Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Aaaaaaaaa pa ne mogu da vjerujem. Stavim 4:0 i promijenim u 2:0 kontam neće Španija toliko golova zabiti, kad ono hladan tuš. Ja sam na 30-35 poziciji, a prije samo par utakmica bio među prvih 6-7 takmičara.
Joooj, ja se pola sata dvoumio između 3:0 i 4:0 i na kraju stavim ovo što ne treba Danas samo 3 boda, a s obzirom da su to uboli svi, onda ko da ništa nisam ni dobio... Ipak plasiran sam i dalje vrlo solidno - u TOP 30
zlo87 wrote:Aaaaaaaaa pa ne mogu da vjerujem. Stavim 4:0 i promijenim u 2:0 kontam neće Španija toliko golova zabiti, kad ono hladan tuš. Ja sam na 30-35 poziciji, a prije samo par utakmica bio među prvih 6-7 takmičara.
cyprus wrote:I umalo da zaboravim, nije sve tako crno... Torres odčepio ko zna, možda mi se i prognoza o najboljem strijelcu ispuni (ako ga ne ureknem )
e jeboga ti cyprus, i ja stavio Torresa za strijelca
bas kontam valjda nisam jedina budala , nemoj bgt da ga ureknes, ako ne bude dao vise nijedan gol, znacu da si ti kriv
cyprus wrote:I umalo da zaboravim, nije sve tako crno... Torres odčepio ko zna, možda mi se i prognoza o najboljem strijelcu ispuni (ako ga ne ureknem )
bas kontam valjda nisam jedina budala , nemoj bgt da ga ureknes, ako ne bude dao vise nijedan gol, znacu da si ti kriv
Vi ste jos i dobri, ja ne smijem ni reci koga sam stavio za strijelca
Vi ste jos i dobri, ja ne smijem ni reci koga sam stavio za strijelca
nisam ni ja smio, dok cyprus nije skupio hrabrost da to prvi uradi
one Specijalne prognoze... može li se deadline pomjeriti naprijed, makar dio do završetka kvalifikacionih utakmica?
Njet. To vise ne bi bilo fer.. Kod mene holandija daje najvise golova, uzima sampionat, huntelar najbolji strijelac, a to bi se moglo desit da do kraja sve pobijede 3-4:0..
Nije sad fer tipovati na najboljeg strijelca kad imas samo dva-tri kandidata, i sto se prvaka tice kako stvari stoje jal spanija, jal njemacka..