Šta vam je drago kod vašeg partnera?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
crni_DZo
#226 Re: Šta vam je drago kod vašeg partnera?
Kod moje partnerice mi je draga njena sestra, nista vise 
- fatamorgana
#227 Re: Šta vam je drago kod vašeg partnera?
Pa sve u svemu nije ni toliko loše za dobar početak,crni_DZo wrote:Kod moje partnerice mi je draga njena sestra, nista vise
-
crni_DZo
#228 Re: Šta vam je drago kod vašeg partnera?
Bila mi je i ona draga al je ostarila, sestra je taman 
- fatamorgana
#229 Re: Šta vam je drago kod vašeg partnera?
Dobro, a šta vele te tvoje sestre?crni_DZo wrote:Bila mi je i ona draga al je ostarila, sestra je taman
- sheilak
#230 Re: Šta vam je drago kod vašeg partnera?
Zatamnjena stakla wrote:upiši bosanskisheilak wrote:a i nick ti nekako paše....sluga_okupatora wrote:Taman su se natrefile dok sam ja klofao tepih napolju - jbt kasnije ispalo da sam ja ko neki rob i da me moja zena maltretira povazdan - dobro me nisu u onu sigurnu kucu odvele![]()
aliza ženu ti.
edit: ne znam vise pisati.
pa moracu najvjerovatnije.
- alkalna_baterija
#231 Re: Šta vam je drago kod vašeg partnera?
Da i ja misli ovdje šarnem...
-drago mi je što je moj najbolji prijatelj prije svega
-što je to jedna predivna osoba, neiskvarena i dobronamjerna
-što je muško kad se to očekuje od njega
-što je razuman, razmišlja svojom glavom, mišljenja drugih sasluša, ali ima svoj pravac
-što prizna kad sam upravu (što je rijetko
)
-tako je simpatičan kad odemo kod mojih roditelja, a on se postidi kad ga ponude da jede
-što me tjera da učim
-što mi pomogne da osušim kosu ako sam mrtva umorna iako je taj dan radio 10, 11 sati (ne tražim mu to)
-što nije patetičan ni "ljigav" u silnim izjavama ljubavi, već ljubav pokazuje djelima
-kad me zeza za moj mali nos, pa kaže da nema šanse da ikad nosom zaparam oblake koliko god da se naljutim na njega
-što, kao i ja, smatra da je novac nužno zlo, nikad to nije stalo između nas
-što iz poštovanja nosi džemper koji sam mu kupila, a znam da mu se plaho ne sviđa
-što je nekad tolika maza, da prosto poželim da ga nalupam
-što se pravi da spava samo da bi me čuo kako mu tepam
-što me zna probuditi u pola noći koliko me jako zagrli i mazi
-što mu u pogledu vidim koliko me voli, a nikad neće priznat da ja njega volim više
-što je prva stvar koju mi je kupio bila plišana KRAVA, znači vanserijski je
-što me ruži da ne hodam bosa, da se ne prehladim
-što pohvali jelo iako ninašta ne liči
-što se odlično nosi s mojom nervozom pred ispite
-što me zna u dušu
-što ga nervira kad pustim neki grandov hit
-što mu smijem reći i najbolesnije misli, njegove su uvijek još gore
-što nam nikad nije dosadno kad smo skupa
-što se poželimo preko noći, za onih 6, 7 sati što odspavamo jedno kraj drugog
-što mi onako krmeljavoj, nikakvoj kaže da sam hot
-što se raduje više od mene kad položim ispit
-što me ponosno drži za ruku pred svima, osim pred mojom porodicom, tu ga je već stid
-što je njegovo rame najljepše mjesto na svijetu
-što imamo neke svoje snove i planove; pola njih barem se nikad neće ostvariti vjerovatno, ali oboje radimo na tome da ih ostvarimo
-što me klepi po guzi onako s merakom i kaže:"Šta me gledaš, moje!"
