Bakir Izetbegović - budućnost ili prošlost?

Post Reply
Chisum

#226 Re: Bakir Izetbegović - budućnost ili prošlost?

Post by Chisum »

VjecitiStudent wrote:Nakon odgledanog, bez namjere da vrijeđam, tek da primijetim: Bakiru pamet izgleda nije jača strana.

On se s ostatkom ove politicke bagre koja se oglasila povodom protesta, tacno takmici ko je gluplji i ludji i ko se vise odrodio od ovog naroda i njegovih nedaca...

Napravili su NAJSIROMASNIJU, NAJBJEDNIJU zemlju u Evropi, jebu je i rastacu svaki dan, zamandalili se na svoje feude, i zivo im se jebe - i jos se pitaju sta se to desilo??

Nego, vidim, opet mish podrumaski poziva na odbranu, k'o onda kad pred borcima i invalidima poruci da ova zemlja "ima jos onih koji ce za nju da ginu"... dok on drka u trezoru.
Last edited by Chisum on 09/02/2014 00:08, edited 2 times in total.
jefferson

#227 Re: Bakir Izetbegović - budućnost ili prošlost?

Post by jefferson »

armma wrote:
Genije wrote:
armma wrote:Divi Radončićevih potomaka što su se upalili :-D
Baki je meni kralj :bih:
zato što imaš hajra uhljebljeniče jadni
a fahro i je isto govno ko i ovaj smrad
Griješiš drug ja svoj hljeb pošteno zaradim, i ne čekam da mi Baki ili Fahro donese, ali realno govorim čovijek mi nije ništa loše uradio i mislim da je daleko bolja opcija od ostalih :kiss:
Pa niti jedan politicar nikom nista nije lose uradio, direktno :lol: :lol: :lol: :lol: Jao izjave jbt...
NeenaSa

#228 Re: Bakir Izetbegović - budućnost ili prošlost?

Post by NeenaSa »

Chisum wrote:
VjecitiStudent wrote:Nakon odgledanog, bez namjere da vrijeđam, tek da primijetim: Bakiru pamet izgleda nije jača strana.

On se s ostatkom ove politicke bagre koja se oglasila povodom protesta, tacno takmici ko je gluplji i ludji i ko se vise odrodio od ovog naroda i njegovih nedaca...

Napravili su NAJSIROMASNIJU, NAJBJEDNIJU zemlju u Evropi, jebu je i rastacu svaki dan, zamandalili se na svoje feude, i zivo im se jebe - i jos se pitaju sta se to desilo??

Nego, vidim, opet mish podrumaski poziva na odbranu, k'o onda kad pred borcima i invalidima poruci da ova zemlja "ima jos onih koji ce za nju da ginu"... dok on drka u trezoru.
Sve dure :D al' dokazi zaludjenoj masi.
P.S.
I ne odnosi se samo na njeg'. I tako , ne godinama, vec decenijama.
devito

#229 Re: Bakir Izetbegović - budućnost ili prošlost?

Post by devito »

Genije wrote:
armma wrote:
Genije wrote: zato što imaš hajra uhljebljeniče jadni
a fahro i je isto govno ko i ovaj smrad
Griješiš drug ja svoj hljeb pošteno zaradim, i ne čekam da mi Baki ili Fahro donese, ali realno govorim čovijek mi nije ništa loše uradio i mislim da je daleko bolja opcija od ostalih :kiss:
to što ga ima u svim talovima to nema veze
što je ženu postavio za direktoricu vojne bolnice stranačkim kanalima to nema veze
što je ovaj narod doveden do bijede i očaja to nema veze
što je predsjednik stranke koja nas već dvadeset i kusur godina vodi u sve dublju i dublju provaliju to nema veze
blago tebi kad ti je fino
A i zena mu fina, nikad mita nije primila.

Sent from my HTC One S using Tapatalk 2
klixo

#230 Re: Bakir Izetbegović - budućnost ili prošlost?

Post by klixo »

Da odmah kazem , Bakir Izetbegovic je govno kao i 100% ostalih.
Ali , imamo problem sto ostali rade za neprijateljske interese i sto imamo nesposobne bosnjacke lidere u vidu SDA.
SDP,SBB,DF nisu bosnjacke stranke vec stranke za naivne dobricine.

