i_ja_na_forumu wrote:
Otprilike. Upravo ono sto nasem shvatanju kafe i tog vida izlaska i druzenja odgovara
A ponuda za PP i strucni prijedlog vazi i dalje..no dobro
i_ja_na_forumu wrote:
A ti inace sjedis 6 sati na kafi jel?Not My Idea wrote:Nema gluplje stvari na dunjaluku nego visoke stolice, a posebno one na kojima nema naslonjac.sheilak wrote: ili. visoke stolice u pojedinim kaficima, koje ne znam cemu sluze).
Proslo je vrijeme kad su ljudi bili zdravi i ispravnih ledja.Al fakat, pa na onom se ne moze sjedit duze od pola sata, i to se uskomesham ko na iglama.
Not My Idea wrote:Na kafi ne. Na kafi znam sjedit sat, sat i pol pa nekad i dva...A to na ovim stolicama ne mogu.
Sto, jel to ti pijes kafu pola sata?
Pa kakav ti je to slab srk pa da kracu sa mlijekom pijes skoro dva sataNot My Idea wrote:Jok, kracha s mlijekom
ovo bi ti ga bio korner- od do! ok, do haleLoveHurts wrote:
Ma moglo bi se za jeftine pare uraditi...Recimo okreciti u neku smedju boju sa nekim crnim detaljima, da izgleda ko prljavo, napraviti burad stolove i neke fine stolice (obavezno da svi stolovi i stolice budu iste, bar je meni bezveze kad u kaficu vidim 8 razlicitih stolica i stolova), par fenjera ubaciti zbog osvjetljenja, par nekih detalja od drveta na zidovima, šank niposto da izgleda siromasno, sto vise flasa od alkohola okaciti da vise, tocionik za pivu, fin frizider za sokove..
Nikakve plazme, televizore unutra..po mogucnosti WiFi, I WC da bude NOV!
EDIT: Kafa da bude 1KM, isto tako iza 20h nema kafe i caja.Ulaz zabranjen balavurdiji, tj mladjim od 18 pa makar hoce i cedevitu da popije.
Ja kafu ne pijem duze od 5 minuta.Ne valja kad se ohladi.Not My Idea wrote: Sto, jel to ti pijes kafu pola sata?
Slazem seAnticelulitna krema wrote:Najbolje ti je imati jedan fin, miran kafic za kaficu i laganu pricu gdje ne bi imao problema sa klosarima...
Cijene bi trebale biti nesto manje, recimo obicna kafa marka, sve ostale 1.5 ; Nes kafe i cappucino 2 , sokovi po 2.5. Trebas imati neku promociju na pocetku kako bi privukao raju...Recimo sok po izboru + kafa 3 marke ili cedevita + kafa 2 KM a jednom sam u jednom kaficu bas uzeo toplu cokoladu na promociji za 1.50 tako da bi i ti mogao isto to uraditi jer to bi ti islo ko halva... Ja bih ti preporucio da uopste ne sluzis alkohol, tu nije halal para. A samim tim ces izbjeci klosare i reketase. A na kraju krajeva, nije ti ni potreban jer tvoja zarada je 80% u kafe aparatu i mozda 20% u sokovima..
Ex yu muzika, lagane strane i to je to...
Mogao bi se kafić zvati i ćejf.fiza wrote:Slazem seAnticelulitna krema wrote:Najbolje ti je imati jedan fin, miran kafic za kaficu i laganu pricu gdje ne bi imao problema sa klosarima...
Cijene bi trebale biti nesto manje, recimo obicna kafa marka, sve ostale 1.5 ; Nes kafe i cappucino 2 , sokovi po 2.5. Trebas imati neku promociju na pocetku kako bi privukao raju...Recimo sok po izboru + kafa 3 marke ili cedevita + kafa 2 KM a jednom sam u jednom kaficu bas uzeo toplu cokoladu na promociji za 1.50 tako da bi i ti mogao isto to uraditi jer to bi ti islo ko halva... Ja bih ti preporucio da uopste ne sluzis alkohol, tu nije halal para. A samim tim ces izbjeci klosare i reketase. A na kraju krajeva, nije ti ni potreban jer tvoja zarada je 80% u kafe aparatu i mozda 20% u sokovima..
Ex yu muzika, lagane strane i to je to...![]()
Ime:
Merak( merak kahvu popit, merak doci)
Ovo dvoje ne ide skupaAnticelulitna krema wrote:Najbolje ti je imati jedan fin, miran kafic za kaficu i laganu pricu gdje ne bi imao problema sa klosarima...
Ex yu muzika, lagane strane i to je to...
Kladara wrote:Nebi bilo lose ni qrac krasni.Gdje cemo? u qrac krasni
Pa da, pogotovo sto je ovom narodu u krvi da loce! Zar ne...Sorel wrote:
Ako hoćeš kafić bez alkohola, to će ti teško proć'.
Otvori kafic za nepusace, nema pusenja...bez_suplje wrote:uskoro tj ove godine imam namjeru u sarajevu otvoriti kafic negdje na lokaciji od cengic vile pa prema gradu,,dvoumim se i razmisljam vec dugo kakav kafic nam fali u sarajevu dajte mi prjedloge jer jos nisam odlucio kojeg zipa ce biti,
Jedne prilike sam mislio neki sport caffe otvoriti u kojem cemo svi skupa pratiti utakmice ili neki kafic tipa fan caffe npr barcelone u kojem ce sve biti u znaku barce i njenih igraca ili ipak neki kafic za caskanje kulturno mjesto tipa torte i to,
u svakom slucaju uvazavam misljenje raje pa vas molim da mi date prijedloge sta po vama fali u ovom gradu
Kako kome.fiza wrote:Pa da, pogotovo sto je ovom narodu u krvi da loce! Zar ne...Sorel wrote:
pa nebi bilo dobro da nije locenje u krviSorel wrote:Kako kome.fiza wrote:Pa da, pogotovo sto je ovom narodu u krvi da loce! Zar ne...Sorel wrote:
Ja mu kažem šta je bolje za biznis