-što uvijek tako predivno miriše i vodi računa o sebi, uredan i čist i najbitnije - ne ostavlja ni dignutu ni upišanu dasku
a ni otvoren kaladont
-što me ruži kad po 9284727845. put taj mjesec perem zavjese
-što me obraduje Kinder Surprise-om kad se ne nadam, iako su igračke shit sada
-što je uvijek tu za mene i nije mu problem da mu pričam o tamo nekoj seljanki koja me iznervirala, a njemu je hiljadu važnijih problema na pameti... zauzvrat se trudim da mu ne pričam previše o glupostima
-što zna sve o meni, a voli me ko da ne zna ništa
mogla bih nabrajati još i još i još, ali ne bih uspjela opisati odnos koji imamo, njegov odnos prema meni, i sve drugo što moj život čini savršenim
-drago mi je što je moj najbolji prijatelj prije svega
-što je to jedna predivna osoba, neiskvarena i dobronamjerna
-što je muško kad se to očekuje od njega
-što je razuman, razmišlja svojom glavom, mišljenja drugih sasluša, ali ima svoj pravac
-što prizna kad sam upravu (što je rijetko
-tako je simpatičan kad odemo kod mojih roditelja, a on se postidi kad ga ponude da jede
-što me tjera da učim
-što mi pomogne da osušim kosu ako sam mrtva umorna iako je taj dan radio 10, 11 sati (ne tražim mu to)
-što nije patetičan ni "ljigav" u silnim izjavama ljubavi, već ljubav pokazuje djelima
-kad me zeza za moj mali nos, pa kaže da nema šanse da ikad nosom zaparam oblake koliko god da se naljutim na njega
-što, kao i ja, smatra da je novac nužno zlo, nikad to nije stalo između nas
-što iz poštovanja nosi džemper koji sam mu kupila, a znam da mu se plaho ne sviđa
-što je nekad tolika maza, da prosto poželim da ga nalupam
-što se pravi da spava samo da bi me čuo kako mu tepam
-što me zna probuditi u pola noći koliko me jako zagrli i mazi
-što mu u pogledu vidim koliko me voli, a nikad neće priznat da ja njega volim više
-što je prva stvar koju mi je kupio bila plišana KRAVA, znači vanserijski je
-što me ruži da ne hodam bosa, da se ne prehladim
-što pohvali jelo iako ninašta ne liči
-što se odlično nosi s mojom nervozom pred ispite
-što me zna u dušu
-što ga nervira kad pustim neki grandov hit
-što mu smijem reći i najbolesnije misli, njegove su uvijek još gore
-što nam nikad nije dosadno kad smo skupa
-što se poželimo preko noći, za onih 6, 7 sati što odspavamo jedno kraj drugog
-što mi onako krmeljavoj, nikakvoj kaže da sam hot
-što se raduje više od mene kad položim ispit
-što me ponosno drži za ruku pred svima, osim pred mojom porodicom, tu ga je već stid
-što je njegovo rame najljepše mjesto na svijetu
-što imamo neke svoje snove i planove; pola njih barem se nikad neće ostvariti vjerovatno, ali oboje radimo na tome da ih ostvarimo
-što me klepi po guzi onako s merakom i kaže:"Šta me gledaš, moje!"
-što uvijek tako predivno miriše i vodi računa o sebi, uredan i čist i najbitnije - ne ostavlja ni dignutu ni upišanu dasku
-što me ruži kad po 9284727845. put taj mjesec perem zavjese
-što me obraduje Kinder Surprise-om kad se ne nadam, iako su igračke shit sada
-što je uvijek tu za mene i nije mu problem da mu pričam o tamo nekoj seljanki koja me iznervirala, a njemu je hiljadu važnijih problema na pameti... zauzvrat se trudim da mu ne pričam previše o glupostima
-što zna sve o meni, a voli me ko da ne zna ništa
mogla bih nabrajati još i još i još, ali ne bih uspjela opisati odnos koji imamo, njegov odnos prema meni, i sve drugo što moj život čini savršenim
- ortodont
- MedenoSrce
#233 Re: Šta vam je drago kod vašeg partnera?
@alkalna
tako slatko, zelim vam sve sto sami sebi zelite kad ste tako hairli 
- fatamorgana
#235 Re: Šta vam je drago kod vašeg partnera?
Ako bi mogla slika tog Đempera, za raju s foruma,alkalna_baterija wrote: -što iz poštovanja nosi džemper koji sam mu kupila, a znam da mu se plaho ne sviđa
-
- hopcup
#236 Re: Šta vam je drago kod vašeg partnera?
meni moja kupila ovaj, ne skidam gafatamorgana wrote:Ako bi mogla slika tog Đempera, za raju s foruma,alkalna_baterija wrote: -što iz poštovanja nosi džemper koji sam mu kupila, a znam da mu se plaho ne sviđa
-
-
dert
#237 Re: Šta vam je drago kod vašeg partnera?
ama sto me trpi sve ove godine

- tendzera
#238 Re: Šta vam je drago kod vašeg partnera?
Imaš momkaEurosa wrote:Sto nekad bubne izvalu mrtav hladan,pa kad ja imam ovakvu reakcijuon kaze:sta da ti pricam,takav sam, budalu ni hebi ni kuci vodi!