DA LI POSTOJI U OVOJ DRZAVI LIDER KOJI BI MOGAO "UPUTITI" NAROD ?
Imamo li svog Vucica,Erdogana,Merker ?
Imamo li netkog tko nas nece prodavati neprijateljima zarad fotelja ?
Nokian808

#231 Re: Bakir Izetbegović - budućnost ili prošlost?

Post by Nokian808 »

Na Face Tv intervjuu od 8.2.2014. dva vrhovna lazova - Bakir Izetbegovic i Nermin Niksic su izjavili da je nadjeno 12 kg droge kod "nadrogiranih" protestanata tj. kako oni kazu huligana. Takodje obojica vrhovnih lazova su pokusali da izvrse spinovanje kako su demonstranti nekakav ubaceni placenicki faktor a ne narod ogorcen njihovom bezocnom i bezobraznom pljackom i neradom.
Prava istina je da je nadjeno 12 kg droge ali u sasvim drugoj opstini i to kod profesionalnih dilera koji nemaju NISTA S PROTESTIMA.
Za ovu svjesno i javno plasiranu LAZ ta se dva lazova moraju ispricati javnosti!!!!
UDBAŠ

#232 Re: Bakir Izetbegović - budućnost ili prošlost?

Post by UDBAŠ »

AKO ĆE UVJEK BITI HLADNO DA DRŽI RUKU U SVOM ĐŽEPU
A DA NE ZAVLAČI U NAŠ ....

Image

Putem Javnog preduzeća “Komunalno Brčko” i kompanije “Bihexo” Bakir Izetbegović i oko njega okupljeni kadrovi Stranke za demokratsku akciju (SDA) planiraju iz budžeta Distrikta nekoliko miliona maraka namijenjenih nabavci i rekonstrukciji kanalizacionog sistema u Brčkom.

Image

AKO NEĆE DRŽATI RUKU U SVOM DŽEPU NEK SE PREDA,DA I MI MALO DUŠOM DAHNEMO

Image
Goldenhand

#233 Re: Bakir Izetbegović - budućnost ili prošlost?

Post by Goldenhand »

U zatvor,iako je giljotina za ovakve najbolje rješenje.Žao mi ga moraće i za očeve zločine odgovarat.
underwater

#234 Re: Bakir Izetbegović - budućnost ili prošlost?

Post by underwater »

Goldenhand wrote:U zatvor,iako je giljotina za ovakve najbolje rješenje.Žao mi ga moraće i za očeve zločine odgovarat.
Jes, jes ... Izetbegovici su zlocinci ... i proslost ... treba bakira giljotinirat ....ti si eto progresivna i demokratska buducnost ... vi srbi cud ne mijenjate ... zato vam i jeste uspjelo na genocidu napravit drzavu.
Ne volem nesto Baketa, al kad vidim kolko ga mrzite zapucacu maksuz 16000 km da glasam za njega!
Dasi

#235 Re: Bakir Izetbegović - budućnost ili prošlost?

Post by Dasi »

Hladno rece na FTV-u da nema automobil i da ima samo stan 1/2 sa zenom.

http://izaberi.ba/
Goldenhand

#236 Re: Bakir Izetbegović - budućnost ili prošlost?

Post by Goldenhand »

underwater wrote:
Goldenhand wrote:U zatvor,iako je giljotina za ovakve najbolje rješenje.Žao mi ga moraće i za očeve zločine odgovarat.
Jes, jes ... Izetbegovici su zlocinci ... i proslost ... treba bakira giljotinirat ....ti si eto progresivna i demokratska buducnost ... vi srbi cud ne mijenjate ... zato vam i jeste uspjelo na genocidu napravit drzavu.
Ne volem nesto Baketa, al kad vidim kolko ga mrzite zapucacu maksuz 16000 km da glasam za njega!
Još jedan budžetlija :lol:

Ja Srbin :-)
Dasi wrote:Hladno rece na FTV-u da nema automobil i da ima samo stan 1/2 sa zenom.

Psihopata.
underwater

#237 Re: Bakir Izetbegović - budućnost ili prošlost?

