Koristena svijeca u sobi
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Vrteska
-
cindrlimindrli
#227 Re: Koristena svijeca u sobi
Stvar je jasna, mama se bavi crnom magijom i prizivanjem duhova, steli sinu skidanje junfova.majmunce wrote:Rekao da mu je mama stavila svijecu tu.
Tamo vise ne idi bez Cerica.
-
majmunce
#228 Re: Koristena svijeca u sobi
Ti druge upozoravass kad se zezaju i slicno i kao da to ne treba a vidi sta sad ti radis?ladyblue18 wrote:Sad cekam majmunicu da mi se nagovori.
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#229 Re: Koristena svijeca u sobi
Izvini, evo necu vise, ovo je onako bas ozbiljna tema pa se ne smije przniti po njojmajmunce wrote: Ti druge upozoravass kad se zezaju i slicno i kao da to ne treba a vidi sta sad ti radis?![]()
Te svijece sa andjelima znaju bit bas zajebaTe.
I ostali, jeste culi, nemojte vise biti neozbiljni.
Vala bas, ljudi trebaju paziti kada prave nickove, slazem se.ja, arhitektica wrote:vala basnazvati nekoga majmunicom
-
majmunce
#230 Re: Koristena svijeca u sobi
Ma ne nije je nikako vidio, pored kreveta mu, naravno da je vidio svijecu. Znaci bukvalno je vidi svaki put kad legne i kad ustane.Revolucionar ★ wrote:hahah ja ne mogu da vjerujem koliko se nauke izvelo i ispricalo oko jedne svijece![]()
Frajer garant svijecu nije nikad ni vidio da mu je pored kreveta, kao da muski obracaju paznju na te detalje . . Mnogo mu srece zelim, trebat ce mu
-
majmunce
#231 Re: Koristena svijeca u sobi
Ja sam trazila ozbiljne odgovore a to sto je tebi smijesno, druga stvar. Hvala svima sto su podjelili svoje misljenje oko toga kad muskarci pale svijece i slicno.ladyblue18 wrote:Izvini, evo necu vise, ovo je onako bas ozbijna tema pa se ne smije przniti po njojmajmunce wrote: Ti druge upozoravass kad se zezaju i slicno i kao da to ne treba a vidi sta sad ti radis?![]()
![]()
Te svijece sa andjelima znaju bit bas zajebaTe.
I ostali, jeste culi, nemojte vise biti neozbiljni.![]()
Vala bas, ljudi trebaju paziti kada prave nickove, slazem se.ja, arhitektica wrote:vala basnazvati nekoga majmunicom
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#232 Re: Koristena svijeca u sobi
Palimo svijeće kad nema struje 
- ladyblue18
#233 Re: Koristena svijeca u sobi
Zakljucak je da muskarci pale svijece TOKOM sexa. 
-
majmunce
#234 Re: Koristena svijeca u sobi
Dobro, spomenuo si struju sve do sad.leet wrote:Palimo svijeće kad nema struje
- LunaLati
#235 Re: Koristena svijeca u sobi
Ja tebi fino kažem reci ti njegovoj mami da je dosta sa dekoracijom i od sad mu ti čisti sobu da ne bude više zabunemajmunce wrote:Ma ne nije je nikako vidio, pored kreveta mu, naravno da je vidio svijecu. Znaci bukvalno je vidi svaki put kad legne i kad ustane.Revolucionar ★ wrote:hahah ja ne mogu da vjerujem koliko se nauke izvelo i ispricalo oko jedne svijece![]()
Frajer garant svijecu nije nikad ni vidio da mu je pored kreveta, kao da muski obracaju paznju na te detalje . . Mnogo mu srece zelim, trebat ce mu
- Not My Idea
-
majmunce
#237 Re: Koristena svijeca u sobi
Veza je a ne brak ali Ako Bog da i ja cu cistiti ali tada nasu sobuLunaLati wrote:Ja tebi fino kažem reci ti njegovoj mami da je dosta sa dekoracijom i od sad mu ti čisti sobu da ne bude više zabunemajmunce wrote:Ma ne nije je nikako vidio, pored kreveta mu, naravno da je vidio svijecu. Znaci bukvalno je vidi svaki put kad legne i kad ustane.Revolucionar ★ wrote:hahah ja ne mogu da vjerujem koliko se nauke izvelo i ispricalo oko jedne svijece![]()
- LunaLati
#238 Re: Koristena svijeca u sobi
Razmišljaš o braku s njim a digla uzbunu zbog jedne svijeće 
- lord-executioner
#239 Re: Koristena svijeca u sobi
Sihre. Nadji dobrog hodzu.
