Zašto se članak o udesu kod Narodnog ne može komentarisati??

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
ranger

#226 Re: Zašto se članak o udesu kod Narodnog ne može komentarisa

Post by ranger »

drndalo wrote:Nije je spucao direktno u bok auta, po onome sto ja vidim na slikama, spucao ju je u zadnji lijevi kraj, koji je uguran u kabinu, a lijeva strana auta koja je na slikama otvorena, je posljedica intervencije vatrogasaca i rezanja auta...
ima slika auta i djevojke jos u autu par strana ranije, nisam siguran da su vatrogasci uopce rezali auto.
zecko_kupuz

#227 Re: Zašto se članak o udesu kod Narodnog ne može komentarisa

Post by zecko_kupuz »

"Zašto se članak ne može komentarisati?" Zato što se uvijek pređe preko granice. Pola raje samo iskoriste šansu da pljuju i psuju na veliko. Najlogičnije je sada zaklučati temu, kada su se svi malo ispuhali, pretpostavljam.

Djevojci želim brz i akobogda potpun oporavak, nadam se da će sve izaći na dobro.
photo

#228 Re: Zašto se članak o udesu kod Narodnog ne može komentarisa

Post by photo »

fatality wrote:
photo wrote:
fatality wrote:ja iskreno moram priznat da ne znam sta se tacno desilo, ali citam ovdje samo " momak vozio 100 na sat i prosao kroz crveno". Sudeci po slikama, gdje se vidi da je dan, ne vjerujem da je bas u po bijela dana jurcao kao manijak glavnom dzadom( i to bas onim najuzim dijelom po centru) i pri tome ignorisao crveno. Ja bih prije rekao da je bilo nesta u stilu da je zeleno pocelo blinkati i da je mozda htio stici te je ubrzao. e sad moze biti da ipak nije stigao na vrijeme i da je cura mozda negdje zurila i odma kad joj se upalilo "preletila" preko semafora. Da se razumijemo, ne zelim nikog da branim( i da, da je nekog mog ne bih ovako pricao jer ne bih mogao realno razmisljat), ali jednostavno ne mogu da vjerujem da je moguce na onako uskoj ulici voziti tako brzo i pri tome jos crveno ignorisat, no ako je to slucaj, najbolje auto odvest na pijacu, prodat ga i kupit sebi mjesecnu ...
ovaj komentar je smijesan. dovoljno je da pogledas u kakvom stanju je citroen i sve je jasno i obicnom laiku. ako vozis 60 km/h koliko je u gradu dozvoljeno i hoces da projuris kroz zuto, u tom trenutku se nalazis na pocetku pune linije ispred raskrsnice koja ni na jednoj raskrsnici nije duza od 10-15 metara. pogledaj fotke i bice ti jasno da ni uz pomoc filmskih trikova nisi mogao ubrzati toliko i u tih 10-15 metara dobiti tu snagu kako bi unistio onaj citroen na onaj nacin.

tip je vozio prevelikom brzinom duze vrijeme kako bi ostvario onoliku snagu i na onaj nacin unistio citroen. to je pitanje ciste fizike, udarna sila koja je dobijena tezinom auta x brzina kojom se vozilo krece x vrijeme (duzina puta) te brze voznje (sto duze vozis tezak auto velikom brzinom udarna sila raste geometrijskom progresijom) i rezultat je jedna djevojka u bolnici koja se bori za zivot.

