LAGUMDZIJA prodao drzavu za veceru

Post Reply
robert treniro

#226 Re: LAGUMDZIJA prodao drzavu za veceru

Post by robert treniro »

nema potrebe da toliko pises. jednostavno napisi zivio sda.
miop

#227 Re: LAGUMDZIJA prodao drzavu za veceru

Post by miop »

Ja navale forumasa iz RS-a i Hercegovine. Konacno dosli na svoje i preuzeli temu. :D
Corto Maltese

#228 Re: LAGUMDZIJA prodao drzavu za veceru

Post by Corto Maltese »

Koliko sam shvatio iz pisanja branitelja neodbranjivog, Lagumdžija je king jer je državu prodao za suzu u Suljinom oku?
Ja trgovca, mašala!
robert treniro

#229 Re: LAGUMDZIJA prodao drzavu za veceru

Post by robert treniro »

koliko sam ja shvatio, forumski agitatori iz sda barataju sa terminom prodaja bez ikakve argumentacije. prodao kome, kad, kako, ima li nekih dokaza ili je to samo jos jedna u nizu optuzbi kao sto je bila ona o drzavnom udaru, prodaji tenkova izraelu kojima oni ubijaju nasu bracu palestince, izrucenje nasih alziraca sudskim organima alzira, prodaji monetarnog zlata...?

kao, prodo zlatko drzavu?!
ma jel tite ti mrtvog?
miop

#230 Re: LAGUMDZIJA prodao drzavu za veceru

Post by miop »

robert treniro wrote:koliko sam ja shvatio, forumski agitatori iz sda barataju sa terminom prodaja bez ikakve argumentacije. prodao kome, kad, kako, ima li nekih dokaza ili je to samo jos jedna u nizu optuzbi kao sto je bila ona o drzavnom udaru, prodaji tenkova izraelu kojima oni ubijaju nasu bracu palestince, izrucenje nasih alziraca sudskim organima alzira, prodaji monetarnog zlata...?

kao, prodo zlatko drzavu?!
ma jel tite ti mrtvog?
Zar tvoja braca nisu Rusi :D Ne moras toliko pisati, napisi samo svadjajte se, a ja cu sa strane bacati kosti. :D
robert treniro

#231 Re: LAGUMDZIJA prodao drzavu za veceru

Post by robert treniro »

to je predzanja faza. kad vidite imaginarne neprijatelje. zadnja je kad pocnete prebrojavati zrtve srebrenice u preizbornoj kampanji.
cisto da znas, i ti i ostali agitatori, ja sam sa teritorija na kojima sda restaurira otomanski nacin vladavine, sa teritorija pod kontrolom arbih, sa, sto bi rekli zli jezici, 24% teritorija.
imam arapsko ime, bosanac sam, nisam religiozan, govorim policentricnim jezikom koji se jos govori u crnoj gori, srbiji i hrvatskoj, drzavljanin sam bosne i hercegovine, kupujem domace proizvode i placam porez.
miop

#232 Re: LAGUMDZIJA prodao drzavu za veceru

Post by miop »

robert treniro wrote:to je predzanja faza. kad vidite imaginarne neprijatelje. zadnja je kad pocnete prebrojavati zrtve srebrenice u preizbornoj kampanji.
cisto da znas, i ti i ostali agitatori, ja sam sa teritorija na kojima sda restaurira otomanski nacin vladavine, sa teritorija pod kontrolom arbih, sa, sto bi rekli zli jezici, 24% teritorija.
imam arapsko ime, bosanac sam, nisam religiozan, govorim policentricnim jezikom koji se jos govori u crnoj gori, srbiji i hrvatskoj, drzavljanin sam bosne i hercegovine, kupujem domace proizvode i placam porez.
Ne moras toliko pisati kazem ti, samo napisi zivjela RS, a vama eto vasih 24% i help baznia.
Alfons Kauders

#233 Re: LAGUMDZIJA prodao drzavu za veceru

Post by Alfons Kauders »

robert treniro wrote:to je predzanja faza. kad vidite imaginarne neprijatelje. zadnja je kad pocnete prebrojavati zrtve srebrenice u preizbornoj kampanji.
Znaci sto bi rekli u SDA... Izdajnik :D
robert treniro

#234 Re: LAGUMDZIJA prodao drzavu za veceru

Post by robert treniro »

da da. kjafir i kopile :D
robert treniro

#235 Re: LAGUMDZIJA prodao drzavu za veceru

Post by robert treniro »

vidi miope, ne mogu ja napisati zivjela rs. ja sam patriota i bosanac. nisam sda-ovac i izdajnik.
Alfons Kauders

#236 Re: LAGUMDZIJA prodao drzavu za veceru

Post by Alfons Kauders »

robert treniro wrote:vidi miope, ne mogu ja napisati zivjela rs. ja sam patriota i bosanac. nisam sda-ovac i izdajnik.
Pa to se ne broji.

