e pazi sad moraš imati zadnju cijev na KV-1S onu koja zna skinuti i 450 hp-a a tačno je to da je pravo mekan tenk ali je u VI tiru pravo moćan tenk jer kad recimo nalete III ili IV tier to hladno rasklopiš sa jednim šutomsema911 wrote:sory do mene je na popravke od tih 20k ode min 10 tigar i panter su pravo jeftini za odrzavat al dok sam imao premium tada je zarada bila mnogo veca,.,
samo neznam imam tog kv1s i tenk nikoga il jedva koga stignem roknut dok mene ako sam u vk ti kv1s ko da magnetne granate ispaljuju,.
Regrutacija za WORLD OF TANKS
Moderator: Benq
-
lordi
#226 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS
-
_Belaj_Bager_
#227 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS
evo mog prosjeka, ono što mi čisto ostane http://www.vbaddict.net/wot.php?do=stat ... battles=99
a evo i zarade tenkova http://www.vbaddict.net/wot.php?do=stat ... battles=98

-
_Belaj_Bager_
#228 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS
evo mog prosjeka, ono što mi čisto ostane http://www.vbaddict.net/wot.php?do=stat ... battles=99

-
sema911
#229 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS
ma znam to za manje tier al imao ga par mjeseci i mozda 20partija je bilo da sam dobar ovo sve ostalo tier 7,8,9lordi wrote:e pazi sad moraš imati zadnju cijev na KV-1S onu koja zna skinuti i 450 hp-a a tačno je to da je pravo mekan tenk ali je u VI tiru pravo moćan tenk jer kad recimo nalete III ili IV tier to hladno rasklopiš sa jednim šutomsema911 wrote:sory do mene je na popravke od tih 20k ode min 10 tigar i panter su pravo jeftini za odrzavat al dok sam imao premium tada je zarada bila mnogo veca,.,
samo neznam imam tog kv1s i tenk nikoga il jedva koga stignem roknut dok mene ako sam u vk ti kv1s ko da magnetne granate ispaljuju,.
mada mozda sam i ja ovekiavo od njega puno zadnji top da puno samopouzdanja pa krenes ko ludjak da satares koga medjutim sam primjerio da je bounce mnogo ispaljenih granatla,. ma nevolim ruse al eto probo i ostavio mozda nekada kasnije ako sta im dodoje novo na ljeto nameracio sa se na vib tiger 2 i daljee e50 i e75 sa pantera mi djeluju ko cudovista
-
sema911
#230 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS
cek cek kako ovo prouci kako da se vidim kako da uplload svoj profil ja sam malo stariji gotovo 30 pa mi ovo ide slabije_Belaj_Bager_ wrote:evo mog prosjeka, ono što mi čisto ostane http://www.vbaddict.net/wot.php?do=stat ... battles=99
-
lordi
#231 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS
Ma čudovišta su E 100 i Maus mada Mausa žestoko zeza ona j****a medalja pa te puca ko stigne ali opet je čudovište.sema911 wrote:ma znam to za manje tier al imao ga par mjeseci i mozda 20partija je bilo da sam dobar ovo sve ostalo tier 7,8,9lordi wrote:e pazi sad moraš imati zadnju cijev na KV-1S onu koja zna skinuti i 450 hp-a a tačno je to da je pravo mekan tenk ali je u VI tiru pravo moćan tenk jer kad recimo nalete III ili IV tier to hladno rasklopiš sa jednim šutomsema911 wrote:sory do mene je na popravke od tih 20k ode min 10 tigar i panter su pravo jeftini za odrzavat al dok sam imao premium tada je zarada bila mnogo veca,.,
mada mozda sam i ja ovekiavo od njega puno zadnji top da puno samopouzdanja pa krenes ko ludjak da satares koga medjutim sam primjerio da je bounce mnogo ispaljenih granatla,. ma nevolim ruse al eto probo i ostavio mozda nekada kasnije ako sta im dodoje novo na ljeto nameracio sa se na vib tiger 2 i daljee e50 i e75 sa pantera mi djeluju ko cudovista
-
_Belaj_Bager_
#232 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS
evo, skini ovaj programčić (Active Dossier Uploader) na ovoj stranici http://www.vbaddict.net/wot.php
ne instalira se, samo klikni ikonicu kad ga skineš. mora ti biti upaljen dok igraš igricu. nije loš, imaš uvid u sve statistike.
možeš i ručno učitat dossier file na stranicu, ali je jednostavnije s aktivnim uploadom

ne instalira se, samo klikni ikonicu kad ga skineš. mora ti biti upaljen dok igraš igricu. nije loš, imaš uvid u sve statistike.
možeš i ručno učitat dossier file na stranicu, ali je jednostavnije s aktivnim uploadom