od juce sam poceo obilaziti zmaj u sirokom luku. ako nista drugo, od mene ni njegov otac ni taj mali nadobudni idiot ubica nece dobit marke. bar to mogu uraditi, to je najmanje.
ja ne znam gdje je vas problem. ja pokusavam sebi da objasnim zasto bi neko vozio tako brzo na tom dijelu puta. Ovdje izgleda niko nema da trezveno razmislja. najbitnije je da se momak objesi da se zaobidje cevbdzinica.
sto se mene tice radite sa njim sa hocete i nemojte nikad vise okusati cevap, ja sam samo ponudio teorijuna osnovu koje je moglo doci do ovoga.
Sta je vasa teorija ? momak vozio mecku, vidio crveno,vidio citroena kako prelazi i onda je pomislio " ej ja imam puno jace auto,odoh se sa 100 km/h zakucat u nju da vidim sta ce biti". Kao sto rekoh, ne kazem da sam upravu, samo nudim moguci scenario. I ko kaze da je 10-15 metara prije semafora odlucio da predje preko "treptuceg " zelenog. Mozda je na 50-100 metara vidio da trepti, ocijenio (kako ishod pokazuje, nazalost pogresno) da moze stici ako ubrza, i eto ti nesrece. Naravno da je on kriv, ali meni je mnogo interesantnije kako je moglo doci do toga, nego to da vise nikad ne jedem cevape u zmaju (iako ih nikad nisam ni jeo ... )
Svugdje su se desavali udesi na glavnoj cesti, ali se ne sjecam da je odavno na ovom dijelu nesta bilo (bas zato jer je usko i jer je vecinom guzva ... )
Ako vozac ima imalo mozga, kada na nekih 50-100 metara vidi da treperi zeleno svjetlo, mora imati toliko pameti u glavi i zna kako NEMA SANSE da prodje kroz zeleno ili bar zuto na tolikoj razdaljini. jedino da ga teleportiraju preko raskrsnice.

razmisli, trepcece zeleno svjetlo traje 3 sekunde, pali se zuto koje stoji isto 3 sekunde i onda ide crveno. dok vozis 60 km/h po gradu pa onda pritisnes papucicu gasa, dok se vozilo tesko 1500 km pokrene, dobije ubrzanje da prodje tih 50-100 metara treba ti vise od 6 sekundi (a ne zaboravi da se u tom trenutku vec upalilo crveno, sto znaci da se drugim ucesnicima vec upalilo zuto ili zeleno ali ti nema veze jer je TEBI CRVENO SVJETLO UPALJENO).

rekao sam da se kamikaza VEC KRETAO brzinom vecom od 60 km/h u trenutku prilaska raskrsnici (sto je potvrdio i jedan od forumasa koji ga je vidio na skenderiji) pa i ako je dodao gas da prodje kroz trepcece zeleno/zuto jos je vise presao ogranicenje brzine, dobio dodatnu udarnu silu i zajebao djevojku za citav zivot.

mene vise cudi tvoja namjera da nadjes opravdanje za ponasanje kamikaze te ga operes pred javnoscu. vozio je brzo kroz grad, nije poceo usporavati na trepcece zeleno a svako ko ima par grama mozga bi to uradio pogotovo na udaljenosti 50-100 metara jer zna da NE MOZE stici i proci kroz raskrsnicu JER NEMA DOVOLJNO VREMENA.

samo maloumni nedojebani idiot moze pokusati proci raskrsnicu kada zna (a trebao je da zna jer je polozio vozacki) da ne moze u ovakvoj situaciji.

to je poenta mog posta.
svjezi_ustipak

#229 Re: Zašto se članak o udesu kod Narodnog ne može komentarisa

Post by svjezi_ustipak »

fatality wrote:ja iskreno moram priznat da ne znam sta se tacno desilo, ali citam ovdje samo " momak vozio 100 na sat i prosao kroz crveno". Sudeci po slikama, gdje se vidi da je dan, ne vjerujem da je bas u po bijela dana jurcao kao manijak glavnom dzadom( i to bas onim najuzim dijelom po centru) i pri tome ignorisao crveno. Ja bih prije rekao da je bilo nesta u stilu da je zeleno pocelo blinkati i da je mozda htio stici te je ubrzao. e sad moze biti da ipak nije stigao na vrijeme i da je cura mozda negdje zurila i odma kad joj se upalilo "preletila" preko semafora. Da se razumijemo, ne zelim nikog da branim( i da, da je nekog mog ne bih ovako pricao jer ne bih mogao realno razmisljat), ali jednostavno ne mogu da vjerujem da je moguce na onako uskoj ulici voziti tako brzo i pri tome jos crveno ignorisat, no ako je to slucaj, najbolje auto odvest na pijacu, prodat ga i kupit sebi mjesecnu ...
ja mislim da si ti previse naivan i da imas prilicno naivan pogled na svijet....nemoj vise komentarisati ozbiljne stvari o kojima ne znas nista, bar sacuvaj to malo obraza sto ti je ostalo.
BIONA

#230 Re: Zašto se članak o udesu kod Narodnog ne može komentarisa

Post by BIONA »

zecko_kupuz wrote:"Zašto se članak ne može komentarisati?" Zato što se uvijek pređe preko granice. Pola raje samo iskoriste šansu da pljuju i psuju na veliko. Najlogičnije je sada zaklučati temu, kada su se svi malo ispuhali, pretpostavljam.