Ne pratis ove teme zadnjih dana - vec smo ustanovili da ne mozes biti patriota i Bosanac, vec samo patriJota i Bosnjak. Isto tako, ne mozes biti Bosnjak i ne glasati za SDA. Svako ko je glasao za SDP, NS, SBB, SDU i sl. se ne racuna kao Bosnjak. Zapravo to je indirektno rekao i Tihic kad je pukla tikva.

Dakle SDA je "stozerna" stranka u Bosnjaka. Ako slucajno dobije manje glasova od nekih drugih stranaka, to nije bitno jer to nisu glasovi Bosnjaka - samo je onaj ko glasa za SDA Bosnjak. I nije izdajnik.
robert treniro

#237 Re: LAGUMDZIJA prodao drzavu za veceru

Post by robert treniro »

znaci, trebo bi postiti ramazan, a za bajram se usljemati dvolitarskim pivama da me u tackama voze kuci, na plazu ici sa lancicem na kojem su polumjesec i zvijezda i rezati paradajzi na jucesnjem avazu da bi me prihvatili kao svoga?
cyprus

#238 Re: LAGUMDZIJA prodao drzavu za veceru

Post by cyprus »

I kome smo to prodani? Ko je sad vlasnik?

Joj tema u zadnje vrijeme... :sad:
Alfons Kauders

#239 Re: LAGUMDZIJA prodao drzavu za veceru

Post by Alfons Kauders »

robert treniro wrote:znaci, trebo bi postiti ramazan, a za bajram se usljemati dvolitarskim pivama da me u tackama voze kuci, na plazu ici sa lancicem na kojem su polumjesec i zvijezda i rezati paradajzi na jucesnjem avazu da bi me prihvatili kao svoga?
Da, sve to, plus glasati za SDA.

Nemoj zaboraviti kokain za bajram. Kad se mjesec dana ne pije, dobro dodje da se izdura cijelu noc. Onda ujutro pravo iz kafane sjednes u nabrijanog Golfa i zgazis nekog cafira sto je krenuo na poso mada je Bajram. Tako mu i treba kad radi umjesto da slavi.

E tad si pravi Bosnjak, certificirani.
Alfons Kauders

#240 Re: LAGUMDZIJA prodao drzavu za veceru

Post by Alfons Kauders »

cyprus wrote:I kome smo to prodani? Ko je sad vlasnik?

Ni ti haman nisi pratio.

Lagumdzija prodao drzavu Dodiku. Onom istom Dodiku sto Tihic kaze da ga jedini nije prevario, i koji je jedini glasao uz SDA.

Logika.
sinuhe

#241 Re: LAGUMDZIJA prodao drzavu za veceru

Post by sinuhe »

To je samo taj politicki folklor. Imas i ono "najveca pobjeda od 45-te" se pretovori u obilazenje popovskih grobova na Sirokom Brijegu.
robert treniro

#242 Re: LAGUMDZIJA prodao drzavu za veceru

Post by robert treniro »

nisu teme, nego orkestrirana agitacija. pravo mi idu na penum nerve.
robert treniro

#243 Re: LAGUMDZIJA prodao drzavu za veceru

Post by robert treniro »

Alfons Kauders wrote:
robert treniro wrote:znaci, trebo bi postiti ramazan, a za bajram se usljemati dvolitarskim pivama da me u tackama voze kuci, na plazu ici sa lancicem na kojem su polumjesec i zvijezda i rezati paradajzi na jucesnjem avazu da bi me prihvatili kao svoga?

Nemoj zaboraviti kokain za bajram. Kad se mjesec dana ne pije, dobro dodje da se izdura cijelu noc. Onda ujutro pravo iz kafane sjednes u nabrijanog Golfa i zgazis nekog cafira sto je krenuo na poso mada je Bajram. Tako mu i treba kad radi umjesto da slavi.

odakle mi pare za kokain i nabrijanog golfa... moze li speed i golf dvojka sa malim kuranom zakacenim na retrovizor, a da zgazim dva cafira?
cyprus

#244 Re: LAGUMDZIJA prodao drzavu za veceru

Post by cyprus »

Alfons Kauders wrote:

Ni ti haman nisi pratio.

Lagumdzija prodao drzavu Dodiku. Onom istom Dodiku sto Tihic kaze da ga jedini nije prevario, i koji je jedini glasao uz SDA.