Last edited by _Belaj_Bager_ on 25/01/2013 11:28, edited 1 time in total.
- Creasy
#233 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS
Kao sto lordi@ rece, samo vikend specijali su spas za nas igrace bez premiuma, sve ostale tenkove su sj..ali tako da im zarada nije ni priblizna nekadasnjoj. I ja sam isto uzeo KV-1S proslog vikenda u pola cijene i malo se mucio u pocetku dok nisam istrazio zadnju kupolu (zadnji top sam vec ranije imao istrazen sa KV-4), a onda je nastao sex.
Inace, u garazi imam jos AMX 13 75, Hellcat i Cromwel sa kojima sam uvijek u plusu, ako nista...
Inace, u garazi imam jos AMX 13 75, Hellcat i Cromwel sa kojima sam uvijek u plusu, ako nista...
-
lordi
#234 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS
Evo ga specijal za vikend neki su tenkovi 50% jeftiniji od ujutru i ti tenkovi zaradjuju 70 % što znači ako ih imate istražene onda se isplate kupiti i derati lovu
http://worldoftanks.eu/news/5822-specia ... nning-end/
i da ujutru je exp x3 tako da neigrate iza 01,00 sati jer su onda x2 tek oko 06,00 sati starta x3 za uhar je ko ganja exp
i da ujutru je exp x3 tako da neigrate iza 01,00 sati jer su onda x2 tek oko 06,00 sati starta x3 za uhar je ko ganja exp
- Creasy
#235 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS
lordi wrote:Evo ga specijal za vikend neki su tenkovi 50% jeftiniji od ujutru i ti tenkovi zaradjuju 70 % što znači ako ih imate istražene onda se isplate kupiti i derati lovu
Vec vidim Tigra P opet u garazi.
-
lordi
#236 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS
Ja ga već imam u fulu i posadom 100% sa tri skila i tri modula znači deratizacija počinje sa ranim jutarnjim satimaCreasy wrote:lordi wrote:Evo ga specijal za vikend neki su tenkovi 50% jeftiniji od ujutru i ti tenkovi zaradjuju 70 % što znači ako ih imate istražene onda se isplate kupiti i derati lovu
mada bi se i ovaj M4 Sherman mogao kupiti jer i njega imam ful istrazenog pa da se vrte samo ukrug
Last edited by lordi on 25/01/2013 11:36, edited 1 time in total.
-
_Belaj_Bager_
#237 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS
Cromwell je odličan tenk za zarađivat pare, rekord mi je s njim 70 hiljada bez premiuma, doduše uvećano za 30% jer je tenk mjeseca. Brz je, brzo puca, kolko sam samo uplakanih Loeve i Pershing vozača ostavio u vatri kad ih uhvatim nasamoCreasy wrote:Kao sto lordi@ rece, samo vikend specijali su spas za nas igrace bez premiuma, sve ostale tenkove su sj..ali tako da im zarada nije ni priblizna nekadasnjoj. I ja sam isto uzeo KV-1S proslog vikenda u pola cijene i malo se mucio u pocetku dok nisam istrazio zadnju kupolu (zadnji top sam vec ranije imao istrazen sa KV-4), a onda je nastao sex.![]()

-
sema911
#238 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS
kada vidim tog amx il elc, i sl. pa ono nije normalno koliko su brzi sinoc je neki sa elc oko tigra mi kruzio sigurno pola sata pucketo me i valjda mu dosadim i ode,. isto ko komarac, mada zna da ubode hebo sebe,.Creasy wrote:Kao sto lordi@ rece, samo vikend specijali su spas za nas igrace bez premiuma, sve ostale tenkove su sj..ali tako da im zarada nije ni priblizna nekadasnjoj. I ja sam isto uzeo KV-1S proslog vikenda u pola cijene i malo se mucio u pocetku dok nisam istrazio zadnju kupolu (zadnji top sam vec ranije imao istrazen sa KV-4), a onda je nastao sex.![]()
-
_Belaj_Bager_
#239 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS
hehe, nije ni elc loš, samo me nervira što sporo puni (preko 10 s za 200-250 dmg)sema911 wrote:kada vidim tog amx il elc, i sl. pa ono nije normalno koliko su brzi sinoc je neki sa elc oko tigra mi kruzio sigurno pola sata pucketo me i valjda mu dosadim i ode,. isto ko komarac, mada zna da ubode hebo sebe,.Creasy wrote:Kao sto lordi@ rece, samo vikend specijali su spas za nas igrace bez premiuma, sve ostale tenkove su sj..ali tako da im zarada nije ni priblizna nekadasnjoj. I ja sam isto uzeo KV-1S proslog vikenda u pola cijene i malo se mucio u pocetku dok nisam istrazio zadnju kupolu (zadnji top sam vec ranije imao istrazen sa KV-4), a onda je nastao sex.![]()