Djevojci želim brz i akobogda potpun oporavak, nadam se da će sve izaći na dobro.
Sta je zecko? iznosimo svoje misljenje o tvom drugu pa bi ti sad da se tema zakljuca?
Bolan pljuvacu po njemu dok sam ziva !
fatality

#231 Re: Zašto se članak o udesu kod Narodnog ne može komentarisa

Post by fatality »

svjezi_ustipak wrote:
ja mislim da si ti previse naivan i da imas prilicno naivan pogled na svijet....nemoj vise komentarisati ozbiljne stvari o kojima ne znas nista, bar sacuvaj to malo obraza sto ti je ostalo.
hahaha, koji si ti idol :lol: :lol: . Zato sto sam naivan( u raspravu oko ovog i ne vrijedi ulaziti), izgubio sam obraz, bravo majstore, nista ostavljam tebi i tebi slicnima da "komentarisete" dogadjaj :thumbup:
drndalo

#232 Re: Zašto se članak o udesu kod Narodnog ne može komentarisa

Post by drndalo »

fatality wrote: ja ne znam gdje je vas problem. ja pokusavam sebi da objasnim zasto bi neko vozio tako brzo na tom dijelu puta. Ovdje izgleda niko nema da trezveno razmislja.
-Nas vecine je problem sto je neko zamalo poginuo, a uskoro ce opet... Na istom ili drugom mjestu, ali bice opet...

-Zato sto je mlad i glup ! I zato sto ga niko nije naucio da je auto opasna stvar kojom nekoga mozes ubiti... Druge, a bogami i sebe... Tu ti racionalno objasnjenje ne pomaze... Jer ga nema...

-Nismo trezveni, pogledaj pod 1. zasto...
svjezi_ustipak

#233 Re: Zašto se članak o udesu kod Narodnog ne može komentarisa

Post by svjezi_ustipak »

BIONA wrote:
zecko_kupuz wrote:"Zašto se članak ne može komentarisati?" Zato što se uvijek pređe preko granice. Pola raje samo iskoriste šansu da pljuju i psuju na veliko. Najlogičnije je sada zaklučati temu, kada su se svi malo ispuhali, pretpostavljam.

Sta je zecko? iznosimo svoje misljenje o tvom drugu pa bi ti sad da se tema zakljuca?
Bolan pljuvacu po njemu dok sam ziva !
zecko djevojka ima takve povrede da su velike sanse da nece prezivjeti, puno vece nego da se izvuce. jaran ti je govno, nije se nimalo brinuo za zrtvu nakon udesa vec ga je brinulo auto. i nije to skrivao. crnjak je sto je udario rijetko drago stvorenje, urbanu curu koja je sam vrh profesije kojom se bavi i koja je do dolaska tvog druga bila ogromna nada naucne i strucne zajednice u Sarajevu.
ona ako umre jaran ti je ubica i bice mu sudjeno za ubistvo. planiraj jedno deset godina minimum da mu ides u zatvor. meni je iskreno zao sto malog nisu posteno slomili kad je izasao iz auta, tako da mu promjene licni opis i da i on zavrsi sa istim povredama kao i ona.

pljuvacu po njemu i po svima koji ga brane. malo govno je izgubio pravo da se smatra covjekom. on je idiot i korov koji treba istrijebiti.
svjezi_ustipak