- Revolucionar ★
#240 Re: Koristena svijeca u sobi
ja sam uvjeren da bi te lik otpilio kad bi znao kakvu frku pravis .. sad idem pucat sebi u koljeno, nemam morala za nastavak citanja ove tememajmunce wrote:Ma ne nije je nikako vidio, pored kreveta mu, naravno da je vidio svijecu. Znaci bukvalno je vidi svaki put kad legne i kad ustane.Revolucionar ★ wrote:hahah ja ne mogu da vjerujem koliko se nauke izvelo i ispricalo oko jedne svijece![]()
- Not My Idea
#241 Re: Koristena svijeca u sobi
Konacno i Lj&S pocinje licit na ono sto je nekad bio.
@majmunchice, halali al hvala na ovoj temi.
@majmunchice, halali al hvala na ovoj temi.
- ladyblue18
#242 Re: Koristena svijeca u sobi
Jes vidjela sta bude svasta kad moderatori otvaraju teme da dignu posjecenost. 
- Not My Idea
#243 Re: Koristena svijeca u sobi
Lejdi, nemoj zivota ti...kad vec govoris to, reci i da su svi ovi novi nickovi vashi.

-
majmunce
#244 Re: Koristena svijeca u sobi
Nije nikakva frka, samo sam pitala sta ko misli za tu koristenu svijecu i to je to.
- ladyblue18
#245 Re: Koristena svijeca u sobi
Pa toliko iskrena nisam jos uvijek, ali mogu ti reci da ne mogu da popamtim silne mejlove i pas-oveNot My Idea wrote:Lejdi, nemoj zivota ti...kad vec govoris to, reci i da su svi ovi novi nickovi vashi.![]()
-
Smail Aga
#246 Re: Koristena svijeca u sobi
Evo konacno jedan ozbiljan odgovor,koji ce umiriti pokretacicu teme
On se to samo analno samozadovoljavao svijecom

On se to samo analno samozadovoljavao svijecom
- I am Happy
- Location: Profil/Postavke. Vracam avatar koji mi klix redovno izbrise
-
blesava
#248 Re: Koristena svijeca u sobi
pomislila bih da mu je nestalo strujemajmunce wrote:Ovako, nasla sam koristenu svijecu kod momka u sobi i to pored kreveta stajala. Inace nije tip da pali svijece da bi sebi ugodio i slicno, to ce samo raditi kad bi nesto romanticno ucinio. Na primjer meni je samo jednom upalio svijecu za ovo par godina veze i to da ne idem u detalje kad.
Dakle, sta bih ste vi prvo pomislili da vidite koristenu svijecu kod djevojke/momka u sobu pored kreveta a znate da se ta svijeca nije palila za vas?
Samo ozbiljne odgovore molim Vas.
- sujmivac
#249 Re: Koristena svijeca u sobi
Ja mislim (nakon sto sam dobro razmislio) da trebas pustit momka na miru ako danas pravis frku radi svijece sto je palio drugoj sutra ga neces pustiti da pored tebe ima jedno dvije tri trebe(pichicha) u šteku.
Razmisli sta radis toliko odame
Razmisli sta radis toliko odame
- Ghost_Rider_XXX
#250 Re: Koristena svijeca u sobi
Jel ovo još frka oko svijeće?
Da sam ja na njegovom mjestu zbriso bih glavom bez obzira.
Da sam ja na njegovom mjestu zbriso bih glavom bez obzira.