Ajd uslikaj taj problem posalji link u inbox,pa da mi ,strucni doktori,vidimo sta je to.Jel slomljeno ili...Vjeruj ,nije sramota,neznamo ni ko si ni sta si...Sanchezsa90 wrote:Ne sviIndustrialyzer wrote:Izbjegavaju li te jarani od tad?
Povreda tokom sexa
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Ironman1921
#226 Re: Povreda tokom sexa
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
- zambaklija
#228 Re: Povreda tokom sexa
- Ironman1921
#229 Re: Povreda tokom sexa
Pa ja,ljudi se ovdje zahebavaju,umjesto da probaju pomoci covjeku,koji po svemu sudeci ima gadan i neugodan problem...

- mO k3
#230 Re: Povreda tokom sexa
fixer wrote:Cuj colom je zaljevo.Sanchezsa90 wrote:Eh ovako je to biloNovogodisnja penetracija se pretvorila u nocnu moru.
Znaci imao sam odnos sa djevojkom za novu , nije da se hvalim vjerujte nije vrijedno pohvale .
Eh tokom samog cina djevojka je bila nenormalno suha na sve moguce nacine sam pokusao da je navlazim cak sam i kolom
posipao koja mi je bila pri ruci ali moze jedan period cim izvadim spolovilo da ne kazem ku*ac ne mozes ga vratiti , isto da joj neko fen ugura automatski se sasusi. Pocelo me to nervirati i ja k'o sivonja navalim i na taj nacin zavrsimo penetraciju znaci svaki put kada ispadne ja to nekako uguram na jedvite jade , a moram napomenuti da je ispao bezbroj puta pijan ja pijana ona . Sad idemo o posljedicama .
![]()
Sve je to ok bilo i sutra samo me malo prepone bolile ali nista strasno . To jutro kad sam se vratio kuci sam se na foru istusirao i pravac da odspavam pa i nisam mogao odmah primjetiti bilo sta. Sutradan dok sam se kupao primjetim blagi otok sa lijeve strane penisa jel' , nije nesto mnogo , a ni neprimjetno . Eh i gledam ja ono wtf da me nije nesto ujelo i tako dok sam dirao napipam nesto kod samog korjena penisa nesto kao one zile ( ne znam kako se to strucno zove ) i sad ova na lijevoj strani mi gura u kožicu . Ne djeluje mi da je to neki lom mislim osjetio bih nema krvarenja ili da je modro ,nista sto bi mi ukazivalo na to ali osjeti se kao da nije na svom mjestu. I sad prilikom erekcije me to malo boli ali najnormalnije sam ga otresao k'o da sutra ne postoji sve znaci radilo .Ali evo sad ga testirao digne se ali nije tvrd kao prije , jeste poprilicno ali do toga je bio ko kamen , 22 su mi godine sto se i ocekuje. Prvo sam pomislio da sam da malo preforsirao nesto se isteglo doci ce samo sve na svoje mjesto standardna glupost i zavaravanje . Ali evo proslo je 3-4 dana to stoji kako stoji bas se lako moze napipati i osjecam se nelagodno strah me da dozivim erekciju. Da li je neko imao slican problem ili mozda neko zna sta je u pitanju . Fkt nije zajebancija pogotovo sad kada sam malo guglao ali se samo istraumirao sta sve ima ali za svoj slucaj nisam nasao objasnjenje. Ako je nesto strasno nadjite molim vas najblazi nacin da to kazete jer ne znam kako cu podnijeti. Hvala unaprijed.Stvarno sam sve cuo, ali ovo nikad. Sta da se tebi nije mogao dici? Bi li si zicu ugurao?
Bolje da nije napisao ovaj svoj problem .. @sancheza e moj jarane izgleda da ti nisi ni J od hebacha
Da ti nisi nekoga bracu uhvatio pa se cudio sto je ono suho citavo vrijeme
Last edited by mO k3 on 06/01/2013 14:28, edited 1 time in total.
- kokuz_sa
#231 Re: Povreda tokom sexa
Ironman1921 wrote:Pa ja,ljudi se ovdje zahebavaju,umjesto da probaju pomoci covjeku,koji po svemu sudeci ima gadan i neugodan problem...![]()
![]()
![]()
pomoci ce se njemu
ponudit ce neko da zadovoljava mu jaranicu dok se njemu ne bude u stanju dizat stojko
- Zatamnjena stakla
#232 Re: Povreda tokom sexa
kokuz_sa wrote:Ironman1921 wrote:Pa ja,ljudi se ovdje zahebavaju,umjesto da probaju pomoci covjeku,koji po svemu sudeci ima gadan i neugodan problem...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
pa ne brini se
pomoci ce se njemu
ponudit ce neko da zadovoljava mu jaranicu dok se njemu ne bude u stanju dizat stojko![]()
-
Hodidid
#233 Re: Povreda tokom sexa
Idi ti decko urologu sutra za svaki slucaj. Zajebanciju na stranu, zdravlje je na prvom mjestu.