#234 Re: Zašto se članak o udesu kod Narodnog ne može komentarisa

Post by svjezi_ustipak »

fatality wrote:
svjezi_ustipak wrote:
hahaha, koji si ti idol :lol: :lol: . Zato sto sam naivan( u raspravu oko ovog i ne vrijedi ulaziti), izgubio sam obraz, bravo majstore, nista ostavljam tebi i tebi slicnima da "komentarisete" dogadjaj :thumbup:
ne. izgubio si obraz jer branis ispotiha ubicu. podsjecas na one likove koji zrtvu silovanja optuze da je kriva sto je silovana ili sto lamentiraju nad jednakom krivicom sviju u Srebrenici. ogavno ukratko.
da si naivan pokazao si time sto ne mozes da vjerujes nesto sto se stalno desava. za razliku od tebe ja zivim u realnom svijetu. ti se sada nastavi igrati auticima u svom svijetu bajki. kad naleti na tebe ovakav idiot onda cu se ja cuditi i sebi necu moci objasniti i branicu onog ko te skrsio govoreci da si ti kriv ;-)
petunija

#235 Re: Zašto se članak o udesu kod Narodnog ne može komentarisa

Post by petunija »

Ovo nije trenutak za prepucavanje.
Treba da se ujedinimo i zahtjevamo da se konačno počnu trpati u zatvor ovakvi primjerci. U protivnom, svaki dan ćemo gubiti Zlatana, Ajlu,... :(
svjezi_ustipak

#236 Re: Zašto se članak o udesu kod Narodnog ne može komentarisa

Post by svjezi_ustipak »

petunija wrote:Ovo nije trenutak za prepucavanje.
Treba da se ujedinimo i zahtjevamo da se konačno počnu trpati u zatvor ovakvi primjerci. U protivnom, svaki dan ćemo gubiti Zlatana, Ajlu,... :(

ovo nije prepucavanje. cinjenica je da naivac sebi ne moze objasniti i ne moze vjerovati (cuj ono ne moze vjerovati) sta se desava i onda jos optuzi djevojku da je ona kriva. nidje veze. to je ogavno. cudi me kako niko do sad nije napisao da vozaca mercedesa treba na more poslati o trosku drzave da se malo pribere. zaboga, ipak je imao momak stres, nije lako onakvo auto ostetiti i jos procitati kako svasta raja o njemu pisu po forumima.
Obuca9

#237 Re: Zašto se članak o udesu kod Narodnog ne može komentarisa

Post by Obuca9 »

fatality wrote:ja ne znam gdje je vas problem. ja pokusavam sebi da objasnim zasto bi neko vozio tako brzo na tom dijelu puta. Ovdje izgleda niko nema da trezveno razmislja. najbitnije je da se momak objesi da se zaobidje cevbdzinica.
sto se mene tice radite sa njim sa hocete i nemojte nikad vise okusiti cevap, ja sam samo ponudio teoriju na osnovu koje je moglo doci do ovoga.
Sta je vasa teorija ? momak vozio mecku, vidio crveno,vidio citroena kako prelazi i onda je pomislio " ej ja imam puno jace auto,odoh se sa 100 km/h zakucat u nju da vidim sta ce biti". Kao sto rekoh, ne kazem da sam upravu, samo nudim moguci scenario. I ko kaze da je 10-15 metara prije semafora odlucio da predje preko "treptuceg " zelenog. Mozda je na 50-100 metara vidio da trepti, ocijenio (kako ishod pokazuje, nazalost pogresno) da moze stici ako ubrza, i eto ti nesrece. Naravno da je on kriv, ali meni je mnogo interesantnije kako je moglo doci do toga, nego to da vise nikad ne jedem cevape u zmaju (iako ih nikad nisam ni jeo ... )
Svugdje su se desavali udesi na glavnoj cesti, ali se ne sjecam da je odavno na ovom dijelu nesta bilo (bas zato jer je usko i jer je vecinom guzva ... )
Hajmo malo realno pričati.

Jesi li ikada imao priliku upoznati ili bar sa strane slušati priču ovakvih osamnaestogodišnjaka, dakle sinova privatnika, koji su puni para i misle da su uhvatili boga za jaja? Eno ih puna čaršija, svi nosaju ili kacige od motora sa sobom ili ključve od skupocjenih auta. Nažalost, svaki dan ih viđam, sinovi hotelijera, ćevabdžija, političara i imam priliku slušati ih kad sjede u blizini.

