Lozionaun1ted wrote:slika ili lazes ko pasamortizer wrote:Evo Hakala mi nudi 45$ da mu napisem pozitivan feedback!
A ja lopovluka.
Ko je jos ovo dobio?
Ako ti je lakse i ja sam "narucio" jedan
Moderator: Benq
Lozionaun1ted wrote:slika ili lazes ko pasamortizer wrote:Evo Hakala mi nudi 45$ da mu napisem pozitivan feedback!
A ja lopovluka.
Ko je jos ovo dobio?
ako tablet stigne odmah naručujem zastavu NR Kine u prirodnoj veličiniirac300 wrote:Iz zahvalnosti prema Hakali i dobrim ljudima NR Kine, trebali bi svi nositi torbicu u boji zastave NR Kine, tj. crvenu.makaranka wrote:ja ne znan jeste li vi razmisljali, al te nase nove fensi tablete KAD stigu trebali bi pazljivo cuvati i brinuti se o njima,
al ja jos ni jednu finu torbu nisam nasla da je jeftinija od mog buduceg tableta.![]()
http://www.ebay.com/itm/10-inch-Tablet- ... 35c00700b8
Ovi što se ''brinu'' za naše pare, nema potrebe, ionako smo ih halalili, nije nama Hakala svako.
ma klasični medija i internet TV player....de facto ima u sebi sve što i tablet osim ekrananewklear wrote:Jomu za što služi ovo
Da se vratimo na preskupe tablete: je li ikome shipped? ima li TN? (vjerovatno nema al eto...)
neko je tamo na nekoj stranici napisao da je too good to be true...
Od jutros na ramenu imam istetovirano : xiapoyin
Kako i ne bi,poslije moje kupovine preko tristo levata,ovo je neki zesci komunista koji ovom akcijom hoce da izazove poremečaj na svjetskom tržištu.Dole Gates i ostala bagra,zivio hakalaš.
Ja mislim da je ovih 14 dana rok za povrat robe ako ti se ne sviđa ili ako ne radi, s tim da kupac snosi troškove poštarine kod povrata. Nije to rok za pokretanje dispute-a na Paypalu.sema911 wrote:deckovi i djevojke ovo pise na stranici pa za 14 dana ako nedobijete nikakav mail trazite povrat novcaa
Payments:
PayPal | See details
Returns:
14 days money back, buyer pays return shipping | Read details
nadam se da sam i ja i vi razumjeli sta piseee
NEEEEEEEEEEEEEEEE! NipostoGlanzer wrote:Od jutros na ramenu imam istetovirano : xiapoyin
Kako i ne bi,poslije moje kupovine preko tristo levata,ovo je neki zesci komunista koji ovom akcijom hoce da izazove poremečaj na svjetskom tržištu.Dole Gates i ostala bagra,zivio hakalaš.
pare na paypal racun ce dobiti nakon 45 dana ako mu niko ne pokrene zalbu tada se sve produzava i paypal strucnjaci provjeravaju sta i kako,. jer zamjena artikla za novac neide iz ruke u ruku,. vec se ceka malo duze dok roba stigne a pare idu na rezervaciju skinu se sa banke prebace na paypal racun i stoje tu negdje dok se sve ne zavrsi prodaja., jer da prodavcu pare stignu odmah na racun a on robu kaze da salje nakon 3 dana a za ta tri dana moze se desit sta hoces,.StrelacZE wrote:Sta je do sada taj lik love uzeo na paypal,zaista cudno,pa plus,treba sve to spakovati i poslati na adrese,zaista jos cudnije,a novac on moze ja mislim sebi prebaciti na karticu kada zeli,a mi ako budemo trazili povrat novca od paypal ako ne dobijemo artikle,sta mislite,da li ce nama paypal svima vratiti novac,to je nekoliko hiljada dolara,da li to paypal njemu skida sa racuna pa vraca ili kako?Sta ako on i da li moze on to uraditi,danas,sutra,povuci novac na svoju karticu,i sta ga briga poslije sto ce mu biti blokiran racun itd....
Sent from my PMP3270B using Tapatalk 2
Mene bi pekla savjest. Trebao si mu poslati koliko ti "pogresni" proizvodi vrijede, nije okJoseMujica wrote:možete tražiti povrat novca i ako dobijete artikal, a nije ono što je prodavac naveo da prodaje.
meni se to 2x desilo i oba puta mi je sam prodavac vratio novac bez pokretanja disputa....samo sam uslikao pošiljku i poslao im fotku....jedan je sam fulio šta prodaje, a drugi je pretpostavljam pogrešan proizvod zapakovao...elem dobio sam dvije stvari džaba i lovu natrag
Kolika je to narudzba ovih nam svima laznih tableta leglajahh wrote:Raskućio me dotični...
Da si na google trazio search by image nasao bi bruku isti slikaGlanzer wrote:http://i1161.photobucket.com/albums/q50 ... /N9021.jpg radi ovaj hakas!
Cuj!?Nermin_BH wrote:Da si na google trazio search by image nasao bi bruku isti slikaGlanzer wrote:http://i1161.photobucket.com/albums/q50 ... /N9021.jpg radi ovaj hakas!
Ali nije prodavao elektroniku, već nakit od par dolara.Chata87 wrote:Opasno kontam da se i ja dobrovoljno zajebem pa narucim ovoLik ima poprilicno velik broj transakcija i dobar rating...