to sve izdešavalo?julisiz es grant wrote:Nije joj vraćeno, jer se nije na vrijeme javila za isto (postojao je neki rok).desperate housewife wrote: Ti nemaš pojma šta se Jadranki izdešavalo.
Rođena je u Kraljevoj Sutjesci, kakva Banja Luka.
Jadranka je GIGANT žena. Bolja i značajnija sa svoje tri pjesme nego Selma Muhedinović (koja eto nije četnikuša) za 5 svojih kariera.
-
HM 2011
#239 Re: Nedžad Fazlija -pucanj u prazno
Trebali bi mi i novine pričati o njima (takva su pravila koliko sam upoznat) - tužioci po principu fama est da procesuiraju - a političari poštivajući etiku da ne pričaju jedni o drugima za skupštinskom govornicom - nego da se pozabave svojim poslom a to je zakonodavstvo....Bodkin wrote:pa kakvo je ovo cudjenje i pozivanje na privatnost politicara koji se bave JAVNIM POSLOM. dakle ne smije se pricati o njima i njihovim porodicama? a o svima drugima smije i treba?gdje je cudjenje kad se prica o ganicima ili gdje je zlatko mali i sta radi?gdje je cudjenje bilo kad su nasli onoj nekoj da joj je sin cetnik nekakav? ko ih jebe ba, ni jednog politicara mi nije zaoHM 2011 wrote:Onda - da sve političare smjenimo - nema nevinih ?Bodkin wrote:kakva ba privatnost politacara, ljudi koji su u javnom zivotu. o cemu vi pricate? eto kao ne treba spominjati da mu neko radi u telekomu a ZNA SE kako se tamo posao dobija. ili da dincek dobija pare kao istaknuti umjetnik ( tito dragi ne znam da li bi se smijao ili plakao). kakva ba privatnost takvih ljudi, sta vam je. zeni pozlilo jer je neko spomenuo na tv-u? kako onda nisu pomrli ovi nasi politicari koliko ih spominju. ako neces da ti se porodica povlaci po medijima ne spominji stele i korumpiranost u koju si do cela umijesan.
i na kraju iscackaj i ti o fazliji sve sto mozes i daj da cujemo. daj da cujemo o svakom smradu koji krade drzavu i zavaljuje me maksimalno. kakva privatnost i picke materine danas kad se zna i pise o svakom mogucem sitnom kokosaru i politicaru, svakoj "zvijezdi" preko nekakvih paparaca koji rade za 50km
privatnost politicara...
Ako ima neka se prijave da provjerimo ?
Šta ćem,o sa familijima im - da ih pobijemo, protjeramo ili ???
Imovina - da je otmemo i podjelimo među sobom ili da damo nešto i sirotinji ili da damo sve sirotinji ?
E to ti je prijatelju moj UTOPIJA !
a snaga našeg govora i nezavisnost našeg tužilčkog i sudskog aparata je očita kada pogledamo broj uspješno procesuiranih slučaja korupcije ? - a to je daleka tema - koja nije toliko popularna - jer valjda svi što komentarišu imaju nekakve prste u tome ?
Last edited by HM 2011 on 30/01/2013 21:16, edited 2 times in total.
-
palamuda
#240 Re: Nedžad Fazlija -pucanj u prazno
To nije nikakva sramota, stan nije tražila u roku koji je postojao svima pa što ne bi njoj i izgubila je stanarsko pravo kao i more ljudi koji ovaj rok nisu ispoštovali.VjecitiStudent wrote:To je naša sramota, ne njena.julisiz es grant wrote:Zbog toga što je otišla na Dodikovu i Davidovićevu TV.
Od čeg da živi, kad joj u Sarajevu niko ništa slično nije ponudio i još su joj stan oteli?
Šta ima ko da joj nudi, uvijek je Sarajevo nekom krivo, svakom dužno, uvijek se izvinjava, a na kraju to isto Sarajevo svako naguzi, otišla je tamo gdje joj je bolje isto kao što je zapalila za Japan i zaboravila to isto Sarajevo prije 30 godina. Doviđenja prijatno.
- Altsa
#241 Re: Nedžad Fazlija -pucanj u prazno
ne volim ni jednog ali sve je istina sto je rekao fazlija za onog derpasa deena...nabijem ih obojicu
-
VjecitiStudent
#242 Re: Nedžad Fazlija -pucanj u prazno
Zato Fudi vrijedno plaćamo doprinose, da nas ne zaboravi.palamuda wrote:To nije nikakva sramota, stan nije tražila u roku koji je postojao svima pa što ne bi njoj i izgubila je stanarsko pravo kao i more ljudi koji ovaj rok nisu ispoštovali.VjecitiStudent wrote:To je naša sramota, ne njena.julisiz es grant wrote:Zbog toga što je otišla na Dodikovu i Davidovićevu TV.
Šta ima ko da joj nudi, uvijek je Sarajevo nekom krivo, svakom dužno, uvijek se izvinjava, a na kraju to isto Sarajevo svako naguzi, otišla je tamo gdje joj je bolje isto kao što je zapalila za Japan i zaboravila to isto Sarajevo prije 30 godina. Doviđenja prijatno.
-
Innovation
#243 Re: Nedžad Fazlija -pucanj u prazno
Strijelac, ako imas dokaze tuzi, a ne prenosi bljuvotine koje pise Avaz i traceve sa ulice. Svima su djeca svetinja, pa i politicarima. Dobro si prosao. Naletio si na dobrog covjeka. Da je neko drugi, tesko da bi ti vise zapucao iz svoje puske, koju ti je kupila BH POSTA. 
- Salah ad-Din
#244 Re: Nedžad Fazlija -pucanj u prazno
Zašto Fazliji plaćamo doprinose, kupujemo stanove, da nas ofira na Olimpijadi?VjecitiStudent wrote:
Zato Fudi vrijedno plaćamo doprinose, da nas ne zaboravi.
- pussysmoke
#245 Re: Nedžad Fazlija -pucanj u prazno
@HM 2011
Koliko sam shvatio ti slušaš kalesijske zvuke, zato što je to narodna muzika sa ovih prostora? Dobro. Igraš i kolo? Dobro! Imaš pravo to da slušaš, voliš, igraš. I kako se u sve to uklapa Deen?