- Creasy
#240 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS
Ma ELC je smijesan kakvi su ovi ostali. Jest brz, ali nema kupole, za razliku od ostalih AMX-ova. AMX 12t i nije neki tenk, ali ovaj 13 75 je vec nesto drugo. Jos nisam istrazio AMX 13 90, a za njega kazu da je cisto zlo.sema911 wrote:kada vidim tog amx il elc, i sl. pa ono nije normalno koliko su brzi sinoc je neki sa elc oko tigra mi kruzio sigurno pola sata pucketo me i valjda mu dosadim i ode,. isto ko komarac, mada zna da ubode hebo sebe,.Creasy wrote:Kao sto lordi@ rece, samo vikend specijali su spas za nas igrace bez premiuma, sve ostale tenkove su sj..ali tako da im zarada nije ni priblizna nekadasnjoj. I ja sam isto uzeo KV-1S proslog vikenda u pola cijene i malo se mucio u pocetku dok nisam istrazio zadnju kupolu (zadnji top sam vec ranije imao istrazen sa KV-4), a onda je nastao sex.![]()
-
lordi
#241 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS
Strašan tenk redovno se koristi u TC za VIII tier mada su meni francuzi pemekani tako da sam skroz slabo i igrao sa njima.Creasy wrote:Ma ELC je smijesan kakvi su ovi ostali. Jest brz, ali nema kupole, za razliku od ostalih AMX-ova. AMX 12t i nije neki tenk, ali ovaj 13 75 je vec nesto drugo. Jos nisam istrazio AMX 13 90, a za njega kazu da je cisto zlo.sema911 wrote:kada vidim tog amx il elc, i sl. pa ono nije normalno koliko su brzi sinoc je neki sa elc oko tigra mi kruzio sigurno pola sata pucketo me i valjda mu dosadim i ode,. isto ko komarac, mada zna da ubode hebo sebe,.Creasy wrote:Kao sto lordi@ rece, samo vikend specijali su spas za nas igrace bez premiuma, sve ostale tenkove su sj..ali tako da im zarada nije ni priblizna nekadasnjoj. I ja sam isto uzeo KV-1S proslog vikenda u pola cijene i malo se mucio u pocetku dok nisam istrazio zadnju kupolu (zadnji top sam vec ranije imao istrazen sa KV-4), a onda je nastao sex.![]()
- Creasy
#242 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS
lordi wrote:Ja ga već imam u fulu i posadom 100% sa tri skila i tri modula znači deratizacija počinje sa ranim jutarnjim satimaCreasy wrote:lordi wrote:Evo ga specijal za vikend neki su tenkovi 50% jeftiniji od ujutru i ti tenkovi zaradjuju 70 % što znači ako ih imate istražene onda se isplate kupiti i derati lovu
mada bi se i ovaj M4 Sherman mogao kupiti jer i njega imam ful istrazenog pa da se vrte samo ukrug
Eno promijenili su, nije Tigar P na popustu nego Tigar H. Nema veze i njega imam istrazenog.
-
lordi
#243 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS
Vidio sam mada bih vise volio da je ostao P ali i ovog imam istrazenog u fulu
-
blue033
#244 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS
Oba tigra su me koštala slobodnog iskustva jer se nije moglo igrati s njima kad se tek kupe. Spori sa starim topom bolji je vk3601. Sreća oba su u garaži sa svom opremom, biće veselo za vikend sa ovim novim tigrovima.
- Kiki_Musampa
#245 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS
Jutros kupljen tigar,neka ga u garazi;)
Sent from my U8655-1 using Tapatalk 2
Sent from my U8655-1 using Tapatalk 2
-
lordi
#246 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS
Kako napredujete sa specijalom ja imao 1,5M kad sam poceo igrati sa tigrom sad imam 5,35M znači da dobro uzima pogotovu ako se igra sa premijumom.
- Creasy
#247 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS
Ja slabo. Preko vikenda nisam imao vremena puno igrati, samo bonuse na tenkovima odradio, a danas malo vise, ali bez premiuma ne ide tako lako. Dosad sam zaradio oko 600.000 i ocekujem do veceras jos jedno 300.000. Imao sam u nekoliko partija i po 40-50.000 zarade, ali cesce su partije sa 15.000-20.000. Tanko skroz.
Vidio sam onda kad smo se sreli u igri da imas pored sebe jos 2 pratioca sa Tigrom i to ti je jos jedna prednost, pogotovo kad upadnes u slabiju ekipu...
Vidio sam onda kad smo se sreli u igri da imas pored sebe jos 2 pratioca sa Tigrom i to ti je jos jedna prednost, pogotovo kad upadnes u slabiju ekipu...
-
lordi
#248 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS
Ma platun je zakon kad znaš da te bar još dva igrača prate mnogo je lakšeCreasy wrote:Ja slabo. Preko vikenda nisam imao vremena puno igrati, samo bonuse na tenkovima odradio, a danas malo vise, ali bez premiuma ne ide tako lako. Dosad sam zaradio oko 600.000 i ocekujem do veceras jos jedno 300.000. Imao sam u nekoliko partija i po 40-50.000 zarade, ali cesce su partije sa 15.000-20.000. Tanko skroz.
- c0rE
#249 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS
jaaaao KV-1 kako dobro zaradjuje i kad izgubis u plusu si :O a kad igras platoon sa KV-1S i ako je u fullu sa skillovima prekucao si igricu
sad se iznenadih
jos da pitam, koji bi mogao bit sad u februaru tenk mjeseca?
Sent from my X1 using Tapatalk 2
jos da pitam, koji bi mogao bit sad u februaru tenk mjeseca?
Sent from my X1 using Tapatalk 2
- 2uk4
#250 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS
danas i prekjucer prva borba