kakavdanakneiskustvu wrote:mp3problem wrote:kakavdanakneiskustvu wrote:
ma nije baš stara,53 godine
Pokaži joj, umjesto da je ismijavaš. Ili nek joj kćer pokaže.
Nije ni moja mati znala koristiti bankomat već je išla na šalter dok joj nisam pokazala kako i šta. Pogotovo ima ljudi stid ih kazati da ne znaju.
Znam jednu (svaka mi rečenica tako počne na ovoj temi, pa sad gledajte

) čiji svekar ima 65 i krije se iza kuće od matere svoje da puši

Mi na ručku i sad ja otišla iza kuće da zapalim, eto više iz nekog poštovanja, već zato jer krijem, kad dolazi on. Reko otkud vi, kaže on, šuti, ne zna mi mati da pušim
P.S. Meni je to bilo tako slatko

ne ismijavam je,neće da joj se pokaže,tvrdoglava,kćerka joj ponekad provjeri stanje računa
To je već druga stvar. Ne volim ljude koji neće da uče. Nije bankomat božje slovo.
Eno moj tata, 56 mu godina, čovjek jailbreakovao iphone 4

Perfektno govori engleski, završio sve CISO kurseve, ECDL ispolagao, čovjek samo uči.
Ja ga nagovaram da upiše faks sad, jer je na žalost ostao bez posla u 56 godini, a niko neće čovjeka od 56 godina da zaposli, bez obzira na stručnost

Vidjet ćemo hoće li poslušati.
I ovaj softverski problem s MP3 playerom koji sam imala, zbog kojeg sam se registrirala na forum mi čak ni u servisu nisu mogli rješiti već su mi rekli zamijeniti uređaj. I dam tati, za pola sata riješi problem

Mama već nije taj tip da bi učila, ona zna provjeriti mail, uključiti MSN, čitati novosti, recepte, malo word i to je to

I to sam joj ja pokazala kad je shvatila da je zahebavamo jer ne zna to, a nije stara žena.
Nego ti svojoj ženi reci da materi pokaže na prepad kako se bankomat koristi