Post by underwater »

Goldenhand wrote:
underwater wrote:
Još jedan budžetlija :lol:

Ja Srbin :-)
Pa ti pozivas nista manje nego na ekzekuciju bosnjackog lidera (mnogo puta izabranog VOLJOM NARODA) i to oprobanom srpskom metodom (skrati baliju za glavu) i pokusavas me ubjedit da je bosnjacki narod kurton jer je birao baketa a ti si nadcovjek koji treba da odluci o zivotu i smrti nekog balijice ... DEFINITIVNO imas sve sifate SRBINA S DNA KACE
Goldenhand

#238 Re: Bakir Izetbegović - budućnost ili prošlost?

Post by Goldenhand »

underwater wrote:Pa ti pozivas nista manje nego na ekzekuciju bosnjackog lidera (mnogo puta izabranog VOLJOM NARODA) i to oprobanom srpskom metodom (skrati baliju za glavu) i pokusavas me ubjedit da je bosnjacki narod kurton jer je birao baketa a ti si nadcovjek koji treba da odluci o zivotu i smrti nekog balijice ... DEFINITIVNO imas sve sifate SRBINA S DNA KACE
Jbg meni nije dao kravu pa mi krivo.
Ponosan

#239 Re: Bakir Izetbegović - budućnost ili prošlost?

Post by Ponosan »

Dasi wrote:Hladno rece na FTV-u da nema automobil i da ima samo stan 1/2 sa zenom.

sto li ostali politicari tako hladno ne kazu sta imaju!?
prvo krenuti od vrha,sve politicare,premijere,skupstinsk ezastupnike,univerzitetske profesore pretesti,imalo bi Tuzilastvo i Sud pune ruke posla,pa neka se od njihove imonive napravi fond iz kojeg ce se finansirati neke nove fabrike,socijalni sektor.... ko je god napravio za sebe neku zgradu,toranj,viletine a bogatstvo je stekao u ratu i poslije rata,oduzeti mu i dati drzavi na koristenje,ionako drzava nema svoje imovine za smjestaj institucija!
underwater

#240 Re: Bakir Izetbegović - budućnost ili prošlost?

Post by underwater »

Ponosan wrote:

sto li ostali politicari tako hladno ne kazu sta imaju!?
prvo krenuti od vrha,sve politicare,premijere,skupstinsk ezastupnike,univerzitetske profesore pretesti,imalo bi Tuzilastvo i Sud pune ruke posla,pa neka se od njihove imonive napravi fond iz kojeg ce se finansirati neke nove fabrike,socijalni sektor.... ko je god napravio za sebe neku zgradu,toranj,viletine a bogatstvo je stekao u ratu i poslije rata,oduzeti mu i dati drzavi na koristenje,ionako drzava nema svoje imovine za smjestaj institucija!
Ne cini li ti se da si krenuo OBRNUTIM redom?
Pa SUDSTVO JE KRIVO za sve jer NIJE NEOVISNO nego je u vlasnistvu elite na vlasti.
Ali oni nikad nece priznat da nisu neovisni ...
Uz dejtonski sporazum i ovakvo sudstvo ova drzava ne moze opstat. To su dva kamena oko vrata.
Za koji kurac protestvujes kad politicare mozes samo lincovat, nikako osudit.
A uradis li to, svijet to NIKADA NECE PRIHVATITI i bices totalno izoliran i krepaces u tisini na svojih 21%.
I to je taj zatvoreni krug koji se zove bosna.
Kikibombona

#241 Re: Bakir Izetbegović - budućnost ili prošlost?

Post by Kikibombona »

Jeste slusali Bakira veceras na FTV? :lol:

Da se razumijemo, ne gotivim ni ublehasa Komsica (kao nijednog drugog politicara), ali...

2050 godina, Bakir gost na drzavnoj TV

Novinarka pita:

Gospodine Izetbegovic, sta imate poruciti nezadovoljnim demonstrantima/huliganima koji ugrozavaju sigurnost nasih gradjana i unistavaju imovinu?

Bakir odgovara:

Znate, ja sam u ratu pretrcavao pistu, tunel prokopao, bezbroj puta mogao poguniti. Ja sam, znate, branio ovu drzavu, odbranu trezor od agresora. Na ovom mjestu gdje sada huligani protestuju, ljudi su ginuli... Znate... Razumijem da su ljudi nezadovoljni, da ima dosta siromasnih, da ima dosta lopova na svim nivoima vlasti. Ja radim na tome da se kriminalcima stane u kraj.