Ako si ikada imao priliku sjediti stol do stola sa takvima i slušati im priču, onda bi do odgovora na pitanje "Da li je zaista moguće da je neko dijete od 18 godina, u 20h na glavnoj džadi vozio babin skupocjeni Mercedes, brzinom od 100 km/h i pri tome prošao kroz crveno", došao veoma brzo i veoma lako, koristeći najosnovnije logičke postulate.
Last edited by Obuca9 on 26/06/2012 11:20, edited 1 time in total.
Sentinel

#238 Re: Zašto se članak o udesu kod Narodnog ne može komentarisa

Post by Sentinel »

Image

davno sam reko, treba pravdu uzet u svoje ruke
munevera44

#239 Re: Zašto se članak o udesu kod Narodnog ne može komentarisa

Post by munevera44 »

koja ralika uzmeš pištolj i nekog ubiješ, ili sjedneš u auto i velikom brzinom........... da li je taj ubica imao "P" nalijepjen na auto, da li je njegov otac uhapšen jer mu je on dao "ubojito oružje" i rekao pucaj sine ti si moj......ili će se ???????

ima li ta povredjena djevojka ikog svog..... e dragi ubico da si na zlatno oko ispao, da sam roditelj te djevojke ma čekala bi te i dočekala pa kad tad osakatila bi te za cijeli život i laganini suhu hranu i deku i u zenicu, odležala bi te na jednom ramenu,
fatality

#240 Re: Zašto se članak o udesu kod Narodnog ne može komentarisa

Post by fatality »

svjezi_ustipak wrote:
fatality wrote:
svjezi_ustipak wrote:
ne. izgubio si obraz jer branis ispotiha ubicu. podsjecas na one likove koji zrtvu silovanja optuze da je kriva sto je silovana ili sto lamentiraju nad jednakom krivicom sviju u Srebrenici. ogavno ukratko.
da si naivan pokazao si time sto ne mozes da vjerujes nesto sto se stalno desava. za razliku od tebe ja zivim u realnom svijetu. ti se sada nastavi igrati auticima u svom svijetu bajki. kad naleti na tebe ovakav idiot onda cu se ja cuditi i sebi necu moci objasniti i branicu onog ko te skrsio govoreci da si ti kriv ;-)
ja ne vidim gdje sam vozaca ijednom rijecju pokusao braniti (da ne govorim da sam ga branio). Jedno je ovo divljanje nocu koje se desava, ali je nesto potpuno drugo kada se ovakav udes desi u "po bijela dana"
Upravu si, udesi se samo u sarajevu desavaju, evo na bbc se svake sedmice nakon nekog udesa u sarajevu ibrete kako je do toga moglo doci. EU je samit sazvala da porazgovaraju o tome.
Meni se cini da si malo frustriran, to govori i ovaj post iznad gdje govoris da je trebalo vozaca slomiti. Mogu zivot dat da si jedan od onih koji bi sa strane stajali i "navijali" da se takvo nest desi, a da ne pricam o tome da bi kao prvi prisao djevojci i pomogao.
elem vidim tebi je zivot pravo lijep, a i tastatura je tvoje oruzje, samo "udri" :thumbup:
emirolini

#241 Re: Zašto se članak o udesu kod Narodnog ne može komentarisa

Post by emirolini »

strasno, sumnjam da ce pravda biti zadovoljena, sve dok ne pocnemo uzimati stvari u svoje ruke kako navode gore pa ne pocnemo rokati ove kriminalce, 10 dana vozacke i on se vec pimpeci kroz crvena, a policajci sigurno se okrenu ono kao da nista nisu vidjeli a nas obicne gradjane znaju zaustaviti i traziti cvaju
Aurora_25

#242 Re: Zašto se članak o udesu kod Narodnog ne može komentarisa

Post by Aurora_25 »

