Anime
Moderator: _BataZiv_0809
-
solidsnake
#226 Re: Anime
- hagure yuusha no estetica
- Dakara Boku wa H ga Dekinai
- campione!
- naruto shipuuden
lista ongoing animea koje pratim .. cisto da se upisem na temu .. kad bih poceo pisat one koje sam gledao ne bih do iftara zavrsio
samo cu ubacit opening najdrazeg
- Dakara Boku wa H ga Dekinai
- campione!
- naruto shipuuden
lista ongoing animea koje pratim .. cisto da se upisem na temu .. kad bih poceo pisat one koje sam gledao ne bih do iftara zavrsio
samo cu ubacit opening najdrazeg
-
racionalista
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#228 Re: Anime
zaboravljiv
- Tkd
#229 Re: Anime
Ooooooooo, prejak opening, muzika odlična.
- elfa
#230 Re: Anime
ne znam kolko pratite al ovaj novi ongoing anime la storia della arcana famiglia je meni super
http://www.youtube.com/watch?v=KqM5A-qo ... el&list=UL
i preporucujem jedan anime site http://www.animeultima.tv/
http://www.youtube.com/watch?v=KqM5A-qo ... el&list=UL
i preporucujem jedan anime site http://www.animeultima.tv/
- DanteX
#231 Re: Anime
Počeo sam ponovo pratiti One Piece (nakon što su mi ukinuli RTL2 pa sam ga prestao gledati). Presmiješni su mi sa svojim ludarijama
Došao sam do 404 epizode, imam još bruku da pređem.
http://www.youtube.com/watch?v=MQM1Lrl0eVM
Došao sam do 404 epizode, imam još bruku da pređem.
http://www.youtube.com/watch?v=MQM1Lrl0eVM
- Tkd
#232 Re: Anime
Ja sam odlučio da ako Bog da ovih dana počne gledati Fairy tale. Rođak mi "ufalio" uveliko taj anime, a i ovdje na ovoj temi par ljudi je napisalo da je odličan .
- Averus
#233 Re: Anime
Jel' iko gledao Hetalia?
Kruze price da je pravo dobar anime, ali ja nekako nisam imao prilike ni volje da pocnem gledati
Kruze price da je pravo dobar anime, ali ja nekako nisam imao prilike ni volje da pocnem gledati
- ledeni_caj
#234 Re: Anime
Ma tanak, sada se kao nesto popravlja, ali imaju jos prostora da zajebu.Tkd wrote:Ja sam odlučio da ako Bog da ovih dana počne gledati Fairy tale. Rođak mi "ufalio" uveliko taj anime, a i ovdje na ovoj temi par ljudi je napisalo da je odličan .
- Tkd
#235 Re: Anime
Jedan od glavnih likova na Fairy Tale-u me podsjeća na onoga lika iz One Piece-a, facom.
-
lajkujMe
#237 Re: Anime
Tkd wrote:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- Tkd
#238 Re: Anime
I ja imam taj osjećaj
No, u sljedećih 4-5 mangi ćemo ako Bog da saznati ko je Tobi. Da li je on doista Obito ili mu je "klepio" oko. Možda je oživio Obita nekako (ali kako je narastao), možda je Zetsu pomješan s nekim . Hmm, možda je obično klon a neko iz daljine upravlja s njim kao onda Pain .
Možda je neki random lik što ga nismo nikada prije vidjeli niti upoznali. Možda je neki bivši hokage.
Uglavnom, čovjek ima želju da se "osveti" tj da sve stavi pod genjutsom sve. Što li je to tako, ostaje još nepoznanica. Mora da mu je nekada neko drag stradao ili ipak nije mogao nekad nekoga zaštiti.
No, u sljedećih 4-5 mangi ćemo ako Bog da saznati ko je Tobi. Da li je on doista Obito ili mu je "klepio" oko. Možda je oživio Obita nekako (ali kako je narastao), možda je Zetsu pomješan s nekim . Hmm, možda je obično klon a neko iz daljine upravlja s njim kao onda Pain .
Možda je neki random lik što ga nismo nikada prije vidjeli niti upoznali. Možda je neki bivši hokage.
Uglavnom, čovjek ima želju da se "osveti" tj da sve stavi pod genjutsom sve. Što li je to tako, ostaje još nepoznanica. Mora da mu je nekada neko drag stradao ili ipak nije mogao nekad nekoga zaštiti.
- Gandalf
#239 Re: Anime
u sljedećih deset mangi pratićemo Rock Leeov put ka pravoj spoznaji šta je Will of Fire, a podsjetićemo se i emocija koje Hinata gaji prema Narutu, by the way, vrijeme je da se malo više pozabave i Nejijevim close combat taktikama

- Tkd
#240 Re: Anime
Joj, kako volim takve komentare
- Averus
#241 Re: Anime
Tkd, de promijeni naziv teme na "Naruto" 
- Tkd
#242 Re: Anime
Ne drug.
Najaktivniji na ovoj temi su ljudi koji prate najviše Naruta, zato bude i uvijek update u vezi njega.
Volio bih da se više korisnika priključi , te da stavlja slike anime-a koji prate, da nas uvedu u priču itd. Recimo, što bi ja sada počeo pisati o dragonballu jer je pomalo old school i svi su ga sigurno gledali.