Ne zna covjek da li da se smije ili place. I jedno i drugo. Karanje u mozak.
chaba

#242 Re: Bakir Izetbegović - budućnost ili prošlost?

Post by chaba »

Napravili su NAJSIROMASNIJU, NAJBJEDNIJU zemlju u Evropi
Razmisli, da li su to feudi Hrvatske i Srbije!
damskot

#243 Re: Bakir Izetbegović - budućnost ili prošlost?

Post by damskot »

Bakir je slaba karira , pun je straha i spreman sve ahbabe povalit . Sad treba poslati neke od tužitelja da ga preispitaju . I narvno kad sve povali i isiprica staviti ga na avion za tursku .

Iz aviona se vidi da je radoncic sve kriv a medije su najvece zlo , historiska sansa a oni za pare pomazu supcima.
Live by the sword, die by the sword !

Nisam za ovako nesto

ali jesam za poslje saslusanja sve na avion dat im bijelu kesu/vrecicu i poslat u PM odakle su i dosli :)
kokakolas

#244 Re: Bakir Izetbegović - budućnost ili prošlost?

Post by kokakolas »

Jao teme i g*vana... Očaj živi.
Better Man

#245 Re: Bakir Izetbegović - budućnost ili prošlost?

Post by Better Man »

Bakir je patološki lažov i kako ga nije sramota pričati gluposti. Nek nam kaže brojeve računa u Švicarskim bankama gdje su on i njegova mafija pohranili milijarde. Kaže da ima samo pola kuće,a šta je sa stanom Milanka Renovice i da ne nabrajam druge nekretnine.
_mufljuz_

#246 Re: Bakir Izetbegović - budućnost ili prošlost?

Post by _mufljuz_ »

ne znam gdje ova nebuloza od covjeka i dubioza na 2 noge zaluta u zivotu pa da vodi i predstavlja zalutale ovcice bosnjackog naroda -

ali sad mogu definitivno da krepam kad vidim kakav idiot, nehljeb, pizda, papcina, krimosljubitelj predstavlja taj narod i kakav je narod kojeg predstavlja.....

Image

pocinjem fakat da se pitam je l bosnjacki narod narod degenerika kad dopusta da mu dinastija retardiranih islamiziranih srba iz beograda vodi brigu o sudbini, politici i golom zivotu......
sinuhe

#248 Re: Bakir Izetbegović - budućnost ili prošlost?

Post by sinuhe »

pocinjem fakat da se pitam je l bosnjacki narod narod degenerika kad dopusta da mu dinastija retardiranih islamiziranih srba iz beograda vodi brigu o sudbini, politici i golom zivotu......
Ne mogu Bosnjaci stici na sve strane. Ko bi birao hrvatskog clana?
_mufljuz_

#249 Re: Bakir Izetbegović - budućnost ili prošlost?

Post by _mufljuz_ »

sinuhe wrote:
Ne mogu Bosnjaci stici na sve strane. Ko bi birao hrvatskog clana?
ne bih ja da se bavim hrvatskim clanom i ljudima koji glasaju za hercegovacke hohstaplere zarad zadovoljenja "vitalnih nacionalnih interesa" dzepova Covica i Co - mene zanima katarza samo budaletina i degenerika kojih mal broj nije a biraju u 2-3 mandata politickog a bogumi i svekolikog drugog degenerika u liku i djelu Šajinog jarana.....
Breathless

#250 Re: Bakir Izetbegović - budućnost ili prošlost?

Post by Breathless »

Zaprepascujuce koliko je ovaj covjek ogranicen, a uz to i patoloski bezosjecajni pokvarenjak i lazov, da ne kazem nesto vise! Slika i prilika svog oca, koji je kostao Bosnjake preko 100 000 ubijenih, vise stotina hiljada raseljenih, a Bosnu sveo na jednu cetvrtinu teritorije. Kako smo ponavljali za starim Izetbegovicem, tako mozemo i za princom Zarom: mirno spavajte, rata nece biti. Kao sto mu se i caca lizao sa najgorim velikosrpskim ideolozima i zlocincima, i ovaj nam dovodi Vucica zvanog "sto muslimana za jednog Srbina" i ocekuje da mu se klanjamo. Izetbegovici su definitivno najveca nesreca koja je zadesila Bosnjake, veca i od izdajnika Ali-pase Rizvanbegovica. Ljudsko dno u svakom pogledu.
Post Reply