U ovom slucaju je i najboljipOZz wrote:Druže, valjda je logika da glasaš za onog koga smatraš da je najbolji po tvom mišljenju.Mr. Brightside wrote:budi realan i reci da neko iz male stranke kao što je ona Lijanovićeva, GDS ili SDU(govorim za Novi Grad)
ima šanse za pobjedu
mislim da nema, i da će nekih 35% glasova ići i na Šumara i ovog malog podjednako
I šta ćeš uraditi ako jedan od ta dva manja zla kojeg ti zaokružiš pobijedi? Slavit ćeš? Bit će ti lakše? Ne kontam.
@ plain vanilla
Izvinjujem se, ne ču više, ali mislim da se treba i o ovome razgovarati.
SAMO ZA HRABRE: Za koga cete glasati na opcinskim izborima?
-
Doktor29
#226 Re: SAMO ZA HRABRE: Za koga cete glasati na opcinskim izbori
-
pOZz
#227 Re: SAMO ZA HRABRE: Za koga cete glasati na opcinskim izbori
Po njegovom rezonovanju ne bi se reklo. Po tvom možda i jeste.Doktor29 wrote:U ovom slucaju je i najbolji
-
Mr. Brightside
#228 Re: SAMO ZA HRABRE: Za koga cete glasati na opcinskim izbori
logiku moram prilagoditi jer većina ne ide istom, i to se zahvali Ragibu iz Dobroševića koji će glasati za nekog jer je dobio vreću brašna i litar uljapOZz wrote: Druže, valjda je logika da glasaš za onog koga smatraš da je najbolji po tvom mišljenju.
I šta ćeš uraditi ako jedan od ta dva manja zla kojeg ti zaokružiš pobijedi? Slavit ćeš? Bit će ti lakše? Ne kontam.
što bih slavio, to je samo pružena šansa
s druge strane, lakše mi je psovati nekog kojeg sam sam izabrao
-
Doktor29
#229 Re: SAMO ZA HRABRE: Za koga cete glasati na opcinskim izbori
I po njegovom, samo nije uzeo uopste u obzir nabrojane kadnidate, gledajuci njihove javne nastupe u debatama ima i pravo.pOZz wrote:Po njegovom rezonovanju ne bi se reklo. Po tvom možda i jeste.Doktor29 wrote:U ovom slucaju je i najbolji
Jedna se zalaze sa beneficiran radni staz avijacije, druga sa aktiva odnos prema reciklazi itd..
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#230 Re: SAMO ZA HRABRE: Za koga cete glasati na opcinskim izbori
treba razgovarati, ali ima cijeli podforum o izborima, svaka stranka ima svoju temu
a ja bih pokusala poslije da saberem vase glasove, i tesko je naci poneki glas u ovom chatu
a ja bih pokusala poslije da saberem vase glasove, i tesko je naci poneki glas u ovom chatu
- _tulumba_
#231 Re: SAMO ZA HRABRE: Za koga cete glasati na opcinskim izbori
anketa, folovi golovi? kad sam dosao na temu, mislio sam da ce biti anketa...plain vanilla wrote:treba razgovarati, ali ima cijeli podforum o izborima, svaka stranka ima svoju temu
- Salah ad-Din
#232 Re: SAMO ZA HRABRE: Za koga cete glasati na opcinskim izbori
Mislim da bi to išlo mnogo bolje sa anketom, ovdje, ko je imao damu rekao jeplain vanilla wrote:treba razgovarati, ali ima cijeli podforum o izborima, svaka stranka ima svoju temu
Ono je anonimno pa ćeš imati više glasova
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#233 Re: SAMO ZA HRABRE: Za koga cete glasati na opcinskim izbori
anonimno (ilitiga na anketi) glasaju i klo(v)novi
- _tulumba_
#234 Re: SAMO ZA HRABRE: Za koga cete glasati na opcinskim izbori
[/quote]Salah ad-Din wrote:I meni onaj mali izgleda uljudan, a i treba podržati mladeMr. Brightside wrote:Novi Grad, huh![]()
![]()
od dva zla biraš ono manje, tako da ću morati za onog malog kandidata za načelnika iz SDA![]()
![]()
I da mislim da se treba glasati za pravnike, ekonomiste, a ne za profesora sporta ili sl. Ne znaju oni s politikom
_tulumba_ wrote:za SDP.
Vama sto cete za SDA glasat' da Bog da vam trebala stela za bilo sta a ne mogla vam je SDA sredit. nema vam gore kletve.
Da Bog da ovi što glasaju za SDP kandidovali za posao,a Nikšićev brat im uletio na radno mjesto.[/quote]
Amin, bolje i on nego bilo ko iz SDA! nezz kako vama, al' meni se povraca na SDA..
-
boris_nsa
#235 Re: SAMO ZA HRABRE: Za koga cete glasati na opcinskim izbori
Novo Sarajevo
Načelnik - Nedžad Koldžo
Stranka - HDZ
Načelnik - Nedžad Koldžo
Stranka - HDZ
- plain vanilla
#236 Re: SAMO ZA HRABRE: Za koga cete glasati na opcinskim izbori
tacno, bojovnici se maksuz registruju da klikajuleet wrote:anonimno (ilitiga na anketi) glasaju i klo(v)novi
zato nema aMonimne ankete
- Vitez Koja
#237 Re: SAMO ZA HRABRE: Za koga cete glasati na opcinskim izbori
Takodje,glasacu za Marka Cvitanovica...momak je posten i fin....tesko ranjen u Vikicevcima tokom borbi na Stupu 1992.godine...extra dobar momak...Lud i ponosan wrote:Koja si opstina?ultima_palabra wrote:Ne da mi se nešto čačkati po kandidatskim listama... daću glas NS onako paušalno za OV i za načelnika. Prije svega zbog principijelnosti kolege forumaša @P.K.