Odavno me nesto nije ovako dotuklo. Doslovno. Ne znam djevojku, ali na FB vidim kako je mlada, lijepa, perspektivna; trudom i zalaganjem radi na najljepsem mjestu na svijetu, u drzavi kakva jeste stvorila je sebi zivot, krenula ispravnim putem, da bi neki idiot sve to prekinuo... Ciji god da je, treba ga lincovati! Babuka mu nabavio autic, beli, dobro platio da mu sin polozi :x i pocetniku dao autic da se glupira po gradu! :x
Tako se nadam da ce se A oporaviti, da nece imati nikakvih posljedica.. Dosta je vise da nam mladi lijepi zivoti ovako idu... Dosta je bezakonja, kriminala.. Hoce li se ikad stanje u ovoj prokletoj drzavi popraviti?! Hoce li iko stati svemu ovome ukraj'?! Fuj, psuje mi se, bem ti drzavu glupu! :x :x :x :x
petunija

#243 Re: Zašto se članak o udesu kod Narodnog ne može komentarisa

Post by petunija »

svjezi_ustipak wrote:
petunija wrote:Ovo nije trenutak za prepucavanje.

ovo nije prepucavanje. cinjenica je da naivac sebi ne moze objasniti i ne moze vjerovati (cuj ono ne moze vjerovati) sta se desava i onda jos optuzi djevojku da je ona kriva. nidje veze. to je ogavno. cudi me kako niko do sad nije napisao da vozaca mercedesa treba na more poslati o trosku drzave da se malo pribere. zaboga, ipak je imao momak stres, nije lako onakvo auto ostetiti i jos procitati kako svasta raja o njemu pisu po forumima.
Slažem se s tobom, ali poenta mog posta je da poduzmemo sve što možemo da se ovo više nikome ne ponovi. Da im naš nakaradni zakon nije omogućio ovakvo ponašanje, toga bi bilo mnogo manje.
Srce mi se cijepa kad samo pomislim kako li je njenim roditeljima, koji sada prestrašeni sjede pred njenom sobom i čekaju šta će im doktori reći...
emirolini

#244 Re: Zašto se članak o udesu kod Narodnog ne može komentarisa

Post by emirolini »

Sta napraviti? Zatvori nam " nemaju mjesta " a kriminalci i koji su po zatvorima izlaze vikendom i prave svakakve belaje. Dakle od drzave nista
photo

#245 Re: Zašto se članak o udesu kod Narodnog ne može komentarisa

Post by photo »

prije nekoliko godina, u predvecerje, neki heroj je brzo prosao pored vjecne vatre, izgubio kontrolu nad autom, popeo se na trotuar i pokupio nekoliko pjesaka. bilo je povrjedjenih ali ne kriticno. heroj izasao iz auta i poceo da se dere na prolaznike i te koje je udario. prolaznici su ga poceli mlatiti na sred ulice da ga je policija morala spasavati od linca. zavrsio je u bolnici ne zbog povreda u nesreci vec od povreda ljudi koji su ga mlatili.

od tog dana niko nije brzo prosao pored vjecne vatre.

slazem se da je ovaj kamikaza sa obale trebao biti premlacen od strane pjesaka. to se radi u sad-u. kada gomila vidi da je neko nesto uradio i jos se kurci kao veliki, sama ga premlati. i zlatno je pravilo da policija dodje, izvuku ga od linca li nema krivicnog gonjenja nikoga iz gomile. ne mogu utvrditi ko mu je sta radio.

je li ovo normalno sto kazem, nije, pravi li me to istim kao i njega, pravi. ali sa stokom ne mozes drugacije. stoka nece drugacije shvatiti poruku.

neka se pretuce 15 ljudi na ulici koji ovako nesto urade, 16ti ce razmisliti je li mu bolje voziti normalno po ulici ili ce fasovati batine od ljudi na cesti. bez obzira ima li mu stari stele da ga izvuce iz zatvora. dok dodje policija treba bar 5 minuta. za pet minuta se tip sasvim normalno moze premlatiti da mu slijedeci put ne padne na pamet takvo nesto.

a i ako je covjek naoruzan - pa nije jedini koji je naoruzan.
munevera44

#246 Re: Zašto se članak o udesu kod Narodnog ne može komentarisa

Post by munevera44 »

zna li iko nove podatke kakvo je stanje ove povredjene djevojke........nadam se da je bolje
svjezi_ustipak

