Aca Lukas

Diskusije o bh. i inostranim izvođačima, razmjena pjesama, CD-ova, muzičke oprema...

Moderator: _BataZiv_0809

Locked
detroit-mercy

#226 Re: Aca Lukas

Post by detroit-mercy »

Platformas wrote:
plain vanilla wrote:http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... 5ketcVWImY

gluho bilo :skoljka:

evo s de.poa :lol:
gledaj al se klinke kidaju, kruh te jebo :lol:
A sto se tek deru :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
breuer

#227 Re: Aca Lukas

Post by breuer »

Veliko Stopalo wrote:vakultet. priznaje se isto ko i alijin. :D

PA JA, otjeralo neleta a dovelo acA. :D
jes vidO, pa Nele u Bg metropoli postao još i smješniji od Aca :D

i Aca mu se smije jebote :lol:

a za vakultet(e) si upravu, al eno gledam ona mala Kim Ganić Kardashian dovodi sve samu kremu u Sarajevo - da rade kao profesori, a nešto govore da će Bela Tar i živjeti ovdje...

al boli Zg i Bg .urac, njima drmaju Lady Gaga i Gagi band jbg :D
TurioSamGa

#228 Re: Aca Lukas

Post by TurioSamGa »

Ovi sto pljuju na Acu su oni koji sinoc nisu uspjeli uci u zetru :D ... sta vam je ba ljudi ... danas u cijelom svijetu prolazi ova zika. Od lady gage, madonne, gangam style.a, bejoce, itd itd. To je ono sto se trazi i to je ono sto omladina danas zeli. Da se danas kojim slucajem pojave Queen, Elvis, Beatles-i itd, svi bi ih ismijali ba. Takav vakat jbg.
JThomas

#229 Re: Aca Lukas

Post by JThomas »

a u beogradu je k'o biva nele popularniji od ace :D
Platformas

#230 Re: Aca Lukas

Post by Platformas »

Mali_Vuk wrote:
plain vanilla wrote:http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... 5ketcVWImY

gluho bilo :skoljka:

evo s de.poa :lol:

Image

Ovo samo da karanana vidi da se pravo zayebo što nije bio na certu :D
:lol: :lol: :lol:
Još ako i posluša riku ovih dama, još će se više sjebat što nije bio :lol:
Platformas

#231 Re: Aca Lukas

Post by Platformas »

detroit-mercy wrote:
EmiRem wrote:Od ovih 16 hiljada minimum 6 je bilo iz okolnih mjesta garant, da ne pricam da kol'ko ih je bilo iz Tuzle,Zenice,Mostara i ostalih ''gradova'', znas ono tipa ''Idemo na Acu Lukasa u Saraj'vo, poranicemo u 7 ujutro , hodat Ferhadijom, otic' u BBi , napravit jedno 34789 slika za FB galerije '' <3 Mi u Seheru <3'' , slikat se ispred McDonaldsa, pa onda navece Aca jupiiiiii''

Ne treba nama popis stanovnistva, samo napravi par ovakvih koncerata i eto ti popisa. Ovi ostali sto ne dodju zacas ce se prebrojati...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Zato kad je koncert Filharmonije u Zetri ili na Koseveu, 100000 cistokrvnih sarajlija u transu na laganim notama Mozarta, Bacha, Debisija :skoljka: :skoljka: :skoljka:
Nadji malj pa si sam presudi Tite ti :mrgreen: .

:thumbup:
nuki_cika

#233 Re: Aca Lukas

Post by nuki_cika »

Evo pronasao sam komentar na youtubeu na njegovoj pjesmi(namjernno sam ušao tamo,jer sam znao da će ovakvih komentara)
Citat:

"Hvala Vam drage (ne)sarajlije na ukazanom povjerenju i predivnom koncertu u sarajevu.Hvala Vam što ste mi nadoknadili štetu i pretpljenu duševnu bol za onih pola miliona granata ispaljenjih na sarajevo i hiljade snajperskih hitaca kojima su ubijana sarajevska djeca.