Novo Sarajevo - Marko Cvitanovic, bez ikakve dileme. O njemu sam cuo samo lijepe stvari i siguran sam da zasluzuje veliku podrsku.
A nacelnica Sabina, naravno.
P.S. Kad budem odlucio da se odmorim od foruma neki period, na ovoj temi cu spomenuti SDA glasace. A SBB-ovce i SDP-oce cu ostaviti za narednu rundu.
Za nacelnika Novo Sarajevo-Sabina Ćudić,Nasa stranka.
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#238 Re: SAMO ZA HRABRE: Za koga cete glasati na opcinskim izbori
Pravda za Mirada!miki.ba wrote:Mislim da bi ovi koji nece glasati i oni koji misle poništiti listic, a možda cu i ja biti među njima, trebali napisati neku poruku na listic.
Imal neko ideju?
- basicm
-
TRŠ
#240 Re: SAMO ZA HRABRE: Za koga cete glasati na opcinskim izbori
Ja ako izadjem da glasam, mislio sam nacrtati veliku ćundaru ili takvo nest...miki.ba wrote:Mislim da bi ovi koji nece glasati i oni koji misle poništiti listic, a možda cu i ja biti među njima, trebali napisati neku poruku na listic.
Imal neko ideju?
-
Seawolf
#241 Re: SAMO ZA HRABRE: Za koga cete glasati na opcinskim izbori
Centar.
Naša stranka (i opštinsko vijeće i kandidatkinja za načelnicu).
Naša stranka (i opštinsko vijeće i kandidatkinja za načelnicu).
-
miki.ba
#242 Re: SAMO ZA HRABRE: Za koga cete glasati na opcinskim izbori
Ima li neki kandidat da tecno govori naš jezik bez zapinjanja i da govori perfektno Engleski?
Ako ima za njega cu glasati, bez obzira na stranku, et postavio sam minimalne uslove za svoj glas.
Ako ima za njega cu glasati, bez obzira na stranku, et postavio sam minimalne uslove za svoj glas.
- Salah ad-Din
#243 Re: SAMO ZA HRABRE: Za koga cete glasati na opcinskim izbori
Eh tebemiki.ba wrote:Ima li neki kandidat da tecno govori naš jezik bez zapinjanja i da govori perfektno Engleski?
Hoćeš još i fakultet da ima završen
-
sinergija
#244 Re: SAMO ZA HRABRE: Za koga cete glasati na opcinskim izbori
kao sto prof. Lovrenovic neki dan rece mi smo dva razlicita svijeta, kao dva pola.
i zato samo za SDP u Novom Sarajevu lista i nacelnik.
ne pada mi napamet kao nekiima da apstiniram. svaki izbori su previse vazni da bih ostao sjediti kuci i dozvoliti da neki drugi svijet odlucuje za mene i moju porodicu.
50% onih koji nece izaci na izbore jer nemaju za koga, jer su svi isti, jer moj glas nece nista promijeniti, jer...
imaju i te kakvu moc u svojim rukama da mijenjaju stvari, atoga nisu svjesni.
i zato samo za SDP u Novom Sarajevu lista i nacelnik.
ne pada mi napamet kao nekiima da apstiniram. svaki izbori su previse vazni da bih ostao sjediti kuci i dozvoliti da neki drugi svijet odlucuje za mene i moju porodicu.
50% onih koji nece izaci na izbore jer nemaju za koga, jer su svi isti, jer moj glas nece nista promijeniti, jer...
imaju i te kakvu moc u svojim rukama da mijenjaju stvari, atoga nisu svjesni.
- Arteta
#245 Re: SAMO ZA HRABRE: Za koga cete glasati na opcinskim izbori
Za SDA i SDP necu sigurno.
- Abid Sakalaš
#246 Re: SAMO ZA HRABRE: Za koga cete glasati na opcinskim izbori
Stari Grad - Načelnik Hadžibajrić normala
Stranka - SDA normala
Stranka - SDA normala
- plain vanilla
#247 Re: SAMO ZA HRABRE: Za koga cete glasati na opcinskim izbori
samo da se upisem da znam dokle sam sabrala glasove 
- poznanik
#248 Re: SAMO ZA HRABRE: Za koga cete glasati na opcinskim izbori
plain vanilla wrote:samo da se upisem da znam dokle sam sabrala glasove
Upiši u spisak onda i glas za GDS, da mi savjest bude mirna znajući da ću glasati, a da neću podržati političku gamad koja se nakotila u ove dvije decenije
- plain vanilla
#249 Re: SAMO ZA HRABRE: Za koga cete glasati na opcinskim izbori
napisi i opstinu, ako nije problem, da te ne trpam u onu grupu -neka opstina negdje-poznanik wrote:plain vanilla wrote:samo da se upisem da znam dokle sam sabrala glasove
Upiši u spisak onda i glas za GDS, da mi savjest bude mirna znajući da ću glasati, a da neću podržati političku gamad koja se nakotila u ove dvije decenije
- Control panel
#250 Re: SAMO ZA HRABRE: Za koga cete glasati na opcinskim izbori
bacen glas. nece preci izborni prag.poznanik wrote:plain vanilla wrote:samo da se upisem da znam dokle sam sabrala glasove