Slovenija vs BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- MOSALJOZE
- MOSALJOZE
#227 Re: Slovenija vs BiH
Branko Ilić, iskusni slovenački reprezentativac i član Anorthosisa pohvalno je govorio o našoj reprezentaciji pred nastupajući prijateljski duel između Slovenije i BiH...Srećko Katanec je već ranije rekao da BiH prema njegovom mišljenju spada u TOP 10 selekcija na svijetu, a Ilić ističe:"Svako ima svoje mišljenje o tome. FIFA ranking nekad zna biti i nerealan, a prema mom mišljenju Bosna i Hercegovina u posljednje dvije-tri godine ima najbolju reprezentaciju ikada, bolju čak i od one generacije sa Bolićem i Kodrom", rekao je Ilić, dodavši:"Dva puta su igrali u baražu i oba puta nisu imali sreće u žrijebu sa Portugalom. Sigurno imaju dobru ekipu, ali daleko od toga da su nepobjedivi. Najvažnije je da se mi fokusiramo na našu igru", zaključio je 29-godišnji desni bek Slovenaca.
- MOSALJOZE
-
slikarr
-
todd_smith
#230 Re: Slovenija vs BiH
Hoce li Face TV prenositi?
- Mikady
#231 Re: Slovenija vs BiH
Naravno druze uztodd_smith wrote:Hoce li Face TV prenositi?

-
Rob_Atl
#232 Re: Slovenija vs BiH
Zabrinuo sam se da nece biti na netraja , kad dobro je bice 
- MOSALJOZE
- Logovan
#234 Re: Slovenija vs BiH
Stvarno im je dobar stadion, što jest jest.MOSALJOZE wrote:http://sportsport.ba/bh_fudbal/stadion- ... tica/97747
- KPNCTNJAH
#235 Re: Slovenija vs BiH
Tacno po komentarima pojedinaca mozemo skontati ko je medju ovih 13 koji su na anketi odabrali pobjedu Slovenije, a ovdje su satro objektivni.
- AmiĐa_Idriz
#236 Re: Slovenija vs BiH
malo podsjeća na one engleske stadione..._terminaš_ wrote:Stvarno im je dobar stadion, što jest jest.MOSALJOZE wrote:http://sportsport.ba/bh_fudbal/stadion- ... tica/97747
- Edin H.
#237 Re: Slovenija vs BiH
Neka zoom66 objelodani nickoveKPNCTNJAH wrote:Tacno po komentarima pojedinaca mozemo skontati ko je medju ovih 13 koji su na anketi odabrali pobjedu Slovenije, a ovdje su satro objektivni.
- Mikady
#238 Re: Slovenija vs BiH
Zapad je to druzeAmiĐa_Idriz wrote:malo podsjeća na one engleske stadione..._terminaš_ wrote:Stvarno im je dobar stadion, što jest jest.MOSALJOZE wrote:http://sportsport.ba/bh_fudbal/stadion- ... tica/97747
- Edin H.
#239 Re: Slovenija vs BiH
Bjezi ba, kakav Zapad, ja bio u Mariboru u vojsci, nakon duzeg vremena vidim nekog frajera na ulici, ono lafcina, dobro obucenMikady wrote:Zapad je to druze
- Mikady
#240 Re: Slovenija vs BiH
Edine sumnjiv siEdin H. wrote:Bjezi ba, kakav Zapad, ja bio u Mariboru u vojsci, nakon duzeg vremena vidim nekog frajera na ulici, ono lafcina, dobro obucenMikady wrote:Zapad je to druzekad ono frajer iz Sarajeva
![]()
Jareko ti vidio trebu a ti bacas oko na frajera
-
BRAH
#241 Re: Slovenija vs BiH
evo npr. ovaj vas zlo87 glasao za sloveniju pa promijenio nick u terminas da sakrije dokazeKPNCTNJAH wrote:Tacno po komentarima pojedinaca mozemo skontati ko je medju ovih 13 koji su na anketi odabrali pobjedu Slovenije, a ovdje su satro objektivni.
- AmiĐa_Idriz
#242 Re: Slovenija vs BiH
Edin H. wrote:Bjezi ba, kakav Zapad, ja bio u Mariboru u vojsci, nakon duzeg vremena vidim nekog frajera na ulici, ono lafcina, dobro obucenMikady wrote:Zapad je to druzekad ono frajer iz Sarajeva
![]()
oooj edine uljepša mi dan
- AmiĐa_Idriz
#243 Re: Slovenija vs BiH
sad ih 14KPNCTNJAH wrote:Tacno po komentarima pojedinaca mozemo skontati ko je medju ovih 13 koji su na anketi odabrali pobjedu Slovenije, a ovdje su satro objektivni.
- hrle1976
#244 Re: Slovenija vs BiH
Ja sam jedn o tih sto je glasao za Sloveniju, jel ima ko problem? To je moj licni izbor! Rodjen sam u Mariboru, a zivio sam i u Sarajevu. Pa ako koga zanima i u Istri. Ako ko ima problem nek slobodno se objesi sto se mene tice... Glasao sam za Sloveniju jer smatram da Slovenija u Sloveniji treba da pobjedi, a Bosna u Bosni. I za one sto laprdaju da je Slovenija neki B verzija BiH, pa jest da ima pokoji igrac sa korjineima iz BiH samo za neku infomaciju ti momci su rodjeni u Sloveniji, govore slovenacki tecno dok bosanki slabije od japanskog. I pozivala ih BiH da igraju za nju ali su ljudi finro rekli ne hvala BiH nije moja drzava, jer je to Slovenija. I to boli ali to je tako. Svak zivi tamo gdje se osjeca kod kuce. Kad to budete razumili onda ce i vama biti lakse 
- Charuga
- Globalni moderator
#245 Re: Slovenija vs BiH
Prvo da se razumijemo, neka si glasao za Sloveniju, to je tvoje pravo i nemam nista protiv toga. Ja sam dao glas nerjesenom rezultatu.hrle1976 wrote:smatram da Slovenija u Sloveniji treba da pobjedi, a Bosna u Bosni.