+

O Bobu ti i takvi kao ti nemate pojma, zato što sa istim nemate ni jednu, jedinu sličnost. Kakav je to izraz trendy, vrh...? BoB nije "trendy" (da ne povjeruješ), nego način života. I da ima nas svakakvih, ali takvih kao što ste ti i Deen, čak i previše.
Koliko sam shvatio ti slušaš kalesijske zvuke, zato što je to narodna muzika sa ovih prostora? Dobro. Igraš i kolo? Dobro! Imaš pravo to da slušaš, voliš, igraš. I kako se u sve to uklapa Deen?

+

O Bobu ti i takvi kao ti nemate pojma, zato što sa istim nemate ni jednu, jedinu sličnost. Kakav je to izraz trendy, vrh...? BoB nije "trendy" (da ne povjeruješ), nego način života. I da ima nas svakakvih, ali takvih kao što ste ti i Deen, čak i previše.
Last edited by pussysmoke on 30/01/2013 21:22, edited 1 time in total.
-
HM 2011
#246 Re: Nedžad Fazlija -pucanj u prazno
Al bogami zaboravljamo jednu stvar - jedina stvar za koju se strijalc mogao uhvatiti je sin u telecomu o kojem pojma nemamo....VjecitiStudent wrote:Zato Fudi vrijedno plaćamo doprinose, da nas ne zaboravi.palamuda wrote:To nije nikakva sramota, stan nije tražila u roku koji je postojao svima pa što ne bi njoj i izgubila je stanarsko pravo kao i more ljudi koji ovaj rok nisu ispoštovali.VjecitiStudent wrote:
To je naša sramota, ne njena.
fudo se sam prijavio, ljepio plakate po gradeu anđeo sa ...... raja se čudila, ali kažu eto moderno i hop primljen.... tu nema materijala za prozivanje po pitanju nepotizma....
-
palamuda
#247 Re: Nedžad Fazlija -pucanj u prazno
Zato Fudi vrijedno plaćamo doprinose, da nas ne zaboravi.[/quote]
I Fazliji vucaranje po bijelom svijetu redovno.
-
VjecitiStudent
#249 Re: Nedžad Fazlija -pucanj u prazno
Salah ad-Din wrote:Zašto Fazliji plaćamo doprinose, kupujemo stanove, da nas ofira na Olimpijadi?VjecitiStudent wrote:
Zato Fudi vrijedno plaćamo doprinose, da nas ne zaboravi.
Naš strijelac Nedžad Fazlija u Sydneyu stigao do najboljeg rezultata kojeg je ostvario jedan sportista iz BiH na Olimpijadi. Fazlija je nastupio u tri discipline, zračna puška 10 m, malokalibarska 50 m ležeći stav, i zračna puška 50 m trostav.
U disciplini zračna puška 10 metara nastupio u finalu osvojivši šesto mjesto. Fazlija je u zadnjoj seriji od mogućih deset pogodio devet krugova ostavši na ukupnih 692.7 krugova. Zanimljivo do zlata se moglo doći i sa 696.4 pogodođena kruga. Bez obzira na to, rezultat koji je Fazlija ostvario 28. septembra 2000. godine u Sydneyu je naš najbolji rezultat, barem za sada.
http://sportsport.ba/ostalo/sydney-2000 ... dalje/5701
-
DZOMBA
#250 Re: Nedžad Fazlija -pucanj u prazno
ja ovih umjetnickih 240.000KM fakat ne kontam, pa na ovom spisku bar 90% njih zivi 100x bolje od mene a ja radim kod privatnika i jedan sam od onih koji ovu za**banciju finansira. Pa ljudi ako sa svojim fotografijama, skulpturama (haloo produkt dizajn
), muzikom nemozete zaraditi za zivot. Konobarisite, vozite kamione pa valjda vas je bog za nesto dao ja ne zelim da vas finansiram. Richard Gere je prezivljavao kao stolar dok se nije dokazao nije to sramota normalnog covjeka.