Logika.
A čuj Dodiku... Jel to znači da se sprema ocjepljenje? 8-)
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#245 Re: LAGUMDZIJA prodao drzavu za veceru

Post by JoseMujica »

robert treniro wrote:pravo da ti kazem, ne kontam to o koluticima. izgleda da je to iz nekog miljea koji mi nije blizak.
a aplauz je zasluzio. i moj glas, opet.
baš je iz tvog miljea druže Robert :D samo zbog pozicije glOve ne primjećuješ da te kolutić druga Vođe stišće oko šije. Kad budeš izvlačio glOvu iz Vođine gujice imat ćeš priliku utvrditi da kolutić o kome pričam nije čajni vego čmarni :evil:
Alfons Kauders

#246 Re: LAGUMDZIJA prodao drzavu za veceru

Post by Alfons Kauders »

robert treniro wrote:
Alfons Kauders wrote:

odakle mi pare za kokain i nabrijanog golfa... moze li speed i golf dvojka sa malim kuranom zakacenim na retrovizor, a da zgazim dva cafira?
Moze proci. :D Al samo ako imas dobru muziku, solidan woofer za Cecu. :D
Nokija

#247 Re: LAGUMDZIJA prodao drzavu za veceru

Post by Nokija »

JoseMujica wrote:
robert treniro wrote:pravo da ti kazem, ne kontam to o koluticima. izgleda da je to iz nekog miljea koji mi nije blizak.
baš je iz tvog miljea druže Robert :D samo zbog pozicije glOve ne primjećuješ da te kolutić druga Vođe stišće oko šije. Kad budeš izvlačio glOvu iz Vođine gujice imat ćeš priliku utvrditi da kolutić o kome pričam nije čajni vego čmarni :evil:

:lol: :lol: :lol:
robert treniro

#248 Re: LAGUMDZIJA prodao drzavu za veceru

Post by robert treniro »

Nokija wrote:
JoseMujica wrote:

:lol: :lol: :lol:
kakav iskricavi sda-ovski humor. jeste li se tako i na kazanima zajebavali?
miop

#249 Re: LAGUMDZIJA prodao drzavu za veceru

Post by miop »

Ivane, jes' to ti? :D Pa jasno je sto nemozes napisati kao "bosanac" da govoris bosanskim jezikom, vec policentricnim :D
SIPA privela vlasnika portala Poskok

Pripadnici Državne agencije za istragu i zaštitu (SIPA) izvršili su jutros rano pretres kuće Ivana Šušnjare, vlasnika portala Poskok, u Posušju te ga priveli u tamošnju Policijsku upravu na saslušanje.
Neslužbeno se saznaje da je Ivan Šušanjara priveden zbog sumnje da je počinio računalnu prevaru.

Tužiteljstvo BiH nije se očitovalo na ovu informaciju jer, kako kažu, nisu ni naredili provođenje istrage, dok su iz SIPE objasnili da će se o tom slučaju oglasiti krajem dana.

Šušnjara je kazao kako se našalio i preko jedne češke web stranice koja onemogućava prikaz stvarnoga pošiljatelja poslao satiričnu poruku u kojoj kao smijenjeni zamjenik predsjedavajućeg Zastupničkoga doma Parlamenta BiH Denis Bećirović piše veleposlaniku BiH u Italiji Nerkezu Arifhodžiću: "Nerza, care, ko bi se nadao od tebe da ćeš se pohrvatiti u šezdesetoj. Ma imaš ti pravo, J...(o) Istanbul. Sretno na novom poslu. Čestitam...".

Naime, i Bećirović i Arifhodžić na te su dužnosti postavljeni od strane hrvatskoga člana Predsjedništva BiH.

"Pošto su Arifhodžić i Bećirović računalno nepismeni, mislili su da je neko ušao u Bećirovićev folder i mail na računaru, pa su dali SIPI tu poruku na istragu. Nakon što je češka web stranica dala podatke o meni, to sam ja morao davati iskaz u PU", objasnio je Šušnjara.

Ogorčen što su mu zbog takve poruke pretresali kuću i izuzeli sva računala, Šušnjara je ocijenio kako se nepotrebno pravi od toga slučaj, umjesto, kako je kazao, da se SIPA bavi pravim terorizmom u zemlji.
robert treniro

#250 Re: LAGUMDZIJA prodao drzavu za veceru

Post by robert treniro »

prividjaju ti se neprijatelji miope, od straha halucinirate.
ako ti je ostalo imalo zdravog razuma, razmisli sta bi neko iz krajeva koji su tebi neprijateljski radio na temi telekabel zenica.
Post Reply