#247 Re: Zašto se članak o udesu kod Narodnog ne može komentarisa

Post by svjezi_ustipak »

fatality wrote:ja ne vidim gdje sam vozaca ijednom rijecju pokusao braniti (da ne govorim da sam ga branio). Jedno je ovo divljanje nocu koje se desava, ali je nesto potpuno drugo kada se ovakav udes desi u "po bijela dana"
Upravu si, udesi se samo u sarajevu desavaju, evo na bbc se svake sedmice nakon nekog udesa u sarajevu ibrete kako je do toga moglo doci. EU je samit sazvala da porazgovaraju o tome.
Meni se cini da si malo frustriran, to govori i ovaj post iznad gdje govoris da je trebalo vozaca slomiti. Mogu zivot dat da si jedan od onih koji bi sa strane stajali i "navijali" da se takvo nest desi, a da ne pricam o tome da bi kao prvi prisao djevojci i pomogao.
elem vidim tebi je zivot pravo lijep, a i tastatura je tvoje oruzje, samo "udri" :thumbup:
ako malo bolje procitas post koji si napisao branis vozaca i svaljujes krvicu na zrtvu. procitaj post za jedno 15ak godina kad malo odrastes, onda ces se zastiditi svojih teorija.

nisam malo, ja sam puno frustriran cinjenicom da budale ubijaju ljude usred grada u kome zivim. zagovornik sam jakih represivnih mjera i drakonskih kazni za ovakve likove kao sto je Aljovic. nemoj zivot davati za to sto si napisao, bilo bi potpuno suprotno. steta sto je forum javno mjesto pa se ne predstavljamo imenima. ako te zanima zasto bi pogresno zivot dao javi se na pp i dacu to svoje ime da mozes provjeriti na google moje reference i znanje o saobracajnom traumatizmu ;-)

meni jeste zivot lijepč. zao mi je sto Ajlin visi o koncu. ima takvu povredu mozga da su ogromne sanse da ce umrijeti. ako i prezivi ogromne su sanse da ce biti biljka. ona cura koja je bila, nece nikad vise biti. sto je uzasno.
meni je drago da obdanista kao sto je tvoje imaju internet ali teta vaspitacica ce se ljutiti ako te zatekne za racunarom jer to ne smijes raditi bez nje. idi se igraj sa drugaricama i drugovima u pijesku pa ces poslije pajkiti. kad odrastes, za jedno 15ak godina i procitas sta si napisao onda ce te biti stid jer ces biti manje naivan i vise zreo.
svjezi_ustipak

#248 Re: Zašto se članak o udesu kod Narodnog ne može komentarisa

Post by svjezi_ustipak »

petunija wrote:Srce mi se cijepa kad samo pomislim kako li je njenim roditeljima, koji sada prestrašeni sjede pred njenom sobom i čekaju šta će im doktori reći...
njeni su roditelji doktori. stari joj je hirurg, legenda covjek i predivno stvorenje. prava sarajevska raja. ovo sto se desilo njegovoj kcerki je ljude koji ih znaju zabezeknulo da jos sebi niko ne moze doci.
Zovem se Zelena

#249 Re: Zašto se članak o udesu kod Narodnog ne može komentarisa

Post by Zovem se Zelena »

Tek sad vidim da je to djevojka mog kolege sa faksa...
Ljudi, do kada ćemo trpjeti i puštati da nam ovako ubijaju mlade i pametne ljude??? Zlatan, profesor... Ajla doktorica... Ko je sljedeći?
Melami

#250 Re: Zašto se članak o udesu kod Narodnog ne može komentarisa

Post by Melami »

svjezi_ustipak wrote:
petunija wrote:Srce mi se cijepa kad samo pomislim kako li je njenim roditeljima, koji sada prestrašeni sjede pred njenom sobom i čekaju šta će im doktori reći...
njeni su roditelji doktori. stari joj je hirurg, legenda covjek i predivno stvorenje. prava sarajevska raja. ovo sto se desilo njegovoj kcerki je ljude koji ih znaju zabezeknulo da jos sebi niko ne moze doci.
Imal kakvog brata ili blizeg rodjaka, onako malo na svoju ruku da su?
Locked