sheva je legendaGollum wrote:
![]()
Juventus
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
REDS-anfield
Eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!
Nemoj biti toliko siguran!!!!!!!!!!!!
Ovdje nema favorita, i prosle sezone sve Chelsa, Juve, Man.Utd, Milan, Arsenal, pa na kraju osvoji PORTO!!!!!!!!!!!
LIVERPOOL FC
Nemoj biti toliko siguran!!!!!!!!!!!!
Ovdje nema favorita, i prosle sezone sve Chelsa, Juve, Man.Utd, Milan, Arsenal, pa na kraju osvoji PORTO!!!!!!!!!!!
LIVERPOOL FC
- Brando
fakat su smijesni, sve mi se vise gade misle mogu sve kupiti ako hoce, nece kapelo iz principa otici nije on krpa da ga bacaju gdje hoce a i da ode nece to biti prije nego zavrsi misiju s juveom (citaj-dok ne osvoji sve sto se moze osvojiti), a i ne znam kako bi to funkcioniralo s onim sachijem
a veceras reggina prima pola tuceta, iako nesto cujem nece nedved zaigrati opet

a veceras reggina prima pola tuceta, iako nesto cujem nece nedved zaigrati opet
- Brando
trezeguet nece sigurno igrati veceras ozlijedio je stopalo, ja peha covjeka, a nece toliko nedostajati veceras a kazu da ce se brzo oporaviti.
Moggi izjavio da ce na ljeto najvjerovatnije opet u kupovinu u rim, u pitanju su cassano i chivu, iako se prica da su mutua uzeli da ga daju u zamjenu za cassana uz valjda nadoplatu, a jos kaze da su kufur i r. kovac na ljeto slobodni igraci i bilo je nekih sema s njima, ali nista od kufura a za kovaca kaze moggi nije los igrac ali nema eu status, valjda ne zna da je covjek rodjen u njemackoj a ne u hrvatskoj

Moggi izjavio da ce na ljeto najvjerovatnije opet u kupovinu u rim, u pitanju su cassano i chivu, iako se prica da su mutua uzeli da ga daju u zamjenu za cassana uz valjda nadoplatu, a jos kaze da su kufur i r. kovac na ljeto slobodni igraci i bilo je nekih sema s njima, ali nista od kufura a za kovaca kaze moggi nije los igrac ali nema eu status, valjda ne zna da je covjek rodjen u njemackoj a ne u hrvatskoj
-
Stitch__
jes to ti s capellom cuvao ovce, pa ga tako dobro znasBrando wrote:fakat su smijesni, sve mi se vise gade misle mogu sve kupiti ako hoce, nece kapelo iz principa otici nije on krpa da ga bacaju gdje hoce a i da ode nece to biti prije nego zavrsi misiju s juveom (citaj-dok ne osvoji sve sto se moze osvojiti), a i ne znam kako bi to funkcioniralo s onim sachijem![]()
![]()
a veceras reggina prima pola tuceta, iako nesto cujem nece nedved zaigrati opet![]()
-
stidljiv
Juventus - Reggina 1-0
Del Piero je dao odlican gol
Ko hoce da vidi http://www.juvemedia.com
FORZA JUVE!!!!
Del Piero je dao odlican gol
Ko hoce da vidi http://www.juvemedia.com
FORZA JUVE!!!!
-
Semjon Semjonovic
Jos jedna u nizu ukradenih utakmica...
-
REDS-anfield
Ma sta se vise prepirete oko Capela!!!!!!!!!
Jeste li gledali LIVERPOOL - Everton?????????!!!!!!!!!!!!
Idemo u ligu prvaka i sljedece sezone!!!!!!!1
Jeste li gledali LIVERPOOL - Everton?????????!!!!!!!!!!!!
Idemo u ligu prvaka i sljedece sezone!!!!!!!1
-
REDS-anfield
Pobijedili smo Arsenala na Anfeld-u, a do kraja sezone od onih sto su ispred nas igramo samo protiv Arsenala i to u predzadnjem kolu!!!!!!
A Everton nece jos dugo biti ispred nas, i moraju igrati protiv Man.Utd, i Arsenala!!!!!!!!

A Everton nece jos dugo biti ispred nas, i moraju igrati protiv Man.Utd, i Arsenala!!!!!!!!