Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
BHF_Manijak wrote:Zalosno do milog Boga na sta je ovaj klix spao, da se prica o hrvatskim i srbijanski rprezentacijama i to tako opusteno ko da si na beograd caffe usao ili na neki prekosavski forum, fuj!
Zalosna ti majka...
Samo mi nemojte te furacke "a pricalo bi se i o BiH da ucestvuje" jer ne pali vam to, ovo je forum gdje 95% forumasa boli genitalija za prekodrinasima i susjedima sa onu stranu Save!
Čovjek koji se uvijek javlja kad su ova prvenstva ,nije ni tebi lako
btw
Last edited by rajv0sa on 22/01/2013 01:10, edited 1 time in total.
fortaleza wrote:Svaka čast! U prvom slomili protivnika da možemo u drugom sa 7 rezervnih odigrati do kraja, a da ti 7 skupa nisu uigrani ko ovi startni to je sasvim logično, bravo momci.. pa šta bude da bude. Mislim da hladne glave i ubojitim kontrama možemo protiv Francuske čija je generacija na zalasku.. Pozitivno je to što ovi mlađi nemaju nikakav "francuski kompleks" i sigurno će ići 100%.
kako Zlatko Saračević kaže :
..toliko smo prejaki da i to možemo..
ja ne vidim tu ni jednu repku koja ima 5 krila koja su izvrsna a pogotvo čupić,horvat,mali šprem je lud ničević ljudina a štrlek da i ne pričam, tri pivota ali nekako smo tu najtanji po meni, onda 2 desna vanjska 2 srednj vanjska i 3 lijeva vanjska pa to mozes rotirat koliko god hoces a da ne izgubis na snazi jos fali buntić i valčić da bi bili top
Ta tri pivota nisu se uopće nadavali golova, a protiv Francuza će biti još teže provući na crtu, a čim se izreda par vanjskih šuteva koje skine Omeyer vidjet ćemo kakvi će ostat u glavi, glavno da tada ne padnu..
Štrlek ne igra više na turniru, al mislim da će biti dobar i Ničević, trebao je i prije biti pozvan.
Koliko se pričalo o Hansenu prošle godine pred utakmicu s Dancima, a Balić ga potpuno izolirao, igrao flastera na njemu, ako prođemo Francuze mislim da će Goluža opet preći na 5-1 obranu.
BHF_Manijak wrote:Zalosno do milog Boga na sta je ovaj klix spao, da se prica o hrvatskim i srbijanski rprezentacijama i to tako opusteno ko da si na beograd caffe usao ili na neki prekosavski forum, fuj!
Zalosna ti majka...
Samo mi nemojte te furacke "a pricalo bi se i o BiH da ucestvuje" jer ne pali vam to, ovo je forum gdje 95% forumasa boli genitalija za prekodrinasima i susjedima sa onu stranu Save!
I ne samo da pričaju o rukometnim reprezentacijama, nego pominje se ovdje vaterpolo, odbojka, nogomet koji igraju neša komšije i susjedi. Naravno, uz obavezno podbadanje i svega bosanskog.
I kad reaguješ na takve stvari, od dežurnih kosmopolita budeš proglašen fašistom, nacistom, šovinistom...
Zalosna ti majka...
I ne samo da pričaju o rukometnim reprezentacijama, nego pominje se ovdje vaterpolo, odbojka, nogomet koji igraju neša komšije i susjedi. Naravno, uz obavezno podbadanje i svega bosanskog.
I kad reaguješ na takve stvari, od dežurnih kosmopolita budeš proglašen fašistom, nacistom, šovinistom...
Neš ti, čak spominju i druge sportove? Što je s tim susjedima i komšijama? Ne samo da su se drznuli pričati o rukometu na nekoj tamo rukometnoj temi nego baš spominju i druge sportove?
Zalosna ti majka...
Bez brige ljudino, još 2 dana se strpi, pa onda dođi da malo gledaš kuknjavu i priče o sudijskoj lakrdiji, a usput i pripremi koju sliku jal Abaloa, jal Fernandeza, jal Oneste. To su im rak rane.
znači nakon turskih zastava prelazimo na francuske? lijepo,lijepo
Zalosna ti majka...