Vi ste upoznati s tim da sam ja bio dio udruženog zločinačkog poduhvata(ali koga jebe) i jedan od najboljih prijatelja ratnog profitera Arkana...

Upoznati ste dobro sa onom frazom"ko zaboravlja historiju ona mu se ponavlja"
JThomas

#234 Re: Aca Lukas

Post by JThomas »

i što kaže, nema te države na planeti gdje je muzika, hajmo tako reći, sa umjetničkom vrijednošću, slušanija od "komercijale" i "šunda". takva ne postoji. pa zato se "komercijala" i "pop" tako i zovu.
Platformas

#235 Re: Aca Lukas

Post by Platformas »

dječak sa šibicama wrote:
Veliko Stopalo wrote:na 5:00 lik dizhe tri prsta. 'ladno. :D
Image

bogami dvojica :D
Valja podilazit idolu :lol:
Gentleman5001

#236 Re: Aca Lukas

Post by Gentleman5001 »

aj kent bilivit, vidio sam svoju komšinicu na jednoj slici :shock: :run: :lol:
Veliko Stopalo

#237 Re: Aca Lukas

Post by Veliko Stopalo »

breuer wrote:

a za vakultet(e) si upravu, al eno gledam ona mala Kim Ganić Kardashian dovodi sve samu kremu u Sarajevo - da rade kao profesori, a nešto govore da će Bela Tar i živjeti ovdje...

pa sarajevo je poznato da u njemu zhivi crème de la crème svjetski renomiranih umjetnika, nauchnika, sportista, profesora raznih fela, knjizhevnika... :D
Gentleman5001

#238 Re: Aca Lukas

Post by Gentleman5001 »

Pa ljudi moji tri prsta su čisti srpski znak, nema tu ništa loše.. to nije neki fašistički znak brate mili.. :-?

ako mislite da to sto su cetnici ubijali sa podignutih 3 prsta onda oni su ubijali i sa krstom na prsima pa im se opet ne može zabraniti da ga imaju.. :?: :?:

U tri prsta ja ne vidim ništa loše osim toga da su malo veći nacionalisti nego normalni ljudi, pa može im se...
zateznistub

#239 Re: Aca Lukas

Post by zateznistub »

maxell_sarajevo wrote:Image :D :bih:
E jest ih potkopala....

Al gl0va ... nedao bog da u san dođe :shock:
breuer

#240 Re: Aca Lukas

Post by breuer »

Veliko Stopalo wrote:
breuer wrote:

pa sarajevo je poznato da u njemu zhivi crème de la crème svjetski renomiranih umjetnika, nauchnika, sportista, profesora raznih fela, knjizhevnika... :D
pa medju ostalim da :) vremena su takva da ljudi žive na više lokacija i teško je sad govoriti o gradu u kojem neka veličina živi jer takva osoba živi na 5 kontinenata ;) ali sarajevo vrlo rado posjecuje stvarni svjetski creme de la creme, o čemu je izlišno i govoriti više :)

hoću reč, kakvi smo i koliko nezaslužujemo, oni dolaze i previše ;) a o Emini Ganić Kardashian takodjer, vjerovatno ti ne poznaješ ta imena pa ti ništa ne znače, ali to je svjetski vrh filmske produkcije, a služit će kao profesori na njenoj novootvorenoj filmskoj akademiji...

p.s. Pazi medvjed! :D
Last edited by breuer on 16/12/2012 16:24, edited 1 time in total.
zateznistub

#241 Re: Aca Lukas

Post by zateznistub »

Image

Mi od genocida nista bolje nismo ni zasluzili! :x
radostan dan

#242 Re: Aca Lukas

Post by radostan dan »

Image

i ko kaže da muzika ne ujedinjuje?
:mrgreen:
Better Man

#243 Re: Aca Lukas

Post by Better Man »