- Logovan
#234 Re: Povreda tokom sexa
kokuz_sa wrote: ponudit ce neko da zadovoljava mu jaranicu dok se njemu ne bude u stanju dizat stojko![]()
- Not My Idea
#235 Re: Povreda tokom sexa
pa ja cijelo vrijeme cekam picija il karananukokuz_sa wrote:
ponudit ce neko da zadovoljava mu jaranicu dok se njemu ne bude u stanju dizat stojko![]()
- kokuz_sa
#236 Re: Povreda tokom sexa
strah ih da je djevojka kurcolomka..pa se boje za opremuNot My Idea wrote:pa ja cijelo vrijeme cekam picija il karananukokuz_sa wrote:
- eluna
#237 Re: Povreda tokom sexa
pa ne mogu da vjerujem da ste nabrali čitavih 10 stranica
ima li ko da je od jutros zbavio Coca Colu

ima li ko da je od jutros zbavio Coca Colu
-
Ugljesa_
#238 Re: Povreda tokom sexa
Ja colu ne pijem do daljnjeg
a nadam se da ce ta cura zalutati na forum da vidimo sta ona kaze o svemu
a nadam se da ce ta cura zalutati na forum da vidimo sta ona kaze o svemu
- eluna
#240 Re: Povreda tokom sexa
evo - da ne kažete da čovjeku niko nije htio pomoći
http://www.intimatemedicine.com.hr/seks ... e-slomiti/
http://www.intimatemedicine.com.hr/seks ... e-slomiti/
-
Hoshnesh
#241 Re: Povreda tokom sexa
Ismijah se dok iscitah temu
Drug, ja bi ti onako prijateljski savjetovao da izbrises profil sa foruma jer ces vjecito radi ove gluposti (iznosenja svog slucaja) biti okarakterisan na drugim temama kao : eno ga onaj sa slomljenom chunom sto je umakao uz colu.
Postedi se makar te sramote
Drug, ja bi ti onako prijateljski savjetovao da izbrises profil sa foruma jer ces vjecito radi ove gluposti (iznosenja svog slucaja) biti okarakterisan na drugim temama kao : eno ga onaj sa slomljenom chunom sto je umakao uz colu.
- mO k3
#242 Re: Povreda tokom sexa
Hoshnesh wrote:Ismijah se dok iscitah temu![]()
-
Korisnikk
#243 Re: Povreda tokom sexa
Mogu li dobiti broj prijateljice, molim te.
- dusa_raskopuša
#244 Re: Povreda tokom sexa
Eto, bas k'o da je forum ZIVOT, pa da se sramoti.
Muka bi bila da je uzivo rek'o. I u krajnjem slucaju k'o da je bitno sta ce ko misliti o njemu na forumu, al' ocito nekima je'. 
-
trnoruzica_sa
-
Hoshnesh
#246 Re: Povreda tokom sexa
Otkud znas da ga neko vec ne zna uzivo ili da se nece negdje ofirat kroz neku temu ko je on ustvari?dusa_raskopuša wrote:Eto, bas k'o da je forum ZIVOT, pa da se sramoti.Muka bi bila da je uzivo rek'o. I u krajnjem slucaju k'o da je bitno sta ce ko misliti o njemu na forumu, al' ocito nekima je'.
Kakav je danas svijet ide to sirenje i ofiranje brzo a onda dodju tantalove muke i razni nadimci poput: coca cola man, cola lubricanto idiotanto...itd. Uglavnom kako kome sta padne na um, ipak je masta neogranicena.
by the way
- mO k3
#247 Re: Povreda tokom sexa
sama pomisao posipati kolom 
-
Ugljesa_
#248 Re: Povreda tokom sexa
Nego u kakvom je stanju vrsnjak...nadam se da ni jedna zena vise nece imat posla s njim 
-
hasky_ze
#249 Re: Povreda tokom sexa
Kralju,jesul se slegni utisci...i kako se osjecas poslije prvog gej iskustva 
-
pathyeshme
#250 Re: Povreda tokom sexa
hasky_ze wrote:Kralju,jesul se slegni utisci...i kako se osjecas poslije prvog gej iskustva
Sent from my XT701 using Tapatalk 2