Neš ti, čak spominju i druge sportove? Što je s tim susjedima i komšijama? Ne samo da su se drznuli pričati o rukometu na nekoj tamo rukometnoj temi nego baš spominju i druge sportove?
Još jedan od mnogobrojinih "dobronamjernih" susjeda koji su aktivni ovih dana na forumu?
Ja bih sve teme o svjetskim i evropskim prvenstvima u svim sportovima gdje ne ucestvuje BiH zabranio. Sta mi imamo pricati o tome ako nam drzava ne ucestvuje. Na kraju bi se sportski podforum sveo smo na dvije teme :Zeljeznicar i Sarajevo Istinito i zalosno. A ne obracajte paznju na BH manijaka. Mali ima provala vise nego bilo koji forumas ovdje.
Sto se rukometa tice pratim samo rezultate, i volio bih da Hrvatska dobije Francuze. Zasluzili su to poslije OI u Londonu. O Srbiji ne bih poslije onih sajkaca ,samo zelim ispadanje i to sto prije.
izmišlja kao i obično. uglavnom. ako je neki hrvatski novinar novinar i napisao da je Ljubičić u rangu Fedexa,a čisto sumnjam da jest, to nije ništa veća glupost nego kad naši napišu da je Pjanić u rangu Zidanea...
Hrvatska-Francuska, finale prije finala,dva najbolja tima u ovom trenutku.Hrvatskoj fali pola tima, ali se to skoro i ne vidi na terenu, ali ako Francuzi odigraju kako znaju u odbrani Hrvatska ima male šanse. sve mi govori da bi Francuzi ovo trebali dobiti, čak sam mislio i neke pare stavit na njih, al opet
ništa,stavljam lovu na žabare, a ako i izgubim neće mi biti toliko krivo,jer gotivim komšije u ovom sportu,valjda zato što ima puno Hercegovaca u timu
XI JINPING wrote:Teško ovdje Mađari mogu Dansku proći
Madjari su sve bolji u rukometu, nisu na nivou ovih 4-5 najboljih reprezentacija, ali mozda bi u 1 mecu mogli iznenaditi, Danska je na OI u 1/4 finalu ispala od Svedske, ako su mogli od njih... na ovom SP jos nisu imali pravi izazov, Tunis, pa ni oslabljeni Island to nisu bili...
Danska jest favorit, ali ko zna...
deer_hunter wrote:
ništa,stavljam lovu na žabare, a ako i izgubim neće mi biti toliko krivo,jer gotivim komšije u ovom sportu,valjda zato što ima puno Hercegovaca u timu
ovo je pohvalno....ali čovjek bi očekivao da ti hercegovci neće biti dragi, jer su umjesto bih odabrali hrvatsku
deer_hunter wrote:
ovo je pohvalno....ali čovjek bi očekivao da ti hercegovci neće biti dragi, jer su umjesto bih odabrali hrvatsku
stvar izbora,ljudi se vide tamo i to je to...i Halilov mali će isto tako birati
Rusi će lagano preko Slovenaca. Sve drugo bi bilo iznenađenje. Slovenci su igrali dobro do sada, ali mislim da im je ovo maksimum. Navijam za Janeze, ali sumnjam da mogu do polufinala. I ovo je sasvim solidan povratak za njih.
Španija i Njemačka bi moglo biti zanimljivo. Nadam se da Njemci mogu iznenaditi, ali s obzirom na domaći teren i sudije - teško. Ni jedna ni druga reprezentacija ne igraju pretjerano poletno i lijepo, ali spadaju u red favorita za sami vrh. Opet predviđam prolaz Španaca, a navijam za Njemce.
Mađari bi vjerovatno bolje prošli s bilo kim drugim nego s Danskom. Teško oni mogu dalje. Istina da Danci do sada nisu imali težeg protivnika, ali to je vjerovatno u ovom slučaju i prednost. Moglo bi biti gutavo, ali Danci su favoriti svakako.
Najmanje neizvjestan par je Francuska-Hrvatska. Očekujem u prvom poluvremenu da Francuzi riješe Hrvate, kao po običaju, i da onda pređu na ozbiljnije reprezentacije do kraja prvenstva.