Sinoć sa tatom se vraćao kući iz kina i prolazili smo s autom Alipašinom oko 23:15 h i 23:20 h u vrijeme kad je svijet izlazio iz zetre. Nisam mogao da vjerujem koja je to količina polupismenih debila, papaka itd. To nema ni najmanje kulture, hodaju sredinom ceste, samo gledaš da koga ne zgaziš s autom. To nisu normalni ljudi, to je stoka. Sinoć je još jedna potvrda ko sve živi i koje sve naselio Sarajevo! Nismo daleko od one u Zemlji seljaka na brdovitom Balkanu.
ArthurSpooner

#244 Re: Aca Lukas

Post by ArthurSpooner »

Sinoć sa tatom se vraćao kući iz kina i prolazili smo s autom Alipašinom oko 23:15 h i 23:20 h u vrijeme kad je svijet izlazio iz zetre. Nisam mogao da vjerujem koja je to količina polupismenih debila, papaka itd. To nema ni najmanje kulture, hodaju sredinom ceste, samo gledaš da koga ne zgaziš s autom. Sinoć je još jedna potvrda ko sve živi i koje sve naselio Sarajevo! Nismo daleko od one u Zemlji seljaka na brdovitom Balkanu.
Jadno, bijedno i odvratno, kao i ljudi koji su bili na koncertu.
Veliko Stopalo

#245 Re: Aca Lukas

Post by Veliko Stopalo »

breuer wrote:
pa medju ostalim da :) vremena su takva da ljudi žive na više lokacija i teško je sad govoriti o gradu u kojem neka veličina živi jer takva osoba živi na 5 kontinenata ;) ali sarajevo vrlo rado posjecuje stvarni svjetski creme de la creme, o čemu je izlišno i govoriti više :)

hoću reč, kakvi smo i koliko nezaslužujemo, oni dolaze i previše ;)

hvala breuer, spasio si mi zhivot, ubuduche ga bolje svezhi. :)
BIONA

#246 Re: Aca Lukas

Post by BIONA »

Brate moj u sta se pretvori ovaj grad ! A tuga me uhvati kad vidim ovu silnu omladinu suplje glave u cemu uzivaju!
Buducnost nam je bas svijetla :roll:
dezurni_ucenik

#247 Re: Aca Lukas

Post by dezurni_ucenik »

Sinoc pored americke ambasade prodje auto.Neki moron zamoto se maramom ,stavio suncane i kroz prozor lafo kreno da rafala po ambasadi.i poce se dernjati : aaaaaaaaaaaa americka ambasada aaaaaaaaaaaaaaaaaa

Ne treba pitati odakle se vracao.
breuer

#248 Re: Aca Lukas

Post by breuer »

Veliko Stopalo wrote:
breuer wrote:

hoću reč, kakvi smo i koliko nezaslužujemo, oni dolaze i previše ;)

hvala breuer, spasio si mi zhivot, ubuduche ga bolje svezhi. :)
mi na vas puštamo lavove 8-) medvjede ste sami doveli :D
mehoxy

#249 Re: Aca Lukas

Post by mehoxy »

BIONA wrote:Brate moj u sta se pretvori ovaj grad ! A tuga me uhvati kad vidim ovu silnu omladinu suplje glave u cemu uzivaju!
Buducnost nam je bas svijetla :roll:
:thumbup:
breuer

#250 Re: Aca Lukas

Post by breuer »

CVIKERASH wrote:Sinoc pored americke ambasade prodje auto.Neki moron zamoto se maramom ,stavio suncane i kroz prozor lafo kreno da rafala po ambasadi.i poce se dernjati : aaaaaaaaaaaa americka ambasada aaaaaaaaaaaaaaaaaa

Ne treba pitati odakle se vracao.
tako su i partizani uletili nakon II svj. rata na istoj lokaciji i ubili Brauna na kucnom mu pragu pred zenom... :oops:

ovi su makar folirali :D
Locked