Ali ovo gore mi nije jasno. Zasto mora Slovenija da pobjedi u Sloveniji a Bosna u Bosni (tacnije Bosna i Hercegovina)? Zasto ne bi Slovenija pobjedila u BiH ili BiH u Sloveniji? Zasto jedna reprezentacija, nije bitno koja, ne bi pobjedila obje utakmice? Neka prednost domaceg terena ili nesto drugo, daj malo pojasni.
Nisam upucen, koje je to igrace zvao neko iz NSBiH a oni odbili pa se odlucili za Sloveniju? Nasi u Savezu se sjete tek kad neki igrac pocne da igra za drugu zemlju, pa mi je ovo malo cudno ili ja nisam upoznat.hrle1976 wrote:pozivala ih BiH da igraju za nju ali su ljudi finro rekli ne hvala BiH nije moja drzava, jer je to Slovenija. I to bali ali to je tako.
- bingov buraz
#246 Re: Slovenija vs BiH
Masovni harakiri izvrsavamo zbog tvog izbora moj Hrle.hrle1976 wrote:Ja sam jedn o tih sto je glasao za Sloveniju, jel ima ko problem? To je moj licni izbor! Rodjen sam u Mariboru, a zivio sam i u Sarajevu. Pa ako koga zanima i u Istri. Ako ko ima problem nek slobodno se objesi sto se mene tice... Glasao sam za Sloveniju jer smatram da Slovenija u Sloveniji treba da pobjedi, a Bosna u Bosni. I za one sto laprdaju da je Slovenija neki B verzija BiH, pa jest da ima pokoji igrac sa korjineima iz BiH samo za neku infomaciju ti momci su rodjeni u Sloveniji, govore slovenacki tecno dok bosanki slabije od japanskog. I pozivala ih BiH da igraju za nju ali su ljudi finro rekli ne hvala BiH nije moja drzava, jer je to Slovenija. I to boli ali to je tako. Svak zivi tamo gdje se osjeca kod kuce. Kad to budete razumili onda ce i vama biti lakse
- Mikady
#247 Re: Slovenija vs BiH
Masovni harakiri izvrsavamo zbog tvog izbora moj Hrle.
Last edited by Mikady on 05/02/2013 15:36, edited 1 time in total.
- KPNCTNJAH
#248 Re: Slovenija vs BiH
Ma glasaj za koga hoces
ja sam mislio na ove sto im je Pape najveci problem, pa bi najsretniji bili da izgubimo i u Zenici protiv Grcke, samo da bi mogli reci da su bili u pravu...
- hrle1976
#249 Re: Slovenija vs BiH
Ja licno ako mene pitas, da sam neki sef u toj Fifi ja bi ex Yu drzavama i zabranio da igraju medjusobno. Pa sam zato rekao nek domacin pobjedjuje lakse nekako nekim ljudima da to prebrode.Plavih_11 wrote:Prvo da se razumijemo, neka si glasao za Sloveniju, to je tvoje pravo i nemam nista protiv toga. Ja sam dao glas nerjesenom rezultatu.hrle1976 wrote:smatram da Slovenija u Sloveniji treba da pobjedi, a Bosna u Bosni.
Ali ovo gore mi nije jasno. Zasto mora Slovenija da pobjedi u Sloveniji a Bosna u Bosni (tacnije Bosna i Hercegovina)? Zasto ne bi Slovenija pobjedila u BiH ili BiH u Sloveniji? Zasto jedna reprezentacija, nije bitno koja, ne bi pobjedila obje utakmice? Neka prednost domaceg terena ili nesto drugo, daj malo pojasni.
Nisam upucen, koje je to igrace zvao neko iz NSBiH a oni odbili pa se odlucili za Sloveniju? Nasi u Savezu se sjete tek kad neki igrac pocne da igra za drugu zemlju, pa mi je ovo malo cudno ili ja nisam upoznat.hrle1976 wrote:pozivala ih BiH da igraju za nju ali su ljudi finro rekli ne hvala BiH nije moja drzava, jer je to Slovenija. I to bali ali to je tako.
Zar nije onaj decko Haris odbijo sa manje vise istim argumentom, pa je i prije odbijo Siljak tamo negdje sredinom 90ih.
- hrle1976
#250 Re: Slovenija vs BiH
Mikady wrote:Masovni harakiri izvrsavamo zbog tvog izbora moj Hrle.![]()
hrle hrle za slovenca ces uvijek biti "bosanac"
![]()
Drug moj ja slovenacki govorim kao prvi jezik tj. taj jezik sam samo i znao da govorim do 7 god. zivota. Dok ja sam nekazem odakle su mi starci nema brige a hvala qurcu przime mi nije ono klasicno na ic nego imas ga u vise drzava
A sta slovenac misli pa mene zaboli. Ne zivim ja od toga sta drugi misle neka svak misli sta god hoce, ja zivim svoj zivot. Nisam ni druge pitao za misljenje kad cu i koji da jbem, zenim itd.