Možeš uskoro aBd očekivati priče o Bleachu, Fairy Tale-u. Nemoguće je pratiti 10 anime-a istovremeno, nije nam više 15 godina
Najaktivniji na ovoj temi su ljudi koji prate najviše Naruta, zato bude i uvijek update u vezi njega.
Volio bih da se više korisnika priključi , te da stavlja slike anime-a koji prate, da nas uvedu u priču itd. Recimo, što bi ja sada počeo pisati o dragonballu jer je pomalo old school i svi su ga sigurno gledali.
Možeš uskoro aBd očekivati priče o Bleachu, Fairy Tale-u. Nemoguće je pratiti 10 anime-a istovremeno, nije nam više 15 godina
-
bonkla
#243 Re: Anime
Nadam se da ovi ovdje koji gledaju/citaju Naruto ne misle da je to bogom data manga/anime
Nadam se da ga citate/gledate jer necete da dropate nesto sto dugo radite...a ne zato jer je "epican" 
- Averus
#244 Re: Anime
Znam ba 
Zezam ja malo
Nego me zanima, da li je iko pogledao Supernatural - Animated Series http://www.imdb.com/title/tt1679482/ ?
Radjeno prema seriji ali u animiranom stilu. Kazu da je dobro odradjeno
PS: Ne volim Naruto
Zezam ja malo
Nego me zanima, da li je iko pogledao Supernatural - Animated Series http://www.imdb.com/title/tt1679482/ ?
Radjeno prema seriji ali u animiranom stilu. Kazu da je dobro odradjeno
PS: Ne volim Naruto
- Tkd
#245 Re: Anime
Upratio sam taj anime. Imate ga na animetake.com. Dobro je ocjenjen, ali ja preferiram seriju nego taj anime.
@bonkla
It's epic !
@bonkla
It's epic !
- sadowl
#246 Re: Anime
KO nije citao neka zaobidje post..
Bleach je opet EPIC....
Deda . je Betonnn.. sprzi covjeka u jednom udarcu...
Fascinirao me
.....
Imam osjecaj da ce sledeca manga biti o drugim kapetanima, Kyoraku, Unohana, Shinji etc.. bilo bi interesantno vidjeti i njih...
Naruto dobra manga.. slazem se da nece u sledecoj pokazi ko je lik...a mogao bi lahko biti obito, ali isto mogao bi biti i bitov otac... ? .. nemogu da se sjetim jesu li ga spomenuli nekad, da ne želi da zbog njega napravi . trajni mir. etc..
Jedva cekam animaciju ovog fight. a Predobra kombinacija Kuruma i Naruto.. Beton ..
Zna li neko, sta ce biti sa Bleach Anime, hoce li odmoriti 2 godine, pa nastaviti kao sto su uradili sa narutom.. ili .. je ono kraj..Belach..
I . pravo mi je zao sto niko nece odraditi ponovo Berserk i nastaviti Claymore..
Lijep poz..
Bleach je opet EPIC....
Deda . je Betonnn.. sprzi covjeka u jednom udarcu...
Fascinirao me
Imam osjecaj da ce sledeca manga biti o drugim kapetanima, Kyoraku, Unohana, Shinji etc.. bilo bi interesantno vidjeti i njih...
Naruto dobra manga.. slazem se da nece u sledecoj pokazi ko je lik...a mogao bi lahko biti obito, ali isto mogao bi biti i bitov otac... ? .. nemogu da se sjetim jesu li ga spomenuli nekad, da ne želi da zbog njega napravi . trajni mir. etc..
Jedva cekam animaciju ovog fight. a Predobra kombinacija Kuruma i Naruto.. Beton ..
Zna li neko, sta ce biti sa Bleach Anime, hoce li odmoriti 2 godine, pa nastaviti kao sto su uradili sa narutom.. ili .. je ono kraj..Belach..
I . pravo mi je zao sto niko nece odraditi ponovo Berserk i nastaviti Claymore..
Lijep poz..
Last edited by sadowl on 23/08/2012 13:46, edited 1 time in total.
-
bonkla
#247 Re: Anime
^ Pa zar bleach vec nije i zavrsio nekako... ili se zavrsava. Kako znam Kubo je rekao da ce ga zavrsit i izgleda da je bolestan u zadnje vrijeme 
- sadowl
#248 Re: Anime
bonkla wrote:^ Pa zar bleach vec nije i zavrsio nekako... ili se zavrsava. Kako znam Kubo je rekao da ce ga zavrsit i izgleda da je bolestan u zadnje vrijeme
Ne ni blizu.. Bleach je klasicno tek poceo
Kubo se bio razbolio al je samo 7 dana odmorio, i evo ga vRatio se
Samo su prestali snimati Anime, manga jos uvijek redovno izlazi..
- Tkd
#249 Re: Anime
Nekako mi se čini da je bolje čitati 10 mange, te gledati 1-2 anime-a . Tako se može sve i uskladiti, iako sam ja više fan animacija, nego toga pisanja. Druga stvar bi bila kada bi ja tu mangu držao u rukama .
- sadowl
#250 Re: Anime
Tkd wrote:Nekako mi se čini da je bolje čitati 10 mange, te gledati 1-2 anime-a . Tako se može sve i uskladiti, iako sam ja više fan animacija, nego toga pisanja. Druga stvar bi bila kada bi ja tu mangu držao u rukama .
Potpuno se slazem..