![]()
![]()
![]()
![]()
Bolesno iskren.
- tendzera
#239 Re: Šta vam je drago kod vašeg partnera?
Alkalna, jes' ti sretna žena

- MedenoSrce
#240 Re: Šta vam je drago kod vašeg partnera?
nek ne postavlja, ja zamislila ovaj sa irvasimafatamorgana wrote:Ako bi mogla slika tog Đempera, za raju s foruma,alkalna_baterija wrote: -što iz poštovanja nosi džemper koji sam mu kupila, a znam da mu se plaho ne sviđa
-
- alkalna_baterija
#241 Re: Šta vam je drago kod vašeg partnera?
i Đeda mraz između irvasa, a isti takiMedenoSrce wrote:nek ne postavlja, ja zamislila ovaj sa irvasimafatamorgana wrote:Ako bi mogla slika tog Đempera, za raju s foruma,alkalna_baterija wrote: -što iz poštovanja nosi džemper koji sam mu kupila, a znam da mu se plaho ne sviđa
-
tendži, šta da ti pričam kad sve znaš
- tendzera
#242 Re: Šta vam je drago kod vašeg partnera?
Znam bome, k'o što znam da si ga i zaslužilaalkalna_baterija wrote:tendži, šta da ti pričam kad sve znaš
-
Đenet Đekson
#243 Re: Šta vam je drago kod vašeg partnera?
ka'sam ga imala,bila mi je draga samo njegova kita,svu dragost sam od nje dobijala
- fatamorgana
#244 Re: Šta vam je drago kod vašeg partnera?
E moja Đenet, malo je danas takvih, ti k'o da si sišla iz đeneta ....Đenet Đekson wrote:ka'sam ga imala,bila mi je draga samo njegova kita,svu dragost sam od nje dobijala
- lavorpunvode
#245 Re: Šta vam je drago kod vašeg partnera?
a mozda je iz đeksona?fatamorgana wrote:E moja Đenet, malo je danas takvih, ti k'o da si sišla iz đeneta ....Đenet Đekson wrote:ka'sam ga imala,bila mi je draga samo njegova kita,svu dragost sam od nje dobijala
-
Sarajevski_Marlboro
#246 Re: Šta vam je drago kod vašeg partnera?
sluga_okupatora wrote:-Volim sto mi ne sere kad dodjem mortus pijan u 5 ujutro nego me pita jesam li gladan i hocu li kafu
- alkalna_baterija
#247 Re: Šta vam je drago kod vašeg partnera?
tendzera wrote:Znam bome, k'o što znam da si ga i zaslužilaalkalna_baterija wrote:tendži, šta da ti pričam kad sve znaš![]()
- duminjo
#248 Re: Šta vam je drago kod vašeg partnera?
Suza mi suzu goni 
- alkalna_baterija
- Matijevic_Vlado
- Location: Da sam prazna glava, potpuno zdrava, ne bih više ništa učio za badava..
#250 Re: Šta vam je drago kod vašeg partnera?
uh lutka moja peksinavadust in the wind wrote:jel tebe drug ko sta pitao? heheh... koji jad trebas biti da dodjes na temu gdje se pise o partnerima i to lijepe stvari, a ti kritikujes i kao nesto sugerises...ajd zapocetak nadji neku da te slusa ikada. . i bali na tastaturu. misuMatijevic_Vlado wrote:mene stid a jel tebe?dust in the wind wrote:volim:
sto se jako cesto vidjamo, a isto tako kada dodju dva-tri dana hladno se ne vidimo i nema prigovaranja
sto nije posesivan
sto planiramo stvari unaprijed
sto mu ne smetaju ni najmanje moje drugarice, a ni moji izlasci vikendom, pa nekad i do bas,bas sitnih sati,
sto iste zove na svoj rodjendan, a nisam primijetila da to ijedan drugi momak od drugarica uradi
sto ocisti za sobom, a cesto i kada mene nema, ako noci u mom stanu usisa, obrise prasinu
sto voli da cita o svemu i svacemu
sto cijeni senada avdica
sto igramo poker
sto nam kafe ne traju duze od 3 sata (tri je maksimum, kada i na rucak, veceru odemo)............ ima toga jos
ok nemam nista protiv da muskarac pomogne u kucnim poslovima al brate dragi kako su neki pravi picici ne mogu da shvatim. ono koji je njemu u glavi kad on ustane ujutru i usisava i prasinu brise, pere prozore, sudje itd? jel on normalan? pospremiti krevet ako si zadnji ostao u stanu je normalno al ove druge gluposti mi nisu jasne.